| Swess on peast põrunud. | |
|
|
Autor | Teade |
---|
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Swess on peast põrunud. 28/6/2009, 13:57 | |
| Niisiis. Mul on peas midagi väga sassis vist. Igatahes. Eile õhtul...kell kaks tegelikult, niiet see oli täna. Üritasin magama jääda. Aga mingid tobedad ideed kargasid pähe koguaeg, niiet. Kaks korda kirjutasin telefoni ülesse, aga edasi andsin alla - magada tahtsin. Mainiks veel ära, et ma pole enne seda mittekunagi ühtegi luuletust kirjutanud. Võino, välja arvatud need, mis koolis kohustuslikud olid - ökokrati omad, mis nkn kõigil pm ühesugused olid. Aganoh, ma tõesti tunnistan, et see on jama, ja mõni koht on eriti kahtlane. Nagu näiteks 6. rida, mis on kõigekõige jamam üldse. Aga Betu(Maiu Laaneoja) oleks mulle kogu maailma vist kokku lubanud, et ma selle siia üles paneks. Ma nii palju ei lasknud tal paluda ikkagi. Leppisin kõigest sellega, et ta enda luuletuse üles paneb. Vaadake see ka üle siis, see on tõsiselt hea. :)
Here it comes.
Ja jälle leian ma end rannalt, kui võtan lahti kingapannalt, Ei ära minna soovi nüüd, pole kosta siia teiste hüüd. Kuulda kõrtes mänglev tuulehoog, ja laintel möllav vetevoog. "Kui kuuluks mulle kõik see siin," mõtlen, ja end koju viin. Kuid tagasi ma tulen üha, et kuulda õrna vetemüha. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 28/6/2009, 14:00 | |
| no mulle see igatahes meeldib. see onn iii armas lihtsalt ja riimid sobivad nii hästi. lihtsalt. super saad hakata veel unetuse eest raha teenima | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 28/6/2009, 14:17 | |
| Ma sain aru jaa, et sulle meeldib, kuigi ma ei saa aru, kuidas see võimelik on. Niiet kokkuvõttes ma ikkagi vist ei saa aru, või mis ? iii on armas jah. Riimid..nalja teed ? xD Unetuse eest raha teenida oleks hea ja, aga muidu ma pole unetu. Ja no tegelt ka. See ei ole hea ju. Nagu Kirsti ütles, "Algaja kohta hea ju". Aga algajad ei kirjuta hästi ju. Minu mõistest algajad vähemalt. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 2/8/2009, 02:33 | |
| tead, mis. kui sa tead laulu "Ma tahan olla öö", siis selle salmisõnad on veidi sarnased su luulega. aga selle laulu sõnad on palju idiootsemad kui sinu luuletus. ja mulle endiselt meeldib see. :) | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 30/1/2010, 22:57 | |
| See on nii armas. ^^ Mis ma muud oskan öelda. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 30/1/2010, 23:00 | |
| Ooooh. Mulle meeldisid viimased kaks rida kohe eriti. Ja Maiul oli tääitsa õigus, Tahan olla öö on päris sarnane teema. Kuigi mu meelest on selle sõnad vägagi normaalsed eksole. Sa peaks veel luuletama. Täitsa sobib sulle. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 30/1/2010, 23:11 | |
| Annu: Aitäh, ^^ Kärolyn: Mulle meeldisid ka just viimased. ^^ Ma nüüd avastasin ise ka tänu teile, et see sarnane on.. Mul ei tulnud enne mõttessegi see.. Aganoh, ma mõtlen sellele veel luuletamisele. (: | |
|
| |
dodge Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 31
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 30/1/2010, 23:12 | |
| Mina pean riimi üldiselt ahistavaks, kuid mõnes luuletuses on see just hea. Nii on sinu luuletuses, Swessu. Keep going :) Ootan veel. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 30/1/2010, 23:35 | |
| Huvitav.. Aga aitäh, Sirje. ^^ | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 12/4/2010, 00:49 | |
| Füüsikas tuli inspiratsioon, mis jätkus ka veel eesti keeles veidi. Kirjutasin luuletuse:
Igatsus mu hinges uitab, mitte miski siin ei aita. Tahan Sinu käte vahele, mõtlen ainult meile kahele.
Aeg see jookseb meie eest, kuni kaob ta täitsa käest. Viib rong mind taas Su juurest ära ja kogu pea mul täis on kära.
See õnnis vaikus, mis oli siis mul meeldis, kuid enam pole nii. Kui linnud merel, kisamas mu peas on mõtted, mis pole enam nõnda head. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 19/6/2010, 01:22 | |
| Käisin hommiku poole mereääres. Närve puhkamas ja lihtsalt mõtlemas. Mõnus oli. Ma polnud väga pikka aega niimoodi üksi, rahulikult mereääres käinud. Istusin seal päris pikalt. Ja nii valmis lisaks pooleteisele joonistusele ka kolm luuletust. Jagan neid teiega.
***(kusjuures minu esimene inglise keelne luuletus) small waves quiet complains nobody notice get me out of this help me fly under the sky or even higher don't give me a flier thank You honey You don't want money You just let me be me with You I feel free birds are flying somewhere somebody is dying pain and agony but it's not about me soft wind on my skin I feel that I'm gonna win a lonely fly just don't tell me goodbye
*** Muruniiduki müra Pole enam keset küla Siiski saatmas see mind Vaikselt tõuseb mu rind Kui hingan ma sisse Ei ma ei näita tisse Mitte sulle Õli valaksin tulle Olen lõpmatuseni truu Ei huvita mind keegi muu Funktsioneerin ma teisiti Kuid on selliseid teisigi "I love only you" Ja pole tähtiski muu
*** Pilveid täis on taevalaotus Ent see ei ole mingi kaotus Tuuleiil mu nahka paitab Palavuse vastu aitab Silmilt ära juuksed lükkan Ja siis mere poole tõttan Külmad lained kaitsmas jalgu Pole siin mul mõtteid halbu Liivatera teise kõrval Veidi muru künkanõlval Kivi kivi otsas siin Nende vahel puhkab liiv Jälgin vaikselt merelaineid Puudutada tahaksin neid Terendamas silmapiir Tean, ka seal on kuskil liiv | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 19/6/2010, 11:27 | |
| Sellised ideed tulevad mereäärest. Aga tore kui sulle meeldivad. :) Aitäh sulle. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 19/6/2010, 23:01 | |
| Sääskederohke jahe ja pilvine õhtu on. Ja ma isegi ei oska neid luuletusi üksteisest eraldada. Kaheks annab nad jagada. Edasi.. Moodustavad nad terviku vist.
I know I told you it's nothing but something is scratching inside of me I hope You'll see
it's surprising what it takes for me to see waves right now I don't know how
You think that it's quiet that I can't hide it beside the sea what you do to me but really I can like every other man if I just want to but that's not what I do because I love You and thinking about You is all I can do when I'm not beside You
every time she makes You mad I just look from the side and it makes me sad that You leave me aside and that You are sad
I want to support You that's what I want to to hold and protect You and what do You do? You push me gently aside
as the time flies so many times You have had your fights but on lonely nights I think about those and inside me I know I should tell You to leave her but then I think about her and I know I can't do that because she needs You more than I know and if You would tell her to go even though I think You'd be happy and maybe more chatty You wouldn't be and that would make me see that whatever I do it's not good for you and though I'm happy and love You so much it hurts me to see You after another fight and all I wanna do is sit beside you all through the night and when I can't do that I go out and think my head feels so flat and I've got no link what to do now I'm a shitty cow sometimes I think only of me other times I make all of you see how I want you to feel and I forget about me can't you see that You're the world for me and if You push me aside I just sit here and cry and all I can do is to whisper words to You but I don't even know do you hear them or it just seems so
whatever You do all I want to do is to love You and show it to You
Viimati muutis seda swessu (22/10/2012, 20:20). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 20/6/2010, 12:08 | |
| *Nutab*
Jah, ma olen nii hale ja hakkasin selle viimase luuletuse peale nutma.. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 19/1/2011, 15:04 | |
| Musi käskis lastelaulu kirjutada. Pannkookidest. Ja siis ta käskis mul selle siia üles panna. Ja ma võin samahästi ta luuletuste alla panna. Here it is. Pannkoogike on väike koogike.. Pannkoogike on parim söögike.. Pannkoogike on magus koogike.. Kuid vahel Mannike see teeb ta soolase.
Pannkoogike see maitseb minule. Pannkoogikest nüüd teen ma sinule. Pannkoogike meil meele rõõmsaks teeb. Pannkoogikest teen sulle veel ja veel. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 19/3/2011, 13:44 | |
| Kollane õhupall Sinine siidisall kevadine päike kummaliselt väike roheline läige aasal te käige vapustav tuul võbiseb huul eemalduv õhupall sinine siidisall *** Ma tahaksin öelda nii palju kuis kuumab mu jalge all kalju üle soojade väljade päike heidab valgust, kui olen nii väike *** sinu naer sügav kaev jahe vesi pesin käsi kasta lilli korja tilli maitsev salat roosad kalad värvid valed pole hale *** Thursday noon No moon There is sun Literature isn't fun Waiting for tomorrow No, not Jack Sparrow Few little gifts Mom's mood it lifts What are you doing I'm not yet going Don't care of this It's my honey who I miss The look in her eyes Makes me feel I could fly *** Roheline värv pintslil Korrapäratud jooned paberil Suur rõõm hingel Tagasihoidlik naeratus näol Ütlemata sõnad keelel Lausutud sõnad huultel
Helekollane roosiõis juustes Kummaline kindlus tunnetes Omapärane isik mõtetes Armastus Südames Minu Südames Ja Sinu Südames *** | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 7/6/2011, 19:21 | |
| Sest vahel on asjad kõik sassis ning vahel ei nurrugi kassid Vahel on üksi mul külm siis kui on maailm nii julm Vahel ma mõtlen, et tean kedagi nina pidi ma vean Aga vahel ei ole mul õigus ja kuskile kadunud julgus Kui miski vahel mind häirib Kui keegi minuga kärgib Ei saa midagi aru ma vahel ja parem ongi see vahetevahel | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 7/6/2011, 19:36 | |
| Ma tahaks teada Kuid vajan aega Ma saan tast neist aru Ei ole valu Ma arvan nii vähemalt Kuid kui kuuleksin lähemalt Ma olen mures Tunnen end nagu tules Õues ju palav on suvel Ka siis kui sa tuled | |
|
| |
Kerdni Tasane
Postituste arv : 1
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 23/10/2012, 03:19 | |
| Eh eh hee... trolli laisid lahti...! Tegelikult on tore. Esimese luuletusega oli mul küll suht möh, [pole hetkel (veel) eriti suur luule lugeja] aga teistega oli asi juba lihtsam. Inglise keelne luule on küll üsna raskesti seeditav minu jaoks, aga pole hullu, enamasti mõistma ikka kipun. Mis mul siis silma jäi? Esiteks... päris tihti luuletatakse oma elust või peidetakse see elu ridade vahele ära (kusjuures see elu meigibki sensi nendes luuletustes), teiseks... ja armastus on nii tihti luule põhjustajaks... heas mõttes. ...Aga kas Sul enam uusi teoseid ei ole peale tulnud? | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. 18/3/2013, 17:06 | |
| Mida teeb üks TTÜ-kas enamasti matemaatilise analüüsi loengus? Igatahes mitte ei mõtle kaasa. Aga nii ma seal istusin ja kirjutasin luuletuse. JA joonistasin, aga see juba teine teema. Kolm päikest kaugemal, kus pole astunud ükski Homo Sapiens. Kolm päikest kaugemal, kus pole ei külm ega soe. Kolm päikest kaugemal, kus pole ei lund ega muru. Kolm päikest kaugemal, kus pole tähtis, kui palju aega Sul on. Kolm päikest kaugemal.
Aga kuidas Sina tead, mis seal on ja mida pole? Aga kuidas Sina tead, Et me seal ei ole olnud? Aga kuidas Sina tead, et seal pole kõik vastupidi? Aga kuidas Sina tead, et seal üldse midagi on?
Kolm päikest kaugemal. Pole oluline. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Swess on peast põrunud. | |
| |
|
| |
| Swess on peast põrunud. | |
|