MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+16
Kärolyn
Emma
Lammas
Tärru.
Espada
black
padjanägu, [h]
Prince Kirameki
Krissu
GossipGirl
Lord Esai
Audrey
Maiu Laaneoja
Pizza
Keku
Pingu
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorTeade
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime7/8/2009, 17:22

A7X on hea..

Rev on hull.. Synyster on veel hullem.. Very Happy Eriti siis kui nad purjus on xD
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime7/8/2009, 17:34

MA TAHAN NEID TÄIS PEAGA NÄHA! Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime7/8/2009, 20:01

Mul on niiiiiiii igav. Keegi ei suuda kunagi ette kujutada, kui igav mul on. Täitsa kindlalt. Ma vaatasin ekooli, kammoooon?!? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime7/8/2009, 20:05

xDD
mis ekoolis huvitavat oli ? Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime7/8/2009, 20:15

Mitte midagi. See sama vana asi. Ja õppimist oli KA! Füüsikas olid mingid tobedad vanad ülesanded lõppetada. Kammoon?! Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime7/8/2009, 20:22

xD
www.ekool.pri.ee on ikka parem Very Happy
aga r22gi Ann.. millega sa vabal ajal tegeled ? Very Happy (mul on nii originaalsed teemad eksole Very Happy)
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime7/8/2009, 20:34

(Ma nüüd astusin telesaatesse: Iris küsib. Very Happy)

Noh, kuidas nüüd öelda. Vabal ajal meeldib mulle puid laduda, traktoriga muru niita, traktoriga kihutada, kiiges lesida ja Viitnal ujumas käia. Vahel meeldib mulle ka raamatut lugeda või oma trükiseid parandada, aga seda ainult vahepeal.
Ja nüüd ma lähengi oma lemmiktegevuse juurde. Puude ladumine. (:
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 15:05

Bullet:

Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 15:52

(Tubli Ann Very Happy)

R22gi siis meile, milliseid puid sa laod ? Very Happy Very Happy ja missugused traktorid on parimad ? Very Happy
(See k6lab kyll rohkem nagu saade: Maanaine otsib tegevust Very Happy xd)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 16:26

Einoh, keda huvitab, võiks ikka lugeda ju ^^
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 17:43

Noh. Kui nüüd aus olla siis ei meeldi mulle eriti need mustaks süsiks tõmbunud põlenud puud, sest.. noh, need määrivad, tead. Aga sellised.. Head puud on need, mis ei ole liiga pikad ega liiga lühikesed ning on ilusasti kirvega pooleks tehtud, nii et ei turrita mingeid tükke välja. Parem oleks kui ilma naelteta. Ja traktorid? Oh, seda ma tean ju täpselt! Oran¾i värvi, edasi-tagasi käiguga, muruniidukiga (mida saab kuuel kõrgusel reguleerida) ja tool (mida saab edasi-tagasi lükkata, vastavalt soovile). Ainuke puudus minu kallil traktoril on see, et ta ei jõua väga suurt koormat mäest üles vedada, aga siis ma viin kakskümmend puuhalukest jalgsi ära ja mu kallike juba töötabki! (:
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 18:36

Näib, et meil on siin maaelu tark Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 19:00

xDD
Okei, ma naeran nyyd natuke, oota.

Nii Very Happy
V2ga tore siis ju Very Happy
aga tead millised puud mulle meeldivad ? Very Happy sellised mis pole tihedad Very Happy Vaata, tammed on tihedad eksju.. ja noh, jaa nii edasi Very Happy aga neid ei j6ua eriti riita laduda, k2ed v2sivad kohe 2ra Very Happy vot, ja sellep2rast meeldivad mulle hoopis.. mm.. mitte tihedad puud Very Happy
traktorite kohta ei oska 8elda, sest ma ei oska just eriti h2sti neid k2sitleda, muruniituk-traktor on muidugi tsill asi, see on kerge Very Happy aga see p2ris traktor.. jahh Very Happy
vot, aga sellega t2na l6petame vast Very Happy (vaadake meid j2lle, homme samal ajal!)

Very Happy Very Happy

aga r22gi nyyd hoopis mis raamatut sa hetkel loed (sest ma ei viitsi seda teemat vaadata Very Happy)
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 21:33

Aeh, ma tean jah! See on KOHUTAV! Minuarust on saar ka tihe.. Aga ma ei ole kindel. Very Happy Aga kased on head. (: Ja kuused. (Nagu suured, tüvega kuused). Ja traktoriga (muruniidukiga) on mõnus rallida XD Okei, lõpetame selle teema.

Mina loen hetkel raamatut nimega "A Storm of Swords 1: Steel and Snow". Tegelikult saab see mul kohe läbi ja ma lähen homme ostan selle teise osa Very Happy Mul on umbes 90 lehekülge veel, ainult. Very Happy Aga see on ÜLIHEA raamat! Very Happy Ma olen seda sarja juba.. oota.. kuu aega lugenud. Very Happy Täpselt kuu! (: Ja kuu ajaga viis raamatut. Very Happy Ehk kaks ja pool osa Very Happy Aga tõesti, ma soovitan KÕIGILE! See on George R. R. Martin'i saaga Jää ja Tule laul. Või midagi säärast. Very Happy ÜLIHEA!
Raamatutest võin ma veel rohkem rääkida, tead. Very Happy Ma pressin varsti issilt raamaturiiuli välja (: Siis mul on, kuhu oma tuhanded raamatud panna. Kas Bartimaeus on ikka veel sinu käes?? *kulmukergitus* Ma ei mäleta vähemalt, et ma oleks selle tagasi saanud XD

Aga ma saan kohe palju-palju jäätist. Very Happy Ja ma käisin täna meres ujumas. Very Happy Kõik, kes mulle külla tulevad, saavad muga merre ujuma minna. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime8/8/2009, 22:14

Kus sa oled praegu? Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 13:47

xD, jeaah Very Happy

ei ma arvan, et ma siiski ei taha hakata lugema karu Brunost või Bennost või kes ta ka polnud (aa) Very Happy Very Happy
Jeah, on küll Very Happy aga mul on hetkel Mahtra Sõda käsil.. kohe pärast seda loen Bartimaeuse läbi ja saadki tagasi Very Happy

mmm, jäätis (L) Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 13:54

Tsiteerin: :
Kus sa oled praegu?

Kellelt sa seda küsisid? Very Happy Mina olen kodus omadega O: ;d

Ja Iris. Okei, ma siis ootan. Very Happy Ja jäätis on jah hea. Very Happy XD
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 13:56

xD

(hästi mõttekas post, ma tean Very Happy)
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 14:02

Issand kui masendav Very Happy
Kui Maiut pole, on chat nii mõttetu koht Very Happy Väga vähesed räägivad -.-
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 14:08

Oeh, I'm so bored. But then again.. I'm not, u know. I'm so happy. I dunno why. Like.. I'm crazy orst! It's very weird, u know. Oh, I'm not myself. Damn. I want t'swim! Yeah, i wanna swim-swim. Only, I don't want to go alone, u know. I want someone t'come with me, u know. Very Happy Oh, yeah, that I want.

Alright. I'm crazy. Really! Don't listen t'me anymore. I'm like.. oh, just shut the hell up! Okey, I'm finishing now, u know. I'm shuting my stupit mouth now. Just now. In one second. Funny's that I have here really much mistakes and I like really don't care, u know. Very Happy Let them be, if they want! Haha. Very Happy Okey, bye.

Love you all! It was Me! (:
BYE!
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 14:11

Tead, seda lugedes tekkis küsimus, et "Mis sul viga hakkas?" Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 14:11

issandkuipaljuinglisekeelt.. ma ei viitsind seda l2bi lugeda. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 14:12

Kuule, sama probleem siinpool Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 14:16

English rulez, u know! Very Happy Really! I read in english, u know, and i've started to speks in english to. I dunno why. Maybe 'cause i'm CRAZY! I'm not sure (It's so fun. SURE! Like in estonia! Very Happy). Oh, never mind. I'm just one stupit little girl who wants to speaks in english. Isn't that sweet? I think it is, u know. Very Happy I just.. I dunno. It's cool.

But I'm going in a moment. When Hanna tells me what she have decided. Then I'm gone. Buff! GONE! Very Happy Haha, funny, i'm soo crazy.

Whatever. Haha. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime9/8/2009, 14:19

ma a..

ma ei m2leta mis ma 8elda tahtsin. aga ma j2lle ei j6udnud l2bi lugeda. peale vaadates j22b selline mulje, et yks s6na ja sis punkt ja siis j2lle uus s6na ja siis koma ja s6na ja punkt.. vush. jube. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next