| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+22Liina Prince Kirameki Disaster Sümmeetria Explode spring Pharaoh SixxBitch Gerda Espada Lammas Elven GossipGirl Kärolyn Tärru. swessu Diana. nasicc Krissu Astrid. Pingu padjanägu, [h] 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 21:02 | |
| Vot, nüüd ma leidsingi endale täna õhtuks tegevust | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 21:04 | |
| xD xD Ma olen üldse jubeäge selliste vägevate lehtedega v{wvwwvvvv[ww(vvwwvv)]}ägevalt kursis xd | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 21:12 | |
| Tahaks karjuda, et "Kurat, sa oled ingel!!", aga see leht ei tööta minu puhul xD. Sa tead kindlasti veel linke eks? (A) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 21:44 | |
| ei ma pole ingel Jumalanna olen ;D Griffu on ingel Viimasel ajal valitseb igal pool mingi tõbe Zango, mida nüüd küll väga tõmmata ei tahaks xD Raske on headkvaliteeti leida Vaata, äkki onsul probleem aint selles ühes lõigus Mul oli ;D | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 22:02 | |
| Millises ühes lõigus? Ta lööb lihtsalt selle videokasti ette, mis on täiesti tühi. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 22:04 | |
| Pingu: Wdwa. Tõsiselt nh. Ma tahaks ka Egiptusesse. ^^ Aga ma ei tea, kumb pool peale jääks, kas pluss või miinus. Esiteks on seal kindlasti huvitav, kõik see ajalugu... (ajaloofriik olen ju ) Aga samas... seal on PALAAAV. Aga arvatavasti selle nädala vms-ga harjuksin ära, tuleksin Eestisse tagasi ja... siin oleks külm. | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 22:22 | |
| Egiptus on tore, kui sa vesipiibufänn oled. Vaata ette, see väga islamistlik koht. Ära unusta ilgelt tingimast
PS loe Peter Moore'i "Tualetis mitte sittuda" suveniiride peatükki Palju häid nõuandeid ja kogemusi
Kui soovid, võin tsiteerida
Viimati muutis seda Unknown Artist (10/10/2008, 22:48). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 22:32 | |
| Palavus mind ei häiri ;D Ongi hea sellest külmast siin ära saada Ja siiis... mu isa läheb ka Egiptusesse kohekohe.. homme v ülehomme vms. Ja siis on mingi kuu aega ära Istub kõrbes, punkris ja teeb tööd. Tglt präägu läeb ta vist aint koolitusele, paar nädalat. noh, et ta kliimast aimu saaks ja teaks mida siis kevadel, kui ta tõesti kuudeks läheb vajaläheb vms. Novahetpole. Point on, et isa läheb töö asjus. Ema läheb mingi 20-ndat korda lõbureisile ja mind ei võeta kaasa Jälle ajas nutma ;( Isegi KLASSIGA ei saa. Krdi Leedu -.- | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 22:49 | |
| Sellised asjad on tõesti nuuks, ainult mina pürgin põhja (Ristiina on meie sõpruskool) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/10/2008, 23:08 | |
| mind ei huvita, kuhu minna xD Ma tahan ära minna | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/10/2008, 01:39 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/10/2008, 13:02 | |
| Noh, jah, tore, et vähemalt keegi oli mu üle õnnelik^^. Ma tahaks Kreetale, Egiptusesse ainult sellepärast, et seal on palju vessereid! Klassiga vaheajal Rootsi. Ma tohutu rahaboss ikka, alles käisin Inglismaal, nüüd Rootsi (vahet pole, et peale Rootsi reisi on ilmselt näpud põhjas). ------- Suite à un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : https://snlhmn.forum.co.ee/viewtopic.forum?t=268 |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|