MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Heategevus:) | |
|
+10Espada Keiti White Wolf GossipGirl Maiu Laaneoja Katu1995 black Taylor Audrey HellouKitty1 14 posters | |
Autor | Teade |
---|
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Heategevus:) 21/3/2010, 17:14 | |
| Ma olen pool oma elust veetnud igasugu raviasutustes ja kogu selle aja jooksul olen näinud võibolla kümmet inimest, kes kuidagiviisi ise oma haiguses süüdi on. Enamusel on kas sünnidefekt, halvatus, mis on millegi tõttu välja kujunenud või juhtus mingi õnnetus.
Ma ei üldistaks sinu asemel. | |
| | | Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Heategevus:) 21/3/2010, 17:33 | |
| Mjah, võibolla tõesti.. ma ei anneta puudega inimestele lihtsalt sellepärast, et ma ei tea mitte kunagi, kas nad on ise süüdi või mitte.. seda ma olengi üritanud koguaeg väljendada tegelikult. mul on kahju inimestest, kes ei ole süüdi. | |
| | | Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Heategevus:) 21/3/2010, 17:38 | |
| karma tähendabki tegelt ju eelnevate elude jooksul kokku korjatud energiat, mitte konkreetse elu oma, sellega sa ainult tasakaalustad või täiendad seda.
aga, for god sakes, ärge võtke kõike südamesse. kui ühel inimesel on ühtemoodi kogemused ja arvamused, on see tema asi, see ei tähenda, et kui sõber juhtumisi kriteeriumitesse langeb, siis tema täpselt samasugune on. alati on erandeid. | |
| | | Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Heategevus:) 21/3/2010, 17:41 | |
| Ma ei leia, et ükski maapealne inimene oleks piisav kohtumõistja inimese saatuse üle. Kui see inimene ka ongi kuidagi süüdi oma saatuses, siis on see haigus ise juba enam kui piisav karistus.
Ma tean üht noormeest, kes läks purjus peaga rooli, sattus avariisse ja oli ainus ellujääja. Kolm inimest surid ja tema on ratastoolis. Juba elu ise on tema jaoks piin. Ta on kaks korda enesetappu proovinud, sest ta vihkab end.
Mina jään enda arvamusele kindlaks.
Maiu, mina usun käesoleva elu karmasse. Uskusin.. Iga laps sünnib puhta ja süütuna ja iga inimene läbib surres patulunastuse, mistõttu ei saa eelneva elu piinad seda elu kummitama jääda. Selline on minu usk. | |
| | | Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Heategevus:) 21/3/2010, 17:43 | |
| sellisel juhul sa tõesti ei saaks karmasse enam uskuda.
ja seda autoavarii lugu olen ise ka kuulnud. käisin isegi kusagil paar aastat tagasi, kus see tüüp rääkis. aga järelikult on tal sellist kogemust vaja, muidu oleks tema ka ära surnud. | |
| | | Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Heategevus:) 21/3/2010, 18:04 | |
| Ma arvan, et me ei räägi samast inimesest. Tegu on mu ühe sõbraga, mitte mingi kutiga, kelle kohta ma uudistest lugesin. Tema pole kusagil rääkimas käinud. Ta endiselt vihkab end. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Heategevus:) | |
| |
| | | | Heategevus:) | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|