MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+16
Kärolyn
Emma
Lammas
Tärru.
Espada
black
padjanägu, [h]
Prince Kirameki
Krissu
GossipGirl
Lord Esai
Audrey
Maiu Laaneoja
Pizza
Keku
Pingu
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorTeade
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 16:27

ma eile k2isin, pidin peaaegu teise tartu otsa triivima. (loe: ma ei teadnudki varem, et emaj6es selline asi nagu vool eksisteerib)
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 16:28

OSSA! Surprised Vool, mm Very Happy
See on jõgi ju -.-

Ma ujun suht koguaeg üle järve, that's cool Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 16:30

v6rus sai paar korda yle j2rve ujutud.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 16:34

Ma ujun iga päev mitu korda.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 17:00

Innu, ära valeta! :) Paar korda? :)
Tagasi üles Go down
Lord Esai
Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Lord Esai

Male Postituste arv : 369

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 17:11

kerge ju...
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 17:30

Oleneb kelle jaoks.
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 17:48

Ma tulin täna rannast. :9 Ma aina neegristun. (:
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 17:59

Haa. Ma ujusin üle Kääriku järve ja tulin siis ringiga mööda asfaldi, kruusateed tagasi. Teel käisin ülisoojast porilombist ja jääkülmast allikast ka läbi. Mõnus s#takäkk olin peale seda käiku. Very Happy

Pole lihtne midagi. Ära väsib.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 18:12

Mu emme ei viitsinud täna mere äärde minna. :S Tegelikult ma ise ka ei viitsinud. Very Happy Aga ma homme lähen ;d Ja ülehomme.. ja üleülehomme! Very Happy Oh, jah. Nii mõnus! Very Happy
Tegelt pole mul ikka veel midagi tarka öelda. ;d
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 18:28

Ja minu kohta öeldakse vahest albiino, kuigi ma pole nii valge Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 18:49

Okei, mina võin siis küll õnnelik olla kui mu kodu asub rannaliivast mõne meetri kaugusel Very Happy
Ja seega olen ma hull, et ma ujumas ei käi :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 19:41

Mu emps läks täna Kuressaare SPA hotelli. Veab tal...

Einoh, ma olen pmst vampiir valmis, sest ma lihtsalt ei päevitu. Aga nüüd on bikiinirante küll näha, mis on vau. Emps mainis ükskord, et see on üle aastate esimene kord, kui ma pruun olen. Very Happy
Ma nolifer ja selle üle uhke. (H)
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 19:48

Bullet kirjutas:

Mulle öeldakse Neeger, olgugi, et ma pole nii tume. Very Happy
--

Tahaks ka mere ääres elada. :O Siis ma oleksin küll praeguseks puhas ¹okolaad (a). Muidu, gloogal läks hiljem vesi nii soojaks ja nii mõnusad lained olid. Very Happy Peaks homseks kellegi väljua otsima, kellega randa minna. Kolmapäevani on aega. :9
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 20:05

M, ma tegin jälle sporti.
Ujusin kaks korda suht üle järve ja tagasi. :}
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 20:12

tublilaps. ^^

albiinod on ägedad. kuigi, ma olen näinud selliseid, kes näevad välja, nagu oleks nende peal katseid tehtud.
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 20:18

Hm, ja on tõesti.
Kujutad ette, peaaegu valged juuksed, helehallid/sinised silmad, mis on raskesti näha... Siis selline valge nahk... Mm. :]
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 20:46

seljuhul on albiinolased minu täielikud vastandid. :]
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 21:42

Bullet, ära unusta valgeid ripsmeid. *väristab jubedusest õlgu*
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime9/8/2009, 22:10

Nojah, valged ripsmed.
Mul on nt pruunid juuksed hetkel (juured on küll tumedad ._.), siis tumedad kulmud, mustad ripsmed...
Ja muide, ma viibin hetkel Tallinnas. Keegi viitsib kinno minna?
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime10/8/2009, 08:51

Noh, mul pleekinud blondid juuksed, kulmud ka mingid sama tooni, aga ripsmed on süsimustad. klassiõed kadestavad, ma ei pea ripsmetu¹¹i kasutama. ei taha ka.

tuleks.. aga ma olen tartus, rsk. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime10/8/2009, 09:51

Keku kirjutas:
Bullet kirjutas:

Mulle öeldakse Neeger, olgugi, et ma pole nii tume. Very Happy

Ma ütlen ise enda kohta albiino, sest ma olengi nii valge Very Happy

Tegelt ma ei päevitu üldse. Või noh, päevitun, aga seda ei ole üldse näha. Very Happy Ma olen vägaväga valge ja ma tean vägaväga väheseid inimesi, kes must valgemad on. Very Happy Ja siis kui ma tõesti päevitan, siis ma lähen tumetume punaseks ja hakkan valutama ja nahka koorima. Very Happy
Hmh. Te rääkisite oma välimusest? Mul on ikka punakaspruunid juuksed. Very Happy Tegelikult mul olid kuni mingi üheteistkümneseni blondid juuksed. Very Happy Siis hakkasid pruuniks minema. Ja siis ma värvisin punaseks. Ja nüüd on punane jälle peaaegu maha kulunud ja on punakaspruun. Very Happy Ja siis on mul ilusad sinised silmad. Ausalt ka, need on hästi ilusad! Very Happy Hmh, mul on vist pruunid ripsmed, aga need on vägavägaväga pikad. Ja siis on mul hästihästi paksud tumepruunid kulmud. XD
Okei. Nüüd aitab! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Keku
Veriveri loveable
Keku

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime10/8/2009, 10:27

Ma ei tea, mu välimus on üsna lihtne. Tumepruunid juuksed ja silmad ning päevitunud nahk. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime10/8/2009, 10:58

Tumepruunid - okei, peaaegu mustad juuksed, tumepruunid silmad, suhtelistelt tumeda nahaga.Pikka kasvu xdxd
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime10/8/2009, 12:35

PRINCE KIRAMEKIL ON Kuroshitsuji avatarrrrrrrrrrrrrrrrrr. I love you
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 37 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 37, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next