| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 18:33 | |
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 18:38 | |
| Ma vihkan matemaatikat. Starting from today, 10am.
KOHUTAV EKSAM OLI!
Essa ülesandega jooksis juhe kokku. Siis oli küll niiet... FEIL.. kukun läbi no..
Aga no.. minu jaoks on neli juba pettumus.. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 18:41 | |
| Huuuuuuuuuuuuuuuh....ma sain kolme. 7 ülesanne läks täiesti valesti. Aga meil 41 inimest 62st kukkus läbi ja 1 inimene sai ainult viie niiet ma olen õnnelik, et ma 3gi sain:D
| |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 18:43 | |
| Eee, mis sul veel valesti läks? |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 18:57 | |
| sa said viie vä? wow, tubli!!!! mul läks seitsmes ja esimene perse, ülejäänud tulid välja...
ja valikeksam on mul inka... |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 19:03 | |
| Tubli!!! Ma võtsin inka. Minu õudused on teisipäevaks läbi... Noh... vbl ehk reedeks, ma ei tea, kui palju ma lõpuka pärast pablan. hetkel muud asjad mõtteis. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 19:03 | |
| Minu töö siis: essa ül. PEKKI kohe. Ma panin pärast ruutvõrrandi lahendamist ühte sulgu vale märgi ja siis taandusid m'id välja ja vastuseks tuli 2. Ainult mina olen nii geniaalne, et sellist ilmaimet korda saata. teine ül. Mai saa aru, mis kõigil oli sellega? Imelihtne ju.. kolmas ül. Tüütu, aga lihtne. neljas ül. Mis seal oligi? Aa.. õpilased.. Booring.. Ma oleks hoopis magustoite juurde tahtnud.. viies ül. WTF? *Keerab lehte* kuues ül. Prsh.. aint diagrammile vastamine. Suht. Ja siis me läksime klassiõega vaidlema selle Reinu uuesti väljumise pärast. Sest ta ütles et "Reinu juhitud buss" tähendab, et Rein juhtis seda enne aga nüüd võib keegi teine ka tulla rooli.. ja pani mingi 16:17 vms.. me vaidlesime vastu et see tähendab ikkagi et Rein juhib.. panime 16.28. Ja näed.. Meil oli õigus! xD seitsmes ül. see oli see tabeliga. Lihtne suht. Vahepeal jooksutas juhet kokku.. ei saand aru mida küsiti lõpuks. kaheksas ül. Mul ei tulnud silindri ruumala valem meelde xD Niiet sinna ta jäi. Kokkuvõttes. Kui viis tuleb, siis ma hüppan rõõmust lae sodiks. Kui neli tuleb, siis ma kirun end maapõhja selle tobeda märgivea pärast. (Jah, neli on minujaoks halb hinne) Ja kui kolm tuleb.. Siis ma eemaldan end tsivilisatsioonist.. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 19:06 | |
| Ma ei teinud sellest võrrandit, vaid hoopis teistmoodi tegin selle 7:D ma ei tea kuidas ma selle peale tulin aga nojah:D vähemalt on see nüüd möödas:D 1,3,4,6 olid lihtsad aga vist kõigis peale 6 tulid mingid väikesed vead sisse. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 19:10 | |
| Ma ei tea..Viie sain:D Imestan..kuidas veel.. Punkte tahaks teada nüüd. 1-4 olid lihtsad. 5-6 ka. Need jätsin esialgu vahele...Aei...kuuendat alguses hakkasin seitsmenda pihta lahendama. Eniveis, imestasin veel, et nii lihtne... Seitsmes siis...No mittemidagi rasket, arvestades veel sellega, et ma eile paar sarnast ülesannet ära tegin. Tabeliga tegin. Jasiiskaheksas. Omaarust tegin kõik õieti, kuigi arvud olid vägakahtlased. Ja siis pärast...Aulaees. Katre räägib, et ta sai, et esimesele kulus rohkem..Suhtniiet..Okeisiis. Õnneks ma polnud ainuke, kellel teisiti oli, niiet ma lootsin vel. Nkn ma seal jätsid pi sisse ühte jumala haigesse kohta, kus see pm võimatu oli ja värki. Jasiis tulen koju vaatan netist vastuseid. MA olin jumala kindel, et nelja saan. Ma tahaks teada, kust nad mul need punktid võtsid seal kaheksandas. Valesti oli ju. Oeh, ma olen igatahes õnnelik, et ma viie sain. Väga õnnelik. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 19:11 | |
| ää, ikka kuus ülesannet pidi kokku tegema, eks!!??! |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 19:12 | |
| Jaa. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 19:13 | |
| ok, väga hea... ja nad võtavad lahenduskäigu eest ka punkte. kui läks ühes kohas arvutusviga sisse, siis sealt läheb punkt maha aga kui selle arvuga ülejäänud tehted ja värgid õiged on, siis saad punkte ikka... |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 20:17 | |
| MA SAIN VIIE!!!
ma lihtsalt pidin oma õnne teiega jagama. | |
|
| |
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 20:48 | |
| tahaks ka kunagi lõpueksamitel nii tubli olla, nagu teie. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 21:19 | |
| Õnne kõigile, kes on häid tulemusio eksamitel saanud.. Mul on alles järgmine aasta esimene eksam, niietjamh.. ;D | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 21:35 | |
| MA SAIN KA VIIE. Ma ei uskunud oma silmi e-koolis. Mis ülesanded tegite? Ma mõtlen viimasest neljast. xD Ma tegin kaks viimast, ehk siis 11 punktist, kuigi viimane oli tõeline ulme ja seitsmes ei tahtnud ka välja tulla. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/6/2009, 22:29 | |
| Tore et teil hästi läks | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/6/2009, 14:25 | |
| Ma sain ka viie. (: 49 punkti 50-st ja selle kaotasin ka täiega idiootsest kohast... 8ndas sain mingi asja vastuseks 4,2 ja edasi arvutasin 4,8-ga. Aga kõik on hästi, saksa võiks ka korda minna nüüd. (: | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/6/2009, 17:33 | |
| Oijamh , järgmine aasta tuleb hull. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/6/2009, 17:55 | |
| | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/6/2009, 23:43 | |
| pff, minul oli teievanuselt juba põhikool läbi! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/6/2009, 23:46 | |
| ähh, te kõik kavatsete nüüd mingiteks suurteks ja tähtsateks ja vähest aega omavateks keskkooli nohikuteks hakata? -.- Lubage pisikesele pingule, et te kirjutate edasi, eks :D | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/6/2009, 23:51 | |
| xD eeldusega, et kõik lähevad keskkooli edasi hetkel on küll lihtne aega leida, aga kuidas ülikoolis sellega on... vot, see on juba hullem küsimus :/ | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/6/2009, 09:25 | |
| Tartu elanikud võivad mind sügisest ilmselt silmast silma terroriseerima hakata, et ma kirjutaks.. Ma satun väga tihti Tartusse järgmised kolm aastat. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|