MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+20
Pingu
Karro
FlyWithMe
Emma
Pizza
Espada
Keiti
Sümmeetria
Tuki
ayy2757
NeX
black
Kärolyn
padjanägu, [h]
Griffu.
Keku
WorldIsYours
kcissy
Maiu Laaneoja
Audrey
24 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 11:52

Haa,mul on täna veerndi eelviimane õhtu,kus saaks ükskõik millal magama minna,aga ei,ma eedan selle ikka isa juures,kes sõidab Luxi kell 5 hommikul. Rääkimata sellest,et tegelikult olen ma selle 5 päeva jooksul iga päev kell üheksa magama minema. Vastik,vastik,vastik. Ehk siis,homme õhtul te mind siin tõenäoliselt ei näe,sest ma kompenseerin oma varased magamaminekud. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 12:14

hästi Very Happy

keegi oskab aidata, kas teha Hitchcockist või Chanelist referaat? Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 12:45

Ma olen ikka täielikuks Visual-Keiks muutumas. Sain hommikul tuka ka ja nüüd kehastan tegelast, kes näeb välja nagu Mrs.Yukai (Mrs. Õnnelik vms).
Ja Inglismaal viibin nädala peres ja käin koolis. Kool algab kell 9 ja ülejäänud päeva teeme igasuguseid asju ja külastame paiku. Kentis. Keegi teab, kus see Kent on? Londoni suhtes vähemasti...
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:03

Pole kuskile eestit põhimõtteliselt välja saanudki, siis vaevalt mu geograafia nii selge on, et teaks kus Kent on:D Aga kcissy sa võiksid referaadi teha nt. Chanelist Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:11

Chanel oli äge mutt xD
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:21

issand küll ma kade (mitte tuka, vaid inglismaa pärast). ma tahaks nii väga uuesti inglismaale, aga mu ema lööks mu sellel korral küll maha. :/

kent peaks olema kagu-inglismaal, aga ma ei suuda välja mõelda, kus kohas londoni asukohast vaadatuna. Very Happy

mul ema arvas, et peaks ikkagi hitchcockist tegema ja ma vist ikka täiega nõustun. peaks homme äkki vennaga maha istuma ja tema filme ka vaatama Very Happy kuigi mulle meeldib ka chanel, siis filmimaailm on nagu rohkem minu tulevik Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:24

Tulevane filmi rezisöörVery Happy( Mai tea kui õieti ma kirjutasin, mul pole grammatikaga just kõige paremad loodVery Happy)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:29

filmiresi¾öör* ja õigesti* Very Happy

kui otsitakse asukohta maailmas, on selline tore lehekülg leiutatud nagu http://maps.google.com/ , mida võiga iga internetti pidevalt kasutav inimene teada. kent on londonist täpselt kagus, arvatavasti ~1,5h sõidu kaugusel. vb veidi rohkem.

ja referaat tee KINDLASTI Hitchcockist!
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:31

re¾issöör peaks olema Very Happy aga midagi sellist tahaks küll tulevikus täiega teha Very Happy näitlejat minust vist ei saa, aga siis võib ju kaamera taga ka istuda Very Happy

vähemalt keegi nõustub minuga, Maiu Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:35

Ma tulen sulle näitlejaksVery Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:36

see kõlab nagu plaan Very Happy filmi ideid on mul ka tapvalt (muidugi osad neist pole hetkel väga reaalsed, aga see ei huvita kohe üldse Very Happy)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:36

ma seda sööri ei tea, aga kokku kirjutatakse, see oli mu point Very Happy

muidugi ma nõustun sinuga, klassika ju Very Happy:D
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:39

Very Happy tegelt suht loogika, et ma seda tean ka hetkel Very Happy
Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:45

Kcissy, sul oli õigus. re¾issöör Very Happy:D
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:51

nonäed Very Happy vähemalt midagi ma oskan kirjutada õigesti Very Happy kahju, et nad seda kuskil katsetel ei küsinud. Razz
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:51

seda läheb tulevikus kindlasti vaja, kui sa selle poole suundud Very Happy:D eriti siis Razz
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:54

jep Very Happy

ma ei suuda otsustada, kas kopida kõigepealt kogu materjal kuhugi ühte dokumenti, printida välja ja siis hakata referaati koostama või teha lihtsalt kõik need tuhat tabi lahti ja hakata kirjutama kokku. esimene on vist parem. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 13:58

Ma arvan ka et esimene on parem, aga kui neid nii palju on sii ehk on teine mõte parremVery Happy
Muidu filmi asjus kui ma näitlejaks saan siis saab mu onuga diili tehaVery Happy Ta filmis alal mingi spetsVery Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 14:02

mina teeksin eelnevalt uurimistööd ja siis jätaksin olulisemad lehed lahti, et neid pärast kasutatud kirjandusse kopeerida. lihtsam on teha seda tööd, kui sa ise tead temast midagi.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 14:06

ma midagi tean, aga mitte väga palju. Ja üldiselt ei tea ma midagi tema eluloost, nii et... Very Happy vähemalt on siis sellest referaadist kasu kah Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 14:09

Kas millagi Tuleb MeieJuttude kokkutulek ka w?Very Happy Suht ajuvaba küsimus vistVery HappyMinu puhul täiesti tavaline nähtus, ma räägin alati mingit ajuvab teksti, millest keegi aru ei saa, vahest isegi minaVery Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 14:16

selle jaoks on tegelikult eraldi teema uudiste all olemas. möödund suvel oli kokukas.

nonäed, sellepärast tulekski mu meelest ära uurida, särki-värki ja lõpuks paberile panna Very Happy aga vaata, kuidas sul endal paremini sujub Wink
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 14:19

ma vist prindin välja ja siis loen läbi ja märgin ära, mis kõige tähtsam ja siis hakkan tegema Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 14:24

paberi raiskamine.... Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime26/3/2010, 14:26

seda saab alati uuesti kasutada Wink aga tegelikult on mu arvuti praegu nii aeglane, et ma lihtsalt ei saaks siit midagi lugeda.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next