MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters | |
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 19:22 | |
| Noh. Tegin teema ära.^^ | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 20:02 | |
| | |
| | | swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 20:10 | |
| Vedasssul. Tegelt mul jäi vähe, kõigest geograafias paar üksikut ülessannet töövihikust. | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 20:14 | |
| amn... mul vist jäi xD maimäleta | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 20:15 | |
| | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 20:18 | |
| ahjah. Ma pean tegema õpimapijaoks tiitellehe (HHH) koolipede | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 21:47 | |
| Mm. Mul pole homseks veel midagi. ^^ Aga muusika meenus,. Seal istus Ummi meie ette. Ja siis me Tuula ja Kätuga käskisime tal siis jätkuvalt nalja teha. Siis tüüp keeras meie poole, vaatas altkulmu otsa, tõmbas tuka rohkem silme ette (nii palju, kui tõmmata oli ) ja ütles püha tõsidusega: "Ma ei saa enam nalja teha. ma hakkan õppima." Ajas lõua üles, selja sirgu ja pööras otse ette vaatama. Aideem. See oli naljakas. XD Aga jah... Meie väikesed poisid hakkavad ka kasvama. Kristjan on nüüd isegi minust pikem. ma vannun, et suve alguses olin ma tast peajagu üle... | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 21:55 | |
| Jumala ausalt, siin oli väga huvitav postitus sellest, kuidas ma Viskoosas oma pooltest ripsmetest ilma jäin ja kui ilusad ripsmed mul on, aga see on kadunud. FAIN! Homme vallutame muusika klassi, jee! |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 21:56 | |
| Kas see mitte tsätis pold? | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 22:28 | |
| ma olen klassi pikim tüdruk Pikim inimene oleks nõme olla ;D | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2008, 22:41 | |
| Mul jäi matas üks ülesanne. | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 07:29 | |
| Ma olen ka pikim tüdruk. Aga poisid viskavad ükshaaval ette õnneks. Mul on homseks inkas mingi harjutus TVst ja paar harjutust õpikust. Käkitegu, see õpiku oma. TV´ga tuleb mõelda. (Tähed sõnas segi aetud ja tuleb see sõna välja mõelda. ) Ja siis homseks on venes ka mingi 20 kanti sõnu pähe. Iga tähestiku tähega. | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 14:49 | |
| nagu ma lubasin - tänase muljed sis
viis tundi oli õnneks, ei midagi hullu essa oli venku - igavoigavigav, nalja ei saand :-/ aga vähemalt ei pidand midagi tuupima kaa, iris kirjutas asjad üles.. ma kirjutasin kaa vist aga jah, peamine oli tema ikka. siis andis õps mingi liiga kerge ülesande, ja mina keeldusin sellest aru saamast, kuna ma ei uskunud, et ma pean tõesti ainult 'jalgpall' ütlema XD jeah, aga jmh. aasta lõpus VENKU TASEMETÖÖ piinamine. aga jmh, elab üle vast. kolmandal veerandil jõuab pühenduda sellele
siis oli.. mmmmn.. ahjaa, (I).. ajalugu. see jorss tegi meiel üllatus tunnikontrolli :O !!! EELMISE AASTA MATERJALI PEALE !! nagu MIDA umbes.. nelja saan vast, aga ikkagi - ebaviisakas on ta. kust mina pean mäletama, et Gangese jõgi võüimisiganesasi on Indias -.- jeah, igav mudu^^
ja siis oli INKA.. olala, ma vihkan seda õpetajat samapalju, kui enne aga õnneks pole meil seenädal enam ühtegi tundi inkat mingi suht, selle asemel et normaalselt õpikusse tõlkida, nagu me harjunud oleme, pidime me kakskend täiesti tuntud sõna (nagu ntx wizard) eraldi vihikusse kirjama ja tõlkima. nagu MIDA umebs jälle.. aga jah, lehm jääb lehmaks jeah, aga lõpuks osutus ikka normaalsemaks, kui algul lubamnd oli^^ nüüd mai kardagi seda enam niiväga
söögivahetund, koos Tseekatehga istusime meil kaks täiesti normi paraleelikat btw XD (Y)
mate, mei teind midagi seal vist.. õps jutustas esmaspäevastest rühmatundidest (ma sain merkaga halvemate rühma, iris sai ilma meieta paremate rühma ja ühtlasi ka kohustuse olümpiaadidel käima hakata. veabmutil eksole xd), aga jah. mata nagu mata ikka, kuigi meil on seda nüüd VIIS tundi nädalas PLUS ÜKS RÜHMATUND.. Grrrrrh !! -.- jeah, piinamine^^
ja siiis, meie kauaoodatud BIO XD !! haha, kus SEAL alles nalja sai xDDD ! see õps on meil pede nagu eksole (aimiin, ta nagu päriselt kaa on, on 'tere õhtust' saates pedeparaadi toetamas käind ja puha ja) ja ta mingi räägib NII ää'tava TIBI häälega (kamoon, ta on MEES ! XD) ja üldse, nii naljakalt vehib sõrmega XDXD täiega pull jeah, seal hakkab nalja saama ^^
ja siiiiiiis.. üllaülla - LÄBI !
läksin hessi, küsisin 15 kroonise JÄÄTISE, see loll mutt andis mulle maasikakokteili. aiii, kui vihane ma olin -.- viskasin lähimasse prügikasti ära
õppimine kaa sis ; saksa keel - tutvustamine (minu nimi on ines, mis su nimi on ? ma olen õpilane, kes sa oled ? Ma elan Tallinnas, Eestis, kus sa elad ? Ma olen kolmteist aastat vana, kui vana sina oled ?) geograafia - TVst mingi 6 ülesannet (sisaldab peast maailmakaardi joonistamist ja eeldamist, et ma peaks teadma, mis maa Columbus avastas.. huiteangionju). ja mata - mingi.. kaks lehekülge töövihikust | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 15:21 | |
| Oehjah. Tglt oli üle prahi päev. ^^ Kunstis joonistasime tund aega mingit harilikuga pilti. Mul terve töö küünlaid täis. (H) Esimeses ühiskonnaõpetuses tegi õpetaja ka meile selgeks, et me suured ja ei ole vaja meid korrale kutsuda. Saime õpikud ja oli lihtsalt jutustamise tund. Teises ühiskonnas (esta oli vahel) hakkasime juba konspekteerima ja rääkisime veel poliitikast ja õpiku sisukorrast ja värki. Kait istub minu ees.(H) Nendest tundides enam igav ei hakka.Loodetavasti. Ja estaaa. Päeva nael vist. Kirjutasime gruppides laused (mina olin Kätu ja Andraga) ja siis meie lause oli: "Punane ülienergiline tore T.O.R.E.vant kutsus lapsi kaevandusse." Pidime pantomiimiga väljendama. Suht näitasime punase Andra pusa peal ära ja siis Andra ja Kätu seisid niisama ja lasid mul tõmmelda. Ülienergilise ajal ma rabelesin hüppasin ja värki niisama, hiljem ka kõndisin kiirel sammul ja imelike jõnkse tehes klassis ringi. Aga see "tore T.O.R.E.vant"... Mul oli juhuslikult T.O.R.E. pluus seljas. Siis selle T.O.R.E. logo oli niimoodi ilusti rinna kohal. ja siis ma sada aastat vedasin seal neile sõrmega järge, et nadkõigepealt tore ja siis torevant saaksid öeldud. Aeh. Kõik naersime nii, et vähe pold. Ja siis bio on vist absoluutselt ainus aine, kus me lasteks jäämegi. Juba paljalt Meeli(s)´ piinamiseks. (A) Saime TV´d ja värki ning siis ülejäänud tunni ilkusime niisama. Õppida jäi kah raku osa... See aasta inimese anatoomia. Sain oma õpiku kätte, läksin laua juurde tagasi, Andra palus näidata sisu, ma siis võtsin suvaliselt lahti ja tuli kohe emaka ehitus. Sweeet. Aga jah... Bio jääb bioks. Esimese mata ajal käisime pildistamas. See oli hea. (Y) Mingi vene naine oli. Päris mõnus aksent. Naerma ajamiseks piisas tal vaid suu lahti tegemisest. Ja kui Tampsa pidi sõbrapildile minema, ütles ta jumala kärsitult: "Kepp kiirelt!" (tampsal kargud. ) Siis teise mata ajal lahendasime ülesandeid. Rääkisime niisama ja saime tohutu kodutöö. Selles aines me käitume nagu tsiviliseeritud inimesed. :/ Homseks on vaja matemaatikas koostada üks protsentülesanne, kinnistamisülesannetest (mul isiklikult) 7 ülesannet, ruutvõrrandid õppida (mille ma pean ka kuskilt uuesti selgeks saama. Ma ei oska valemitega midagi peale hakata. Ja siis on vaja 7st 3 abivalemit pähe õppida. Ja kõige selle peale tuleb töö. Sweeet... Venes on mingi 20 sõna pähe (arvan, et tuleb töö) ja siis TVst üks ülesanne (tehtud tglt). Ja inglise keeles õpikust kaks ülesannet ja TVśt üks ülesanne. Aeh. 9. klass. ^^ Hetkel veel õnneks on motivatsiooni ja viitsimist. *sülitab kolm korda üle õla* | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 15:50 | |
| Et siis minu päev oli siuke . 7 tundi. Füüsika - Eve tund no. Esimest korda. xd A suht lahe õps tegelt. Mingi mu klassivennal on suht kaksikvend vms ja siis õpib üheksandas ja siis nende perekonnanimed on Kangro ja siis õps ütles: Kangro ja viieline ? xd Ja siis mingi niisama rääkimise tund oli tegelt suht. Geograafia - sodisin päevikut. täitsin ühte ülesannet tv'st. BORING. Keemia - rääkisime ja täitsime tv'd. norm õps, aga ta ütles, et iga tund hakkab olema TK, see EI ole normaalne juuu :S Kirjandus - kirjutasime kirjanduse põhiliike vms. Inglise keel - lugesime 2 luuletust ja siis mingit victoria teksti ja siis täitsime esimest ülesannet tv'st. Teisest rühmast tulid meile Raimond ja Karl. ÕHHHH. Kõige hullemad nagu.. :S Nad tulid sp. meie rühma, kuna meie rühmas oli 14 inimest ja teistel oli 18. Matemaatika - lahendasime ülesandeid. Pmts kordamine. Bioloogia - kirjutasime vihikusse mingit raku teemat, sodisin päevikut. Üldiselt olin ma väga väsinud selle tunni ajal ja käsi valutas kirjutamisest. Klassijuhatajatund - jäi ära. ei tea miks. Õppimine homseks : Matemaatika - 2 ülesannet õpikust. Ajalugu - lk 5-6 põhjal täiendada oma vihiku teksti Inglise keel - sõnad, kirjutame suvest tunni ajal. Muusika - 2 laulu kes see viitsib neid õppida ??!??!?!? :S ja õps küsib neid vastama ka , õõõh. Käsitöö - 2 lõnga , 2 varrast. Homme on vene keel. oioi | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 15:58 | |
| esimest tundi polnud täna yay kunstis on uus õpetaja. Mingi värdjas, kes tahab, et kõik teeks mingid korralikud pildid. Kavanditega ja nii -.- Loodame, et ta meile käsitöösse ei tule, sest ta on selle tobeda "moekese" looja ja tahab raudselt, et tervest klassist sirguks tore disaineripõlvkond -.- igatahes Nõme ja igav tund oli. Kuigi kui mesisse läksime läks keegi vastuesimest lauda - see kukkus ümber ja ka ülejäänud rida. XD doominoefekt xD Sama juhtus teiste ridadega xD Pm kõik mässasid seal laudadetõstmisega. Mingid väärakad lauad Vene keel. Piinlemine.. Sitaks uusi sõnu ja ma pean need homseks pähe saama ;S Muusika. Oeh, see oli naljakas Naljaa saii :D SÖÖGIVAHETUND! Seee ületas kõik xD LIIGA koomiline xD Me põhimõtteliselt istusime ja üritasime enda piffe süüa xD Tegelikult vahtisime teineteisele otsa ja naersime. niisama Siis läheb Daaniel mööda ja küsib, et mis meil viga on xD Ruth nagu ee.. suskab tema poole enda kahvliga ja mina torkasin enda kahvli talle kätte xD xD xD xD Oeh... xD See oli naljaakaaas xd ja siis ruth tõusis, ütles, et ta läheb ära Ja virutas mulle enda taldrikuga silma xD Maiteadnudki varem, et see võimalik on xD Geograafia. täitsa igavoli Ta luges meile raamatut Keka. Oe.. Niii läbi võttis XD Loodusõpetuuzz. Suht mõttetu Ma nüüd õppima (H) Matas viis ülesannet. Aikus üks peatükk Vene keeles kõik need nõmedad sõnad Geograafias mingid ee... asjad mis ma koolis valmis sain,a ga keegi tarkpea võiks mulle öelda Eesti kauguse ekvaatorist xD inglise keeles dialoog ümber kirjutada ja tegusõnad asendada -.- Muidu peab ülejäänusid lugema kaa Aga kammoon xD kesseikka inkaks dialooge harjutab? | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 15:58 | |
| Esimene oli vaba (imekombel), magada ma ikka ei saanud, sest ema röökis vanaisaga köögis. Vihane olin, sõimasin ema läbi :S Teine tund oli kehaline. Vabastatud olin õnneks, aga no mingeid võimlemisvärke pidi ikka kaasa tegema ja ülejäänud tunni kõndisime staadioniringi. Õues muidugi :S Kolmas- matemaatika. Fuuuu, ikka õpime neid faking võrrandeid ja valemeid ja värke, eelmise aasta kordamine, kodus jäi hunnik raskeid ülesandeid teha ja tunnis tegime veel mingeid protsentülesandeid, mis mul juhtme kokku ajasid. Neljas- eesti keel. Nojah...Sellest me ei räägi. Hunnik mingeid ülesandeid, kordamine jälle, kodus jäi ka mingi tekst ümber kirjutada ja sealt öeldised leida. Viies- ühiskonna õpetus. Nojaa, õps rääkis paar asja tunnist ja siis kirjutas tahvlile küsimuse, et kas meeldib eestis elada ja miks. No siis pidid kõik oma arvamust avaldama, ma olin mingi ainus pessimist seal, kes tõi kõik Eesti halvad küljed välja Üldse mingiks väitluseks kiskus seal Vähemalt polnud igav. Kuues- vene keel. Õõ, vihkan seda tundi. Juba mingid laused ja värgid ja kodus tuleb ka kuus lauset teha ja üleüldse ma ei oska vene keelt, seega üliraske ja igav. Seitsmes, ja täna (õnneks) viimane oli inglise keel. Igav. Ülesanded, kodus jäi ka raamatust ja tv-st ülesandeid. Aga homme....Homme on tapapäev. Isegi õps ütles, et liiga raske tunniplaan. Homme on 8 tundi, ma kirjutan siia nüüd tunniplaani, suremise päev on: Eesti keel Geograafia Füüsika Keemia Matemaatika Eesti keel Ajalugu Bioloogia Ühesõnaga - kõik tuupimise ja reaalained ühel päeval, TÄIESTI KOHUTAV!!!!! Ma suren homme....Wish me luck :/ | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 16:12 | |
| Aww , ei vea. ;/ Mul oli täna siuke päev, et füüsika ja keemia ja geograafia jms. | |
| | | Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| | | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 16:25 | |
| Kirjutaks siis kaa. Essa oli vaba, jeeesssssss. Kuigi hommikul tõusin kell 7:22 selle peale, et ema äratuskell möirgas. Ja ma ütlesin talle eile KOLM korda et mul on essa tund vaba. Ikka ta pidi selle panni plärisema panema. Siis jõudsin kooli, mussaa. Seal Schüts seletas mis me teeme see aasta ja halas et koori enam pole. Nüüd on mingi linnakoor. Ja siis laulsime. Siis oli esta. Sille juba rääkis. Ta tegi endal masti jälle. Ja muide, meie lause oli: Karvane poiss otsib elukaaslast Puurmanist. Me ei osanud absoluutselt seda näidata. Elukaaslase kohal palus Kiki Merkut omale naiseks/meheks. Siis oli inka. Mõttetu nagu ikka. Teised tegid seal midagi. Ma vahtisin niisama ringi ja lehitsesin õpikut. Mingid asjad kirjutasin vihikusse ka. Siis oli geo. Mõttetuuu. Numbrimängu mängisin. Ja siis tv ka tegin mingi ühe ülesande ära. Ja rääkisin Kristi kaelakeega. See on üks Nodzau. Aa, söögikas oli ka enne geod. Siis ma olin taimetoitlane. porgandit ja kartulit (HH) Suht koom oli vaadata kuidas 12b täies koosseisus trepist üles jooksis et aja klassis häid kohti saada. Isegi meie pole nii hullud. Siis enne geo lõppu läksime pildistama. See oli tavaline. Tambet istus kõige keskel oma haige jalaga. Muidu lasi karkudega ringi. Siis läksime matasse, tegime seal ülesandeid. Lõpus enam ei viitsinud, kirjutasin lihtsalt vastused maha. Siis oli vene, kus me kuulasime lindilt mingit dialoogi ja pidime ära arvama mis teemaks on. Kuna ta ütles mingi 3 korda kompjuuter siis oli loog et teemaks on arvutid. Õps veel kiitis meid nagu see oleks mingi ilmaime et me teame mis kompjuuter tähendab. Siis lugesime seda dialoogi ja tegime töövihikust mingit dialoogi.. Ja siis: KOJUUUUUUUUUUUU Ja siin ma olen. Kodus on matast teha protsentülesanne ja siis need valemid pähe. Päris õpingi ju. | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 21:20 | |
| 1 . Vene keel - Üliigav . Saime endale uue õpetaja siis kah selles . See pani mingi väga pika jutu vene keeles maha ja siis üritas ise seda eesti keelde tõlkida . 2 . Eesti keel - Megaigav . Mingeid lauseid pidi koostama . 3 - Veel üks venku - Igav . 4. Mata - Suvega ajud roostes , korratabel ei tule meeldegi . 5. Tunniplaani järgi , mis meil oli pidi olema Eesti keel . Siis tuli välja , et peaks olema hoopis venku või inka . Lõpuks otsustati saata hoopis lotasse . 6,7 - Tööõpetus . |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/9/2008, 22:37 | |
|
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (1/5/2010, 00:32). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/9/2008, 07:36 | |
| Aga mulle meenus teisipäevane inglise keel. Esimene teema oli "Edu". No ja siis me sealintervjueerisime üksteist ja pidime hiljem oma naabrist rääkima. Mina olin paaris Tuulaga. Tüüp siis alustas ja puterdas kokku midagi sellest, et Sille on hea inimene ja bla-bla-bla ja üldiselt ta ei saaks kuulsuseks. Noh, ma panin siis täie aususega vastu. (A) Sõna sõnalt meeles. "Tuuli is born to be a famous, ´cause she is brave, she has a pretty good temperament and after all - she is without a doubt the most arrogant person I´ve ever met." Õpsil vajus suu ammuli, kõik teised hakkasid naerma ja Tuuli ütles kõva ja selge häälega, endal hullem irve näos: "Aga ongi jumala tõsi ju!" Edit: Ahh. Ma panin koolikoti kokku just. Lukk ei tahtnud pealt kinni minna ja selline toppimine oli, et... Samas, mingeid erilisi tunde pole. Matemaatika, kaks venet, ajalugu, inglise keel. Ja siis kässad ja keka. Noh, kõigele lisaks panin veel ühiskonna õpiku. Tagant vaja paljundada, kuid siiski... | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/9/2008, 14:45 | |
| Tänane päev siis. Alustuseks ütleksin ära, et kõik rääkisid mulle terve päeva, et ma olen segane jms.. Nagu...kes ei teaks? Merku küsis, mida ma hommikul manustasin xD Ja siis energiapomm pidin ma ka olema. Aga muud moodi kui energiline olles, seda päeva lihtsalt üle ei ela. Essa oli mata: BOORIING. Tapsin Katret eilse MSNi vestluse pärast. Ja siis töö oli. Lihtne, nagu ikka. Siis oli inka. Veel booringum. Avastasin et mul on kodune töö tegemata. Daa. Siis ma teesklesin peavalu ja suht magasin kogu tunni. Ja õpetaja lahkel loal tegin töövihikust ristsõnu. Neid seal palju õnneks. Umbes, tegin inglinäo pähe: Õpetajaaa, kas ma võin ristsõnu teha töövihikust? (A) Õps: No kui sa oskad, eks sa siis tee. Siis oli geo. No igavamat tundi annab otsida. Mingit atlast lappasime ja värki. Mõttetu. Siis oli keka (HH) . Kristat oli koom jälgida. Rahvastepallis pommitati teda ja siis ta jooksis seal edasi tagasi ja väänas end igatepidi, et mitte pihta saada. Ja siis kui ta lõpuks palli kinni püüdis, seisis ta seal tükk aega, seletades: Huuh, ma nüüd puhkan veits. Anni üritas mingi 20 minutit oma ülesannet teha. Need kellele pihta saadi pidid mööda külge selle vähikõnni või asjaga keskpiirini jõudma. Anni liikus ikka väga aeglaselt. Ja siis kastis sees oli üks kes neid puudutades nad tagasi algusesse saatis. Siis oli söögikas. Hea söök oli (HH) Ja siis oli aja. Ergi karjus juba sööklas et ta tuleb minu kõrvale. Lõpuks ikka ei tulnud. Ajas oli teemaks essa maailmasõda. BOORIING. Ja siis saime koju. Ainus päev, mil nii vähe tunde on. Vahetunnis peksin ma segast ja laulsin: Mul on bemmil uued kummid, tuffa-tuffa-tuffa-tuffa. Ja siis seda Sidur, pidur, gaas, gaas ka. Aa. Enne kekat veeti Krista ja Kerli poiste riietusruumi. Ja siis pandi meid luku taha. Poisid võtsid võtme ära. Siis pärast ka, Kristo hoidis garderoobiust kinni ja no, mina ja Krista üritasime teda takistada, mis lõppes sellega, et minu tõstis ta lihtsalt kõrvale ja Krista võttis suht sülle(?) Ümbertkinni nagu ja siis tõstis ta üles ja vedas kaugemale koridori. Krista siples elueest. Päris naljakas oli vaadata. Lõpuks pääses Krista minema ja me saime koju. (HH) | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/9/2008, 15:10 | |
| Ahnii Minu esimene ttuundd oli. Deem eitule meelde o.o õigusküll xd eta :p ma olen ESIMESES pingis notegelt... minu ees on tühipink xD Ma teises.. Imelik ikkagi... Kaks etat oli jutti. Igavoli Mata. Ikka sama jama. ikka sama karjumine... Aga meil on seeaasta TV-d kaa matas.. Venkuu. Eritimasendav xd Ma olin korrapidaja aga ma ei teadnud seda. ja siis kui ma pidin ütlema kuupäeva... XD Ma panin niii pange :D Mai oska kuid ju. Ma puudusinsiis ja järgika ei õppinud Siis puterdasin seda septembrit seal õps pani kohe terveklassi seda korrutama ja käskis minul siis uuesti proovida. Jälle möödas... xD Pm ma ajasin seal eriti segast Vähemalt on nüüd 16 tundi ilma selle piinata XD Inka. Pointless Kella õppisime. Üldse ajab meie klass mind selles tunnis närvi. Tüdrukud ei oska midagi. Poisid kaa Xd aga mingi kaks tükki õppisid lasteaias juba ja peavad end nüüd ilgelt kõvadeks tüüpideks . Ülbitsevad ja ei kirjuta vihikusse midagi.. nokammoon! ma tunnen ka kella ja ei vaja kordamist, aga ma ei hakka teistele seepärast närvidele käima Ma käin igal muul alal närvidele... xD Aga mitte nii igatahes. Loll Hans -.- Ajalugu. Õpetaja hakkas karjuma . Ta ei karju kunagi! XD Ja sellel ajal kui ta pröökas olin ma tagumistes ridades maffiakatega lihtsalt hääletutes naerukrampides. xd Maitea, ehk eespool oli samasugune värk. Mainäind o.o . igatahes. Kui ta ära lõpetas - ta naeratas kergendunult ja siis terve klass purskas täiest kõrist naerma. XD Ta ise naeris kaa xd Weirrdd Lastekoor. Häälte laulmine Ma sain esimesse - as usual Õps tahtis mind teise panna aga selle peale pistsin ma protestima :d Eitaha mina vahepealset häält laulda Maisaahakkama Esimeses kolmandas saan Mul on wondervoice XD Ülevaljaall. Tulevikus hakkan Mikaks xD Ja ERITI Koomiline selle päeva juures oli see, et kõik tunnid olid kolmandal korrusel xD Kõik erinevad klassid seal käisime läbi :D Ühes olime kaks korda Venku ja lastekoor xd Igatahes. Vägakergepäev (: kuigi Etas ma jäin äärepealt magama Varem on ikka vahepeal niisama silmad kinni pandud, aga täna oli tõesti raske ärkvelpüsida. Siis enne matat ma põhimõtteliselt jooksin mööda koridori ringi ja puhusin endale silma XD Igavvärkk Homme kolmandaks tunniks | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
| | | | Kooolkooolkooool. | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|