| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+20Pingu Karro FlyWithMe Emma Pizza Espada Keiti Sümmeetria Tuki ayy2757 NeX black Kärolyn padjanägu, [h] Griffu. Keku WorldIsYours kcissy Maiu Laaneoja Audrey 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:35 | |
| - Takuya Kenzo kirjutas:
- Kaastunne Poola rahvale. (W)
Minu poolt ka. Mulle meeldib. Ma torgin ennast ise. | |
|
| |
NeX Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 114 Age : 33 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:36 | |
| Inimesed surevad iga päev Ma parem tunnen kaasa mingile toredale inimesele, kes suri nälga, | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:36 | |
| Mismoodi need poolakad ära surid? | |
|
| |
ayy2757 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 198 Age : 30 Asukoht : Tallinn/Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:38 | |
| Poola president kukkus lennukiga alla, saatkond ka. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:39 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:40 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:44 | |
| Kõik kohad on uudiseid täis. Ja pmst nüüd on oht, et lennuk tulistati alla vms ja siis algab sõda. Jee! Tilgutinõel on nii peenikene ju. See on mõttetu. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:46 | |
| Samas võis see olla lihtsalt tehniline rike. Kes tahaks maha lasta Poolakaid? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:47 | |
| Umn.. Venelased?! Daaaaa..
Udu oli ja nad pidid hädamaandumise teha. Valekalkulatsioon ja põmm. Otse metsa. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:48 | |
| Tegema, mitte teha.
Noh, siis oli juhtide probleem. Venkud polegi nii pahad kui te arvate. Mina olen nt pool venelane. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:51 | |
| Jah, tegema. Ma kirjutasin algul midagi muud sinna.
Keegi ütles hästi: Ma pole rassist, ma olen russist.
Ma tean väga paljusid venelasi ja saan väga paljudega läbi, aga ma ei salli Venemaad. Ma tean, et kõik venelased pole halvad, aga ega nad ei näita end just eriti heast küljest ka. Ja see on ERITI nõme, kui venelased tulevad Eestisse elama ja eeldavad, et neile kõik vene keeles ette ja taha ära tehakse. Kui nad siin elada tahavad, siis õppigu keel ka ära.
Venemaa ja Poola on sajandeid vihavaenlased olnud. See võib väga vabalt olla kinnimätsitud mõrv. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:54 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:55 | |
| Jeap. Shitluck. See on ammuteada fakt, et III MS tuleb kunagi. Miks mitte siis kohe? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 13:56 | |
| Nojah. Pluss on venemaal 50 tuumapommi ja ameerikas on 49. Hehe. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 14:32 | |
| Tegemist oli uduga. Ja kabuum kukuti alla. Kindlasti terrorismiakt, eksole. >.<
Kahju on Poola rahvast ju, kuidas teie käituksite, kui Ilvesed järsku kuskil Venemaa pärapõrgus surma saaksid? |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 14:39 | |
| Mitte kuidagi, kui aus olla. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 14:46 | |
| Eks igal inimesel ole oma arusaam ja suhtumine. |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 14:54 | |
| Mina olen hetkel väga ¹hokeeritud. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 15:27 | |
| Mulle meeldib Ilves isegi..
Savipäts võiks maha kõngeda.. Oi, kus Venemaa leinaks..
Ma olen õel, jah. Aga ma ei saa aru inimesest, kes tahab kaotada üht riiki enda võimu edendamise nimel.
Kui juba selle kohta valetati, kui palju inimesi lennukis oli, siis mingi udu jura kokkusogamine on väike asi. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 15:48 | |
| Kuku Raadio Keskpäevatunnis arutati seda ja selle juhtumi kohta öeldi "Katõn 2", vihjates kurikuulsale Katõni massimõrvale, kus NKVD tappis Poola intellekte - arste, poliitikuid, teadlasi jne, seega Poola paremikku. Nüüd said surma Poola koorekihi esindajad, saatkond koos presidendi, armeejuhi ja igasuguste tähtsate ninadega pluss Katõni massimõrvas hukkunute sugulastega. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 15:57 | |
| Ja Õhtulehes kirjutat, et Putin on selle rühma eesotsas, kes seda juhtumit uurima pandi. Suht feil minu arust. Kuigi õhtulehe juttu ei saa 100% tõena võtta. | |
|
| |
NeX Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 114 Age : 33 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 16:13 | |
| Minu arust on tore, et lennuk alla kukkus. Valitsussüsteem nõrgenenud. Enamus nendest süsteemidest on mõttetu mürk. Pesevad ajusid ja süvendavad idiootsust. Eriti rassismi. Ma olen ka poolvenelane. Mu ema ei oska eriti eesti keelt. Hakkake välja ajama. Lasen kõik maha. Inimesel peab olema vabadust ja inimene peab saama valida kes ta tahab olla ja kus ta tahab olla. Praegu tehakse kõigist neid, keda nemad tahavad et me oleks. Mina tahan näiteks kunagi reisida ja maailma avastada ja tunda ja kuskil heas kohas elama asuda. Aga ma ei tea kõigi maade keeli ega kultuuri. Mahalaskmisele? Kui väga rahulik ja arusaav ma ka ei oleks, ma ei salli neid idiootlike süsteeme ja seda kuradi ajupesu. Ei salli ka rassismi, liigirassismi, sexismi jne. Põlema see mõttetus. Ok, sai veidi välja elatud ja võib olla teemast väljas veidi, kuid see teema ajas elevile veidi küll. Mitte heas mõttes. Eriti see "russismi" kommentaar. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 16:19 | |
| Reisimine ja teises kultuuris elamine pole võrreldavad. Sa võid minna Itaaliasse puhkusele ja saada hakkama inglise keelega, aga seal elades on totter arvata, et nemad peavad sinu keele ära õppima. Seetõttu ma ei salli venelasi, kes siin elades isegi ei püüa eesti keelt õppida ja siis vinguvad, et nad ei saa tööd ja neil pole võimalusi. Kui ei meeldi, kobi tagasi Venemaale. Ma olen kokku puutunud enamjaolt kahesuguste venelastega. Ühed on toredad inimesed, kes mõistavad, et siin elades on tarvilik suuta ka inimestega eesti või vähemasti inglise keeles suhelda. Mina näiteks ei salli vene keelt. Mulle ei meeldi see ja kõik. Ja ma ei kavatsegi rääkida inimestega vene keeles, kui ma seda ei oska ja ei tahagi osata. Kui ma läheks Venemaale elama, siis ma paratamatult õpiks selle keele ära. Ja on teine grupp venelasi, kes tulevad Eestisse, vinguvad ja halavad, keelt ära ei õpi, nõuavad liiga palju. Ja just neid on rohkem ja just nende pärast suhtun ma venelastesse ettevaatlikkusega. Kui inimene osutub taoliseks, siis ma lihtsalt ei suhtle temaga ja nii see trots kasvab. Ma olen liiga kuradi uhke oma riigi ja rahvuse üle, et lasta mingitel vene tõusikutel seda rikkuda. No kamoon.. Vene keel teiseks riigikeeleks? See on selline idiootsus, et sõnad ka ei väljenda. Pealegi on minus sügavalt sees viha rahva vastu, kes röövis minu riigilt iseseisvuse. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 16:47 | |
| Ma olen pool venelane, ukrainlane ja eestlane ja vihakan ka rassismi ja muud sellist. Kuid tõesti, nagu kamoon.
Ma ei vihka venelasi tsiviilisikutena, enamus mu sõbrad on vene rahvusest, kuid elanud terve elu eestis. Mõndade vanemad ei räägi eesti keelt, sest nende tutvusringkond on ka venelased ja selle tõttu puutuvad nad isegi eestis rohkem vene keelega kokku, kui eesti keelega, sest väga paljud eestlased räägivad vabalt vene keeles ja nad isegi ei ürita venelastega eesti keeles rääkida.
Aga sellegipoolest, arvan ma, et Kärolynil on õigus. Paljud venelased on tõsiselt 'ära tõusnud' siin eestis. Kui nad elavad eestis ja neil on eesti kodakondus, siis miks nad mustavad seda riiki ja ülistavad venemaad. Mingu sinna tagasi siis.
Selle juhtumi kohta aga ei suuda ma kindlat seisukoht võtta. Muidugi on kahtluseid, et see ei olnud puhtalt õnnetusjuhtum. Samas, kui oli siis tuhat vabandust kahtlustamise eest. Aga kuna vene ja poola suhted on juba kaua sellised olnud naug nad on... siis paratamatult hakkavad inimesed igasuguseid asju arvama..ja ei ole sugugi kindel, kas need on ikka alusetud arvamused. Kõik on võimalik.Tavaliseld ma ei avalda enda arvamust eriti | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 16:50 | |
| Ma lihtsalt pole nii naiivne, et isegi mitte kahtlustada midagi. Meile võib kõik kena ja ilus toimuda, aga keegi ei tea, mis katte all toimub.
Ja GG ütles väga õigesti.. "Ma ei vihka venelasi tsiviilisikutena" Täpselt. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|