| nimetud | |
|
+4WorldIsYours Emma EvaCa *Nastik. 8 posters |
|
Autor | Teade |
---|
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: nimetud 23/5/2011, 21:34 | |
| mis siis, kui sa joonistaks mu nahale oma unistused ja puhuks need õrnalt lendlema? mis siis, kui sa sukelduks taevasse ja rebiks paar tähte sealt kaasa? kas need oleks säravad ja kuldsed või tuhmunud ja hallid? mis siis, kui sa kirjutaks mu tiibadele oma hirmud ja piinad, et saaksin need ära lennates minema viia? kas su silmad peegeldavad su tundeid või peegeldavad need hoopis minu hirme? mis siis, kui sa põimiks oma naeru mu juustesse ja kirjutaks oma suudluse mu südamele? mis siis, kui ma tahaksin sinuga taevalaotuses tantsida ja peenral maasikaid süüa mis siis, kui ma ütlen, et ma armastan sind? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 24/5/2011, 21:05 | |
| midagi varjatut hiilis mu hinge ja jättis sinna jälje kui pitsri see hingas mu südametunnistusele ning mu mõistis tundis kurjuse hõngu see jälitas mu varju ja sõi ära mu soovid see tõmbas punase rasvase joone alla mu hirmudele ning lämmatas lootuse see röövis mu tahtejõu ja lükkas mu alla sinna kust see ise tuli | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 24/5/2011, 21:19 | |
| ütle mulle, milline inimene sa oled? ma tahaksin sind tundma õppida. kas sa jood hommikuti kohvi? kui asi on viitsimises, võin sulle ise kohvi keeta. kas sulle meeldib äike? minul on tavaks vihma käes suviti tantsida. kas sa armastad rohkem kasse või koeri? mina olen koerainimene, aga ma lepiks sinu nimel kassiga ka. kas sa lähed õhtuti vara magama või oled öökullitüüpi inimene? kui vaja, heidan ka mina varem magama, aga ma võin ka hilisööni su lugusid kuulata. mulle meeldib, kui sa räägid. millegipärast tundub mulle, et ma mõistan sind; teinekord oled jällegi nii salapärane. nagu ma oleks unustanud koodi su südame juurde. seega ütle mulle, milline inimene sa oled? ma tahaksin sind tundma õppida. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 7/6/2011, 19:25 | |
| ja siis ma ärkasin ning puudutasin elu huuli ja ma tõusin ning tundsin klaasikilde varvaste vahel ja ma vaatasin ning nägin kannatajate verist jäljerada ja minu verised jäljed segunesid nende omadega ja ma kuulasin ning kuulsin appikarjeid ja ma seisin ning tundsin saatuse piitsahoope ja ma hingasin sisse valust läppunud õhku ja ma tegin kõik et päästa süütud hinged ja ma hüüdsin nii valjusti et kopsud rebenesid sest keegi ei näinud mind ja ma surin nii enda kui teiste silmis ja kukkusin hauda mis oli kaevatud juba ammu enne minu ärkamist | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 9/6/2011, 13:23 | |
| Lühike küll, aga ütleb kõik ära.
Su häälepaelad aheldasid mu südame mu kopsude külge nii tugevasti, et ei saanud enam hingata; su lõhn; viis, kuidas naerad; pilk, millel puudub tõlge vangistasid mu mõtted sügavale mu ihusse nii hästi, et on võimatu neid vabastada. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 9/6/2011, 20:17 | |
| Kui tuhaks on põlenud hing, siis ei taha ma, et mõistus nööriks su kõri; kui keha on armastuse hind, siis ei taha ma, et su südant lõikaks ahastuse nuga nüri. Kui uni ja reaalsus on segunemas ja lootus iseend matmas pisarate merre, siis ei taha ma sind näha põgenemas; kurbust segamas oma verre. Tahan vaid, et mõistaksid: ma olen alati sinu jaoks siin. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 19/6/2011, 21:15 | |
| Ma pole sind nii kaua näinud, oled kõvasti muutunud. Ma ei tea, kas ka seesmiselt, aga välimiselt kohe kindlasti. Tahaks öelda, kuis olen sind igatsenud, ehk oled sinagi sama teinud? See on nii tavatult ja painavalt valus: enam mitte teada kõike sinust. Mina läksin oma teed, sina enda oma. Miks ma midagi ei teinud? Miks küll sina vaikisid? Miski saatis me südameisse jääd, külmumas on minu oma. Teeksin kõik, et ajad vanad tagasi tuleksid. Kuid ma ei tea, kas teeksid sama. Seega pean oma arguse pärast kannatama.
Viimati muutis seda nastik0120 (19/6/2011, 21:45). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 19/6/2011, 21:43 | |
| ja seekord on mu kurbus hoopis teise inimese poolt põhjustatud -.-
Hingan katkendlikult, miski rebib seest. On valus. Hoian kramplikult kinni mälestustest. Nad on jalus. Ma laseksin nad lahti, kui nad poleks ainus, mis mul sinust alles. Elu minust eralduda tahtis. Mind valdas aimdus. Sa oledki kadunud, jälle. Hingan katkendlikult, miski rebib seest. On valusam, kui kunagi varem. Hoian kramplikult kinni mälestustest. Miks ei võtnud sa neid kaasa? Nii oleks ju parem... | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 5/7/2011, 21:02 | |
| seisan su ees mu hing on taassündinud puhastustulest läbi käinud ma tean mis on kurjus nii et see ei tee enam haiget seisan su ees hüvastijätt pilgus kuid lausuda ei suuda sa oled liiga kaua olnud ses kurjuse maailmas oled siia kinni jäänud
seisan su ees aga seljaga sinu poole | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 6/7/2011, 23:55 | |
| versioon I
astun su taha ja sasin su juukseid joonistan sõrmega üle su huuled suudlen kergelt su laupa heidan vaikselt käed ümber su keha kuid ei tunne sa mu puudutust tead et tuli mul minna teise maailma täis unustust
versioon II
istun su ette maha ja sasin su juukseid joonistan sõrmega üle su huuled suudlen kergelt su laupa heidan vaikselt käed ümber laiba oled läinud igaveseks seekord kui vaid oleksin võinud hüvasti jätta tookord | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 13/8/2011, 21:41 | |
| panen jalga klaasikildudest kingad et mitte tunda kriipivaid kadunud hingede küüsi põrgus on nii kare kõndida
panen kätte kuumavad käpikud et mitte tunda halvale teele kutsuvat käepuudutust põrgus ei saa usaldada
kui kahju et ei teinud ma sama kui olin veel päikese all kodus | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 16/9/2011, 19:30 | |
| Sumised mu kõrva ääres. Mida sa ütlesidki? Ahsoo. Jajaa. Muidugi ma kuulan.
Sumised mu kõrva ääres. Ma ei tea, miks sa pead vajalikuks midagi sellist minuga jagada. Oot, mida sa minuga jagadki?
Kas ma kuulen sind? Muidugi. Ega ma siis kurt pole. Ma lihtsalt ei kuula.
Miks ma sind nii vaatan? Ma imestan. Ma imestan, et sa jaksad midagi sellist rääkida. Ja et sa ei mõista, et ma ei kuula.
Sumised mu kõrva ääres. Võiksid kord juba aru saada, et minu suurimaks sooviks on sinu peale
käratada. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 11/10/2011, 18:41 | |
| Tahan kirjutada. Luuletust vist. Tahan nii väga kirjutada. Aga pea on tühi.
Kirjutaksin päikesetõusust, mis kastesel rohul sillerdab ja päikeseloojangust, mis su õhetavale näole heledad mustrid maalib. Kirjutaksin tunnetest, mis annavad tiivad nii haprad ja ilusad. Kirjutaksin su põhjatutest silmadest ja lõpututest sõnadest, katkenud eludest ja seotud hingedest. Kirjutaksin mere soolakast hõngust, südame kiirest tuksumisest ja valgetest voodilinadest.
Ma tahan kirjutada, aga ma ei taha kirjutada. Pea on nii tühi. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 7/11/2011, 17:16 | |
| tu regardes tes yeux sont ineptes et je ne sais pas oú est cette clair que je tant aimais
tu parles tes mots sont dénué de sans et je ne sais pas oú est ton joie oú est ta vie
et je prie: va t'en! tu patauges mes sensations mes réflexions
et tu m'écoutes te me laisse un décortiquer de ta génie mort
| |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 15/11/2011, 21:03 | |
| Jumal põles ja mina põlesin koos temaga. Kas mina olen Jumal või on Jumal minu loonud?
Jumal põles ja mina põlesin koos temaga. Kas ma märkasin Jumalat või kaotas Jumal mu silmist?
Jumal suitses ja mina suitsesin koos temaga. Kas mina kaotasin usu Jumalasse või kaotas Jumal usu minusse?
Jumal tuhastus ja mina pudenesin koos temaga. Kas mina olen Jumal või on Jumal minu loonud?
Jumal naeris. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: nimetud 15/11/2011, 21:09 | |
| See viimane luuletus on suurepärane | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 15/11/2011, 21:18 | |
| Aitäh Ei teagi, mis juhtus, aga toimus mingi muudatus ja ma kirjutan üldse teistsuguseid luuletusi jms Siin siis veel üks tänane inspiratsioonipuhang. Sa ütled, et oled vaba, kuid tõde on see, et keegi pole iialgi prii.
Inimesed nõuavad ja ühiskond kinnitab kooris.
Nad kirjutavad seadusi, mida ise ei järgi, kuid pressivad teistele peale. Nad karistavad süüdlasi, kuigi ise suurimad patused ongi.
Ja kõik aina räägivad vabadusest. Ja kõik aina veenavad iseend ja ühiskonda, et nad on vabad.
Meil on elu ja meil on hing. Kas siis saame me olla vabad?
Saame küll! Saame küll. Saame küll... ei saa | |
|
| |
socialpoetry Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 106 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: nimetud 15/11/2011, 22:55 | |
| | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 31/1/2012, 17:16 | |
| Liiv mu sõrmede vahel ja vesi mu peopesas; tuul mu süles ja aeg huultel; päiksekiir mu juustes ja sina mu juures. Ilmselgelt ei jää sa kauaks. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: nimetud 6/9/2012, 19:53 | |
| ma põlen, põlen ja põlen ja täidan kogu maailma süsihappegaasiga ma upun, upun ja upun ja kogu maailma vesi matab mu enda alla ma suren, suren ja suren ja su nägemine taaselustab mu ja kõik hakkab otsast peale | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: nimetud 2/2/2013, 22:34 | |
| Ma ARMASTAN su luuletusi. Tõepoolest. Absoluutselt. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |