| Viini Valss III | |
|
+7Kärolyn Taylor EITC. -k&L- Karolin Audrey Sixx- 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 1/2/2010, 15:52 | |
| Nii ilus...kuigi pean sinuga kahjuks nõustuma oleks võinud võibolla natukene ilusam olla, aga ainult kakas millimeetrit mitte rohkem, niiet võibolla oligi hea, et sa rohkem ilusamaks seda ei teinud, sest sa oleksid võinud nii kergelt üle pingutada ja kogu asi oleks imalaks kätte ära kiskunud. Kui Michel endale karbi kätte võttis mõtlesin hekeks, et seal on sõrmus ja ma tänan sind kogu südamest selle eest, et ei olnud! Ning a leidsin ühe suure vea see osa oli liiga lühike ! Palun kirjuta ruttu uus ja pikem osa! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 1/2/2010, 16:15 | |
| LittleStar Aitäh:) Jah, lähipäevil vist uus osa....Ma tõesti proovin. Audrina Aitäh. Noh, Michel peabki meeldima. Ta on lihtsalt nii kena ja nii täiuslik jne et meeldibki kõigile. Karolin Ma ise arvan ka, et sellise asjaga on väga lihtne üle pingutada. Ma igaks-juhuks ei käppinud seda enam peale valmis kirjutamist. Oh ei, veel nad küll ei abiellu. Kindlasti mitte. Sinna läheb veel aega. Jätkuv kriitika. Ma hakkan täna kirjutama. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 1/2/2010, 18:29 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (18/10/2011, 22:05). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 1/2/2010, 19:38 | |
| Ma ei saa ju sind maha lüüa, kes siis ülejäänud osa siia paneb? | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 1/2/2010, 20:10 | |
| Täpselt ...muidu lööks küll, võibolla mitte päris maha-sest sa oled meile kirjutanud nii palju suurepäraseid osi-, aga natuke peksa annaks küll . *ootab homset, milles tõotab juba ette tulla üks väikene päikesekiir* | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 1/2/2010, 21:02 | |
| Ma võin teda kinni hoida :) | |
|
| |
NeverToLate Narkar
Postituste arv : 46 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 27/2/2010, 15:54 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 27/2/2010, 23:04 | |
| KKHHMM, KKHHMM! Ma olen siin seda osa juba kuu aega oodanud! See oli see osa mis oleks pidanud homme tulema! Kui see on sinu arusaam hommsest, siis...!Ma olen praegu nagu tõeliselt nördinud! Kõigepealt mingid väiksed miniosad ja siis kuualajne paus! Ei no, nii ikka ei saa! Nii muutuvad isegi kõige viisakamad lugejad täiesti ebaviisakaks! *karjub täiest kõrist lootes, et see jõuab kohale* UUUUUUUT JA RUTTU | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 3/3/2010, 20:36 | |
| Vabandust, ma lihtsalt UPUN viimasel ajal õppimisse ja mul pole absoluutselt aega olnud. AGA, kui mul on kirjandus tehtud, siis hakkan kirjutama. Ma ei anna lubadusi selle valmimise kohta, aga kirjutama hakkan ma küll. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 3/3/2010, 21:43 | |
| Yays, | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| |
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 4/3/2010, 19:26 | |
| Aga ongi ju Micheli vaatenurgast. Või noh, natuke. | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 116 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 15/5/2010, 09:35 | |
| Kas siia üldse kunagi uus osa ka veel tuleb? :) see oli üks mu lemmikumaid jutte. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss III 17/5/2010, 21:08 | |
| Täiesti uskumatu, aga proovisin täna kirjutada, ja umbes 34 rida on kirjutatud. Amazing, arvestades seda, et ma kartsin, et ei suuda enam üldse Valssi kirjutada. Hetkel on töö pooleli, sest ma üritan leida mingit pointi kogu jutule jne. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Viini Valss III | |
| |
|
| |
| Viini Valss III | |
|