| Titanic | |
|
+25Mezilane Naughty MyMystery Viinamari *Nastik. Cilen nasicc FlyWithMe EITC. Taylor Diana. Bluebelli Prince Kirameki Maiu Laaneoja White Wolf Karolin Pingu Emma Sixx- Pump Astrid. Audrey black Tärru. Tricia 29 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Titanic 21/11/2009, 23:26 | |
| Arvamusi, inimesed, arvamusi. Endale kohutavalt meeldib. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 00:44 | |
| Parim, ausalt. see on nii deem kurb, aga ikkagi jubejubejube hea love it. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 10:26 | |
| Nagu sõbrannaga naerame iga kord kui Titanicut telekast näidatakse: "Leonardo upub ära. Jälle!" XD
Titanicu kõige parem osa minu jaoks on Leonardo aga tegelikult on see film ülihea. Aga lihtsalt... lõpp on see mida ma ei suuuda vaadata. Ma lihtsalt võin niimoodi nutma hakata, et prr....
Aga kunagi näidati üht teist Titanicu versiooni, see oli ka hea. Mingi... uurimisrühm sõitis laevaga kohta kus Titanic uppus ja neil oli kaasas see naine (vana juba) kes Leonardoga laeval koos oli ja siis ta meenutas neile mida nad tegid ja mis juhtus, kuidas... Ja mehi huvitas see küsimus, et kus on see sinise juveeliga (vms.) kett. (eilses titanicus on vist ka see sama kett, siis kui see maalimise koht on) See vana naine ütleb, et kett läks laevaga põhja aga tegelikult on see temaga sellest ajast saadik koos olnud. Lõppes siis film sellega, et see naine kõndis laevaninale, võttis pidzaama taskust selle keti, hoidis käes ja lasi sel vette kukkuda.
See variant oli isegi parem kui see mida eile näidati :) Naise meenutused tegid selle liiga eluliseks. | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 11:06 | |
| Eile näidatigi ju sedasama versiooni? : D | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 11:18 | |
| eile ei näidatud seda.... -.- | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| |
| |
Pump Võlur
Postituste arv : 59 Age : 28 Asukoht : Aruküla.
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 12:57 | |
| Ülihea minuarust. ^^ Vaatasin eile. Emps ei tahtnud vaadata, tema arust oli see liiga kurb. (; | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 13:27 | |
| Ma unustan alati ära kui hea film see on ja satun jälle vaimustusse kui seda näen. Aga see on tõesti kohutavalt armas ja hea film. Alati on lõpuks ikka pisar silmanurgas. :) | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 13:33 | |
| Titanic on lihtsalt üliülihea film,nii südamlik ja kurb ja hästi armas. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 14:32 | |
| - Audrey kirjutas:
- See variant oli isegi parem kui see mida eile näidati :)
Naise meenutused tegid selle liiga eluliseks. Eile näidatigi seda versiooni, sa ei vaadanud algusest äkki? | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 14:43 | |
| Ei näidatud. On veel nagu üks, mis on täiesti see naise jutul põhinev. See on ainult nagu.. natukene. Aga selles teises kirjeldas naine igat sündmust jne-jne. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 14:44 | |
| Hmm, ma pole sellest siis otseselt mitte midagi kuulnud. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 15:29 | |
| Enne meeldis. Aga kui eile vaatasin.. ei meeldinud millegipärast enam. Armastuslugu oli suhteliselt igav. Ja uppumisosa oli lihtsalt vastik. Nagu ma eile Nasiccule pikalt vingusin, et nutvate laste sissepanemine on nagu sohiga nutma ajamine Igatahes.. On paremaid filme Nt Forrest Gump. Jh. Ma kolin sinna teemasse ümber :D | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 17:44 | |
| Ülihea See ajas mind nutma ja see juba ütleb midagi. Aga nutvad lapsed olid jah südantlõhestavad, aga nad ei olnud filmiga tegelikult otseselt seotud seega olen pingu sinuga selles osas täitsa nõus. Ma olengi ainult seda vana naisega versiooni näinud ning sedagi alles paari nädala eest vahepeal oli mingi periood, kus seda ei olnud kuskil plaadipoes, ei näidanud telekas ega midagi, aga ma sain Tallinnasse Kaubamaja plaadipoodi ! Kas seda näitas tõesti eile? Millal? Kus? | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Titanic 22/11/2009, 18:25 | |
| - Audrey kirjutas:
Aga kunagi näidati üht teist Titanicu versiooni, see oli ka hea. Mingi... uurimisrühm sõitis laevaga kohta kus Titanic uppus ja neil oli kaasas see naine (vana juba) kes Leonardoga laeval koos oli ja siis ta meenutas neile mida nad tegid ja mis juhtus, kuidas... Ja mehi huvitas see küsimus, et kus on see sinise juveeliga (vms.) kett. (eilses titanicus on vist ka see sama kett, siis kui see maalimise koht on) See vana naine ütleb, et kett läks laevaga põhja aga tegelikult on see temaga sellest ajast saadik koos olnud. Lõppes siis film sellega, et see naine kõndis laevaninale, võttis pidzaama taskust selle keti, hoidis käes ja lasi sel vette kukkuda.
no aga eile oligi ju Täpselt selline, ausalt noh. Lõpus viskas selle sinise juveeli veel vette, ja sis sellest uurimisgrupist üks mees arutas, et ta on kolm aastat juba otsinud seda juveeli jnejne. see seletus on täpselt eilse filmi kohta ju^^ aga muidu, ma enne juba kirjutasin mis arvan sellest. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Titanic 23/11/2009, 19:47 | |
| Black, minumeelest kaa Seda näitaski xd | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Titanic 23/11/2009, 19:53 | |
| Aa siis, ma ei ei vaadanud, sest ei tahtnud end Leonardo uppumisega traumeerida *naerab* JÄLLE | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| |
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Titanic 23/11/2009, 22:27 | |
| I have only 2 words for it: It sucks. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Titanic 24/11/2009, 15:52 | |
| Titanic on üks väheseid filme, mis mind nutma ajab. Ausalt ka, filmi 15-20 viimast minutit ma lihtsalt löristan teleka ees, sest see on nii kurb, kuidas kõik surevad Paljd mu tuttavad on öelnud, et neid häirib, et Leonardo näeb filmis liiga noor välja ja et Kate tundub tema kõrval vanavõitu, aga ma ise ei ole seda kunagi tähele pannud. Väga meeldib, üks lemmikutest | |
|
| |
Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Titanic 24/11/2009, 16:56 | |
| Mul pole muid sõnu, kui et see film on nõme. Tõega nõme. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Titanic 24/11/2009, 20:21 | |
| - Maiu Laaneoja kirjutas:
- I have only 2 words for it: It sucks.
It sucks that it sucks XD | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Titanic 24/11/2009, 20:38 | |
| no it doesn't. is just sucks and that's it nothing else | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Titanic 24/11/2009, 20:48 | |
| 15-20 minutit surevad? Minu meelest läheb see tublid kaks tundi. Ja minu vanaema ei lubanud mul seda vaadata, kui ma pärispisike olin -,- | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Titanic | |
| |
|
| |
| Titanic | |
|