MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+20
Pingu
Karro
FlyWithMe
Emma
Pizza
Espada
Keiti
Sümmeetria
Tuki
ayy2757
NeX
black
Kärolyn
padjanägu, [h]
Griffu.
Keku
WorldIsYours
kcissy
Maiu Laaneoja
Audrey
24 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AutorTeade
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 12:49

Jumal,sa tõesti oskad mõjutada. Very Happy
Nii,täna ma liha ei söö. Ma lihtsalt proovin olla taimetoitlane.
Oh issand,kui hale ma olen.Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 12:51

Pingu kirjutas:
hha, ma sõin just muna hommikuks...
Ja Maiu, x-files soooo rule Very Happy Mul on ema enamvähem fänn Very Happy Kui need kunagi ammu käisid telekast siis me lindistasime kõik Very Happy Ja nüüd oleme talle järjest neid korralikke DVD hooaegu kinkima hakanud Very Happy
Kuidas sina vaatad? Said netist küüned taha või lindistasid ise või ostsid originaalid või mis? Very Happy

tõmbasin netist kõik osad-hooajad Very Happy:D
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 12:53

kustkust? Very Happy Meil on viis hooaega ostetud, aga ma tahaks emmmele üllatust teha Very Happy

Kust ja kui suur? Piratebay? 60gb-d? Very Happy

Aga taimetoitlusega ma just mõtlesin, et kuidas te võileiba sööte? Very Happy Sest mina panen sinna igast kraami peale. Very Happy Aga kui nüüd kõik loomne ära tõmmata - juust, vorst, või - siis jääb alles... leib. Vastik ju Very Happy Isegi piima ei või peale võtta Very Happy Kuivaks ei lähe?
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 13:14

just sealt tulevadki minu kõrvalepõiked, Pingu Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 13:25

btjunkie Wink http://btjunkie.org/torrent/9-seasons-of-X-files-by-cisco/43587a8b7670e1c932b1cfccc1dc2692e83e574dfa64
the piratebay's on muidugi kõik hooaja kaupa ka üleval. ma ise tõmbasin suht ammu, kirjutasin kohe kõik dvd'dele ära, mis on minu puhul väga üllatav Very Happy

minu puhul pole taimetoitlus veel välimusele mõju avaldanud. arvatavasti sellepärast, et ma ei pea nälgima, vaid söön endiselt sama palju Very Happy seega pole ainult taimetoitlus see, mis võib mõju avaldada.
ja julla, sa loobusid siis kalast ka?

ja seoses välimusega seda veel, et Tacita alustas taimetoitlusega 10-aastaselt, praegu on ta 27 ja täiesti lõpp kui kõhn Very Happy aga ma ei ütleks, et ta näljutaks ennast, sest sõi terve meie sealoldud aja vältel korralikult. kokkasime koos ja tegime erinevaid asju, et mingit mõju ta siiski omab. pluss, seedimine läheb ka kiiremaks, millest tulenevalt võiks ka kaal väheneda, kuna pole seda rasket lihamassi, mida tundide kaupa mõttetult lagundada Wink
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:13

Jeiii.. Käisin rulluisutamas, niii mõnus oli. : D Ja õues oli SOE, SOE, SOE, lõpuks!!!!!!1
veits OT aga no jah.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:23

ema vaatas kraadiklaasi. kümme kraadi?? ma mingi: midaa?? vaatan. ema: kas ma nägin õigesti? Very Happy
varsti saab trenni jälle rullitadaaaa!!! Very Happy:D:D cheers
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:26

mul on küll 12 kraadi praegu Very Happy nii tore Very Happy kevad tuleb ikkagi Very Happy
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:26

Mul on ka 12 kraadi. Very Happy Jaah.. Mõnus. Kevad. Kuigi tahaks suve rohkem.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:30

hommikul, mõned tunnid tagasi chekkisime seda Razz

mõnusmõnusmõnus, äkki läheb siiski sünnipäevaks lumi ära xD
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:31

Ma tahaks, et oleks 19. juuni juba Very Happy siis oleks see jube kooliaasta möödas Very Happy
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:33

Hehe.. Mõnus, ma pean ka juuni kuus koolis käima.. kuigi vähem kui 9.klass.. Peame nende lõpupeo korraldama. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:34

mul on eksamid 1. ja 7. kui ma ei eksi, haahaa Very Happy:D:d
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:36

Mul on üks eksam.. Aga see peaks olema mai lõpus vist. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:41

ma isegi ei tea enam, millal mul eksamid on. Very Happy aga ma tean, et kõigepealt on mata, siis esta ja siis inka Very Happy

issand, ma lähen kohe hulluks. Ma ei suuda enam siin istuda ja referaati kirjutada. See on tõepoolest hullumeelne. saaks siis vähemalt muusikat kuulata, aga ema kõlari on vist väga metsas (jääb tunne nagu see laul kajaks neist läbi Very Happy)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:43

mul on 31. mai eksam.. ilmselgelt kõige nõmedam kuupäev mida üldse valida saaks. hiphiphurraa.
Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 14:54

oiei, mul on veel üks eksam. mul pole õrna aimugi, mis aines või kunas, aga üleminekueksam peaks tulema :/ loodetavasti joonestamises... (6) see oleks tore Very Happy:D

aga jah Very Happy kuupäevad on kõik üsna toredad, juba seepärast, et need nii suvel on Very Happy

Kcissy, kannatad ära, tee lõpuni. huvitav peaks ka olema ju Very Happy võid mulle saata pärast Wink tahaks lugeda :) ja pane endal mingi mp3 või telefon või midagi mängima siis kõrva Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 15:23

on huvitav, aga kõri auguni hakkab saama Very Happy ma peaks endale telefoni veel mõned laulud panema ja siis saab kuulata küll jah Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 16:11

Mu ema muretseb minu pärast.
Nagu... 6 cm vähem kui nädalaga. Haha. See on armas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 16:15

ja julla, sa ära mõtle, etma jõuluvana olen. multivitamiinid maksavad veidi rohkem ja c-vitamiinipuudust ei tohiks sul olla. niiet soovitan sul osta kas multi- või B12-vitamiinipreparaadid ja neid võtta. voh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 16:17

Ma nii lootsin, o.0
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 16:25

Mai taha anorektikuks muutuda. Söömisekohapealt on nii, et magusat ma väga ei söö, rämpsu 1 kord 100 aasta jooksul ja muidu söön lihade hulgast ainult kanaliha kuna sealiha on natuke liiga raske. Ja muidu söön leibu ja saiu xD. Emps teeb pidevalt juurvilju ja seeni ja putru ja muudsellist. Taimetoitlane poole kohaga võin ma küll olla hetkel, aga täiskohaga vb siis kui 15-16 olen kuskil xD
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 16:43

Teate, mul pole õrna aimugi, kas mul tuleb eksam või ei. o.o Peaks nagu tulema, kaheksas klass siiski, mingi ülemineku oma. Mõndadel tuttavatel on vapsjee nii, et nemad said lausa valida, kas esta või mata, kuid meile pole mitte miskit öeldudki. Niiet suht veider värk.
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 16:58

Ma ka kaheksandas. Valikuline eksam on.. Kõikidel peaks olema. Ja meil näiteks ei lastud matat ja estat valida, sest need on nkn järgmine aasta, et pidime võtma selle, mis arvatavasti järgmine aasta ka valime. Ehk mina võtsin Inglise keele. Very Happy Suht jah, oleks matat tegelikult tahtnud seeaasta.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime27/3/2010, 17:10

meil oli eelmisel aastal füüsika (kogu klassil), prantsuse keele klassil oli suuline prantsuse keel ja b-klassil oli mata. nii et meil ei saanud valida.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next