| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+20Pingu Karro FlyWithMe Emma Pizza Espada Keiti Sümmeetria Tuki ayy2757 NeX black Kärolyn padjanägu, [h] Griffu. Keku WorldIsYours kcissy Maiu Laaneoja Audrey 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 12:49 | |
| Jumal,sa tõesti oskad mõjutada. Nii,täna ma liha ei söö. Ma lihtsalt proovin olla taimetoitlane. Oh issand,kui hale ma olen. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 12:51 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 12:53 | |
| kustkust? Meil on viis hooaega ostetud, aga ma tahaks emmmele üllatust teha Kust ja kui suur? Piratebay? 60gb-d? Aga taimetoitlusega ma just mõtlesin, et kuidas te võileiba sööte? Sest mina panen sinna igast kraami peale. Aga kui nüüd kõik loomne ära tõmmata - juust, vorst, või - siis jääb alles... leib. Vastik ju Isegi piima ei või peale võtta Kuivaks ei lähe? | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 13:14 | |
| just sealt tulevadki minu kõrvalepõiked, Pingu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 13:25 | |
| btjunkie http://btjunkie.org/torrent/9-seasons-of-X-files-by-cisco/43587a8b7670e1c932b1cfccc1dc2692e83e574dfa64the piratebay's on muidugi kõik hooaja kaupa ka üleval. ma ise tõmbasin suht ammu, kirjutasin kohe kõik dvd'dele ära, mis on minu puhul väga üllatav minu puhul pole taimetoitlus veel välimusele mõju avaldanud. arvatavasti sellepärast, et ma ei pea nälgima, vaid söön endiselt sama palju seega pole ainult taimetoitlus see, mis võib mõju avaldada. ja julla, sa loobusid siis kalast ka? ja seoses välimusega seda veel, et Tacita alustas taimetoitlusega 10-aastaselt, praegu on ta 27 ja täiesti lõpp kui kõhn aga ma ei ütleks, et ta näljutaks ennast, sest sõi terve meie sealoldud aja vältel korralikult. kokkasime koos ja tegime erinevaid asju, et mingit mõju ta siiski omab. pluss, seedimine läheb ka kiiremaks, millest tulenevalt võiks ka kaal väheneda, kuna pole seda rasket lihamassi, mida tundide kaupa mõttetult lagundada | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:13 | |
| Jeiii.. Käisin rulluisutamas, niii mõnus oli. : D Ja õues oli SOE, SOE, SOE, lõpuks!!!!!!1 veits OT aga no jah. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:23 | |
| ema vaatas kraadiklaasi. kümme kraadi?? ma mingi: midaa?? vaatan. ema: kas ma nägin õigesti? varsti saab trenni jälle rullitadaaaa!!! :D:D | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:26 | |
| mul on küll 12 kraadi praegu nii tore kevad tuleb ikkagi | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:30 | |
| hommikul, mõned tunnid tagasi chekkisime seda mõnusmõnusmõnus, äkki läheb siiski sünnipäevaks lumi ära xD | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:31 | |
| Ma tahaks, et oleks 19. juuni juba siis oleks see jube kooliaasta möödas | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:34 | |
| mul on eksamid 1. ja 7. kui ma ei eksi, haahaa :D:d | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| |
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:41 | |
| ma isegi ei tea enam, millal mul eksamid on. aga ma tean, et kõigepealt on mata, siis esta ja siis inka issand, ma lähen kohe hulluks. Ma ei suuda enam siin istuda ja referaati kirjutada. See on tõepoolest hullumeelne. saaks siis vähemalt muusikat kuulata, aga ema kõlari on vist väga metsas (jääb tunne nagu see laul kajaks neist läbi ) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 14:54 | |
| oiei, mul on veel üks eksam. mul pole õrna aimugi, mis aines või kunas, aga üleminekueksam peaks tulema :/ loodetavasti joonestamises... (6) see oleks tore :D aga jah kuupäevad on kõik üsna toredad, juba seepärast, et need nii suvel on Kcissy, kannatad ära, tee lõpuni. huvitav peaks ka olema ju võid mulle saata pärast tahaks lugeda :) ja pane endal mingi mp3 või telefon või midagi mängima siis kõrva | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 15:23 | |
| on huvitav, aga kõri auguni hakkab saama ma peaks endale telefoni veel mõned laulud panema ja siis saab kuulata küll jah | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 16:15 | |
| ja julla, sa ära mõtle, etma jõuluvana olen. multivitamiinid maksavad veidi rohkem ja c-vitamiinipuudust ei tohiks sul olla. niiet soovitan sul osta kas multi- või B12-vitamiinipreparaadid ja neid võtta. voh. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 16:17 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 16:25 | |
| Mai taha anorektikuks muutuda. Söömisekohapealt on nii, et magusat ma väga ei söö, rämpsu 1 kord 100 aasta jooksul ja muidu söön lihade hulgast ainult kanaliha kuna sealiha on natuke liiga raske. Ja muidu söön leibu ja saiu xD. Emps teeb pidevalt juurvilju ja seeni ja putru ja muudsellist. Taimetoitlane poole kohaga võin ma küll olla hetkel, aga täiskohaga vb siis kui 15-16 olen kuskil xD |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 16:43 | |
| Teate, mul pole õrna aimugi, kas mul tuleb eksam või ei. o.o Peaks nagu tulema, kaheksas klass siiski, mingi ülemineku oma. Mõndadel tuttavatel on vapsjee nii, et nemad said lausa valida, kas esta või mata, kuid meile pole mitte miskit öeldudki. Niiet suht veider värk. | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
| |
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/3/2010, 17:10 | |
| meil oli eelmisel aastal füüsika (kogu klassil), prantsuse keele klassil oli suuline prantsuse keel ja b-klassil oli mata. nii et meil ei saanud valida. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|