| WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
|
+20Mezilane Everleigh ChocolateMoonLight Sulesepp TeddyBear Tärru. Murtagh Kärolyn Espada kcissy Pingu padjanägu, [h] black Pizza Diana. Audrey Tuki Prince Kirameki Keiti Maiu Laaneoja 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 21/11/2009, 19:15 | |
| Jätsin juba mitu päeva tagasi pooleli. Eelmine aasta oli jah hea, sest mul polnud üldse mingit elu, mis seisneks arvutist eemal olekut. Arvestagem fakti, et "Ära iial alahinda vaguraid" sai täielikult trükitud, mitte käsitsi tehtud. Mul on Asashioga liialt tegemist (jõulupidu ja Riia animepidu), mul on kahed ja kolmed matas ja ajaloos, lisaks pean ma (okei, tahan) animesid vaadata, et rohkem aru saada, mis teema Asashios pidevalt käib. Ja juba Riia animepidu hõlmab enamiku minu nädalast. Oeh. -.- |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 21/11/2009, 19:31 | |
| Ma olen ka paar korda pooleli jätmisele mõelnud, kuid mitte niivõrd ajapuuduse pärast, kui selle pärast, et ma ei suuda oma ideed korralikult rakendada. Algsest kavandist on kuidagi vähe järele jäänud, tegelased on pinnapealsed, kõik toimub liiga kiiresti...pff, ma pole oma tööga rahul. Aga õnneks selle asja mõte ei olegi Nobeli preemia jaoks kirjutamine, nii et...ma pean oma käkerdise lihtsalt kuidagi rahuldavalt ära lõpetama | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 22/11/2009, 10:30 | |
| TK- Kas see toimub järgmise aasta juulis ka ikka? :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 22/11/2009, 15:56 | |
| Loomulikult. Ja ma jätangi oma romaani selleks ajaks. |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/11/2009, 16:58 | |
| Yattaaaaaaaaaaaaa! Minu romaanikäkerdis on nüüd ametlikult valmis. 50 228 sõna Nüüd tuleb veel end kokku võtta ja läbi lugeda, mis siis lõpuks kokku kirjutatud sai...aga see oli kindlasti arendav kogemus | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/11/2009, 23:57 | |
| Oo, nii et üks inimene jõudis lõpuni ka ? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| |
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/11/2009, 17:38 | |
| väga pro! tubli | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/11/2009, 19:07 | |
| Õnne, PK.
Aga, jäta oma romaan seisma ja ära seda praegu loe. Loe kuskil uue aasta paiku, siis on sul hoopis uus vaatenurk. :) (räägib oma kogemuste põhjal) |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 15/12/2009, 10:37 | |
| ojee. tõesti hilinenud õnnesoovid. Mina ise olen endaga ämbris... mitu vihikut on juttu täis, aga... aga mitte päris nii nagu ma tahaksin. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 23/5/2010, 14:50 | |
| Jah, sain Kui ma ainult mäletaks, kuhu ma selle salvestasin... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 10/7/2010, 03:20 | |
| Ma sain ka sertifikaadi, printisin välja ja raamisin ära. Ja panin seinale. Uhke tunne on.
WT, ma tahaksin sulle soovida sulge sõrme, aga sul ei edene see asi vist üldse... Ma sain eilsega ära kirjutatud 11,332 ja olen veidi daily goalist maas. Aga edeneb. Kuidagi. Ja sellest võib tulla 100k+ romaan... : | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 26/10/2010, 10:59 | |
| no, kes see aasta plaanib osaleda? viis päeva veel alguseni | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 26/10/2010, 11:06 | |
| ma esimest korda plaanin proovida aga sel aastal noorte kirjanike poole peal ehk olen oma sõnade arvuks valinud 37 000, sest ma lihtsalt tean, et kümnenda klassi kõrvalt viiskümmend tuhat täis saada on kergelt öeldes võimatu | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 26/10/2010, 14:36 | |
| Mina ikka, ja eelnevalt esimesest korrast lausa plotiga. Samas olen ikka official NaNoWriMol, rühin 50 000 poole. ^_^ Esimesel NaNol sain ~1700, JulNol ~3000, eks nüüd peab ikka rohkem tulema, |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 26/10/2010, 22:23 | |
| Ma mõtlesin alguses, et jätan sellel aastal vahele, kuid otsustasin lõpuks ikkagi osa võtta 50 000 sõna ei ole küll hetkel minu põhieesmärk, vaid ma tahaksin lihtsalt oma kirjutamisindu tagasi saada | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2010, 11:56 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2010, 13:52 | |
| Oojee, plaanin ka osaleda. Aga lähen juba kergelt närvi, sest ikka veel ei ole korralikku plotti. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2010, 13:56 | |
| Mul õnneks pole erilist ploti vajagi... natuke ikka, aga ma olen kindlalt pantser, mitte plotter. |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2010, 18:12 | |
| mul on plott, idee, arendus ja kõikk olemas, aga arvuti on paranduses -.- FEIL. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2010, 18:34 | |
| Mul pole midagi olemas. xD Noh, arvuti on. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 29/10/2010, 23:49 | |
| Ma osalen ka ja mul pole sellest ülde halli aimugi. Ok, 50 000 sõna. Aga mis teemal, mis keeles, kes tegelased.. Ja ni snaaju. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 30/10/2010, 00:38 | |
| No, registreerusin kaa viimasel hetkel. Ainult, ma tean, et ma ei saa 50 000 täis. Mul kool siiski esimene prioriteet ja ma pole korralikult mitu aastat kirjutanud. Sellega tahaks lihtsalt natuke hoogu sisse saada. Selle loo teeks siis valmis ja ehk saadaks romaanivõistlusele... *suur unistusemull* ... kõik armastavad mu pusserdust, annavad mulle esikoha.. Oo milline auhinnaraha, kuulsus(xd) Siis selgub, et mu raamat on nii hea, et seda peab tõlkima nii umbes 60 keelde ja siis ma olen miljonär ja siis ma jätan teid kallikesi maha, panen foorumi kinni ja irvitan teile näkku mm.. sellepärast ei tohikski pingu igavleda.. PS! juhin tähelepanu ohtratele "ja siis"idele, mida kirjanikes ikka austatakse ja hinnatakse | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
| |
|
| |
| WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |