| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+20Pingu Karro FlyWithMe Emma Pizza Espada Keiti Sümmeetria Tuki ayy2757 NeX black Kärolyn padjanägu, [h] Griffu. Keku WorldIsYours kcissy Maiu Laaneoja Audrey 24 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 18:20 | |
| Mina ei saa puhtavereliste venelaste või lihtsalt liiga venelike venelastega läbi. Noh, üks mu tuttav koolist on venelane, aga tema on lahe. Mul endal on ka isa pool vene verd natukene. Venemaad ma küll vihkan, aga mitte KÕIKI venelasi. Kuna ma tean, et nad pole kõik n.n ühes paadis. |
|
| |
3linaa Kojamees
Postituste arv : 35 Age : 29 Asukoht : Raplamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 18:48 | |
| Ma ei hakka üldse vene ühiskonna ja inimeste üle praegu arutama, aga ütlen, et sellist saatust nagu Poolat tabas, ei sooviks ma ühelegi riigile. Sealse rahva jaoks on see ikkagi meeletu tragöödia. Riigi lööb selline kaotus ikka tõsiselt rööpast välja. Siiski on igale riigile laastav, kui kaotatakse n.ö. riigi eliit. Hukkunute hulka kuulusid ka mitmed sõjaväe korpuste juhid, seega tekitab see ka ebakindlust riigi julgeolekus. Üldiselt võib öelda, et Poola rahval löödi "maapind" alt. Kaastunne neile... | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 18:51 | |
| See president oli Poola rahva lemmik läbi aegade..
Pmst on kakskümmend korda hullem kui Eestis Lennart Georg Meri surm. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 20:20 | |
| miks ta siis hullem on? Kas sa oskad võrrelda neid? Kas sa elad salaja Poolas? Tegelikult.. Ma arvan, et venelastel on selles loos oma tume külg. Aga samas.. mis neil poolakatel VIGA on!? Neil kukkus ju Tallinnas kaa lennuk alla. Kusagil sõitis mingi Poola kaubik Eestis teelt välja vist.. Viimase kuuga on neil olnud kolm õnnetust. Mis toimub? ÜlePoolane tehnikarike? Mina arvan, et kui sa elad Eestis, siis sa peaks valdama kohalikku keelt ja olema rahul enda eluga siin. Liiga palju on nähtud vanamutikesi Savisaare järjekorras vingumas, et Venemaal on kõik täiuslik. Aga miks nad ei lähe siis enda täiuslikku maale? Väike bussi või rongisõit ja ongi tehtud. Ülbed on. Ja mitte mingil juhul ei tohi vene keelt teiseks riigi keeleks muuta. Lauslollus. Ja mulle meeldib Ilves väga Arvestades, kui väike on meil siin Eestis valik. Konkurentsi eriti pole. Savisaar, Rüütel või Ilves? Kaks roosat kahepalgset või korralik, võimukas poliitik? | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 20:30 | |
| Mulle meeldib ka Ilves. Ja ma pidasin silmas seda, et Eestis suri üks president. Poolas suri pool riigi juhtkonda, sõjalised juhid.. Ja nad kukkusid lennukiga alla, mis on juba omaette katastroof.
Ja see lennuk oli mingi julmalt vana lennuk. Totaalne pann. Ma ei saa üldse aru, missugune poolearuline pani Presidendi lennukisse, mille tiib võib kohekohe küljest kukkuda.. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 33
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 20:35 | |
| Ma ka ei saa sellest aru. Presidendid peaksid sõitma uhkete uute eralennukitega | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 20:54 | |
| Vaevalt Poola võimuladvik pannlennukiga sõitis. Kõike ei saa praegu uskuda, mis netist tuleb | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 20:57 | |
| Ee.. Sõitis küll. Seda rääkis uudistes. Isegi seerianr öeldi vms.. Mingi vana veneaegne lennuk. Vat kus iroonia. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:28 | |
| Vana veneaegne lennuk ei tähenda ilmtingimatta, et selle tiib kohe küõljest kukkuma peaks. See on stiil. Ja vene lennukid pidid rämedalt vastupidavad olema. Kui nad ise paremaid ei oska teha, siis.. vene omad on hara¹o. Üldse on see teema suht tüütu.. juhtus, mis juhtus. Kõige taga on alati keegi... või siis ei ole. Big deal. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:39 | |
| no, see tegelikult on big deal terve riik on täiesti segipaisatud nüüd ju. Kuid see arutlus siin ei vii kuhugi. Jääb üle vaid loota, et keegi kedagi pommitama ei hakka. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:44 | |
| Ma hakkasin peaaegu nutma,kui ma seda uudist kuulsin...Ja nad läksid just massimõrva mälestustseremooniale,nii õudne... Ja äkki on Poolal mingi tuumapomm või miskit,täiesti võimalik oleks,et nad venelasi ründavad.. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:47 | |
| Lisasin >Siia< uue osa. Kes viitsib, see lugegu. :) Nad läksid jah massimõrva mälestustseremooniale, kuid alati ei saaks ju venkusid süüdistada. OK, nad on üksteist sajandeid vihanud, kuid kuna Putin oli seal... Ta on tark mees ning ma kahtlen, kas Dmitri Medvedev üldse julgeks ka lasta Poolakate presidendil surra. Vähemalt mitte oma maal. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:51 | |
| Ma ei usu ka,et venelased miskit tegid nad oleks teinud seda juba Poolas ja pealegi oli seal mingi udu ja siis lennuk takerdus puudesse jne. Aga ma ei usu,et Poolakad hetkel loogiliselt mõelda suudavad. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:51 | |
| Mõned, kes on targemad, suudavad. | |
|
| |
ayy2757 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 198 Age : 30 Asukoht : Tallinn/Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:52 | |
| Inimestest on tõesti kahju , aga praegu ei tahaks hakata kedagi süüdistama. Seda hakatakse ju uurima tõsiselt, lõpuks võis see lihtsalt mingi rike olla. See lennuk pidi jah mingi 20 aastane olema... | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:53 | |
| Detsembris oli kontroll... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 21:53 | |
| Aga kui seal ei leitud musti kaste, siis oli ikka küll mingi tehniline rike. | |
|
| |
Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 22:02 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 22:20 | |
| Mämmu, täpselt. Keegi kedagi pommitama ei hakka. Ma pole küll ühegi uudisega kursis, aga ma oleks ikka suuuht imestunud, kui keegi suudaks välja selgitada, et venemaa tõesti selle taga oli. Ja kui ei suuda, siis ei tule sõda kaa. Ja muidugi on riik segipaisatud - meil oleks kaa, kui president lampi ära sureks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 22:25 | |
| Oleks küll, aga ma usun, et enamusi see eriti ei kõigutaks, kui Ilves sussid taeva poole viskaks. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 22:26 | |
| well.. That makes it a BIG DEAL | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 22:27 | |
| Ma arvan, et siis oleks sama arutelu, et - VENELASED! Isegi kui ta vanadusse sureks.
edit. Mämmu, sa mõtled, et see teeb big dealiks, et ei saada teada, et venelased? või mis sa mõtlesid?
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (10/4/2010, 22:30). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 22:29 | |
| Jah, ra¹¹ad panid kolme lusikatäie asemel Ilvese tee sisse neli. Oh god. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/4/2010, 22:31 | |
| teema arvatavasti tõuseks, kui ta venemaal sureks Ei saa mööda vaadata sellest, et Eesti on Venemaa jaoks siiski magus ja rasvane suutäis. Kunagi tulevikus tahavad nad raudselt uuesti katsetada. Ja keegi ei tule appi. Nagu Georgiaga oli. Ines sa enne ütlesid midagi, et "Kah mul asi, president suri ära." Aga see on asi Kui president sureb on JAMA
Viimati muutis seda Pingu (10/4/2010, 22:37). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|