MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Viini Valss III

Go down 
+7
Kärolyn
Taylor
EITC.
-k&L-
Karolin
Audrey
Sixx-
11 posters
Mine lehele : 1, 2  Next
AutorTeade
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 18:36

----

Viimati muutis seda Sixx- (18/10/2011, 22:03). Kokku muudetud 5 korda
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 18:39

Ohh, lahe :)
Ma olin tubli, et ma siin netis viitsida istusin, sest muidu ma poleks sedasaanudki täna lugeda...
Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 18:43

Kannatlikus tasub alati ära. Very Happy

Noh, kriitikud, alske tulla! :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 18:45

Tasub ja täiega :)

Tahaks teada juba mis juhtub, kui ta nüüd Kadrit jälle näeb.... Iiiiiiii.
Ma ootan. Väga.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:04

ja hakkasidki edasi kirjutama....

Algus on paljutõotav, aga ma ei oska kahjuks öelda kas see oli hästi kirjutataud või mitte. Osa oli lihtsalt lühike ja ainuke.
Aga kui sa edasi kirjutad peaksin ma oskama midagi natukene sisukamat öelda.
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

Female Postituste arv : 71

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:05

Märkasin ühte viga Very Happy "visakusavaldused" Very Happy viisakusavaldused* Wink

Tegelikult on nii, et.. mulle meeldis :) Sa kirjeldad asjade olemasolu hästi, see on hea :) Ja sul need "Viini Valss I ja II" on ka väga head, aga see pealkiri. Sellessuhtes, et kui Michel seda kirjeldab ja mulle on jäänud meelde, et eelmised osad olid nagu Kadri päevikud ja see peaks nüüd olema Micheli päevik vms? Ss see pealkiri on nats.. mööda Very Happy

Muidu on väga hea :)
Tagasi üles Go down
http://alla-liisu.blogspot.com/
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:11

Audrina

Hakkasin juba teist osa kirjutama. Ehk saan homseks valmiski. Siis saad teada. :)

Karolin

Nii et üldiselt meeldis? Hea seegi. Ma proovin varsti teise osa üles panna, siis saad ehk selgema pildi.

-k&L-

Aitäh, parandatud. Wink
Ma ei taha esimesele ja teisele osale mõeldagi. Katastroof Very Happy
Ma ei tea, ma ei mõelnudki sellele,e t teist pealkirja panna. Kuidgai...nii loomulik näis lihtsalt III sinna lõppu panna.
Väga tore, et meeldib. *naeratus*
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:16

Ei ole katastroof Very Happy Hea, ülihea (y)Very Happy Ja mulle jäi silma, et keegi oli sulle soovitanud seda noorteromaani mingit võistlust v midagi:D Sul tasuks proovida Wink
Ei, see läheb teemasse, aga ma hakkasin mõtlema lihtsalt.. Ja noh, mul ongi tegelikult mingi überimelik arusaam maailmast Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:19

Heh, nii piinlik on tagantjärele oma vanu jutte lugeda....Very Happy
Kindlasti kunagi, aga ennm kirjutan valmis maailma kõige parema romaani ja siis. Very Happy
Sama siin. :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:21

Ega jah meeldis vist küll.

-k&L- meil kõigil on Viini Valss III Icon_biggrin
(su nime on ikka õudsalt raske kirjutada[ja täiesti ilma jutumärkidetta])
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:29

mõtle loogiliselt mu nime Very Happy Mu poisi nimi on Keimo ja mina olen Liisu, Keimo ja Liisu, k&L ja ma ei tea miks need kriipsud seal on Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 19:34

Tegelikult ei mõelnud seda miks su nimi selline või, et see on imelik.
Ma lihtsalt otsin tund aega enne kui selle...& üles leian kuigi see vaatab mulle kogu aeg vastu ja need kriipsud ja siis veel see, et üks täht on suur ja teine väike ning kõige tipuks tuleb mul need veel õigesse järjelkorda seada... seega jah see on raske mitte imelik või arusaamatu(mida see tegelikult enne sinu selgitavat kommentaari ka oli).

Aga ärma kaldu nüüd teemast kõrvale.

Mainisin ma juba, et ma tahan uut osa...igaks juhuks ütlen siis veel.
UUT!
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime10/1/2010, 20:40

Ohhoooo. Mulle meeldis! See oli täitsa huvitav.
Tekkis igasuguseid kriitikasõnu, aga need kõik hajusid, sest kõik oli ilusti tõepärane ja selge ja kui alguses jäi ka vale mulje (näiteks selle kohta, et ta kavatseb minna lennujaama jala, mis oleks aga Pariisi puhul täiesti absurdne mõte), siis selgitasid sa kõik mu segadused ilusti osa jooksul ära.
Ma mõtlesin, et Micheli enda mõtteid võiks rohkem olla, kui ma taipasin, et see lugu pole mina-vormis, mis mulle küll hulga rohkem meeldiks, aga see tähendab lihtsalt, et ka selle koha pealt pole mul sulle etteheiteid.
Aga natuke ikka on, ilma sa ei jää! Very Happy Nimelt hakkas mind häirima see, et sa olid alguses (ja tegelikult mitte ainult alguses) peaaegu iga lause taha enteri löönud, nii et iga järgmine lause hakkas uuelt realt. Mulle meeldiks, kui sa koondaksid mingid asjad ühte lõiku, sellised, mis samasse teemasse lähevad ja nii ... Ma ei mäleta, kas sa eelmistel osadel tegid ka nii, aga ma siis vähemalt ei märganud, nüüd jäi silma, kui iga rida lõppes poole pealt ja läks jälle järgmisse ritta.
Aga põhimõtteliselt mulle meeldis, nii et hakka kohe kähku uut kirjutama!

Viimati muutis seda EITC. (18/1/2010, 21:32). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Taylor
Kuri põhjapõder(???)
Taylor

Female Postituste arv : 199

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime13/1/2010, 22:56

aiai, Seine kahe n-iga. Very Happy Kirjaviga vist siis.

Ma olen tegelikult enamusega eelmistest kommenteerijatest nõus, aga ma lihtsalt ei jaksa rohkem kirjutada, aga sa võid arvestada, et ma ootan väga-väga-väga uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://orkut.com
Külaline
Külaline

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime18/1/2010, 18:19

*luges just KÕIK Viini Valsid ühtejutti läbi*
I don't like Michel. I like Paul, and Kristjan, and Emil.

But I like the story, and I demand a new chapter. Soon! Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime24/1/2010, 19:06

EITC.

Ooo, kuidagi vähe kriitikat sinu poolt Very Happy
Aga aitäh.

Taylor

Oih, on jah kirjaviga seal. Kohe parandan ära.
Aitäh :)

Werewolf Took

Näh, mulle meeldib küll Michel Very Happy
Saad uue varsti.

Tahtsin vabandada, et siiamaani uut osa ei ole. Asi on selles, et mul oli teine osa valmis, aga ma polnud sellega üldse rahul ja kustutasin ära. Uut ei saanud kirjutada kuna olin haige ja mitte väga romantilisel lainel. Aga proovin täna õhtul natuke kirjutada.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime24/1/2010, 19:27

Ma ei ole ju nii hull! Või olen? Ma ikka üritan enda arust mainida häid asju kaaaa.
Tegelikult on nii, et ma vist ütlen alati ainult kriitikat, aga põhimõtteliselt ma ei viitsiks halbu jutte isegi läbi lugeda, nii et ükskõik, mida ma ka ei kritiseeriks, see peab mulle meeldima, muidu ma selle peale aega ei raiskaks. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime24/1/2010, 19:29

Ma ootan kannatlikult :)
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime24/1/2010, 19:51

EITC. kirjutas:
Ma ei ole ju nii hull! Või olen? Ma ikka üritan enda arust mainida häid asju kaaaa.
Tegelikult on nii, et ma vist ütlen alati ainult kriitikat, aga põhimõtteliselt ma ei viitsiks halbu jutte isegi läbi lugeda, nii et ükskõik, mida ma ka ei kritiseeriks, see peab mulle meeldima, muidu ma selle peale aega ei raiskaks. :)

Mulle tegelikult meeldib su kriitika. Mõnikord ajab natuke närvi, aga enamasti õige jutt. Ma ise kipun ka liiga palju rkitiseerima. :)
Aitäh:)

Audrina, täna saan vist isegi valmis. Kolmveerand on tehtud.
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime24/1/2010, 20:14

----

Viimati muutis seda Sixx- (18/10/2011, 22:04). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime24/1/2010, 20:23

*Õhkab* So romantic (A)
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime24/1/2010, 23:16

Ohh, see oli NII armas.
Ja kui poleks nii hiline tund, siis ma kirjutaks pikemalt.
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime25/1/2010, 17:25

Näh. Ma nädal aega jamasin selle osaga ja kõik mis ma saan on kokku kolm rida, sisuks, et see oli armas. Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime25/1/2010, 17:43

I like it, I love it, whatever, just, I really, really like it!
Uus osa, kunagi, lähipäevil, täna, homme?=)
Aitäääh(A)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime25/1/2010, 20:32

Miks ma täna lõna ajal ei märganud, et sa uue osa üles panid!?
Igatahes nüüd kui ma avastasin, et uus osa on tegin valjult "AAAAAA!" ja hakkasin lugema.

That was just so-so-so cute.
Rohkem ma ei oska midagi öelda. Või tegelikult... Michel meeldib mulle... väga. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Viini Valss III Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss III   Viini Valss III Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Viini Valss III
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2Mine lehele : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Viini Valss
» Viini Valss II