| WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
|
+20Mezilane Everleigh ChocolateMoonLight Sulesepp TeddyBear Tärru. Murtagh Kärolyn Espada kcissy Pingu padjanägu, [h] black Pizza Diana. Audrey Tuki Prince Kirameki Keiti Maiu Laaneoja 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 30/10/2010, 14:48 | |
| Tõesti hästi, pingu :D minul on mõte olemas, tegelased olemas, mingisugune kokkuvõte või värk ka kirjutatud, aga mulle hakkab üha enam tunduma, et ei jõua aga tegelikult otsustasin ma koolis mõnevõrra lõdvemalt võtta ja mitte nii hullult pingutada prioditeedid on tants, kirjutamine, sõbrad ja alles siis kool (vist tõesti esimest korda elus sellises järjekorras) | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 30/10/2010, 15:48 | |
| Mul on olemas mõte ja tegelased, aga kui ma püüan hakata mingit sisu välja mõtlema, läheb kõik mu peas segamini nagu puder ja kapsad ning ma kaldun avama, et ka kavapunktide paika panemisest mulle eriti abi ei ole Ma arvan, et kasutan midagi automaatkirjutamise meetodi taolist ning panen kirja absoluutselt kõik, mis mulle pähe kargab. Pärast on hea enda üle naerda I want more writing buddies Lisage mind enda sõbralisti, mu kasutajanimi on Schwert | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 30/10/2010, 16:22 | |
| Ma juba rahulikult mõtlesin, et 50 000 tähemärki polegi nii palju, kui mulle tõsiselt kohale jõudis, et seal oli sõnadest, mitte tähemärkidest juttu. -.- Ma ei tea, kas proovida või ei.. Ahhhh, nagu, kindel see, et valmis ei jõua, aga samas oleks kohutavalt lahe ennast tagant sundida veits.. Sest et mõte ja kogu kammajaa on mul juba ammu valmis. *naerab* Tegelt ma sogan niisama siin.. Aga see tundub kohutavalt lahe asi olevat. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 30/10/2010, 16:47 | |
| http://ywp.nanowrimo.org/ seal saab noorte omasse registreerida. muidu on kõik sama, aga sõnade arvu saab muuta endale sobivamaks. | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 30/10/2010, 16:58 | |
| | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 30/10/2010, 19:10 | |
| No, kui kõik ennast reklaamivad, siis lisage Plondu kaa (: Ma arvan, et ma mõned tundsin fooruminimede järgi ära ja lisasin, aga.. siiskisiiski Edit: Holy fuck, üks nädal tehtud ja ma ei suuda enam Mitu päeva järjest istun kesköösel ja kirjutan kellaga võidu. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| |
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 7/11/2010, 19:09 | |
| kõige naljakam on see, et nüüd, nanowrimo ajal, tunnen ma äkitselt, et kõik asjad on kuidagi tasakaalus. ma käin koolis, õpin (kui viitsin ja jõuan ), tantsin ja KIRJUTAN, aga mul jääb veel aega üle ka lugemiseks kuigi ma tahaks teada, kuidas ma järgmisel nädalal jõuan | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 7/11/2010, 20:11 | |
| Kurat, ma ei arene absoluutselt. Varsti on 6000 sõna, aga siiski. Mul on veel NII palju minna. o_o | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 7/11/2010, 21:16 | |
| mul on 25% oma sõnade arvust olemas kuidagi üllatusena tuli, kui vaatasin samas on see vist ainult selle pärast, et ma eelnevalt storyline'i paika olen pannud ja suht korralikult, tegelikult vahepeal on lihtsalt raske dialoogi sobituma saada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 7/11/2010, 21:34 | |
| Üle 6000 sõna. Ja ma tahtsin täna õhtuks umbes 10 000 valmis saada. Jesus. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 7/11/2010, 22:25 | |
| Hell. Yeah. Ma olen endiselt eufoorias ja kirjutan korraga kohutavalt kiiresti ja kohutavalt palju ja kasutan meeletult sidesõnu ja omadussõnu ja paska ja okei, ma lõpetan selle spämi ära ja räägin asjast. 11,239 ja seda tänu PK'le, kellega pidasime vägagi tasavägise sõnasõja - mina võitsin 70 sõnaga. Nanoestis on see muidugi kirjas, pluss igasugust kasulikku pudi-padi. Siiani kaifin seda võitu, sest nii palju pole ma tunni aja jooksul varem kirjutanud - 1795 sõna. Oleks tempot tõstnud ja netist vähem nimesid otsinud + msnis teistele karjunud, et ma sõdin ja nendega ei räägi, oleks ilmselt 2k ära tulnud. Küll jõuab. Täna on igatahes suur comeback, sest lasin reede üle - peavalu ja ilge surmamineja tundega ikka naljalt sõnu ei trüki. Jääaeg 3'e 3D's sai küll vaadata, aga see on hoopis teine teema. Igatahes, mina olen kittycornelia, lisage. Ma ei viitsi praegu teisi lisada, aga teen seda niikuinii, sest olen hüperaktiivne ilma energiajoogitagi. ^ ^ Nonsense warnung. Lähen ära ja lõpetan trollimise ja kirjutan oma 430 sõna ära ja rohkemgi veel. Okei tsau.
PS. LUGEGE NANOESTI ONEGAISHIMASU ARIGATO~
EDIT: a, ja muidu on minu prioriteedid umbes sellises järjekorras: kodu ja kool, töö, romaan, cosplay kostüüm. Sest cosplayd on vaja alles detsembri lõpus. |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 7/11/2010, 22:43 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 9/11/2010, 23:49 | |
| Ma panin end young authorsite omasse tunduvalt väiksema word countiga kirja. Ma olen hetkel 6000 sõnaga maas... I don't think i'll make it Aga YA vb saan ära (: | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 10/11/2010, 14:43 | |
| ohoo mis kasutajanimega sa seal oled? saaks endale esimese sõbra ka | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 10/11/2010, 14:48 | |
| Ma ootan juba aega, mil keska läbi saab ja mul on terve kuu aega kribada. Ööd ja päevad Nii, et kool ega töö ega miski muu ei segaks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 10/11/2010, 16:41 | |
| Üle 14000 sõna. Eile sain kirjutatud üle 3/2000 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 10/11/2010, 20:40 | |
| 20,242 sõna. HUUUH. Ma olen niisuguses kirjutamishoos, et anna otsad. XD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 10/11/2010, 22:16 | |
| YA-s olen kassikangas Wrimos olen Plondu Ja täna jälle läks täiesti ebaproduktiivselt mööda -.- KOOL on kahjuks esimene asi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 11/11/2010, 20:30 | |
| NaNoWriMo näitab, et ma jõuaks 27 novembril lõpetada. Ja mul ei ole ideid ka praegu. o_o APPI! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 12/11/2010, 14:33 | |
| minu wrimo ütleb, et kuues jaanuar. Nice | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 12/11/2010, 21:57 | |
| Hetkel ütleb 24 november. Ja mul on 25227 sõna. Kas ma olen tõesti ainuke, kes neist vähestest eestlastest tõesti nii palju korraga kirjutada jõuab? Mul oli eile ideekriis, aga ma sain niiumbes 1000 sõna kirjutatud, mis olid ka ülejõu.
Viimati muutis seda Michelle Manson (13/11/2010, 16:18). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 13/11/2010, 12:33 | |
| 24. veebruar? Ega sa ometi natuke mööda pannud?
Ma olen maas, päris karmilt. Magada pole saanud ja õhtuti pole aega kirjutada, sest kogu aeg on mingisugune triangel tantsukursuste ja kontrolltööde ja muu idiootsusega. Pealegi on järgmine nädal mitu ränka kontrolltööd, kus ma pean hästi tegema, et oma hindeid rivis hoida. Kurat küll. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
| |
|
| |
| WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
|