APPI!!! MA NÄGIN TEDA!!!
Jutt siis Alexander Rybakist. Nimelt oli täna Solarises autogrammide jagamine ja kui ma kohale jõudsin oli saba u.10 meetrit pikk,kuid mis mul üle jäi-läksin järjekorda. Oli oodanud juba veidi alla tunni,kui teatati,et Alexander teeb 20. minutilise pausi. Okei. Aga siis hakkati lava kokku panema ja minus kerkis hirm,et ta ei tulegi tagsi. Õnneks tuli küll ja ma olin juba piisavalt lähedal,et teda näha-täpselt selline nagu piltidel,peaks ütlema. Sama ilus,ainult ta ei naeratanud. Ja kui mul oli u.10 minta veel oodata,siis tuli üks korraldust¹ikk ja ütles,et 2 kohta enne mind läheb "piir" ja sealt edasi autogramme ei anta. (kontserdini oligi suhteliselt vähe aega) Siis minu ees seisvad kaks naist ütlesid,et nad on juba 2 tundi seisnud (mina olin selleks ajaks seisnud juba 1,5 tundi) ja siis läks "piir" nende tagant. Kuigi tahapoole jäävale rahvale öeldi,et nad ära läheksid,jäid nad kohale ja minu ees seisev naine võttis mu postkaardi (meile jagati seal Alexandri pildiga postkaarte) ja lubas autogrammi võtta. Et aga tagapoolne rahvas ei liikunud jäin minagi paigale,aga kui mul oli u.1,5 meetrit veel jäänud siis tuli turva ja ajas tagumise rahva laiali. Mina sain oma postkaardile autogrammi,tänu sellele naisele ja muidugi seisin ma sel ajal kui õnnelikud eespoolseisjad autogramme küsisid Alexandrist u.2 meetri kaugusel ja ahmisin endasse kogu seda ilu. Siis ta läks heliproovi tegema ja mina koju,kus nägin Ringvaatest temaga enne kontserdi tehtud intervjuud. Kuna ta rääkis et tal on mingi probleem,millest ta rääkida ei saa,siis ma ei imesta,et ta ei naeratanud. Igatahes,kuigi ma kontserdile ei saanud (mu ema pani eile facebooki kuulutuse üles,et ostaks pileteid ja siis tuli välja,et kellelgi tuttaval isegi olid,aga ta müüs need juba maha
) siis sain ma teda ikkagi nii lähedalt näha.
Aga tegelikult hakkasin ma täna Peeter Rebast vihkama,sest kui tema kontserdi maja ei oleks nii väike või Alexander oleks tulnud Saku suurhalli oleks ma ju piletid saanud.
Vot.
Emma
9/3/2010, 14:58 by Audrey