MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+28
Spiked
SixxBitch
Keku
Astrid.
Emma
Diana.
Sümmeetria
Sixx-
Helen
Kärolyn
GossipGirl
padjanägu, [h]
black
Keiti
kikael
Superstar
Pingu
ThatsMe
Audrey
Heffu
Espada
Maiu Laaneoja
Lord Esai
Prince Kirameki
Miley Cyrus
Krissu
Liina
Lammas
32 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
AutorTeade
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime9/7/2009, 21:43

ma võin küll õigekirja kontrollida! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime9/7/2009, 21:44

Aga palun. Kohe saadan sulle. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime9/7/2009, 22:22

nonii, tehtud. ma loodan, et midagi kahesilmavahele ei jäänud :)
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime10/7/2009, 14:11

Jei, ma olen niiiii õnnelik, et siiski HRL-ile läksin :) Superrahul. Eks seal sai ikka kõvasti joodud ka ja selle käigus uusi kenasid ja toredaid tuttavaid leidud, ent põhilised olid siiski AMAZING bändid. Ma poleks uskunudki, et Eesti bändid võivad nii head olla! Steel Scream, Herald, Tharaphita, Kosmikud, Loits jne.. Ülihea. + muidugi oodatuimad Poisonblack ja Septicflesh. Ilmaga enam-vähem vedas ja üleüldse ma olen väga rahul kõigega, mis seal toimus Very Happy Edasi trippisin Pärnusse sõbranna juurde ja alles eile tulin koju. Tähistasime sõbra sünnipäeva, käisime niisama linnas, vaatasime häid filme ja olime lihtsalt koos. Tore oli, aga ilmaga üldse ei vedanud, lootsin, et suvepealinna sattudes saab ikka korra rannas ka ära käia, aga ei.
Laulupeost ja tantsupeost mina isiklikult nii vaimustuses ei ole, kui teised... Tegelikult ma pole eriline patrioot ka. Kui mult kunagi küsiti, mida tähendab Eesti minu jaoks, vastasin, et vaid riiki, kus sündisin ja elan. Sama hästi oleks see võinud ka kuskil mujal riigis juhtuda. Muidugi on Eesti kodune ja nii, isegi rahvatantsu olen omal ajal kuus aastat tantsinud ja koorides ka ikka kõvasti lauldud, aga see oli rohkem just 4 fun... Loomulikult on need üritused võimsad ja mingi kokkuhoidev tunne tekib ikka, aga ma ei tea....Kui ma ära kolin Eestist, siis pigem jään HRLi ja Rabarocki igatsema, kui laulupidu ja tantsupidu Very Happy
NB: I never told you I was normal or something :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime10/7/2009, 15:30

Sa pole vist laulupeo ajal kaare all olnud, et sellist juttu räägid. Very Happy

Kokukas oli hea. Very Happy Ja ma ei oska kaarte mängida, pähh. Very Happy *palav*
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime10/7/2009, 19:05

Olen küll olnud kus juures Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime10/7/2009, 22:06

Mis te veel tegite siis tartus? Mis kell laiali läksite?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 10:27

geesh, HRLile ikka jooma ei läheks ju.
õde jõudis ainult töllu ja rockcrime'i vaatama (which, i knew before, sucked)(the last one)

Renx läks juba varem ära, aga muidu mingi..poole kolme aeg, kui mina ja Keit olime sinna raamatusse ära kirjutanud.
kusjuures, enne, kui me lihtsalt istusime seal, siis tuli politsei ja pani puhuma meid xD suht haige Very Happy
Tagasi üles Go down
Helen
Kuri põhjapõder(???)
Helen

Female Postituste arv : 188

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 11:39

heiiih Very Happy
täna on... jahedalt palav siin, mis on tegelikult hea.
aga.. kellelgi on The attic - a life to live ? Very Happy (a)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 15:27

see on mingi lugu, ma eeldan Very Happy - ei.
aga youtube'ist saab konvertida ju.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 17:47

Kammoon Very Happy HRL ongi joomiseks ja moshimiseks Very Happy Ma ei läinud küll sinna selle esimese põhimõttega, aga tekkisid uued sõbrad ja pärast oli hea olla Very Happy Rockcrime'i bassimees jäi jah hiljaks, ma ei tea, kas ma ütlesin seda juba Very Happy Aga temaga sain hiljem räigelt juttu räägitud, ta värdjas käis Mötley Crüe kontserdil ja sai Nikki medika, ma olin kade Very Happy Aga ei tegelt ta oli ülitore. Rolandit ma tean niikuinii juba väääääga kaua, sest ta elab mu sõbranna juures Very Happy Vastik egoist oli laval, keksis ja ässas Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 17:50

mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nikki medika?!!?!? hallelujah, sa pole ainuke, kes kade on Very Happy

pfffffff, ma ei mõista, milleks juua, ehk ma ei hakka aprem ka siin väitlust korraldama Very Happy

ja seda rockcrime'i bassisti asja sa veel ei maininud. õde tegi seda enne kodus Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 18:11

Oleme siis koos kadedad Very Happy No jook on maitse asi, ütleme nii, et mul on hetkel elus päris perses ajad ja siis oli küll täitsa muretu olla, hea muusika, kõvasti kanepit ja jooki ja elu oli ilus Very Happy Koguaeg võiks nii olla. Hah, milline su õde on?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 18:16

okay, now i'm mad -.-

nagu välimus?
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 18:19

Don't be mad, ma olen harva nii ilusas olekus Very Happy
Välimuselt jah, ikka, äkki nägin teda seal või midagi Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 18:22

ilusas? et täis ja pilves? mm, kui meeldiv.

veidi lühem, blondid juuksed õlgadeni, kandis minu patuklubi triiksärki, mu punast triiksärki, musti retuuse, lühikesi pükse, kirsasid, kõrvad ära augustatud, prillid, öäö, ma ei oska midagi ütelda enam. vaata orkutist.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 18:41

Hmm, pean pilti uurima jep, nii ei tule küll ette.
No oled sa kunagi sellises olekus olnud? Very Happy Siis tead, et sellises olukorras on kõik nii ilus, et justkui paradiisi oleks sattunud Very Happy Aga no see on pohhui, me ei pea seda teemat rohkem arutama Very Happy

Okei, vaatasin, ma ei tunne ära :/
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 18:57

no, i haven't, 'cause that's wrong.

no arvata on ka, ju Very Happy seal oli ju ikka sitaks rahvast. kuis a muidugi pärast aftekal ei käinud, kus guitar hero oli. ta seal laulis, kui nö avamine oli.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 19:09

Aftekal jep ei käinud. Ta Eero teemat teab? Very Happy Seda, et kõik karjusid üle telklaagri EEEEEEROOOOOOOOOOOOOOOO Very Happy Ja nii kaks ööd Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 19:37

ma ei tea, ei saa küsida ka, ta pole kodus Very Happy
Tagasi üles Go down
Helen
Kuri põhjapõder(???)
Helen

Female Postituste arv : 188

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 19:44

ulalala, ma jälle siin Very Happy

http://mjaowww.blogspot.com/
Alustasin uue blogiga. Täielikult minu arvamust täis lehekülg ;D
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime11/7/2009, 20:11

howdy! Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime12/7/2009, 17:36

Jumal küll, kas JP-l on tõepoolest vaja nii suurt avatari, mis foorumi kohutavalt koledaks venitab? Kammoon, see on AVATAR, mitte mingi fotoalbum.
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime12/7/2009, 17:45

ma mõtlesin ka selle enne. ja ma ei mõista. kuidas see nii suureks sai minna Very Happy seal profiilil on ju märgitud max suurus xd
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime12/7/2009, 18:06

Ma vaatan, Espada, et viimasel ajal jään ma sulle igasuguste faktoritega ette - küll ei sobi sulle mu jutud, küll on mu avatar liiga suur... Sa positiivselt mõelda ei oskagi?

PS. Mida ma teha saan, et mul juhuslikult siin iPodis fototöötlusprogrammi pole, millega pilt väiksemaks teha, et see sulle ette ei jääks. Ja hoolimata Pingu tähelepanekust on ikka mõnel meetripikkune signatuur. Ma pole ainus patuoinas.

Ma ei nori tüli ega midagi, aga kui sind miski minu juures häirib, siis ma võtan endiselt PM'e vastu. Kui sul midagi närvidele käib, PMi see mulle, aitäh.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 21 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next