| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+24NamNami NeX Tennu black Griffu. padjanägu, [h] ThatsMe 3linaa Kärolyn imeilus1 Pingu Espada Pizza Keku Emma Murtagh swessu Keiti Tuki GossipGirl Tricia Audrey kcissy Maiu Laaneoja 28 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 17:52 | |
| ma sain selle risti emalt, kes kunagi ammu ammu selle ostis.. ja jeesus on tõesti sellega seotud.. kuid minna kannan seda ikka ainult päikesemärgina | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 18:02 | |
| Jaah, mäletan jah, et selles kirjelduses oli midagi päikesega seotud... Aga igaljuhul.. *arvutab* Mul on vaja hankida 180 eeku, et oma asjad kätte saada. |
|
| |
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 18:13 | |
| Mnjaaa. Omgz! Midagi on mu arvutiga tõsiselt viga... See tähendab rohkem viga, kui juba varem oli. See keeldub minu telfut arvutiga ühendamast, sama lugu MP3mega ja mitte ükski videofail ei avane, WMPiga tuleb ainult heli ja Quicktime üldse ei reageeri! ;o |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 18:15 | |
| Mul on koguaeg niimoodi | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 18:44 | |
| Ot, mis temaga juhtus Takuya?
Mul on praegu rasked ajad. Nagu päris kahtlane seisukord: kujutlusvõimemaailm läheb üle piiri ja katus võib ära sõita. Et nagu see on igasuguse normaalsuse piiri peaaegu ületanud. See on k-o-h-u-u-t-a-a-v ja ma ei suuda seda ohjata. I'm losing it. |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 19:00 | |
| mul on suur keldi rist padja all, üle 10cm pikk. sain 5 eeguga klassivenna käest ka minu kaastunded. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 19:05 | |
| Tunnen kaasa. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 20:14 | |
| - Takuya Kenzo kirjutas:
- Eile lahkus meie seast Tartu Kivilinna gümnaasiumi 10. klassi õpilane Hans-Kristjan Rodima, minu koolivend. Kaastunne tema perele ja sõpradele. Puhka rahus, Hans.
Minu kaastunne... Kui küsida tohib, mis temaga juhtus??? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 21:25 | |
| - Maiu Laaneoja kirjutas:
- mul on suur keldi rist padja all, üle 10cm pikk. sain 5 eeguga klassivenna käest
Ma ostan selle sult 10 eeguga, 5 vahendamise eest sulle. Deal? Igaljuhul, I'm back in the writing business. Mul on igasugu Keldi nimede ja welshi sõnastikud ees ja vuhin oma original fictionit teha. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 22:12 | |
| tahaks koolist lahti saada, et lihtsalt ööd-päevad kirjutamnisele pühendada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 22:20 | |
| Haa, unista edasi! ma olin nii õnnelik, et selle sain, ei anna ära ma kusjuures ostast mõni kuu tagasi ostsin ühe kaelakee keldi ristiga mingi 15.-, vaata, tal oli neid veel. otsi. ligi 5cm vist. ma hakkasin seda painutama, kuna see oli veidi naljakalt minu meelest, ja tegin katki. ma tegelikult rohkem keti pärast ostsingi, ag siiski oli veidi kahju. | |
|
| |
Cliodna Hallaline
Postituste arv : 64 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2010, 23:18 | |
| Miks mitte osta keldi risti kui tootekirjelduses on sõna ,,Jeesus''? Ega märk sellepärast ei muutu, tähenduse valid endale ise. Ma kogun paganistliku välimusega ehteid, tavaliselt neid odavaid meremännitükkidest ja takusest nöörist kokku panduid. Samuti on mul pentagrammiga sõrmus. Satanism satanismiks aga mina pean seda sõrmust endal juba neli aastat sõrmes selle pärast, et mulle meeldib pentagramm kujundi, mitte tähendusega sümbolina. Ma olen enda jaoks tähenduse valinud, ma tean selle tegelikku tähendust (nii satanistliku kui wicca sümbolina) ja ma ei pea ennast sugugi ignorantsemaks ega halvemaks et ma kannan seda sõrmust enda valitud tähenduses mitte sellena millena see mulle müüdi. Ega nimi meest ei riku. Kui ma teiega samas kohas elaksin, siis laenaksin ehk isegi pisut raha ehete ostmiseks. Üllas eesmärk, eks ju, ma tean omadest kätest kuidas sedasorti ehted kipuvad saladuslikult müügilt kaduma või kallimaks minema. Aga näe, ei saa...ning meil pole Pärnus enam üldse temaatikapoode. Lunapolis kolis mujale ja kunagi kaua aega tagasi Rüütlihoovil tegutsenud new age pood pandi samuti kinni. Jääb üle vaid Hansapäevi oodata. PS: Leidsin kogemata oma jutu kirjutamiseks oivalise soundtracki. Toppisin YouTube'i otsingusse sõna ,,drow'' lihtsalt selleks et näha mis ette tuleb. https://www.youtube.com/watch?v=2pbZX3RU7hE | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 10:46 | |
| Still. Dunno, all godly things put me off.
Pealegi, mul on igasuguseid ehteid niikuinii liiga palju ning enamusega ma ei tee midagi. Hetkel on üks lemmik Ida-Virumaalt saadud pisikene mõõk, mille ma kunagi ristisin vist Celebcristiks (peast praegu, kindel ei ole) ja mille nööri otsa lisasin veel hõbedase lehe. love! <3
Kooli arvutid on nõmedad. -,- |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 11:15 | |
| Veel ei tea, aga ühe õpetaja sõnul oli Hans teisipäev koju läinud, öeldes, et on väsinud ja tahaks enne võistlusi välja puhata. Vanemad leidsid ta korterist. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 14:27 | |
| Issand kui jube Ma ei kujuta ette mis tunne vanematel teda niimoodi leida oli... | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 17:21 | |
| Sügavad kaastunded, Takuya Kenzo ning samuti ka Hansu vanematele. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 21:17 | |
| Õues on NII lõbus. Tuhlasin just hangedes. Vägev Täiega tuiskab ja hanged on suht nabani | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 21:24 | |
| ma olen ülivässu. vastik | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 21:25 | |
| Ma pole üldse väsinud.
Muide homme on nii nõ-me. Midu on veerandi viimased päevad lühendatud, kuid homme on kõigil täispikad koolipäevad. i hate it! | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 21:30 | |
| ohjahhh... homne :/ meil on täispikk päev ning see tähendab, et 32. katsetele jõuda on mul vaja ära minna enne kehalisi (mis omakorda tähendab, et juba kolmandat korda ma sinna ei jõua). tegelikult peaks veel üle vaatama midagi (aga ma tõesti ei oska välja mõelda mida) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 21:38 | |
| Loodan, et sul läheb hästi :) | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 21:44 | |
| 2 lehekülge veel juures,yays!!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2010, 21:47 | |
| ja mul on VABA päev! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN