MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+28
Spiked
SixxBitch
Keku
Astrid.
Emma
Diana.
Sümmeetria
Sixx-
Helen
Kärolyn
GossipGirl
padjanägu, [h]
black
Keiti
kikael
Superstar
Pingu
ThatsMe
Audrey
Heffu
Espada
Maiu Laaneoja
Lord Esai
Prince Kirameki
Miley Cyrus
Krissu
Liina
Lammas
32 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
AutorTeade
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 18:13

ei, aga kuidas? mam õtlen, et profiili alt, kui pilti muuta, siis ta teeb ju automaatselt väiksemaks. sest minu originaalpildid on küll kõik üsna suured. just curious.
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 18:13

tegelikult on see t6esti Natuke h2iriv.. aga sellest ei tasu kohe pahaseks minna Very Happy
kui ei saa hetkel muuta sis ei saa, juhtub Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 18:15

Ma kirjutasin siia vaid selleks, et äkki mõne moderaator või administraator saab aru, et see on teistele ebameeldiv, sest ma eeldan, et ma pole ainuke.

Ma pole öelnud, et Su jutud mulle ei meeldi, JP. Ma olen neid lihtsalt natuke kritiseerinud, aga kui Sa ei soovigi neid pisivigu parandada, siis ma enam ei näe vaeva. Anna andeks, kui olen Sind kuidagi solvanud, kuid ma pole midagi teinud meelega ega selleks, et Sinu enesetunnet halvemaks muuta või Sind kuidagi mustata.

Positiivselt mõtlemine ei tähenda minu meelest seda, et ma peaksin iga asjaga rahul olema ja laialt naeratades ringi kõndima, ma annan lihtsalt märku, et midagi on korrast ära ja võimalusel oleks tore seda parandada. Ja avalikult on seda hea teha, kuna tõepoolest, siin on vaba teema ja vahest tahtsin ma teada teiste arvamusi Sinu suure avatari kohta. Juttudest ma juba rääkisin, olgu, neid ma enam ei vaata.

iPodis fototöötlusprogrammi? Mina ei tea, mida Sina tegema peaksid. Vahest otsima endale seniks teise avatari, kui leidas võimaluse selle muutmiseks? Olen kindel, et paljud suudaksid seda edukalt teha, kui Sa vaid uuriksid, isegi paluma ei peaks, siinne rahvas on ju sõbralik.

Ja signatuurid ei venita foorumit välja, vähemalt minu meelest mitte.
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 18:32

Emn. Mis ajast on iPodis fototöötlusprogrammid? Ma ei tea, arvatavasti olen jälle mina ajast maha jäänud, nagu viimasel ajal alati. Very Happy Aga ma ei ole kunagi näinud, et iPodis oleks fototöötlusprogramm O:
Agajah. Tegelt on isegi internetis olemas aadresse, kus saab pilte väiksemaks teha (mitte, et ma neid praegu mäletaks, eksole). Ja alati saab küsida kelleltki abi (: Sest, et minul on PS täitsa olemas ja ma oleks täiesti nõus ühe pildi väikseks tegema. Ja signaturid ei häirigi nii väga, minu arust. Sest need on natuke suured, aga.. noh, ma ei tea, mulle nad isegi meeldivad Very Happy Avatarid lihtsalt.. venitavad selle kasti liiga laiaks Very Happy
Agajah, selle pärast ei tasu tülitseda! (:
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 18:35

"PS. Mida ma teha saan, et mul juhuslikult siin iPodis fototöötlusprogrammi pole,"

sa lugesid valesti Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 18:44

siin iPodis
See nagu eeldaks, et mingis iPodis on ju. Või ei?! confused
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 18:54

ei eelda. seda võib võrrelda arvutiga. näiteks siin ipodis pole, aga läpparis on. näiteks. ei pea olema teine pool samuti ipod. selles kontekstis.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:02

See mu point ongi, sorri, et ma nii paljudele ette jään. Ja, Es, FYI, iPodis pole copy-paste võimalust, seega pean kõik (pikad) aadressid käsitsi sisse trükkima, mis on paras pain in da ass. Also, Google'is on vähe avatare, mis mulle meeldiksid.

OKEI, ma üritan teie heameeleks väiksema avatari leida. Neutral
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:04

ma ei saa ikkagi aru, kuidas sa seda teed?!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:10

teen mida?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:10

et ta nii suur tuli.

nvm. ma mõistsin juba Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:15

Noh, minul lähevad ka suured pildid väiksemaks aha Ipodiga pannes on ma arvan ka et teine asi :)
Aga ma ei tea, mind ei sega, on kuidas on... Neutral
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:21

pildi originaalsuurus on 225 x 350, mida te veel tahate. Max suurus on siin 150 x 200, sellepärast pilt nii suur ongi, see pole mingi "ipodiga pannes tuleb selline" värk.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:22

ei, kui uploadida arvutist vmt, siis ta teeb ise väiksemaks (mistõttu pole mul veel kordagi liiga suur olnud), aga netilehekülgedelt võtab originaalsuuruse.
originaalsuurus võib arvutis ju ükskõik mis olla, ikka teeb väiksemaks.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:34

Know what? Teiste kallal on tore iriseda, aga mina paremat avatari ei leidnud ega kavatse seda enam muuta. Niiet, kaua ma teie tahtmise järgi tantsin.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:35

No ma ei tea. Mind ei häirinud see.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:37

No 2ra nii sydamesse v6ta seda.. m6nda h2iris lihtsalt, saad tagasi panna kui v2iksemaks saad selle.. see ei ole yldse nii hull asi millep2rast solvuda.
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:42

Ma võin ju seda suuruse normi natuke muuta.
Ega TEIE siis ju süüdi pole Very Happy
ikka algsed normid mis muutmata on.
Ma vaatan, mis teha annab.

*Pst, ma Pingu Very Happy Phsyeah Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 19:45

no kõik pm võiksid seda teha ju. pole vaja südamesse võtta.

ja selle avastuse tegin ma rohkem enda kui teiste jaoks. kui sa neutraalselt seda vaatad, siis mõistad, et polnud mingit secret etteheided sisse põimitud.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime12/7/2009, 20:48

Ma ei saanud ikka sellele iPodi-värgile pihta. Aga ilmselt on mul lihtsalt täna väääga pikad juhtmed.
Ja, ausalt, ära võta kõike südamesse! Mind on MILJOOON korda niimoodi sõimatud. Ja kas ma olen vähekenegi masendunud? EI! Mõelge positsiivselt, inimesed.

Okei, see ajas endale ka okse peale. Läila. Ärge seda eelnevat teksti lugege ;d Ma nüüd issule appi Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime13/7/2009, 14:27

miks ma nii tihti ainus foorumis olen?! Very Happy ma mõistan, et hommikul mingi 9/10-12 ei ole kedagi, aga nagu päev aeg võiks ju inimesi rohkem tulla?
Tagasi üles Go down
Bluebelli
Juubilar

Female Postituste arv : 157

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime13/7/2009, 14:36

mina olen sees
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime13/7/2009, 14:39

paar inimest veel, aga keegi ei räägi kusagil. terve päev otsa pm üksinda olnud. Ann ja Ingriin olid vahepeal sees, aga muidu. boooriiing! Very Happy
Tagasi üles Go down
Bluebelli
Juubilar

Female Postituste arv : 157

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime13/7/2009, 14:47

tegelikult on mu hetkel jube kahtlane tunne... selline hirmutav ja rõve... creepy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime13/7/2009, 14:48

eeeeee. okei?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 22 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next