tsauu
täiesti läbi võttis see päev... trennis ma isegi ei mõelnud, lihtsalt liikusin teistega kaasa, aga kool oli juuuubeee. matas oli töö - suhteliselt kerge, aga esimest ülesannet oskas küll ainult üks hull geenius meie klassis. esta oli lihtaslt igav - me võtsime võõr-ja laendsõnu ja siis õpetaja ütles, et auto on võõrsõna ning tihti võib kuulda kuidas vanad inimesed ütlevad autu (et seda rohkem eestindada) ja siis mu pinginaaber teatas, aga et meie, noored, jätame üldse o sõna lõpust ära nagu aut. Siis ta küsis: "Millega me sõidame?" ja me korraga vastasime: "Audiga."
venku oli mõttetu - õps niikuinii ei küsi mind, sest ma puudusin eelmisel nädalal ja ma olen ikkagi ta lemmikõpilane
ja siis tuli inka. See oli lihtsalt kohutav. Nagu oleks vähe, et mul hääl siiani ära ja kurk valus - õpetaja hakkas mind lihtsalt oma inglisekeelsete küsimustega pommitama ja siis tegi oma nõmedaid nägusid, kui ma neile vastasin. Lõppkokkuvõteks oli tema mõte see, et ma ikkagi ei peaks inglise keele eksamit võtma (kuigi ta seda selgesõnaliselt välja ei öelnud). Aga ma oleks soovinud ta küll ära kägistada ja niisama karjuda.
järgmine oli geo ja me tegime seal mingisuguse viktoriini, mis selgitas välja, kes neli pääsevad meie klassi keskkonnanädala viktoriinile esindama. Ja ma olin neljas, kes sai
<- aga see oli ka ainukene ilus asi päevas.
aga ma nüüd sain ennast natukene välja elatud
ja võin vist õppima hakata
tsau, tsau :)
25/1/2010, 19:57 by Audrey