| Titanic | |
|
+25Mezilane Naughty MyMystery Viinamari *Nastik. Cilen nasicc FlyWithMe EITC. Taylor Diana. Bluebelli Prince Kirameki Maiu Laaneoja White Wolf Karolin Pingu Emma Sixx- Pump Astrid. Audrey black Tärru. Tricia 29 posters |
|
Autor | Teade |
---|
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Titanic 27/11/2009, 23:16 | |
| ma vaatasin väiksena multika versiooni, kus räägiti eelkõige hiirtest kes seal laevas olid, aga nad kõik pääsesid lõpus eluga sealt, see oli mingi äge laste versioon. Nii et kui ma päris filmi nägin siis ma olin päris ¹okeeritud, kuna ma olin üsna kindel olnud, et nad jäävad kõik ellu tegelikult. | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Titanic 22/12/2009, 13:54 | |
| Titanic on mu absoluutne lemmikfilm läbi aegade! | |
|
| |
Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| Pealkiri: Re: Titanic 25/12/2009, 16:39 | |
| Päris lemmik see mul pole, sest see lõpp on liiga dramaatiline. See versioon, mis on Katherine-Zeta Jones'iga, see mulle eriti ei meeldi, olgugi, et lõpp on veidi õnnelikum. Noh, mulle see meeldib, aga on.. eem, paremaid. :) | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Titanic 25/12/2009, 21:27 | |
| see Zeta ei ruuli eriti.. muudab selle filmi nõmedaks. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Titanic 22/1/2010, 22:41 | |
| Mulle üleüldse ei meeldi see nõme versioon Catherine-Zeta Jonesiga, sest see ei ole ... õige! KUNAGI pole nii, et kõik head jäävad ellu ja pahad surevad ära. Seda pole kunagi. Nii et see on halb versioon. Aga see DiCaprioga ... lemmikfilm. Lihtsalt üle kõige. Ma arvan, et ma nutan kõige kauem kõigist selle pärast, kuigi ma olen seda ma ei tea mitu korda näinud. Lisaks superheale filmile, meeldib mulle tegelikult täiega üldse see laev, ma olen otsinud igasuguseid lahedaid fakte selle laeva kohta, kõik see sündmus täiega huvitab mind. Sellel laeval on juhtunud nii palju halbu asju, mida ebausklikud kõik peaksid ilmselt saatuseks, et kuna kõik see juhtus, siis laev läks põhja, aga ma ei tea, ma pole ebausklik. Siiski on hästi lahe kõike seda teada saada. :) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Titanic 23/1/2010, 08:50 | |
| mhh, jaga infot :D | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Titanic 11/3/2010, 23:38 | |
| Mulle meeldib. Väga, kusjuures. Telekast tuleb, siis võtan alati omale aega, ja vaatan. Tavaliselt lõppeb filmi vaatamine küll pisarates, aga pole hullu. Järgmine kord vaatan ikka. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Titanic 27/5/2010, 22:05 | |
| Oi, mis ma teen, otsin niisama fakte Titanicu kohta ja teen mingi lingi lahti - hüpppab ette MEIE JUTUD! Mis toimub?? :) Ja siis ma märkasin, et Martha oli mul midagi teha palunud. Noo ... ma ei teagi. Igast lahedaid asju on, hästi palju müüte ja värke, mis on nagu lahedad, aga tegelikult väljamõeldised.
Mida ma kindlasti pean teile näitama - vaadake seda trailerit: https://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4 Titanic 2 - Jack's Babk (aka T(w)o the Surface). See on tegelikult väljamõeldis, muidugi, ja mingit sellist filmi ei tule, aga niisama lahe. (:
Ei tegelikult on minujaoks kõik Titanicuga seotud värgid lahedad. Ma võin tunde otsida selle kohta informatsiooni ja ma tean mingi kõike ja see on superlahe ja no ma olen põhimõtteliselt loodud selle laevaga kokku, ütleme nii. Ainus, mis oleks veel rohkem meant-to-be oleks see, kui ma oleks selle laevaga põhja läinud. Mis oleks natuke nõme olnud, aga no siis me oleks forever-together. Ja ma räägin nagu mingist inimesest juba, aga no ma olengi kuulus igasuguse jura plärajana. Titanic on lihtsalt kõik. Ja film on muidugi suur osa sellest. Aga see on ka klassika. Ja väga faktipõhiselt tehtud. (: | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Titanic 27/5/2010, 22:59 | |
| Vähem kui 2 aasta pärast saab sajand... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Titanic 28/5/2010, 00:26 | |
| | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| |
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Titanic 7/6/2010, 16:10 | |
| Vabandust topeltposti pärast.
Ma mõtlesin, et kuna see on nagunii siin juttude foorum ja mul endal hetkel juttu pole, mida reklaamida, siis ma võiks samahästi kellegi teise oma reklaamida. Jutt ise asub siin. Räägib siis 47-aastasest Rose Calvertist, kes on kolmkümmend aastat iga päev soovinud, et ta saaks olla jälle Titanicul ja Jack päästa. Ja täpselt kolmkümmend aastat pärast Titanicu uppumist ärkab ta üles ja avastab, et on jälle viisteist. Ja siis näeb ta kõvasti vaeva, et tulevikku muuta. Jutt on lõpetatud ja kui minu arvamust keegi kuulda tahab, siis väga hästi kirjutatud. See on küll inglise keeles, aga praegu pole peaaegu kedagi, kes seda enam ei valdaks. :) Selle hinnang oli vist 13+, ehk ma olen hoiatanud nooremaid. :)
Läks vist hästi selle teemaga kokku. :)
PS. Teised jutud sama autori poolt on ka head ja seal on igast toredaid autoreid veel, kes kirjutavad päris hästi, nii et kui kedagi huvitab, siis võiksite seal rohkem ringi vadaata. Ja ma võin kõigile häid jutte soovitada, vabandust ainult, et nad kõik Titanicuga seotud on. :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Titanic 11/7/2011, 19:51 | |
| Ei või olla. MIKS JUST INGLISE KEELNE? Ma hakkan nutma.. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Titanic 11/7/2011, 20:25 | |
| Aga järgmine aasta tuleb Titanic 3D-s. :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Titanic 11/7/2011, 20:46 | |
| Ja vaatan 3d-s kuidas Leonardo DiCaprio ära upub? No thanks.
| |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: Titanic 5/4/2012, 19:54 | |
| Mulle ka meeldib, täiega. Alati kui seda vaatan hakkan lõpus nutma. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Titanic 4/5/2012, 12:54 | |
| Käisin ka seda vaatamas. Mina nutsin kõige rohkem siis, kui vanapaar niimoodi voodis magades vee alla jäi. Aga pisaraid jätkus filmi lõpuni. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Titanic 4/5/2012, 16:10 | |
| Mulle endiselt ei meeldi see film. Selle 3D-sse convertimine oli kaa suht ajuvaba idee. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Titanic 5/5/2012, 10:37 | |
| Miks sulle ei meeldi Titanic Pingu? | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Titanic 5/5/2012, 15:18 | |
| Mulle ka ei meeldi Titanic. Kuidagi istu need mega draamad, ma eelistan romantilisi komöödiaid saab naerda vähemalt | |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: Titanic 5/5/2012, 16:07 | |
| TITANIC DA BEST!!!! Mulle meeldib see igalt poolt kuigi mulle endilegi ei istu need draamad, siiski tegin Titanicu jaoks erandi. See film on lihtsalt niivõrd hea . | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Titanic 5/5/2012, 16:21 | |
| endalegi*
Ma eelistan actioni, aga mitte ulmet ega õudukaid, romantilised komöödiad on ka vahvad, vaatan täna kahte uut filmi, mille olin nädal tagasi soetanud:P | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Titanic 5/5/2012, 16:36 | |
| Titanic on niga kord pisara silma toonud, kui vaadanud olen. See laul ise juba on kurb, mida C. Dion laulab.. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Titanic | |
| |
|
| |
| Titanic | |
|