| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
räwr Naljatila
Postituste arv : 90 Age : 28 Asukoht : Seal kuhu sinu silmad ei näe. Seal kuhu lennukid ei sõida.- Sinu voodi tagumises nurgas. *.*
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/3/2009, 14:25 | |
| siin võib koolist rääkida midaiganes ? nojah siis ... mul oli tunnistusel neli 3 , ja mingi kolm 5 ja ülejäänud neljad. Käitumine oli mitterahuldav .. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/3/2009, 21:42 | |
| 7 viite ja ülejäänd neljad.. käitumine oli hea XD Veider, et muusikas ja inkas mitterahuldav ei tulnud Malbed õpetajad kasutatakse nii kergelt ära.. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/3/2009, 10:44 | |
| Aga mina sain aktusel margi maha. xD Läksin diplomit vastu võtma, siis dire kätles... Aga dire oli enne mu trenni juhendaja/õps, misiganes. Ja trennisärk mu lemmiksärk. Ja siis ma kandsin seda ja siis ta ütles: "Väga vahva särk, väga vahva särk." Ma olin nagu peet... See särk tglt suht mitu aastat vana. Huvitaval kombel vastu pidanud. Nii et jaaah... a ta ajab üldse kahtlast teksti. Läksin klassi diplomit lumelinna ehitamises vastu võtma ja siis ta käskis meil suvel harjutada... Muidu oli kutsehariduse-teemaline loeng. Saime endale mingisugused vihikud, kus on võimalustest kirjas. A ma arvan, et lähen ikka gümnasse... Lõpuaktuse pärast põen ainult... No ja siis mata ja esta eksamite pärast ka, kuna ma avastasin, et ei oska mitte midagi ja inka pärast, sest õpetajat vapsee ei huvita siiamaani, kas keegi teeb eksami v ei. Peab rääkima taga.. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/3/2009, 23:31 | |
| meil nees vihikud tükk aega juba:D igatahes ma vihkanvihkan katseid ja matat:D | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 15/3/2009, 09:37 | |
| Tunnistusest rääkides... ma vihastan. Mul olid kaks ainet kolme ja nelja vahel, õpsid väänasid ikka kolme. :S Ausalt, tahaks neile tuupi teha. Bioloogia ja mata :S Üks viis eksis ka kahe kolme ja nelja karja sisse ära Käsitöö oli mul viis, nagu alati (A) Pm, käitumine ja hoolsus olid head xd. Kuigi eelmistel veeranditel oli käitumine eeskujulik. Mina ei tea, mida sel veerandil teisiti tegin Venku sain esimest koda õppeaasta jooksul nelja Aga no, elab üle Järgmine veerand parandan ennast PS! Ma vihkan matat. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 15/3/2009, 10:41 | |
| Mina oleks üldse äärepealt keemia kahe saanud, aga kolmapäeval tegin kolm tööd keemias ja parandasin kolmeks. Üldiselt tuli kuus kolme: vene keel, ajalugu, mata, keemia , füssa, bio. Käsitööga oli ka mingi nii, et õpetaja ütles, et paneb kolme, aga pärast vaatasin ekoolist ja neli oli, jei. Mul oli puhas kolme seis seal: 5,5,1,1. Vot. Rohkem vist nagu polegi mitte midagi. Aja , kaheksandad peavad üheksandikele aktust korraldama juunis vms. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 15/3/2009, 11:48 | |
| AAAHHHH! Ma vaatasin eile huvi pärast, mis mulle käitumiseks ja hoolsuseks erinevates ainetes on pandud. Kõik olid eeskujulikud, va füüsika käitumine ja hoolsus, mis olid head. Ja ma läksin täiega leili. Füsa õps ei vii nägu ja nime kokkugi. Sa võid talle vastu kõndida ja tüüp ei oska öelda, oled sa ta õpilane või ei! Ja siis pani neljad... No kammooon. Kõik, mis ma teen, on seal tunnis istumine ja tahvlilt maha kirjutamine ja kella vahtimine. Ma ei sega ega midagi... Isegi kässa oli eeskujulik. Aga seal ma naeran kogu aeg oma laudkonnaga üle klassi, tõmblen ringi, kukutan asju maha... mida iganes. Seal ma olen kõike muud kui eeskujulik enda arust, aga näe, viied sain. Aga kokku tulid hoolsus ja käitumine eeskujulikud siiski. (H) | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 15/3/2009, 11:51 | |
| Mul ka käitumine&hoolsus eeskujulikud, tegelikult imestan ma samuti et ma käsitöös käitumise viie sain.Ma ei ole samuti eeskujulik, ainuke tund kus ma lihtsalt märatsen .(meil käsitöö õps klassijuhataja ka, niiet pole vist ime) | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/3/2009, 09:06 | |
| Õpsid ei ole kunagi millegiga rahul.Mul olid kõik viied ja mulle öeldi, et ma võiksin ennast natukene rohkem kokkuvõtta ja kuhugi trenni minna, siis oleks kehka viis tugevam.Keda see kurat huvitab, kui tugev mingi viis on? | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 14:37 | |
| ei.
ÄRA TEE TOPELTPOSTITUSI, kasuta EDIT nuppu -.- | |
|
| |
| |
| |
Disaster Juudijõulupuu
Postituste arv : 240 Age : 30 Asukoht : At the Freakshow .
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 14:45 | |
| - Keiti kirjutas:
- Jäeti kellegile veel vaheajaks õppida?
Nope. Lucky us. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 14:45 | |
| Mul põhimõtteliselt jäi.Tuleb kohe esmaspäevak Kt. | |
|
| |
Disaster Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 14:46 | |
| Meil kolmapäeval. Maadeavastajate kohta. Mul nagunii on hetkel igav, vb hakkan nende nimesid tuupima. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 14:50 | |
| Mul jäi ainult matas vist:D | |
|
| |
| |
| |
Disaster Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 14:54 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| |
| |
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 14:57 | |
| AAAA. Ma pole seda Kängu värkki vaadanudki jaa me saame pool neli kokku :) | |
|
| |
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/3/2009, 15:01 | |
| Meil tuleb esmaspäeval inkas Kontrolllltööö | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|