| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+28Spiked SixxBitch Keku Astrid. Emma Diana. Sümmeetria Sixx- Helen Kärolyn GossipGirl padjanägu, [h] black Keiti kikael Superstar Pingu ThatsMe Audrey Heffu Espada Maiu Laaneoja Lord Esai Prince Kirameki Miley Cyrus Krissu Liina Lammas 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/7/2009, 21:43 | |
| ma võin küll õigekirja kontrollida! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/7/2009, 21:44 | |
| Aga palun. Kohe saadan sulle. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/7/2009, 22:22 | |
| nonii, tehtud. ma loodan, et midagi kahesilmavahele ei jäänud :) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/7/2009, 14:11 | |
| Jei, ma olen niiiii õnnelik, et siiski HRL-ile läksin :) Superrahul. Eks seal sai ikka kõvasti joodud ka ja selle käigus uusi kenasid ja toredaid tuttavaid leidud, ent põhilised olid siiski AMAZING bändid. Ma poleks uskunudki, et Eesti bändid võivad nii head olla! Steel Scream, Herald, Tharaphita, Kosmikud, Loits jne.. Ülihea. + muidugi oodatuimad Poisonblack ja Septicflesh. Ilmaga enam-vähem vedas ja üleüldse ma olen väga rahul kõigega, mis seal toimus Edasi trippisin Pärnusse sõbranna juurde ja alles eile tulin koju. Tähistasime sõbra sünnipäeva, käisime niisama linnas, vaatasime häid filme ja olime lihtsalt koos. Tore oli, aga ilmaga üldse ei vedanud, lootsin, et suvepealinna sattudes saab ikka korra rannas ka ära käia, aga ei. Laulupeost ja tantsupeost mina isiklikult nii vaimustuses ei ole, kui teised... Tegelikult ma pole eriline patrioot ka. Kui mult kunagi küsiti, mida tähendab Eesti minu jaoks, vastasin, et vaid riiki, kus sündisin ja elan. Sama hästi oleks see võinud ka kuskil mujal riigis juhtuda. Muidugi on Eesti kodune ja nii, isegi rahvatantsu olen omal ajal kuus aastat tantsinud ja koorides ka ikka kõvasti lauldud, aga see oli rohkem just 4 fun... Loomulikult on need üritused võimsad ja mingi kokkuhoidev tunne tekib ikka, aga ma ei tea....Kui ma ära kolin Eestist, siis pigem jään HRLi ja Rabarocki igatsema, kui laulupidu ja tantsupidu NB: I never told you I was normal or something :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/7/2009, 15:30 | |
| Sa pole vist laulupeo ajal kaare all olnud, et sellist juttu räägid. Kokukas oli hea. Ja ma ei oska kaarte mängida, pähh. *palav* |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/7/2009, 19:05 | |
| Olen küll olnud kus juures | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/7/2009, 22:06 | |
| Mis te veel tegite siis tartus? Mis kell laiali läksite? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 10:27 | |
| geesh, HRLile ikka jooma ei läheks ju. õde jõudis ainult töllu ja rockcrime'i vaatama (which, i knew before, sucked)(the last one) Renx läks juba varem ära, aga muidu mingi..poole kolme aeg, kui mina ja Keit olime sinna raamatusse ära kirjutanud. kusjuures, enne, kui me lihtsalt istusime seal, siis tuli politsei ja pani puhuma meid xD suht haige | |
|
| |
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 11:39 | |
| heiiih täna on... jahedalt palav siin, mis on tegelikult hea. aga.. kellelgi on The attic - a life to live ? (a) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 15:27 | |
| see on mingi lugu, ma eeldan - ei. aga youtube'ist saab konvertida ju. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 17:47 | |
| Kammoon HRL ongi joomiseks ja moshimiseks Ma ei läinud küll sinna selle esimese põhimõttega, aga tekkisid uued sõbrad ja pärast oli hea olla Rockcrime'i bassimees jäi jah hiljaks, ma ei tea, kas ma ütlesin seda juba Aga temaga sain hiljem räigelt juttu räägitud, ta värdjas käis Mötley Crüe kontserdil ja sai Nikki medika, ma olin kade Aga ei tegelt ta oli ülitore. Rolandit ma tean niikuinii juba väääääga kaua, sest ta elab mu sõbranna juures Vastik egoist oli laval, keksis ja ässas | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 17:50 | |
| mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nikki medika?!!?!? hallelujah, sa pole ainuke, kes kade on pfffffff, ma ei mõista, milleks juua, ehk ma ei hakka aprem ka siin väitlust korraldama ja seda rockcrime'i bassisti asja sa veel ei maininud. õde tegi seda enne kodus | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 18:11 | |
| Oleme siis koos kadedad No jook on maitse asi, ütleme nii, et mul on hetkel elus päris perses ajad ja siis oli küll täitsa muretu olla, hea muusika, kõvasti kanepit ja jooki ja elu oli ilus Koguaeg võiks nii olla. Hah, milline su õde on? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 18:16 | |
| okay, now i'm mad -.-
nagu välimus? | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 18:19 | |
| Don't be mad, ma olen harva nii ilusas olekus Välimuselt jah, ikka, äkki nägin teda seal või midagi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 18:22 | |
| ilusas? et täis ja pilves? mm, kui meeldiv.
veidi lühem, blondid juuksed õlgadeni, kandis minu patuklubi triiksärki, mu punast triiksärki, musti retuuse, lühikesi pükse, kirsasid, kõrvad ära augustatud, prillid, öäö, ma ei oska midagi ütelda enam. vaata orkutist. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 18:41 | |
| Hmm, pean pilti uurima jep, nii ei tule küll ette. No oled sa kunagi sellises olekus olnud? Siis tead, et sellises olukorras on kõik nii ilus, et justkui paradiisi oleks sattunud Aga no see on pohhui, me ei pea seda teemat rohkem arutama Okei, vaatasin, ma ei tunne ära :/ | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 18:57 | |
| no, i haven't, 'cause that's wrong. no arvata on ka, ju seal oli ju ikka sitaks rahvast. kuis a muidugi pärast aftekal ei käinud, kus guitar hero oli. ta seal laulis, kui nö avamine oli. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 19:09 | |
| Aftekal jep ei käinud. Ta Eero teemat teab? Seda, et kõik karjusid üle telklaagri EEEEEEROOOOOOOOOOOOOOOO Ja nii kaks ööd | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 19:37 | |
| ma ei tea, ei saa küsida ka, ta pole kodus | |
|
| |
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 19:44 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/7/2009, 20:11 | |
| howdy! | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 17:36 | |
| Jumal küll, kas JP-l on tõepoolest vaja nii suurt avatari, mis foorumi kohutavalt koledaks venitab? Kammoon, see on AVATAR, mitte mingi fotoalbum. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 17:45 | |
| ma mõtlesin ka selle enne. ja ma ei mõista. kuidas see nii suureks sai minna seal profiilil on ju märgitud max suurus xd | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 18:06 | |
| Ma vaatan, Espada, et viimasel ajal jään ma sulle igasuguste faktoritega ette - küll ei sobi sulle mu jutud, küll on mu avatar liiga suur... Sa positiivselt mõelda ei oskagi?
PS. Mida ma teha saan, et mul juhuslikult siin iPodis fototöötlusprogrammi pole, millega pilt väiksemaks teha, et see sulle ette ei jääks. Ja hoolimata Pingu tähelepanekust on ikka mõnel meetripikkune signatuur. Ma pole ainus patuoinas.
Ma ei nori tüli ega midagi, aga kui sind miski minu juures häirib, siis ma võtan endiselt PM'e vastu. Kui sul midagi närvidele käib, PMi see mulle, aitäh. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|