| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:37 | |
| Krdi kahju,et mul skännerit ei ole... |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:38 | |
| | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:38 | |
| Mm, ma paari lauset jõudsin vaadata raamatukogus. Suht takerduv jms jutt tundus. Aga ma ei tea, ma elan selle nagu üle, ei ole vaja ju julmalt nägu täis sõimata, mis see annab? kriitikat on vaja siin lihtsalt, see on see, mis edasi viib | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:42 | |
| Ma ei oska öelda, pole sinu omi vist lugenud. aga ma olen täiesti kindel, et kõige halvem maailmas!! |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:46 | |
| Loore, see oli sinu kirjutatud, eks? Ma lugesin ka muidu.
Viimati muutis seda chelsea (7/10/2008, 20:46). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:46 | |
| ah oli mingi tšikk ja mingi kutt ja siis oli veel mingi tšikk. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:49 | |
| - chelsea kirjutas:
- Loore, see oli sinu kirjutatud, eks?
Ma lugesin ka muidu. shhh, shutthefuckupplease! |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 20:55 | |
| Shh, sa ei näinud seda. See tsikk on hulluks läinud. Ta peksab segast. Mingi idikas. Ei, ma tahtsin tegelikult lihtsalt teie tähelepanu juhtida sellele, et minu, tühise mittekellegi (põhjapõdra), jutt on Stiinas. WOW. väike sõnake - tubli vms, oleks päris armas olnud... Aga vahet ei ole, ma ei ootagi seda kellegilt:) Samas, ma pole ainuke, kindlasti ei oleks ka teie sõbrannad ühtegi sõna selle kohta öelnud.. mitte ühtegi. Ei, ma valetan, Merle siiski ütles.. et ta nägi mu juttu. aga ei viitsinud lugeda. ja siis naeris. niimoodi häästi toredalt. aga see ongi normaalne. nii tehaksegi. kurat, hakkab jälle see asi pihta. vahet pole:D nevermind, shlalalala.
igaljuhul, ptuiiii, siuke jutt..
Viimati muutis seda Loore (7/10/2008, 21:01). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 21:00 | |
| No karta on, ma sain aru sellest, et ma väga öelda poleks tohtinud, aga niikuinii oleks kõik aru saanud, kui nad esiteks juba selle kirjutaja nime oleks lugenud. Nii et väga vahet pole imo, aga sry kui su lootused ära rikkusin vms. xD Muidu polnud ju niiiväga hull midagi, algus oli veits kahtlane, aga lõpupoole läks täitsa loetavaks ju:D Ja tegelt nõuab see suht julgust ikka, et enda jutt Stiinasse saata, sest ma küll ei julgeks koos enda pärisnimega sinna mingit asja saata. Btw, thanks et mind idikaks kutsusid, kui see esimene rida oli ikka minu pihta. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 21:04 | |
| - chelsea kirjutas:
- No karta on, ma sain aru sellest, et ma väga öelda poleks tohtinud, aga niikuinii oleks kõik aru saanud, kui nad esiteks juba selle kirjutaja nime oleks lugenud. Nii et väga vahet pole imo, aga sry kui su lootused ära rikkusin vms. xD
Muidu polnud ju niiiväga hull midagi, algus oli veits kahtlane, aga lõpupoole läks täitsa loetavaks ju:D
Btw, thanks et mind idikaks kutsusid, kui see esimene rida oli ikka minu pihta. Tegelikult see jutt on siin foorumis ka kirjas... et jahm. ma tahtsin lihtsalt mingitki tagasisidet. suht hale katse, aga vähemalt läks läbi, vipiduu! Vabandust selle eest... |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 21:06 | |
| A see viimane lause oli ns naljaga juu. xD
Aa, kas see su jutu ülejäänud osad on muidu stiina lehel ka kuskil üleval? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 21:07 | |
| Ei ole vist veel, aga siin foorumis on. Anni ja Mihkel, armastusjuttude all... |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/10/2008, 21:08 | |
| Ookei. EDIT: Ma lugesin nüüd mingi kaks osa veel juurde ja edasi läheb palju paremaks minuarust. Või noh, tegelikult läks juba esimese peatüki poolepealt paremaks, sest algus.. ma ei tea, mulle väga ei meeldinud. Kuidas see tüdruk Mihkli lauda läks oli kuidagi nii ebaloomulik, ma ei tea miks, lihtsalt. Vb ainult minu viga, aga jamh.. halb pole siiski see jutt kindlasti. :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 18:30 | |
| Ehheee. Ma sain Stiina kätevahele. Ja diagnoosisin endal ligi noh... 9 kuud hiljem stressi. (tglt umbes siis se alles algas.) Äge. Seal mingid tunnused kirjas ja mul olid pea kõik tunnused olemas. 2-3 vähem. Agaaa... Stiina on tore ajakiri. | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 18:45 | |
| täitsa JUBE lahe on lugeda romantikutest tibilike tarkpeade chat'i. (ärge mind tähele pange - vaba teema ju ) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 18:53 | |
| No neil ka vaja ju kuskil oma mõtteid väljendada. A ma ses suhtes uhke, et mina pole. (AAA) (Ärge solvuge. ) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 19:01 | |
| Ei ole ikka või? Mudu Loore, kui kriitikat väga jahtisid, siis mu klassiõed lugesid seda :D Nendemeelest oli see naljakas. Aga ma ise ei oska ikka midagi öelda - pole lugend (A) Mudu on ju sjuuper, et sa sinna said | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 19:15 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 19:24 | |
| Ma pole selle chat´i viimast paari lehekülge lugenud. Tglt tükimat aega juba... paar postitust ette, et teemast hais ninna saada. Nii et... jamh. *ei lõpeta lauset* Aga niii tore oli Anni ja Mihkli lugu näha Stiinas. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 19:44 | |
| tore tõesti tore tõesti Nüüd tuleb oodata, et keegi järgmine meie PEREEST(teem, ma vihkan nii rääkimist xD)sinna saaks - mitte, et Stiina eriline privileeg oleks Selle maine pole just ... kõrge Aga avalikustamine eniveis Aga siiski... paarkolm lk-d ei muuda asja. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 19:49 | |
| | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 20:20 | |
| Ma olin ka nagu, midaaaa, Loore jutt siin? Wow nagu. Ja mulle meeldib see jutt, meeldis juba enne Ja arvake ära, kes HOMME Egiptuse poole lendab?.....Minaminamina!!! 5* hotell, 32 kraadi sooja, helesinine meri, kaamlid, liiv ja päike....huuuh, ma ei saa täna magada vist Edit: No ainult mina oskan täpselt 66-dat lehte alustada... Devil stuff, teate | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 20:50 | |
| Nasicc: SEE oli tõesti vägev ;D;D Ja sixxbitch you bitch! Teed kadedaks siinxd ma nii niii niiiiii tahan siit pommiaugust välja :'( | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 20:55 | |
| Päris veab sul w!! ma tahan ka aga muidu, keegi teab, kust netist Bones'i vaadata saab? Mul on kanget Brennani ja Boothi doosi vaja xD Mingid suvakad lauluklipid mind ei huvita | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 21:00 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|