| nimetud | |
|
+4WorldIsYours Emma EvaCa *Nastik. 8 posters |
|
Autor | Teade |
---|
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: nimetud 28/1/2011, 12:44 | |
| Alustuseks siis vabavärssi :))
*** ma armastan kohvi ja maasikaid armastan väikest õde ja rohelisi silmi. armastan helklevaid lumehelbeid juustel ja naerulohukesi põskedel. armastan murekortsu ja naeratust ja ümberläinud teetassi. armastan Sind.
| |
|
| |
EvaCa Naljatila
Postituste arv : 91 Age : 31
| Pealkiri: Re: nimetud 31/1/2011, 13:20 | |
| positiivseid emotsioone tekitav:) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 4/2/2011, 20:31 | |
| üks veidi nõrgem luuletus ka ma tahaksin sulle kinkida kogu armastust maailmas aga ma ei saa tahaksin kirjutada kauneimaid värsse aga ma ei oska tahaksin emmata sind surmani aga ma ei suuda tean, et paljut ei saa anda kas alati peabki palju andma? mulle piisab vaid pilgust vaid sõnast vaid naeratusest. loodan, et piisab ka sulle | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 7/2/2011, 18:38 | |
ripsme küljest pisar kukub. minu südame küljest kiskusid tüki. kibe valu põhjatu piin oleks vaja uut algust kuid südant ei kleebi kokku liim. tunded nurka viskan unustan unistused sind unustada ihkan nagu sina mu kord unustasid minu hingest alles vaid vare üritan välja murda kinnisest ringist kuid mul ei hakka parem
kas sa olid seda väärt ? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 7/2/2011, 19:08 | |
vihm. mitte õues, minu sees. vihkan miski keeb minu sees. tahan haiget teha tahan minna ära tahan hüljata oma keha jätta alles hinge sära. lennata koos tuulega sadada koos vihmaga naerda koos päiksega kohiseda koos merega. tunda teiste tundeid mõelda teiste mõtteid jätta oma piinad tugevatele jah, jätta oma piinad tugevatele. luua omaenda klaasist maailm mis kunagi ei purune luua omaenda klaasist maailm mis kunagi ei unune. seista maailma äärel ja vaadata sealt alla seista maailma tipus ja hüpata sealt alla. pilvede keskel tantsida meresügavusse sukelduda tähtede vahel ekselda ja kuu peal jalgu puhata
ma tahan liiga palju | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: nimetud 7/2/2011, 21:56 | |
| Ah, väga head, hästi mõnusa tunde tekitavad :) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 7/2/2011, 22:36 | |
labürint lõputu labürint ma ei näe algust ma ei näe lõppu ma ei näe valgust tunneli lõpus ma eksisteerin aga ma ei ela ma tahan aga ma ei tunne ma mõtlen aga kellegi teise mõtteid ma jooksen aga ma ei tea kuhu lõputu tee lõputu aeg lõputult võimalusi aga valida ei saa lõputu labürint minu ees
mind ei ole olemas olen vaid ettekujutus | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 11/2/2011, 19:59 | |
| õnn on kinni inimese mõtetes. ära hoia seda kinni las lendab kõrgele taevalaotusse. kasvata endale tiivad valged, ilusad ära vaata teiste räpaseid tiibu. peaasi, et sinul oleksid puhtad. ära mõtle, et tiivad ehk ei kanna. usu- siis kannavad
õnn ei ole mööduv nähtus me oleme õnnelikud sest meile anti võimalus elada.
õnn ei ole kohustus see on vabatahtlik kui sa ei taha siis sa ei saagi õnnelikuks
õnne ei saa järgi teha see on iseeneslik nähtus kui see ei tule südamest hävitab see iseend ta sööb end seest õõnsaks
õnn on see kui jagad õnne teistega kui ärkad ja naeratad kui pisarad ei tule kurbusest kui taevas on sinine hoolimata pilvedest | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 15/2/2011, 17:58 | |
| noor tüdruk kollases suvekleidis, roheline õhupall pea kohal naeratus suul süda kerge elu on lihtne ja ilus
veidi vanem tüdruk hallis seelikus pooltühi õhupall madalal õhus kurbus silmis süda raske elu on ebaõiglane ja inetu
keskealine tüdruk sinistes pükstes purunenud õhupall lohiseb maas tõsine pilk ning rõõmutu ilme elu on igav ja hall
kõrgemas eas tüdruk tumedas kleidis kinnikleebitud õhupall lendab vaevaliselt lapsik naeratus kuid raske süda elu on lühike ja möödub ruttu
tüdruk, keda enam pole mustas keebis õhupall on kadunud musta taevalaotusesse kahetsev naeratus nukker ilme elu on möödas raisatud kurbuse peale | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 18/2/2011, 23:42 | |
| ma vajan su pilku ma vajan su hellust ma vajan su hingust ma vajan sind ma vajan ma tahan ma pean ma teen kõik et sa mind märkaks ma ootan ma loodan ma mõtlen ma unistan ma nutan ma ei unusta sa oled sügaval mu südames miski ei tiri sind sealt välja ma annan endast parima ma sulgen südame ma ei tunne midagi peale tuima valu peale sügava igatsuse peale pettumuse peale kibestumuse ma armastan sind ikka veel aga ma vihkan sind sa ei märganud et keegi vajas sind möödub aeg möödub valu möödub raev ja armastus
sa märkad mind. on juba hilja. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 23/2/2011, 16:25 | |
| Masendav, masendav, masendav Olen vaid natuke elus, mu vari on poolik. Miks peab see olema nii valus? Miks sa minust ei hooli? Langenud ingel, katkine hing. Miski on sööbinud rinda südames on pind. Jookseksin kaugele, aga mõtted tulevad järele. Jõud on raugemas, jääb vaid tuhk varsti järele. Ma põlen seest, väljastki põlen, Mis on saanud minu eluteest? kõik on pime ja kõle. Kustuvad tuled, aga mina jään. Küünal põleb, aga südames jää. Istun niikaua, kuni küünal on otsas. Istun niikaua, kuni minagi saan otsa. | |
|
| |
WorldIsYours Juubilar
Postituste arv : 150 Age : 32 Asukoht : Seal, kus juhtub:)
| Pealkiri: Re: nimetud 24/2/2011, 11:47 | |
| Mulle jubedalt meeldib see, kuidas sa maailma näed ja selle kirja paned. Sa kirjutad nii romantiliselt, piinatult, samas õnnest ja uskumatutest tunnetest. Väga ilus. :) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 24/2/2011, 13:57 | |
| päike sillerdab lumel sinu silmades peegeldub sinine taevas su kerge naeratus on kui võti paradiisi päike pimestab vaid hetkeks kuid see on piisav et jõuaksid kaduda kui unenägu, mis tabati teolt joonistan sõrmega taevasse su silmad- taevas peegeldab su silmi mitte vastupidi paradiis on võti et näha sinu kerget naeratust mu hinge sööbib kahtlus kas sa olidki olemas nii täiuslik ei saa ju olla joonistan sõrmega vette su suu ja suudlen seda aga see kaob kui kerge virvendus mu hinges kirjutan oma hingeverega maapinnale su nime aga see imbub sinna ja ma ei näe seda ma võtan voodilt kaisukaru, mille mulle kinkisid sellel on ikka veel su lõhn küljes aga see on kuidagi vale ma jooksen mere äärde kivi juurde kus me kord koos istusime ja sa punusid mu juustesse lilli meri on must ja kivi on välgust mõranenud otsin paika liivas kuhu kunagi peitsime pudeli tunnetega seda pole enam seal või olen ma õige koha unustanud väsinuna istun rohelisele murule panen pea looduse padjale hingan sisse värsket lillehõngu naeratan ning kuulen vaikset häält mis sosistab mulle "sinu naeratus on kui võti paradiisi" | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 24/2/2011, 16:03 | |
| Kõrge krobeline kalju, all mäsleb põhjatu meri. Elu kaotanud siin paljud, mu jalgu määrib nende veri. Valged laineharjad vahutavad, enda juurde kutsuvad mind. Vaid mõned meetrid meid lahutavad, erutusest paisub mu rind. Minust maha jääks vaid mure ja piin, kannatuste väli lai, ei taha enam elada siin. Lained uuristavad kaljut kuulen päikse häält. Jääksin igatsema paljut, nüüd mõistan, tõesti jään. Vaikselt allapoole laskun, jätan märjad jäljed maha. Kaljul kirjas tähed rasked: tüdruk, kes elada tahab. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 24/2/2011, 17:36 | |
| mis teha, jalutades tuli JÄLLE tuhin peale . Raske kõla su kuldses hääles teeb südamesse mõra kui päiksekiir jääle. Su silmadesse on põimunud tunnete keeruline muster; mu kätte on lõikunud sinu kingitud roosi okas uhke. Tuul, mis sasib mu juukseid, kannab su must kaugele. Kuulen vaid enda vaikseid sõnu, mis kerkivad huultele: "Ma igatsen sind." | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 11/3/2011, 21:38 | |
| Natuke sürr tuli :))
Naeratan nukralt ja hammustan huulde, et tunda vere maiku suus, mis mõtted kõrvale juhiks. Heidan oma tunded kõrgele tuulde, et summutaks need õhu hinguse tuhin. Astun mööda jäätunud teed jätmata jälgi, puutumata teiste saatusi. Mälestuste põlenud tükid, jätan need sügavale endasse; eitan jaatusi; andestan ka neile, kes mulle ei andestanud armastan ka neid, kes mind vihkavad. Arvestan nende tunnetega, kes minu omi ei arvestanud, ning tunnen, et mind hoiavad kinni mu enda loodud rihmad. Mu rebenenud hing ja mõranenud tunded pragunenud pilk ja poolekskistud mõtted ühendavad mu keha üheks kannatavaks tervikuks. Ei jäägi muud teha kui jääda elu ees relvituks. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 5/4/2011, 19:36 | |
Vaatan taevasse porilombi kaudu, maailm on nii habras ja ilus. Kõnnin seal tundmatuid taevaradu, radu, mis varjatult puude vilus. Kerge tuuleiil puhub ja habras maailm puruneb. Peagi vesi minema uhub taeva, mis varsti ununeb. Heidan pilgu üles ja näen valgeid pilverünkaid, mis aeglaselt põlevad loojangutules, jättes enda taha suitsukünkaid. Maailm on habras ja ilus. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 14/4/2011, 17:29 | |
| Ingel
Kastetilgad helgivad tiibadel, mis keerulisi mustreid on täis tikitud. Päikesekiir peatub silmadel, mille leebe pilk palju piina näinud; ja libiseb õrnale naeratusele, pannes pehmelt särama inglit ümbritseva lahkusekuma. Tuuleiil suunab oma hinguse olendi jalgadele ning laseb bee¾il tuunikal pahkluude ümber hõljuda. Kahvatu nahk, õrn ja veatu, särab hommikupaistel; põskedele kerge õhetus laotub, andes luba hiilata ilul malbel. Ingel tõuseb, sirutab välja tiivad, mis lagendikul võtavad kuldse läike, nad hapruse kehastuse taevasse viivad, jättes murule vaid tuhmunud päikse. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 20/4/2011, 22:27 | |
| tavaline imal asi :)
Ma tulin selleks, et vaikida, sest mul pole midagi öelda. Ma tulin sind vaatama, ma tulin, et kuulda su mõtteid. Ma tulin, et tunda su südame tukseid, et näha su unistusi. Ma tulin, et vaikida, ja sulle otsa vaadates püüan sulle märku anda: ma armastan sind. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 27/4/2011, 18:50 | |
| Ma ei tea, kaua mind polnud. Võib-olla polnud mind paar minutit, võib-olla paar nädalat või mitu aastat: mind lihtsalt polnud. Ehk piinlesin põrgutules või piinasin hoopis ise teisi; ehk jalutasin taevaradu või ajasin saatust taga, võib-olla mängisin surmaga elu peale või jooksin ajaga võidu. Ehk sirvisin mõtteid ja panin riiulitele tähestikujärjekorras kõik elud maailmas. Ei tea, võib-olla õppisin maalima nähtamatut ja uskuma olematut? Kas ekslesin, või teadsin, kuhu viib tee, kuid nüüd olen tagasi kodus, ja kogu minevik on kustutatud | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 10/5/2011, 21:25 | |
| Keegi ei tea, kes ma olen ja vaevalt et isegi seda mõistan. Peeglist ei näe oma palet ning varigi enam mu teel end ei näita. Ma ei tea, kes ma olen kas eksinud hing või saatuse ori; ainus, mida tõden on see, et mu südametunnistust katab pori. Kes ma olen, seda isegi ei tea, ehk soovide peegeldus või tuleviku kaja või unustatud minevik meeletu. Ma ei tea, kes ma olen; kuhu lähen või kust tulen ei tea sedagi, kus olen. Äkki mind lihtsalt ei ole? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 10/5/2011, 21:52 | |
| I chased butterflies for so long I couldn't see world around me I chased butterflies for so long Why didn't you tell me they were in my stomach while you were beside me? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 13/5/2011, 22:32 | |
| Suvi
Värvilised liblikad; sumedad suveõhtud ja kerged suvekleidid, mis sinna juurde käivad; jäätised, mis liiga kiiresti sulavad ja teevad sõrmed kleepuvaks ja magusaks; plätud, mis varvaste vahelt hõõruvad; meri, päike ja soojus; liiv, mis kõrvetab jalad ära; suvila ja seal kasvavad punased maasikad; metsatukk; roheline kastemärg muru, millel pidevalt libisen; sinine taevas ja pilved, mida sõbrannaga batuudil lebades vaatame; jalgratas, mis suvel omandab erilise läike; pikad jalutuskäigud Pärnu promenaadil ja muulil; "suus sulav ¹okolaadi-ja maasikakastmega jäätisepallid", mida restoranis hirmkalli hinna eest osta saab... Paldiski, mille kalju äärelt merd saab vaadata; lastemänguväljakud, mis sobivad ka pildistamiseks ja kiikumiseks; kõrvetavalt kuum asfalt, millele saab joonistada värviliste kriitidega nagu väike laps; lilled, millele ma kogu aeg peale astun, aga mõned jõuavad koju vaasi rännata; pikad päevitusretked, mille pärast olen pärast põlenud, aga pruun; raamatud, mida päiksevarjus lugeda; ja piiritu kohustusevabadus ... | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 23/5/2011, 18:59 | |
| Ja kuigi ma tean, et sa ei suuda end rebida pooleks ning valida, siiski sulle öelda tahan: ära jäta mind jumala hooleks; ma ei suuda seda taluda.
Mööda tuhiseb päiksekiir riivates kergelt mu põske ja maandudes pehmelt murul. Mu jalge all sahiseb liiv mis merest veidi rõske ja millel veidi kivipuru. Teeb jalatalla karedaks. Tired of trying sick of smiling siinkohal ütlema peaks Tired of trying sick of smiling. Ja te küsite milles asi on? Või nii. Mis oleks, kui ehk mõtleksite, ehk see osalt teie süügi on? Ei? Olgu nii. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: nimetud | |
| |
|
| |
| nimetud | |
|