Ohjahhh, ma jälle elan omas maailmas, mis koosneb kolmest suurest osast: tantsimine, kirjutamine JA Instant Stari vaatamine
Ja viimasest olen ma täiesti sõltuvuses.
Tegelikult kaks nädalat tagasi ma mõtlesin, et kuidas saab keegi olla armunud mõnda kuulsusesse, aga nüüd...
nüüd ma siis tean, kuidas. aga Tim Rozon on lihtsalt nii üli-üli sexy
Ja kõige tipuks avastasin ma, et mu treener on nii tema nägu.. Seega võite te ette kujutada, kuidas mulle järsku tema trennid meeldima hakkasid
aga vähemalt olen ma oma hullusega veel nii mõndagi teist inimest ka nakatanud (nagu üks väga hea sõbranna, kes lubas nädalavahetusel instant stari vaatama hakata
)
homne vene keel tuleb mingi hullult igav - meil on söömistund
mis põhimõtteliselt tähendab, et me sööme kogu tunni (ning pärast tuleb täis kõhuga tantsima hakata
)
tants aga pole meil isegi poolenisti valmis ja kolmapäeval peab juba esitama hakkama... :/ eks me siis näe, kuidas see kõik toimima hakkab, sest kaks inimest viiesti igapäevaselt tantsimisega ei tegele ning ülejäänud kolm vaidlevad kõik proovid selle üle, mis osa nüüd tuleb
muide, tänane päevalaul on päris kindlasti "Time To Be You 21" by Alexz Johnson, siis
vaadake ja ainult katsuge öelda, et ta pole hot. lihtsalt too bad, et ta nii vana on ja nii vales riigis elab..
ja sellega ma lõpetangi täna
15/2/2010, 22:59 by Audrey