MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

reeeeede :)

Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

reeeeede :) - Page 2 Empty
22012010
Postitaminereeeeede :)

ja ongi jälle reede Very Happy ja ma pole kordagi see nädal koolis käinud Razz ma püüdsin, ausalt. Ma pakkisin isegi kolmapäeva õhtul kõik asjad kokku ja mul oli kõik viimseni õpitud ja siis marssis mu ema uksest sisse ja ütles, et äkki ma oleks ikkagi nädala lõpuni kodus. Aga kui ta nii heatahtlikult pakub

Aga täna on nii lahe päev olnud (kui muidugi välja arvata, et ma pidin kell kaheksa juba perearsti juures olema). Arst teatas, et ma pean lihtsalt sööma nohurohtu ja köharohtu ja läheb üle.. Aga ma millegi pärast ei suuda teda väga hästi enam uskuda (kui ikka oled peaaegu kaks kuud ennast ainult ravinud ja vahepeal läheb paremaks ning siis tagasi samasuguseks, siis ei suuda enam arsti uskuda).

Siis ma tulin koju. Kogu selle aja olin ma nagu sütel - ma tahtsin niii väga "The Vampire Diaries" näha. Ma arvan, et mu vend mõtleb, et ma mingi segane, sest ainult sellest ma hommikul rääkida suutsingi. Kodus ma läksin kohe sellele leheküljele, kust ma tavaliselt filme vaatan ja seal polnud. Rolling Eyes Aga ma otsisin internetist ja leidsin Very Happy See oli ikka super osa ja Damon on ikkagi nii armas Very Happy ja ega Stefan halvem pole Very Happy

Mingi aeg käisin ma trennis (haigena Very Happy aga ei huvita). Meie tants on peaaegu perfektne juba. Ainult natukene veel Very Happy Ja järgmine laupäev on juba Koolitants Very Happy laheee.. :)

Aga nüüd ma söön jogurtit ja kirjutan Very Happy Kõht on tegelikult nii tühi ja ma ei viitsi endale riisi keeta (kaste on kapis olemas). Nii et vist peab ära kannatama, kuni ema koju jõuab.

nonii Very Happy vanaema tõi mandariine ja muna Very Happy vb saaks isegi pannkoogid kokku keerata Razz Aga laiskus on juba asi Wink

Ilusat nädalavahetust :)
Tagasi üles Go down
Share this post on: reddit

reeeeede :) :: Comments

Audrey
Re: reeeeede :)
Postitamine 25/1/2010, 20:43 by Audrey
Issi-tüdruk olen... Ülehoolitsemine... See peaks kõik ütlema.
Maiu Laaneoja
Postitamine 25/1/2010, 20:44 by Maiu Laaneoja
tekkis sama küsimus Very Happy
edit: mismõttes, mis reede siia puutub? Very Happy tallinnas oled üksi ja saad normaaslelt nautida? Very Happy

Audrey (ma ei harju ümber Very Happy), high five! Very Happy (tekkide asjus)

väga hää, nett on elu ju xD
Audrey
Postitamine 25/1/2010, 20:46 by Audrey
Sest mulle meeldib ropult reede ja reede õhtu ja ... ma olen siis nagu alati ni heas tujus Very Happy
Aga no ohv koorsh ma tuuseldan klubides ringi rohkem kui vaid reede õhtul :) Aga liiale ei tohi minna.

Audrey on ikka südamelähedasem? Very Happy HIGH Five Very Happy
Audrey
Postitamine 25/1/2010, 20:49 by Audrey
Mu issi on selline, et ta ei taha mind hästi igale poole pidudele lasta.
(a'la Mis siis kui midagi juhtub?)

Parem ma hoian natsa madalat profiili, kuni 18 täis saan.
kcissy
Postitamine 25/1/2010, 20:55 by kcissy
Mul vist veab, et ma isagi koos ei ela, sest ta umbes sarnane Very Happy ja ma ikkagi ju ainukene tüdruk Very Happy samas ema on selle eest hästi mõistev ja lahe Very Happy
Maiu Laaneoja
Postitamine 25/1/2010, 20:58 by Maiu Laaneoja
eksole Very Happy mul pole isa, aga ema on ka hästi chill (kuigi tüdrukuid on tal 3 Very Happy). kuigi mu vegaansus talle ei meeldinud. praegu pole midagi kuulnud hiljuti 8-)

kui ma 18 saan, siis ma ikka teen tätoka endale, mitte ei lähe klubidesse, PFFFFF Very Happy

ja high five back! audrey on ägedam, minu meelest Very Happy
Audrey
Postitamine 25/1/2010, 21:01 by Audrey
sama siin :)
Ma olen pere pesamuna, ainuke tüdruk ja totaalselt isa lemmiklaps. Issi tahtis hullupööra tütart Very Happy
Ja igatmoodi ära rikutud olen. Ära hellitatud ja pean saama kõike mida tahan Very Happy Saan kah XD

Nagu kunagi üks sõber ütles, et ma olen oma isa ümber oma sõrme keeranud.
Päris nii see ka pole. Ma saan oma ema-isaga ülihästi läbi, kuid ma ei kasuta seda head läbisaamist ära, et nende usaldust kuritarvitada või nii.

EDIT: Muudan Audrey'ks tagasi??? Very Happy
Maiu Laaneoja
Postitamine 25/1/2010, 21:02 by Maiu Laaneoja
no minu jaoks jääd alati audrey'ks, nii kaua, kuni ma su pärisnime ei kasuta Very Happy

saaks ma ka kõike, mida tahan.... tahaks räigelt suurt normaalset kööginuga Very Happy
Audrey
Postitamine 25/1/2010, 21:05 by Audrey
Jumala eest, ära mu pärisnime siin kasuta Very Happy

Meil on kodus kaks mõnusalt suurt kööginuga.
Üks on vist Villeroy & Bochi oma Very Happy (ma ei tea kas ma kirjutasin firma õieti)
kcissy
Postitamine 25/1/2010, 21:06 by kcissy
mul isaga alati see, et ma näiteks poes mainin talle, et oleks vaja või tahaks. ja siis isa ütleb, et ta mõtleb ja kümne sekundi pärast teatab, et mine ja võta siis Very Happy ning kuigi ma ise ei ütleks, et väga ärahellitatud, siis sõbrad tihti ütlevad. aga süü saab endale pigem see, et ma elan isast eraldi Very Happy

Audrey on tõesti ilusam Very Happy
Maiu Laaneoja
Postitamine 25/1/2010, 21:08 by Maiu Laaneoja
olgu, ma tean küll, et sulle see ei meeldi, kuigi msn'is see on ju Very Happy

grr, tahan ka. kuigi need on üpris normaalse hinnaga Very Happy saab hakkida kõike hästi Razz

poes saan ma alati seda valida, mida ise tahan,s est ma tean, kas seda on vaja, kas tarbitakse ka, või jääb niisama seisma Very Happy

high five! Very Happy go Audrey! Very Happy
Audrey
Postitamine 25/1/2010, 21:09 by Audrey
Olgu, mõtleme vahetusele Very Happy
Nüüd ma tõesti ära :)
Postitamine  by Sponsored content

reeeeede :)

Tagasi üles 

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2