| Nimetud luuletused | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
NamNami Juubilar
Postituste arv : 169 Age : 27 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Nimetud luuletused 4/3/2010, 22:10 | |
| Hoiatus. 98.42 % kõigest mida ma kirjutan on Inglise keeles. Ja see ülejäänud 1.58 % on see eestikeelne lugu mida ma plaanin kirjutada Nii. Ja lisaks, ma ei pane oma luuletustele nimesid. You have been warned :3 - - An empty page in front of me A pencil in my hand. My brain so full of ideas, A magical princess, a faraway land. Mystical beasts, and ogres to fight. A brave young hero, with a head full of might. He slays the dragon, rescues the girl - Been there, Done that! An original idea sparks up in my head, A modern day techno-geek, Killing dragons, slaying ogres? He'd rather be in bed! But fate occurs, and in his mind, He's transported to a lady kind, With a country in trouble, A dragon attacks, heads, double! His body remains at home, in bed, While his mind avoids falling, dead. Will he grow wings, Defeat huge numbers of foes? What will happen? No-body knows! The joys of writing, The liberty of speech. Anything that could happen, might There's no wrong, and there's no right! - - The sneaky wraiths of the lake, They're a force to be reckoned with. They're not your regular garden nymphs, You can always be sure of that.
They nibble on despair and gloom And then they feast on human flesh. Your eyes will make a lovely dessert, And you brain a healthy snack.
Beware of walking close to the edge, And don't you dare make a splash. Or the sneaky wraiths of the lake, Might detour by your house.- - My eyes find yours For just a moment, A moment, Lasting years, Decades, And centuries With their shine They tell me of Heroes, Enchantments, And adventures, Long past Then the moment's gone, After millennia. I steady My breath And wait for Next time | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 6/3/2010, 13:49 | |
| ~Luminescent droplets Of crystal white Sat on her head Like raindrops After a drizzle
The trees surrounding her Shone turquoise blue As an aura Inviting you to Go forward
Tendrils of grey mist Swirled around her ankles Mysterious Imposing, a great And terrible beauty~ | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 6/3/2010, 18:57 | |
| A twinkle of silver, A dash of gold, A sliver of bronze, And lo, behold!
Add some trees, And deer and calves, Then add the men, And their better halves.
Then sadness, Anger and tears, And happiness, Love and fear - lessness!
A spell of life, A recipe of love, A gift to us, From heaven above. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 7/3/2010, 12:33 | |
| Everytime You grace me With a smile, The sun Comes out, And even though It's raining, A beautiful Rainbow Appears, And the day Seems so much Less bleak | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 7/3/2010, 14:43 | |
| Nagu päris luuletaja kohe Väga mõnus on vahepeal lugeda ka ingliskeelseid luuletusi kuigi ma ei oska midagi konkreetselt välja tuua, et a'la see on hea ja see ei ole. Ma oskan lihtsalt öelda, et see mulle üldiselt meeldib...jah...ootan siis seda üht eesti keelset ka. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 7/3/2010, 20:11 | |
| No äitah :3 Endale meeldib kah inglise keeles luuletada Ära siis väga ootama jää Aga inglise keelseid on mul oma 50 tükki hetkel. | |
|
| |
WorldIsYours Juubilar
Postituste arv : 150 Age : 32 Asukoht : Seal, kus juhtub:)
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 7/3/2010, 20:39 | |
| sa oled 13 ja ing keel nii hea:) Tubli:) Ei, luuletused olid ilusad:) | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 7/3/2010, 20:46 | |
| Ega jah, 3 pool aastat Dublinis ja 2 aastat Peterburis inglise keelses koolis käidud = Paremad testitulemused kui päris iirlased :3 | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 7/3/2010, 21:39 | |
| vau, ikka päris...võimas. Oskaks ise ka..., aga ootama jään ma sellegi poolest, kuigi ega ma öelnud, et ma ei taha neid ülejäänut 44 -seda on ikka mega palju...- lugeda. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 8/3/2010, 00:34 | |
| Tänud :3 Eks ma vaikselt topi neid siia ülesse :)
A city of bones, Silent and sombre, Sitting in wake In the middle of nowhere | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 8/3/2010, 18:35 | |
| I love you, I miss you, I wish I could Kiss you
You're in my dreams, You're in my thoughts, You're exactly the person That I have sought
Our lives have crossed, And intertwined, Wish I was yours And you were mine | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 9/3/2010, 00:14 | |
| Both the same, But different still, Twins maybe, Opposite twins Sister and brother With an important task Both beautiful One dark, One light Siblings so different, And yet the same, Lighting up the sky Together | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 10/3/2010, 21:48 | |
| Ma sain nüüd aru, mis mulle sinu luuletuste jures meeldim peale selle,et need on inglise keeles: sul on terve luuletus või salm ühes riimis ja siis äkki see lõpp...See paneb mõtlema. Muidu vuristad luuletuse peas läbi, kõik läheb hästi riimi või m'nel puhul ei lähe üldse ja terves luuletuses on nagu mingi kord, isegi kui see on vabariimis. Sinu luuletuses ei ole vahepeal nagu üldse mingit korda ja siis ma jään lihtsalt mõtlema...ilusaid mõtteid | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 10/3/2010, 22:03 | |
| Haha, tõesti? Ma lihtsalt kirjutan nii kuidas tuleb..paari luuletuse ma olen proovinud päris riimi panna, aga see on liiga palju tööd :) mulle endale meeldib oma luuletuste juures see et nendest saab aru.. Ma vaatasin täna mingit filmi John Keatsist, ja no ta luuletustest ei saanud sõnagi aru, isegi kui sai aru et need olid vist päris head..lihtsalt ei saanud midagi aru! Mulle ei meeldib üldse luuletused mis on liiga pikad või keerulised..tüütu on lugeda. Aga igatahes..aitäh :) Väga hea on sinu kommentaare lugeda. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 10/3/2010, 22:06 | |
| Children playing, Birds singing, A wonderful sight
The river reflecting A beautiful sunset, A wonderful sight.
Gone ...
The streets bare, Shadows lurking, A gloomy sight.
Despair.
~~
My name is a secret. A thing of myths and legends. Can you guess it? Hah! Impossible.
It's as hot as the sun, It's as cold as the moon. It means life, It means death. It's a beginning, It's an end. It means everything, It means nothing.
My name is a secret.
Shhhhh ... | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 15/3/2010, 16:50 | |
| A pirate's daughter The life for me. Sailing the seas In our black-sailed vessel. The loot of a Thousand worlds In our pockets And our underwater trove But in the end, it's all A masquerade, And I'm back in my Cardboard box ship, With my mom as the cook, And the cat as my first mate. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 15/3/2010, 21:02 | |
| väga hea. Mulle meeldiseriti see saladuse oma Mulle ka ei meeldi eriti keerulised luuletused. Need, mida sa pead mitu korda lugema, rida rea haaval ja siis veel analüüsima, et saada vähimatki aimu, mida selle kõigiga mõeldud on -või mida see üldse täendab. Vahel harva on neid hea lugeda, aga ainult vahel harva. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 15/3/2010, 21:30 | |
| Äitah :) Mulle nii meeldib kui keegi kommenteerib. Mul saab varsti see luuletuste märkmik täis, mis mul praegu on. Õnneks ostsin ma endale uue. Laheda kaanega ja puha | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 16/3/2010, 20:05 | |
| Rõõm on minu poolne ! Minu rõõm seisneb suurel määral jälle selles, et ma saan lugeda selliseid suurepäraseid ingliskeelseid luuletusi. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 16/3/2010, 20:52 | |
| What is hiding, In those depths of the woods? A wicked elf, Or a beautiful nymph?
What is hiding, In those depths of the sea? A raging hydra, Or a graceful mermaid?
There's only one way, To find out. Come with me, Let's explore! | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 16/3/2010, 20:54 | |
| Haha, suur tänu :) (Ma olen lõpuks võlur! Hehe. Mulle miskipärast üldse ei meeldinud tiitel Kojamees..Picky picky picky :3) | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 19/3/2010, 09:34 | |
| Nii, nüüd on mul uus märkmik :) Lõpu poole ma tahtsin väga seda lõpetada, nii et ma kirjutasin haikusid :)
A golem of clay In this city of bones, may Be just another
Creature of stories From a book of dark legends Come to be alive | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 27/3/2010, 00:17 | |
| Maybe I love you Maybe it's a dream. I know that you're sweet, You're kind, you're fun.. And your favourite book, Is my favourite book. But I can't believe, That you exist. Maybe this is all, Just a dream. Maybe I'll wake up now, And fall asleep again, With my pillow being Soaked by tears. Maybe it's a dream. Maybe it's not. Maybe you're here, And you love me, And you'll stick with me For the rest Of my life. Maybe you'll pull me out Of this uncertainty That I'm in. Maybe you'll be The greatest thing That ever happened to me. And maybe, I'll find that I love you too. Maybe.. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 12/4/2010, 18:38 | |
| Nii. Siin on minu esimene eestikeelne luuletus mis kunagi on olnud! :3 Füüsika tunnis kirjutatud. Seal on hea kirjutada. Òpetaja ei pane tähele. Ta kordab kõiki asju tuhat korda ja siis annab meile mingi harjutuse mis võtab minuti ja siis viidab pool tundi, et sellest üle minna Iiiiigatahes. Siin see on.Kui mul oleks kivi nimi, Kas ma oleksin siis kivi? Kas ütleks kivi mulle vend, Kuidas võtaksin ma end? Kas ma oleks nagu kuju, Pole naeru, pole tuju? Või oleksin ma täpselt sama, Mitte uus, vaid hoopis vana. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused 12/4/2010, 20:39 | |
| Ei ole üldse halvem kui ingliskeelsed! *tänab sinu füüsika õpetajat* ...praegu just tuli meelde, etma tahtsin enne ühe luuletuse kohta midagi öelda, mille sa ammu siia üles panid, aga unustasin. Selle luuletuse lõpus oli lause ' Let's explore! ' See oli ainuke, mis mulle natukene ei meeldinud. Tekitas tunde, et mingi klass on läinud üliagara õpetajaga matkama, kes peab väga entusiastlikult avakõne. See Maybe luuletus oli väga hea, eriti hea oli viimane rida... Pani ilusit mõtlema. PS: Sul on juba füüsika? Mitmendas klassis sa käid ? Või on kooliprogramm lihtsalt teistmoodi? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Nimetud luuletused | |
| |
|
| |
| Nimetud luuletused | |
|