| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+28Spiked SixxBitch Keku Astrid. Emma Diana. Sümmeetria Sixx- Helen Kärolyn GossipGirl padjanägu, [h] black Keiti kikael Superstar Pingu ThatsMe Audrey Heffu Espada Maiu Laaneoja Lord Esai Prince Kirameki Miley Cyrus Krissu Liina Lammas 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 18:13 | |
| ei, aga kuidas? mam õtlen, et profiili alt, kui pilti muuta, siis ta teeb ju automaatselt väiksemaks. sest minu originaalpildid on küll kõik üsna suured. just curious. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 18:13 | |
| tegelikult on see t6esti Natuke h2iriv.. aga sellest ei tasu kohe pahaseks minna kui ei saa hetkel muuta sis ei saa, juhtub | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 18:15 | |
| Ma kirjutasin siia vaid selleks, et äkki mõne moderaator või administraator saab aru, et see on teistele ebameeldiv, sest ma eeldan, et ma pole ainuke.
Ma pole öelnud, et Su jutud mulle ei meeldi, JP. Ma olen neid lihtsalt natuke kritiseerinud, aga kui Sa ei soovigi neid pisivigu parandada, siis ma enam ei näe vaeva. Anna andeks, kui olen Sind kuidagi solvanud, kuid ma pole midagi teinud meelega ega selleks, et Sinu enesetunnet halvemaks muuta või Sind kuidagi mustata.
Positiivselt mõtlemine ei tähenda minu meelest seda, et ma peaksin iga asjaga rahul olema ja laialt naeratades ringi kõndima, ma annan lihtsalt märku, et midagi on korrast ära ja võimalusel oleks tore seda parandada. Ja avalikult on seda hea teha, kuna tõepoolest, siin on vaba teema ja vahest tahtsin ma teada teiste arvamusi Sinu suure avatari kohta. Juttudest ma juba rääkisin, olgu, neid ma enam ei vaata.
iPodis fototöötlusprogrammi? Mina ei tea, mida Sina tegema peaksid. Vahest otsima endale seniks teise avatari, kui leidas võimaluse selle muutmiseks? Olen kindel, et paljud suudaksid seda edukalt teha, kui Sa vaid uuriksid, isegi paluma ei peaks, siinne rahvas on ju sõbralik.
Ja signatuurid ei venita foorumit välja, vähemalt minu meelest mitte. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 18:32 | |
| Emn. Mis ajast on iPodis fototöötlusprogrammid? Ma ei tea, arvatavasti olen jälle mina ajast maha jäänud, nagu viimasel ajal alati. Aga ma ei ole kunagi näinud, et iPodis oleks fototöötlusprogramm O: Agajah. Tegelt on isegi internetis olemas aadresse, kus saab pilte väiksemaks teha (mitte, et ma neid praegu mäletaks, eksole). Ja alati saab küsida kelleltki abi (: Sest, et minul on PS täitsa olemas ja ma oleks täiesti nõus ühe pildi väikseks tegema. Ja signaturid ei häirigi nii väga, minu arust. Sest need on natuke suured, aga.. noh, ma ei tea, mulle nad isegi meeldivad Avatarid lihtsalt.. venitavad selle kasti liiga laiaks Agajah, selle pärast ei tasu tülitseda! (: | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 18:35 | |
| "PS. Mida ma teha saan, et mul juhuslikult siin iPodis fototöötlusprogrammi pole," sa lugesid valesti | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 18:54 | |
| ei eelda. seda võib võrrelda arvutiga. näiteks siin ipodis pole, aga läpparis on. näiteks. ei pea olema teine pool samuti ipod. selles kontekstis. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:02 | |
| See mu point ongi, sorri, et ma nii paljudele ette jään. Ja, Es, FYI, iPodis pole copy-paste võimalust, seega pean kõik (pikad) aadressid käsitsi sisse trükkima, mis on paras pain in da ass. Also, Google'is on vähe avatare, mis mulle meeldiksid. OKEI, ma üritan teie heameeleks väiksema avatari leida. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:04 | |
| ma ei saa ikkagi aru, kuidas sa seda teed?! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:10 | |
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:10 | |
| et ta nii suur tuli. nvm. ma mõistsin juba | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:15 | |
| Noh, minul lähevad ka suured pildid väiksemaks aha Ipodiga pannes on ma arvan ka et teine asi :) Aga ma ei tea, mind ei sega, on kuidas on... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:21 | |
| pildi originaalsuurus on 225 x 350, mida te veel tahate. Max suurus on siin 150 x 200, sellepärast pilt nii suur ongi, see pole mingi "ipodiga pannes tuleb selline" värk. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:22 | |
| ei, kui uploadida arvutist vmt, siis ta teeb ise väiksemaks (mistõttu pole mul veel kordagi liiga suur olnud), aga netilehekülgedelt võtab originaalsuuruse. originaalsuurus võib arvutis ju ükskõik mis olla, ikka teeb väiksemaks. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:34 | |
| Know what? Teiste kallal on tore iriseda, aga mina paremat avatari ei leidnud ega kavatse seda enam muuta. Niiet, kaua ma teie tahtmise järgi tantsin. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:35 | |
| No ma ei tea. Mind ei häirinud see. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:37 | |
| No 2ra nii sydamesse v6ta seda.. m6nda h2iris lihtsalt, saad tagasi panna kui v2iksemaks saad selle.. see ei ole yldse nii hull asi millep2rast solvuda. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:42 | |
| Ma võin ju seda suuruse normi natuke muuta. Ega TEIE siis ju süüdi pole ikka algsed normid mis muutmata on. Ma vaatan, mis teha annab. *Pst, ma Pingu Phsyeah | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/7/2009, 19:45 | |
| no kõik pm võiksid seda teha ju. pole vaja südamesse võtta.
ja selle avastuse tegin ma rohkem enda kui teiste jaoks. kui sa neutraalselt seda vaatad, siis mõistad, et polnud mingit secret etteheided sisse põimitud. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/7/2009, 14:27 | |
| miks ma nii tihti ainus foorumis olen?! ma mõistan, et hommikul mingi 9/10-12 ei ole kedagi, aga nagu päev aeg võiks ju inimesi rohkem tulla? | |
|
| |
Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/7/2009, 14:36 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/7/2009, 14:39 | |
| paar inimest veel, aga keegi ei räägi kusagil. terve päev otsa pm üksinda olnud. Ann ja Ingriin olid vahepeal sees, aga muidu. boooriiing! | |
|
| |
Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/7/2009, 14:47 | |
| tegelikult on mu hetkel jube kahtlane tunne... selline hirmutav ja rõve... creepy | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/7/2009, 14:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|