MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+24
NamNami
NeX
Tennu
black
Griffu.
padjanägu, [h]
ThatsMe
3linaa
Kärolyn
imeilus1
Pingu
Espada
Pizza
Keku
Emma
Murtagh
swessu
Keiti
Tuki
GossipGirl
Tricia
Audrey
kcissy
Maiu Laaneoja
28 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
AutorTeade
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:17

jeps Very Happy kuigi veidi kallis, siiski Very Happy

mu see sõpsi sugulane õpib seal. kristiina ise ka imestas, et vello sinna sisse sai xD poleks arvanud küll Very Happy alul pidime brightonisse minema, graham tahtis meid sinna viia, aga nüüd siis lähme hoopis oxfordi Very Happy eniveis, avarame silmaringi Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:19

ja need nimed ütlevad mulle kohe ära, kes on kes Razz (eriti vello ja kristiina Very Happy)

meil on rituali see pakett (või see värk) ja siis kui palju käia, siis normaalse hinnaga (ja suhteliselt kodu kõrval kah :) )
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:22

oota, sa elad siinsamas? mine pekki Very Happy mul on see pm mingi 10min jalutamist Very Happy

kristiina on see sõps, kellega me lähme reisile jälle ja vello on ta sugulane, kes seal oxis elab Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:23

mul võib-olla viie minuti kaugusel Very Happy

nonäed, kohe palju arusaadavam Razz
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:27

Very Happy:D:D kuskohas sa täpsemalt elad siis? kusagil tondi selveri kandis? Very Happy või nõmme teel?
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:40

seal vahel täpselt Very Happy minu maja taha jääb see audentese staadion Very Happy

ja kus sa?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:43

sõpaka ääres, selle ülikooli kõrval, mis siin on Very Happy
hea tüüüp Very Happy:D:D:D
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:47

ma sõidan sealt iga päev mööda Very Happy
mis moodi hea tüüp? ikka rääkid minuga? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:52

sinuga sinuga, et ma varem ei teanud Very Happy
teinekord, kui sul igav on, võib soojema ilma puhul välja chillima minna, kui tahad Very Happy või tule mind tööj uurde vaatama, kui ma tondi selveris olen Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:54

jep, soojema ilma puhul Very Happy

mis sa teed seal selveris siis?

aga kas keegi tegelikult kella ka märganud on? Very Happy natukene palju Rolling Eyes ja mul pole und... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 22:56

kello n tõesti kiiresti likunud. peaks millalgi pesust läbi hüppama ja magama Very Happy

esitlusi teen. lähiajal vist veel mitte, aga kunagi kindlasti uuesti Very Happy

varsti on kevad kuupäevaliselt ka käes, aga praktika väga käbe nagu kaasa ei jõua Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 23:02

ma vist kobin küll kohe tuttu ära Very Happy

aga jah, milllalgi võib küll midagi koos teha Very Happy eriti kui väga igav on Razz
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime22/2/2010, 23:08

lähiajal seda veel ei juhtu, aga kui soojaks lähbe, siis kindlasti Very Happy

mul on msnis põnev, ei saa ise veel lahkuda Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 00:13

Hei. Igav on-.-
Ja miks on mind "õnnistatud" paanikahoogudega??? Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 00:28

Lapsed peaksid sellisel kellaajal magama. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 00:29

Ise oled sama vana xD. Peaksid jah, aga mul pole kedagi kodus peale õe...^^
Tagasi üles Go down
ThatsMe
Tsiklimees
ThatsMe

Female Postituste arv : 444

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 00:34

See oli kerge huumoriga võetud, Wink
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/kryssu10
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 00:59

Haha. Sain aru jah.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 13:39

paanikahoogudega seoses tuli meelde, kuidas ma paar päeva tagasi õudusunenägu nägin. Koolis liigub jutt kuidagi mingi sarnase teemani ja ma siis räägin oma nö nelikule, kes me koguaeg üksteise juures istume (on sattunud lihtsalt, 2tk täpselt meie taga Very Happy), et lõpuks ometi nägin ma mingit horror und. pidin nii mitu kuud ootama.
ja klassiõde vaatab mulle otsa ja ütleb oma pinginaabrile - see ei ole normaalne Very Happy
welcome to the cirque of freaks Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 14:23

Mu emal paanikahäired.. ta ei pea tööl käima ega midagi..

Ma eelistan seda, et ma ei mäleta oma unenägusid.. Mõnikord on need väga piinavad..
Ja mu õudusunenäod on seotud alati autoga.
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

Female Postituste arv : 35

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 14:33

Tere, täna oli nii toredalt lühike päev. Ainult neli 35 min. tundi ja mingi väike aktus. Unenägudest rääkides, siis on minu unenäod täiesti absurdsed ja imelikud. Täna nägin ma unes mingit kodutut, kes mind maha tahtis lüüa. Mina käskisin kodutul hoopis mu kaks klassivenda ära tappa(õel minust), aga klassivennad muutusid hoopis lammasteks ja kodutu lubas nad endale koduloomadeks jätta. Very Happy Loogiline ma ütleks... Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 14:44

umn.. päris veider Very Happy

umbes kaks aastat tagasi nägin ma unes alati ühte ja sama asja.. Kõik oli pime ja siis mingi virvendav kuju, kes liikus minu poole...
Unenäod on üleüldse veidrad...

Ja ma sain praegu nii valesti aru... Ei viitsinud teksti esialgu lõpuni lugeda ja mõtlesin, et HND laulja mängib Kätemaksukontori uue hooaja esimeses osas.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 14:49

lol! geenius Very Happy Kid'il on täna sünnipäev Very Happy

unenäod on vahvad. eriti tore onnende juures see, et sa kontrollid ise oma tegevust. võino, mina vähemalt, olles samal ajal siiski kõrvaltvaataja Very Happy:D:D:D

meil olid 30min tunnid Very Happy LOLOLOL! Me peame reedel ISE tundi andma, mina ja klassiõde, KEEMIAT!! XD Puks läheb Tartu jälle Very Happy:D:D::DD
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 14:58

Very Happy Very Happy
Mul on siiani meeles üks unenägu, mis mul oli umbes kuus päeva enne kooliaasta algust.. Umbes selline, et istusime klassikaaslastega pehmetes tugitoolides ja meil pidi eesti keel hakkama... klassiruum oli hästi mugav jne.. Ja siis ma terve unenäo ajal mõtlesin, "miks ma koolis olen? Täna on ju kolmapäev..ja kool hakkab teisipäeval."

Tundi anda on üsna lahe.. kuigi mitte just 1.klassile.. aga samas vaevalt, et te esimesele klassile keemiat annate xD
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime23/2/2010, 15:36

oma klassile ainult Razz as far as i'm concerned Razz võiks teistele ka muidugi anda. gonna be fun Very Happy

kooliga seoses olen ma hästi palju naljakaid, või väga veidraid ja õõvastavaid tihtipeale, unenägusid näinud. viimane oli vist selline, kus mu klassijuhataja oli vennanaise ema ja vennanaine sai kuidagi surma ja klassijuhataja hullult võitles,e t tütre keha endale saada Very Happy nagu wtf?!? Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next