Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
03032010
Boys doing girls crazy
Laul:Defrage-We Never Die Tuju:
Täna oli imelik päev .
Hommikul käin ma bussist maha ja pidin hilisemat ootama ja siis bussis olin seljaga ukse poole. Siis enne minu peatust tuli mu kummikute pael lahti ja ma kummardasin ja sidusin kinni ja siis märkasin,et minu kõrval oleva inimese jalas olevad tennised ja teksad on kuidagi tuttavad. Kulus sekund kui mulle omanik meenus,kuid ma olin kahtlev aga kui ma püsti tõusin said mu kahtlused kinnitust:minu taga seisis lühike kahe huuleneedi ja tukkaga üjheksandik ehk meie kanepimüüja. Mul läksid jalad nõrgaks (ja mul on annet isegi üheksandisse armuda ),kuigi ma tema nägugi ei näinud ja siis ma koperdasin niiet see võis kõrvalt üpris koomiline välja näha. Poisid ajavad hulluks.
Ja kehkasse sõites otsustasime me kolme tüdrukuga hakkata meie klassi "liidri" vastu mässama. Kuna me teadsime,et ka teised on selle vastiku ülbitseja vastu,otsustasime ka teistele rääkida,et nad teda ignoreeriksid. Ühus on mässu.
Võiks küll,ostjaid ju oleks. Näiteks internetis on kuulutused,kes ka pileteid tahvad,niiet nõudlus on. Ja mis kõige nõmedam-mingid tüübid,kes ainult "Fairytale"i teavad saavad piletid,aga mina ei saa. Elu on karm ja ebaõiglane,ag my mom says.
3/3/2010, 21:36 by Audrey