| WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
|
+20Mezilane Everleigh ChocolateMoonLight Sulesepp TeddyBear Tärru. Murtagh Kärolyn Espada kcissy Pingu padjanägu, [h] black Pizza Diana. Audrey Tuki Prince Kirameki Keiti Maiu Laaneoja 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 20:57 | |
| no ma ei tea, MMSi suutsin kuu aega järjest kirjutada. tšekkisin, üks PT on umbes 2000 sõna | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 21:07 | |
| - Keiti kirjutas:
- oh, Audrey kui sa peaksid seda kunagi lugema. Su arvamus muutuks minust kindlasti v2gav2gav2ga palju.
ja miks ma seda arvasin, et sa seda teed?! Ma olen täiesti nõus seda lugema ja üldkokkuvõttes ma eriti ei usu et see suudaks mu arvamust sinust eriti enam kujundada. See arvamus/ettekujutus sinust on juba ammu olemas ja tavaliselt miski seda enam ei kõiguta või nii... Mis on minevikus on minevikus- seda ei saa enam muuta. Mina annaks sulle küll oma jutu lugeda | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 21:10 | |
| oh, v2ga hea! Ma ytlen ausalt v2lja, et sa oled siin foorumis ainukene inimene, kelle arvamus mulle korda l2heb. tead ma isegi vist v6iksin seda sulle lugeda anda. (: | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 21:11 | |
| *thank you*
isegi kui mul 50 000 sõna välja ei tule.... Olen õnnelik, et saan oma tunded välja kirjutada... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 21:12 | |
| aga võistlus on siiski hea proovilepanek | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 21:13 | |
| mina tahan Audrey jutukest (xd) v2ga lugeda. ja mu tunded on nii erinevad. yhes m6ttes tahan ja teises m6ttes ei taha. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 21:20 | |
| sama siin | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 22:04 | |
| Teate mis? Põlise nanolasena soe soovitus enne nano - magage! Magage kohutavalt palju, sest seda uneaega kasutate te nano ajal. Oma romaani viimased kymned tuhanded kirjutasin ma (siis, kui arvuti ajutiselt minu toas oli) syda88sel. Sest p2eval olin ma koolis. Vabandust, magasin koolis. |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 22:07 | |
| tuli nali meelde, kui me inglise keeles koolidest rääkisime. õpetaja seletas internaatkooli: "a place where you can study, eat and sleep." "our school?" aga pffff, päeval saab vabalt kirjutatud. õhtuti. ma nkn muud ei tee, kui arvutis passin päeval koolis kogub mõtteid vmt ja siis hakkab kirja panema pärast kooli ja trenni või tööd vmt | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 22:10 | |
| Ja vot sellep2rast (see on yks p6hjus) scrapin ma k2sitsi. Siis saan ma tunni ajal koolis kirjutada ja on suurem v6imalus 60k v6i rohkemgi t2is saada. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 22:11 | |
| Mm, mul on ka siis mõte olemas, mis on mul tõttöelda juba päris kaua peas olnud. Tahan kirjutada midagi, kus on põhjamaade mütoloogiat sees ja kus ma olen ise loonud oma superrassi - virmalised. |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 22:17 | |
| uuuuu, that's nice, that's nice mul on ikka nii kahju, et ma latrodeniumiga siis alustasin juba võitegelikult, kui võtta nõnda, siis on ikka hea ju, kui sa oled mingite muude projektidega juba alustanud. mida rohkem kirjutad, seda paremaks sa saad ju muidugi, kui ideid jagub. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 27/10/2009, 23:03 | |
| peaks vist isegi mingid kindlad faktid-asjad kirja panema no tegelikult, ma Birksule rääkisin suht ära kõik, mis mul siiani mõeldud on xD nüüd pean hakkama raamatuid otsima, et mitte liiga fictionit teha, kui ma ajaloost kirjutan, pean seda õigesti tegema -.- faktiliselt. ajaliselt. loogiliselt | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 00:02 | |
| sul on sellesm6ttes t6esti palju raskem. Kui mul midagi imelikult l2heb, siis ei saa keegi kontrollida, kas see oli nii v6i mitte. Ma arvan ka, et m2rkmed aitaks palju edasi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 00:06 | |
| aga samas, see ongi fictioni hea pool, et non of it is real või noh, tegelt, minu fic'is on enamasti kõik teoreetiliselt võimalik aga lihtsalt, mulle ei meeldiolulistes faktides mööda panna või nii. kui ma teen suure sõja kahe riigi vahel, siis ma ei saa sellist asja välja mõtelda google on sellistes asjades mu parim sõber! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 00:11 | |
| 6igus. Oleks eriti haige, et mainid ..ee..oletame... kirja tekkimis aega ja siis kirjutad: kiri tekkis 18 sajand. vms. :) muidugi selliseid vigu vaevalt, et normaalsed inimesed teeksid. google on t6esti hea koht. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 00:15 | |
| just nimelt! sa mõistad ikka mind selliselt alalt ja see, kui sa otsid selliseid minor fakte, arendab tegelikult julmalt jäävadki toredad killud meelde | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 00:17 | |
| ongi. arendab v2ga palju. :) tegelt mulle tundub, et sul vist ongi k6ige raskem teema. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 00:20 | |
| XD so far so good aga mulle meeldib. paneb mõtlema ja värki mõtelda mulle meeldib. ega ma muidu iga õhtu vahetult enne magamajäämist oma brain championis päeva harjutused, oma 10 seasweeperit ja ühe sudoku ära ei lahendaks aga see on offtopic. ma niiii ootan juba mõtlesin siin, et ma pean eriti kähku tegema, et see üle vaadata, modida ja siis konkursile viia | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 10:08 | |
| google on kirjaniku parim sõber. :) eks ma ka kontrollin vahel fakte. eriti AOV ja lüüra jaoks. *naudib viimaseid päevi normalset režiimi* Eelmine aasta olin ma kohvihoolik, pigem kofeiinisõltlane. Palju ma Pepsit ära jõin... Oma 6 liitrit kindlasti. Pluss need loendamatud tassid kohvi. ^^; |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 11:00 | |
| mina joon p2evas umbes 10 tassi kohvi. Novembris ma korrutaks selle iga p2ev kahega. aga, krt, ma tahan juba kirjutama hakkata!!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 12:01 | |
| täiesti haige, mis ootusärevus sees on fenomenaalne lihtsalt | |
|
| |
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 12:21 | |
| mul on selline tunne, et kohe plahvatan. m6tlen, et kirjutaks ikkagi veits. Siis j2lle: eitohi!eitohi!eitohi! xS | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc 28/10/2009, 12:38 | |
| Sama siin. Tahaks juba oma va kaustiku täis kirjutada, aga pidevalt sõiman ennast: Ei tohi, Birgit, ei tohi! A nuh, see'p sii om, ku sia ta'a kuulus kirjataja ola. * naerab oma veidrat murret * |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
| |
|
| |
| WriMod - NaNoWriMo, JulNoWriMo etc | |
|