| Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) | |
|
+5Lord Esai Keiti padjanägu, [h] Maiu Laaneoja Pingu 9 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 21/3/2009, 17:01 | |
| Mul tuli irmus suur uuenduste isu peale . Nüüd on lisatud punktid Mida saab iga postituse, lisatud teema ja foorumis oldud päeva eest. Mingilmääral peaks ta siis nagu aktiivsust näitama Reputatsiooniga on kaasnenud iga postituse lõppu väikesed +/- Saad klikkida plussi, kui sulle postitus(võib kasutada juttudel näiteks :)) meeldib ja postitaja saab reputatsiooni juurde. Kui aga sulle postitus ei meeldi, võid vajutada miinust mis postitajalt reputatsiooni vähemaks võtab. Kui oled teiselt postituse eest lausa tänulik võid vajutada "thanks" ja postitaja saab rohkem reputatsiooni xD Kuidagi peaks see aitama igaühel natuke adekvaatsemaks muutuma Saad teada, kui väga sa teistele meeldid ja kui palju närvidele käid Ma tean, et mõttetud asjad, aga vahepeal tuleb õudne isu uuendada | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 15/9/2009, 23:15 | |
| ütle mulle, kuidas punktid miinustesse minna saavad? mitte, et ma neid jälgiks, lihtsalt hakkasid enne silma | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 15:17 | |
| Ma panin meelega Vaba teema peale -10 süsteemi Et iga postituse pealt läheb punkte hoopis maha. Et... pöördumatud tsättijad offtopicu eest natuke nahutada saaks Nüüd tegin asja leebemaks. Iga postituse eest läeb viis maha... | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 15:50 | |
| auts.. nii et tänasest peale võib ainult jutte kommenteerida ? Tundub, et minu aeg siin foorumis hakkab otsa saama xd (Iris olen) | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 17:38 | |
| krtt. ma ka m6tlesin, et miks mul punkte koguaeg v2hemaks j22b, aga nyyd saan aru. Ma olen suur lobamokk. xd | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 17:54 | |
| Aga ma ei saa jälle aru, kuidas mul nii palju punkte on, kui ma pmst aint tsätis postitangi. (ee, mai tea kelle kasutajas ma praegu olen, aga ma olen padjakas praegu, muudje.) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 19:22 | |
| Hah Teema tegemise eest saab igalpool väljaarvatud vabas teemas +3 punkti. Iga postituse eest saab +1 punkti. Iga foorumisoldud päeva eest +10, iga sõbra eest +10.. Ma ei tea kuidas neid punkte niipalju koguneb Nädalaga on 70 punkti juures... kui sa just nädalas 14 postitust vabasse teemasse ei tee Aga tegelikult... keda need punktid ikka huvitavad? Nad ei näita aktiivsust. Nad ei näita postituste arvu... Nad on ainult minu igavusest lisatud Nii, et ärge end väga segada laske | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 19:41 | |
| ega jah xD olgu. ma siis teen vist rekordi miinustesseminekuga | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 19:43 | |
| Nohh, v2hemalt rekord. :) Ja, see on hea, et mulle see asi veidikene selgemaks nyyd sai. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 20:57 | |
| kui me just 14 posti nädalas tsätti ei tee ? nalja teed v? :D ma teen üldiselt palju rohkem neid sinna aga noh, jah, suht suva tegelikult | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 21:23 | |
| 14 päevas ehk, if that even covers it oleneb, kes sees on ja postitab ka tegelt monoloogi pidada nii ei saa xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 16/9/2009, 21:26 | |
| ma ei sa yhest asjast aru. Kui iga postitus annab 1 plusspunkti ja vabasse teemasse postidades saab 5 miinus- punkti, kas siis saab tegelikult nagu ikkagi 4-miinuspunkti. Et postituse eest saad yhe juurde, aga samas l2heb 5 punkti maha. V6i on nii, et kui postidad vabasse teemasse l2heb 5 punkti maha ja juurde ei tule midagi. V6i... Ah, midaiganes, asi l2ks segaseks. | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 17/9/2009, 15:31 | |
| vabas teemas läheb maha ikka 5... saab neid määrata ka teemade kaupa... | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 17/9/2009, 15:42 | |
| Ilma tsättita poleks siin pooltki nii fun... Igatahes,mul on kuidagi kahtlaselt palju punkte. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 17/9/2009, 20:53 | |
| Gosh, reputatsioon ka veel! |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 17/9/2009, 22:21 | |
| kuidas t¹ätt ja reputratsioon hetkel koos käisid? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 17/9/2009, 22:33 | |
| Iga tsäti posti eest saab -5 punkti võid midagi sellist. Aga reputatsiooni tsätt ei puudu, va padjakas. xD |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 17/9/2009, 23:02 | |
| Ma ütlesin seda rohkem selle.. ee.. Keiti(mapolekindelkasseeolitema?) postituse peale, Maiu. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 18/9/2009, 13:32 | |
| Jaa, minamina. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 18/9/2009, 20:21 | |
| läheb viis maha. Igas "vaba teema" teemas .^^ Aga õigus ta on, et rekord igatpidi xd. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 18/9/2009, 21:54 | |
| hm. okei. minul on nyyd k6ik selge :) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 19/9/2009, 14:56 | |
| juhuuu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 19/9/2009, 16:44 | |
| (sorri, et ma nii palju kära (ja offtopicut) oma küsimusega tekitasin 8-) ) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) 19/9/2009, 18:54 | |
| kas sa kuuled kedagi nurisemas? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) | |
| |
|
| |
| Hunnik uusi kasutuid asju :D (punktid, reputatsioon) | |
|