Lizz Narkar
Postituste arv : 44 Age : 29
| Pealkiri: Soov. 22/2/2010, 22:35 | |
| See on küll ikka tõsiselt LÜHIjutt. Hetkeline mõttevälgatus ja päris kiirelt kirjutatud, aga loodan et meeldib. Arvamusi, palun. Jälgin tühja pilguga tumedasse taevasse. Langev täht. Täht, mis annab üle maailma inimestele lootust, usku, ning seda vaid langemisega. Vaatan imetlevalt, kuidas seesama, paljudele niivõrd suure tähtsusega täheke valguskiirena kaugustes allapoole sööstab, ning mõistan siis: See tähendab ju järjekordset soovi ka minu jaoks. Pigistan silmad kõvasti kinni ning mõtlen vaid ühele, vaid temale. Pisar, üksainus pisar, libiseb ripsmete alt, veereb mööda põske allapoole ning maandub siis maas. Vaatan veelkord tähistaevasse, tunnen põletavat valu enda sees ning ka teine pisar läbib samasuguse teekonna. See tähendas vist järjekordset mõttetut soovi minu jaoks. | |
|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Soov. 22/2/2010, 22:37 | |
| Jaa, mulle meeldis.. Kuigi kui see oleks pikem olnud, oleks see ka parem olnud.. ma arvan.. Aga muidu väga hea :) | |
|
Lizz Narkar
Postituste arv : 44 Age : 29
| Pealkiri: Re: Soov. 24/2/2010, 22:05 | |
| Mõtlesingi algul veidi pikema kirjutada, aga siis jäi kuidagi.. tühjaks. Ja siis tegin ikka lühemaks versiooniks tagasi. Aga tänud. | |
|
Sulesepp 200 posti tüüd
Postituste arv : 207 Age : 30
| Pealkiri: Re: Soov. 31/12/2010, 00:51 | |
| | |
|
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |