| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+24NamNami NeX Tennu black Griffu. padjanägu, [h] ThatsMe 3linaa Kärolyn imeilus1 Pingu Espada Pizza Keku Emma Murtagh swessu Keiti Tuki GossipGirl Tricia Audrey kcissy Maiu Laaneoja 28 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:17 | |
| jeps kuigi veidi kallis, siiski mu see sõpsi sugulane õpib seal. kristiina ise ka imestas, et vello sinna sisse sai xD poleks arvanud küll alul pidime brightonisse minema, graham tahtis meid sinna viia, aga nüüd siis lähme hoopis oxfordi eniveis, avarame silmaringi | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:19 | |
| ja need nimed ütlevad mulle kohe ära, kes on kes (eriti vello ja kristiina ) meil on rituali see pakett (või see värk) ja siis kui palju käia, siis normaalse hinnaga (ja suhteliselt kodu kõrval kah :) ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:22 | |
| oota, sa elad siinsamas? mine pekki mul on see pm mingi 10min jalutamist kristiina on see sõps, kellega me lähme reisile jälle ja vello on ta sugulane, kes seal oxis elab | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:23 | |
| mul võib-olla viie minuti kaugusel nonäed, kohe palju arusaadavam | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:27 | |
| :D:D kuskohas sa täpsemalt elad siis? kusagil tondi selveri kandis? või nõmme teel? | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:40 | |
| seal vahel täpselt minu maja taha jääb see audentese staadion ja kus sa? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:43 | |
| sõpaka ääres, selle ülikooli kõrval, mis siin on hea tüüüp :D:D:D | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:47 | |
| ma sõidan sealt iga päev mööda mis moodi hea tüüp? ikka rääkid minuga? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:52 | |
| sinuga sinuga, et ma varem ei teanud teinekord, kui sul igav on, võib soojema ilma puhul välja chillima minna, kui tahad või tule mind tööj uurde vaatama, kui ma tondi selveris olen | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:54 | |
| jep, soojema ilma puhul mis sa teed seal selveris siis? aga kas keegi tegelikult kella ka märganud on? natukene palju ja mul pole und... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 22:56 | |
| kello n tõesti kiiresti likunud. peaks millalgi pesust läbi hüppama ja magama esitlusi teen. lähiajal vist veel mitte, aga kunagi kindlasti uuesti varsti on kevad kuupäevaliselt ka käes, aga praktika väga käbe nagu kaasa ei jõua | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 23:02 | |
| ma vist kobin küll kohe tuttu ära aga jah, milllalgi võib küll midagi koos teha eriti kui väga igav on | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2010, 23:08 | |
| lähiajal seda veel ei juhtu, aga kui soojaks lähbe, siis kindlasti mul on msnis põnev, ei saa ise veel lahkuda | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 00:13 | |
| Hei. Igav on-.- Ja miks on mind "õnnistatud" paanikahoogudega??? |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 00:28 | |
| Lapsed peaksid sellisel kellaajal magama. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 00:29 | |
| Ise oled sama vana xD. Peaksid jah, aga mul pole kedagi kodus peale õe...^^ |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 00:34 | |
| See oli kerge huumoriga võetud, | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 00:59 | |
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 13:39 | |
| paanikahoogudega seoses tuli meelde, kuidas ma paar päeva tagasi õudusunenägu nägin. Koolis liigub jutt kuidagi mingi sarnase teemani ja ma siis räägin oma nö nelikule, kes me koguaeg üksteise juures istume (on sattunud lihtsalt, 2tk täpselt meie taga ), et lõpuks ometi nägin ma mingit horror und. pidin nii mitu kuud ootama. ja klassiõde vaatab mulle otsa ja ütleb oma pinginaabrile - see ei ole normaalne welcome to the cirque of freaks | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 14:23 | |
| Mu emal paanikahäired.. ta ei pea tööl käima ega midagi..
Ma eelistan seda, et ma ei mäleta oma unenägusid.. Mõnikord on need väga piinavad.. Ja mu õudusunenäod on seotud alati autoga. | |
|
| |
3linaa Kojamees
Postituste arv : 35 Age : 29 Asukoht : Raplamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 14:33 | |
| Tere, täna oli nii toredalt lühike päev. Ainult neli 35 min. tundi ja mingi väike aktus. Unenägudest rääkides, siis on minu unenäod täiesti absurdsed ja imelikud. Täna nägin ma unes mingit kodutut, kes mind maha tahtis lüüa. Mina käskisin kodutul hoopis mu kaks klassivenda ära tappa(õel minust), aga klassivennad muutusid hoopis lammasteks ja kodutu lubas nad endale koduloomadeks jätta. Loogiline ma ütleks... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 14:44 | |
| umn.. päris veider umbes kaks aastat tagasi nägin ma unes alati ühte ja sama asja.. Kõik oli pime ja siis mingi virvendav kuju, kes liikus minu poole... Unenäod on üleüldse veidrad... Ja ma sain praegu nii valesti aru... Ei viitsinud teksti esialgu lõpuni lugeda ja mõtlesin, et HND laulja mängib Kätemaksukontori uue hooaja esimeses osas.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 14:49 | |
| lol! geenius Kid'il on täna sünnipäev unenäod on vahvad. eriti tore onnende juures see, et sa kontrollid ise oma tegevust. võino, mina vähemalt, olles samal ajal siiski kõrvaltvaataja :D:D:D meil olid 30min tunnid LOLOLOL! Me peame reedel ISE tundi andma, mina ja klassiõde, KEEMIAT!! XD Puks läheb Tartu jälle :D:D::DD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 14:58 | |
| Mul on siiani meeles üks unenägu, mis mul oli umbes kuus päeva enne kooliaasta algust.. Umbes selline, et istusime klassikaaslastega pehmetes tugitoolides ja meil pidi eesti keel hakkama... klassiruum oli hästi mugav jne.. Ja siis ma terve unenäo ajal mõtlesin, "miks ma koolis olen? Täna on ju kolmapäev..ja kool hakkab teisipäeval." Tundi anda on üsna lahe.. kuigi mitte just 1.klassile.. aga samas vaevalt, et te esimesele klassile keemiat annate xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2010, 15:36 | |
| oma klassile ainult as far as i'm concerned võiks teistele ka muidugi anda. gonna be fun kooliga seoses olen ma hästi palju naljakaid, või väga veidraid ja õõvastavaid tihtipeale, unenägusid näinud. viimane oli vist selline, kus mu klassijuhataja oli vennanaise ema ja vennanaine sai kuidagi surma ja klassijuhataja hullult võitles,e t tütre keha endale saada nagu wtf?!? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|