MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+24
NamNami
NeX
Tennu
black
Griffu.
padjanägu, [h]
ThatsMe
3linaa
Kärolyn
imeilus1
Pingu
Espada
Pizza
Keku
Emma
Murtagh
swessu
Keiti
Tuki
GossipGirl
Tricia
Audrey
kcissy
Maiu Laaneoja
28 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 18:46

That sounds kinda cute :)
Mul oli ka vahepeal periood, kui ma mõtlesin, et mul võiks olla väike õde. Siis vahepeal soovisin, et mul oleks võinud olla kaksikõde. Päris lahe oleks. Aga nüüd kui ma tegelesin ühe pisikese 5 aastase sugulasega mõtlesin, et no way ma tahaks omale väikest õde :)

Aga ma ei tea, mul on õudne lastearmastus peale tulnud
Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 19:01

ISSSSAND KUI ÄGE! Very Happy ma sain just ühe chicki numbri, kelle juures me kristiinaga ööbime londonis 2 päeva Razz omgomgomgomgomgomgg Very Happy nii lahe Very Happy CS ruulib!
sorri, et teemast välja, lihtslt pidin kuulutama:D:D:D:D
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 19:03

Ma olen põhimõtteliselt ainukene laps perekonnas.
See on hea.
*kujutab ette, kui tal oleks kaksikõde*
Kaks mind.. haha.. sellisel juhul läheksid mu vanemad täiesti segaseks.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 19:05

http://et.cosmotopic.com/s/kohta-fb

Mind siiski huvitab, kas see leht on snlhmn'iga seotud või mitte..?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 19:07

kas seal on täpsed samad postitused mis siin? siis peab olema ju.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 19:13

ei ole, vaata sinna.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 19:31

vaatasin. tundus küll, et oleks siis võetud. kasutajad ja nii.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 19:38

Suht freaky...
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 20:05

tuli meelde ütlus: "when i'm alone at home i like to google myself" Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 21:07

Heh, mul see pilt Orkutis ^^
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 21:15

kakoine pilt? Very Happy

edit: leidsin, nägin Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 22:21

Mis teema käib?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 22:27

videi posleednõm pot¹tõm.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime21/2/2010, 23:15

mida kuradit? Mingi eriti cheap kopeerimine ju Very Happy Ehk oleks võinud enne minult luba küsida, kesiganes seda ka tegi -.-
Keegi uurida oskab seda jama?
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 01:56

ma ei saa midagi aru, mis toimub seal?? :S
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 12:40

ma ei saa sellest kohast üldse aru. Seal on igasugustest foorumitest ju asju võetud
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 14:28

Ma nagu eioska eriti seisukohta ka võtta, sest et kui mingi friik, praegu minu juttu sinna kopib rõõmsalt siis nagu seriously... Marsib ühel päeval äkki kirjastusse ka kellegi teise kirjutisega???
Ma olen tegelikult suhteliselt vihane ikkagi. Nagu... võiks luba küsida. Mul pole selle vastu midagi kui keegi loeb aga see, et mu juttu ilma loata kuhugi kopitakse.... Nagu tõsiselt.
Ma võin end lohutada vaid sellega, et jutu originaal on minu käes, kui kunagi mingi jama tuleb Very Happy
(ma tean- OVEREACTING)

Isegi Emma blogist on võetud üks sissekanne...

Aga muidu küljepealt näitab, et see tema kuulub Meie Juttudele. ja kui näiteks Reply'da tahad juhatab siia lehele.

Maiu, vahel tasub iseennast googeldada Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 16:14

issand, seal on isegi minu blogisid ja asju!?! what the hell?! mis kuradi sait see on? mingite foorumite populaarsemad kohad?!?!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 17:32

Mulle ei meeldi teiste kopimine. Ma ise seda otseselt teinud ei ole. PHOENIX'is on ainult kaudselt mõned sarnasused "Claymore'i" nimelise animega Wink.
Muidu soovitaks inimestel ikka originaalseks jääda, mitte muutuda mingiks paadunud kopeerijaks.
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 17:36

Emmh, ma ei tea. Miks mul on tunne, et enamus siin on..overreactive?
Mulle näib see kui järjekordne.. "otsingumootor" vms. Mingi asi mis üritab olla google sarnane. Kui sa google'st oma jutu nime otsid siis sa leiad sealt ka selle ju?
Seal on nagu VÄGA paljusid erinevaid foorumeid. Võibolla on see mõeldud lihtsalt selleks, et inimestel elu lihtsamaks teha? Kõik on ju mõeldud selleks, et meil elu lihtsamaks teha, paratamatult.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 17:39

eijaa, sedak üll, et keegi pole kopeerinud midagi, aga nagu, seal pole isegi mingit kontakti,e t saaks kirjutada, et jäetaks näiteks selle foorumi sisu välja, sest see on mingil määral õiguste rikkumine, kui on saadaval ka nõnda kergesti. see pole normaalne. eriti, kui on seal mingid blogipostitused, mitte ainult jutud. googlest saad veel aru, aga mingi selline leht, geesh...
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

Female Postituste arv : 35

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 17:41

Ma kaldun teemast täiesti kõrvale, aga ma pean ütlema...ma sain just teada, et mu onupoeg abiellus. Ei no täitsa tore on sellest tükk aega peale pulmi kuulda Very Happy . Tegelikult ma olen väga õnnelik ikka ja peaks mainima, et ma vaatan juba nii kaua nende abiellumise pilti orkutist. See pilt on ikka nii ilus... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 17:44

XD sellised juhtumid tekitavad küll tunde, et tänks, et meile ka ütlesite! Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 18:10

Mul on mitmed sugulased abiellunud ja meie peret ei ole kunagi kutsutud. Ema ei tee sellest küll numbrit aga mina olen alati väga solvunud. Suguvõsa kokkutulekutel küll käime ju -.-
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime22/2/2010, 18:10

Ma ei saanud ka kunagi oma tädi pulma minna.. Kahjuks ma ei mäleta miks.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next