MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+20
Pingu
Karro
FlyWithMe
Emma
Pizza
Espada
Keiti
Sümmeetria
Tuki
ayy2757
NeX
black
Kärolyn
padjanägu, [h]
Griffu.
Keku
WorldIsYours
kcissy
Maiu Laaneoja
Audrey
24 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 18:20

Mina ei saa puhtavereliste venelaste või lihtsalt liiga venelike venelastega läbi. Noh, üks mu tuttav koolist on venelane, aga tema on lahe. Mul endal on ka isa pool vene verd natukene. Venemaad ma küll vihkan, aga mitte KÕIKI venelasi. Kuna ma tean, et nad pole kõik n.n ühes paadis.
Tagasi üles Go down
3linaa
Kojamees
3linaa

Female Postituste arv : 35

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 18:48

Ma ei hakka üldse vene ühiskonna ja inimeste üle praegu arutama, aga ütlen, et sellist saatust nagu Poolat tabas, ei sooviks ma ühelegi riigile. Sealse rahva jaoks on see ikkagi meeletu tragöödia. Riigi lööb selline kaotus ikka tõsiselt rööpast välja. Siiski on igale riigile laastav, kui kaotatakse n.ö. riigi eliit. Hukkunute hulka kuulusid ka mitmed sõjaväe korpuste juhid, seega tekitab see ka ebakindlust riigi julgeolekus. Üldiselt võib öelda, et Poola rahval löödi "maapind" alt. Kaastunne neile...
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 18:51

See president oli Poola rahva lemmik läbi aegade..

Pmst on kakskümmend korda hullem kui Eestis Lennart Georg Meri surm.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 20:20

miks ta siis hullem on? Kas sa oskad võrrelda neid? Kas sa elad salaja Poolas? Very Happy

Tegelikult.. Ma arvan, et venelastel on selles loos oma tume külg. Aga samas.. mis neil poolakatel VIGA on!? Neil kukkus ju Tallinnas kaa lennuk alla. Kusagil sõitis mingi Poola kaubik Eestis teelt välja vist.. Viimase kuuga on neil olnud kolm õnnetust. Mis toimub? Very Happy ÜlePoolane tehnikarike?

Mina arvan, et kui sa elad Eestis, siis sa peaks valdama kohalikku keelt ja olema rahul enda eluga siin. Liiga palju on nähtud vanamutikesi Savisaare järjekorras vingumas, et Venemaal on kõik täiuslik.
Aga miks nad ei lähe siis enda täiuslikku maale? Väike bussi või rongisõit ja ongi tehtud.
Ülbed on. Ja mitte mingil juhul ei tohi vene keelt teiseks riigi keeleks muuta. Lauslollus.

Ja mulle meeldib Ilves väga Very Happy Arvestades, kui väike on meil siin Eestis valik. Konkurentsi eriti pole. Savisaar, Rüütel või Ilves? Kaks roosat kahepalgset või korralik, võimukas poliitik?
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 20:24

Minu arust, ei ole ükski poliitik eestis eriti võimukas.

Razz

Ümberkorraldustest ei oleks ka kasu..kõik ainult räägivad ja räägivad aga nii, kui võim käes, muutuvad ise samasugusteks mõttetuteks tegelasteks.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 20:30

Mulle meeldib ka Ilves. Ja ma pidasin silmas seda, et Eestis suri üks president. Poolas suri pool riigi juhtkonda, sõjalised juhid.. Ja nad kukkusid lennukiga alla, mis on juba omaette katastroof.

Ja see lennuk oli mingi julmalt vana lennuk. Totaalne pann. Ma ei saa üldse aru, missugune poolearuline pani Presidendi lennukisse, mille tiib võib kohekohe küljest kukkuda..
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 20:35

Ma ka ei saa sellest aru. Presidendid peaksid sõitma uhkete uute eralennukitega Razz
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 20:54

Vaevalt Poola võimuladvik pannlennukiga sõitis. Kõike ei saa praegu uskuda, mis netist tuleb Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 20:57

Ee.. Sõitis küll. Seda rääkis uudistes. Isegi seerianr öeldi vms.. Mingi vana veneaegne lennuk. Vat kus iroonia. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:28

Vana veneaegne lennuk ei tähenda ilmtingimatta, et selle tiib kohe küõljest kukkuma peaks. See on stiil. Ja vene lennukid pidid rämedalt vastupidavad olema. Kui nad ise paremaid ei oska teha, siis.. vene omad on hara¹o.
Üldse on see teema suht tüütu.. juhtus, mis juhtus. Kõige taga on alati keegi... või siis ei ole. Big deal.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:39

no, see tegelikult on big deal Very Happy terve riik on täiesti segipaisatud nüüd ju.
Kuid see arutlus siin ei vii kuhugi. Jääb üle vaid loota, et keegi kedagi pommitama ei hakka.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:44

Ma hakkasin peaaegu nutma,kui ma seda uudist kuulsin...Ja nad läksid just massimõrva mälestustseremooniale,nii õudne...
Ja äkki on Poolal mingi tuumapomm või miskit,täiesti võimalik oleks,et nad venelasi ründavad..
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:47

Lisasin >Siia< uue osa. Kes viitsib, see lugegu. :)

Nad läksid jah massimõrva mälestustseremooniale, kuid alati ei saaks ju venkusid süüdistada. OK, nad on üksteist sajandeid vihanud, kuid kuna Putin oli seal... Ta on tark mees ning ma kahtlen, kas Dmitri Medvedev üldse julgeks ka lasta Poolakate presidendil surra. Vähemalt mitte oma maal.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:51

Ma ei usu ka,et venelased miskit tegid nad oleks teinud seda juba Poolas ja pealegi oli seal mingi udu ja siis lennuk takerdus puudesse jne.
Aga ma ei usu,et Poolakad hetkel loogiliselt mõelda suudavad.
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:51

Mõned, kes on targemad, suudavad.
Tagasi üles Go down
ayy2757
Kuri põhjapõder(???)
ayy2757

Female Postituste arv : 198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:52

Inimestest on tõesti kahju , aga praegu ei tahaks hakata kedagi süüdistama. Seda hakatakse ju uurima tõsiselt, lõpuks võis see lihtsalt mingi rike olla. See lennuk pidi jah mingi 20 aastane olema... Sad
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:53

Detsembris oli kontroll...
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 21:53

Aga kui seal ei leitud musti kaste, siis oli ikka küll mingi tehniline rike.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 22:02

Maybe.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 22:20

Mämmu, täpselt. Keegi kedagi pommitama ei hakka. Ma pole küll ühegi uudisega kursis, aga ma oleks ikka suuuht imestunud, kui keegi suudaks välja selgitada, et venemaa tõesti selle taga oli. Ja kui ei suuda, siis ei tule sõda kaa.
Ja muidugi on riik segipaisatud - meil oleks kaa, kui president lampi ära sureks.
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 22:25

Oleks küll, aga ma usun, et enamusi see eriti ei kõigutaks, kui Ilves sussid taeva poole viskaks.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 22:26

well.. That makes it a BIG DEAL Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 22:27

Ma arvan, et siis oleks sama arutelu, et - VENELASED!
Isegi kui ta vanadusse sureks.

edit.
Mämmu, sa mõtled, et see teeb big dealiks, et ei saada teada, et venelased? või mis sa mõtlesid?

Viimati muutis seda padjanägu, [h] (10/4/2010, 22:30). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 22:29

Jah, ra¹¹ad panid kolme lusikatäie asemel Ilvese tee sisse neli.
Oh god.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime10/4/2010, 22:31

teema arvatavasti tõuseks, kui ta venemaal sureks Very Happy
Ei saa mööda vaadata sellest, et Eesti on Venemaa jaoks siiski magus ja rasvane suutäis. Kunagi tulevikus tahavad nad raudselt uuesti katsetada. Ja keegi ei tule appi. Nagu Georgiaga oli.

Ines sa enne ütlesid midagi, et "Kah mul asi, president suri ära."
Aga see on asi Very Happy Kui president sureb on JAMA Very Happy

Viimati muutis seda Pingu (10/4/2010, 22:37). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 35 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next