MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+24
NamNami
NeX
Tennu
black
Griffu.
padjanägu, [h]
ThatsMe
3linaa
Kärolyn
imeilus1
Pingu
Espada
Pizza
Keku
Emma
Murtagh
swessu
Keiti
Tuki
GossipGirl
Tricia
Audrey
kcissy
Maiu Laaneoja
28 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 11:27

Ärge pange mind tähele..
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 11:27

Siia ka postitab.. -.-Eijamh. Mul forumotioniga jama.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 11:30

tubli tüdruk? kui katseid saab teha siis no way i'm gonna miss the lesson Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 11:31

Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 11:34

loodetavasti saame täna mingid toredad uued paberid, et seda pauksomethingsomething teha Very Happy:D:D:D
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 11:39

Krt. Ma kirjutan nädalaega PHOENIX'ile uut osa. Kogun ideid ja leiutasin uue inimkonnaliigi, kellest on saamas lausa eraldi rass. Loo jaoks oli vaja.
Pealegi, ma lihtsalt ühelhetkel leidsin end jälle leiutamas. Ja...PHOENIX tuleb vist alles esmaspäeval. :'(
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

Female Postituste arv : 35

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:03

Hah...mul on selline kadedus hinges praegu. Ma tahaks praegu oma vennaga kohad ära vahetada Very Happy . Lihtsalt nii paha, et siin Eestis on jube külm ja lumine, aga mu vend on rõõmsalt Austraalias. Seal on soe ja ilus ja üldse tore. Aga tegelikult tahaks lihtsalt oma venda näha, pole juba 9 kuud teda näinud... Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:04

Austraalias?? Iiiiiii Very Happy
Mis ta teeb seal?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:09

ma mõtlesin, kas kirjutada ühele austraallasele couchsurfingus requesti Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:10

Jeebus küll, see Hongkongis õppimine... Ma saatsin kõik materjali ära ja sain eile kirja, et nad annavad veebruari lõpus teada, kas ma sain teise vooru. XD Haha, ma jumalast kardan tegelikult, sest on HONGKONG. Very Happy Mu eestikeele õpetaja arvas muidu, et ma saan sinna ja kirjutasime mulle koos soovituskirja ja ta helistas sellepärast Viljandis abilinnapeale, et küsida, kuidas seda teha ja siis ta rääkis mingile miljonile oma sõbrannale minust. Very Happy Very Happy Ja ütles, et ma enne teise vooru minemist näiteks kooli psühholoogiga räägiks ja värki ja omgomg, siuke tunne, et lähengi. xD XD XD
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:12

oooo... ma tahan kaaaa Very Happy nii lahe oleks, kui sa tõesti saaks sinna Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:13

goooooooood luck! Very Happy mu klassiõde saatis sinna norra need paberid-särgid-värgid ära :)
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:14

Mu vend tahtis juba ammu Austraaliasse minna. Eelmisel kevadel ajas siis kõik asjad korda ja läkski. Alguses oli ta umbes kaks kuud meie sugulaste juures seal. Hiljem hakkas ise mööda Austraalia erinevaid paiku ringi käima. Põhimõtteliselt teeb ta seal vahepeal mingeid erinevaid tööotsi(pirnide korjamine, toidu müümine jne), kogub raha ja liigub siis järgmisesse kohta. No tal on seal ikka väga lahe olnud. Aastavahetuse veetis ta Sydneys, mingi aja oli Melbournis, veidi aega viibis ta mingis aborigeenide külas. No üldiselt avastab ta seal maailma, rändab ringi ja saab ülihea kogemuse. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 12:24

Tahakska, aga kas sinnaminekuks mitte SPF30 faktoriga kaitsekreemi ei ole vaja? Seal olevat suursuur osooniauk.
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 13:42

Ma ärkasin just.

Eem, mina olen käinud Austraalias Perthis (see on täiesti teisel pool Sydneyt ja Melbourne'i ja kõiki neid suuri linnu). Seal oli päikest lihtsalt nii palju, et seal ei saanud neid nõrgemaid päikesekreeme isegi mitte osta. Aga mingit osooniaugu jama seal küll polnud.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 14:14

Onküll. Ma lugesin...osooniauk on Austraalia kohal muidu. Kui sa seal kaua oled, siis jääd enneaegselt vanaks vms. Sad
Muidu tahaks Austraalias safarile minna^^
Kängurud(Y).
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 14:43

Mulle saadeti just kiri, et see aasta on eriti suur tahtmine stipendiumitele, nii et ma ei tea, kas ma ikka saan. xD Oeh, aga loota võib tõepoolest.

Ja see Austraalias ringi käimine tundub nii äge~
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 14:48

Yup. Hongkong? Lahe.
Ja mina kuulan juba miljonendat korda Raison D'Etre Nightmare'i - Claymore'i opening^^
Yup. Mul Claymoresõltuvus.
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 15:11

Austraalia on jah lahe koht. Mu venna jutt tõestab seda mulle Very Happy . Kunagi tahaks ise ka seal ära käia. See on hea, et meil seal sugulased elavad, siis saab algul nende juures olla. Aga ma nii ootan oma venda Eestisse juba. Meil on hea läbisaamine vennaga ja siis ongi nii, et nüüd on igatsus kallal, kui teda nii kaua näinud pole. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 15:20

Minu ja mu venna suhe on selline lahe Very Happy üks kord me karjume üksteise peale, mõlemad mossitame ja siis kahe sekundi pärast ütleb üks midagi naljakat ja me oleme kahekesi koos kuskil seina ääres naerukrampides Very Happy aga me vähemalt ei peksa enam üksteist Razz
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 15:28

Ega jah, me võime ka vennaga koos päris imelikud olla Very Happy . Tegelikult on nii, et mul on palju selliseid sugulasi, kes on üle 20 aasta vanad. Õde ja vend on mul juba mõlemad üle 20-nesed. Seega olen ma kõige pisem ja üldiselt nad ikka hoiavad mind Very Happy kuigi vahel võivad jubedalt piinata Very Happy . Üldiselt olen ma ikka rahul, et mul vanemad õde-vend on.
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 15:52

Mhh. Ja mina olen nn. suur õde kõigile siinpool. Tegelikult olen ma lihtsalt oma õest ja vennast vanem, mis ajab mind vahepeal kohutavalt närvi ja vahepeal kohutavalt meeldib. Sellega kaasnevad uued asjad, kui näiteks mu õde saab enamus mu vanu asju endale. Very Happy
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 16:05

Ma arvan, et kui mul oleksid nooremad õed või vennad, siis see oleks nende jaoks paras piin, sest ma olen liiga suur korrafriik. Ma alati kutsun kõiki väikeseid sugulasi korrale ja nõuan neilt vist liiga head käitumist. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 16:06

Meenutab mind. Aga ma ei viitsi viimasel ajal nendega üldse tegeleda ja siis ma põhiliselt ignoneerin neid või nähvan neile alati.
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime21/2/2010, 16:13

Mul on kalduvus nähvata väikestele, kui nad mind ei kuula või midagi sellist. Üks päev üks mu 6-aastane sugulane ütles, et ma olen maailma kõige kurjem inimene....armas Very Happy Enamus inimesi peavad mind just eriti vaikseks ja selliseks, kes kunagi ei ärritu...ei teagi nüüd. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next