MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

Kooolkooolkooool. - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 16:38

jah. õpetajatepäev, siis kui meil on viis tundi Mad

meil on viimaselajal palju naljakaid aaasju juhtund Very Happy

Nt.. ma ostsin endale uued nallid eksole .Very Happy Ja kohe pidi Lällu loomulikult ühe endale napsama ja üritas seda mulle pähe panna, kui Ruth maitea... ee... üle minu põlvede midagi võtma kummardas Very Happy Nall loomulikult kukkus maha ja otse Ruthile pähe. Ma mingi kohe hakkan tal juustes ringi sobrama "kuhu see kukkus". Tglt kukkus maha xD See oli naljakas (:

Ja siis need pildid, mis me koolis tegime xD lol lol lol Very Happy

Kujutate ette? Mulle ei meenu hetkel midagi veel..
ahjaa Very Happy
Tulime täna koolist ära ja tegime kastanimunaga "jalkat" Very Happy Meie musaõpsi praktikant kõndis mööda eksolee. Very Happy ja Ruth ja Teele räägivad valgusfoori taga seistes(see praktigant oli ka seal) midagi uue ilmatüdruku nimest xD et samanimeline isarott on mingis multikas. Very Happy Ja siis Teele julmalt valjult "Ja selle uue musaõpsi nimi on ka mingi Meerit ..." edasi ta öelda ei saanud, sest me Ruthiga vedasime ta minema sealt xD xD Naerus lämbudes läksime teist teed xD

Mina olen meieklassi ägedate seas.^^ Vat nii ästi on :d Aga viimasel ajal oleme ne nende nõmedate ossidega ka kokku hakanud sulama,.. Aga parmudega ikkaveel mitte Very Happy

Ja meil oli kunagi Pähklipurejast viisijupp koolikellaks, aga ühel ilus päeval kolmandas klassis tervitas meid tundidesse mõttetu tirin. Ja seda siiani. silent
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 17:50

Meil oli siis täna kaks tundi karjäärinõustamist, see oli päris lahe. Pani tohutult mõtlema, et mida ikka edasi teha (st kuhu gümnaasiumisse mina ja mida peale seda teha...)
aii, ma olen liiiiga aktiivne noor. Hakkan Hiiu keelt korjama, korraldan praegu kahte üritust, järgmine nv ilmselt Tartusse siis...Õppimine ka veel. Loodame, et Loore saab ikka hakkama...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 18:51

Heh. Very Happy
Ma lükkasin oma järgmisele õppeaastale just hoo sisse. Very Happy Või noh, hakkasin tulevase kooli asju ajama. (H) Eks näis, mis tuleb... Very Happy Btw, Ingrid. Ole õnnelik! Very Happy Asi käib... Very Happy

Ja ma ise ei saa ka aru, mis see aasta juhtunud on... Very Happy Nagu... koguaeg jooksen ringi mööda ilma. Very Happy Hetkel korraldan ühte üritust. Tglt nagu... jamh. Very Happy Selle Noorte liidrite koolituse vaheülesanne. Very Happy Mulle eriti ei meeldi see seltskond, kuigi tuleb tunnistada, et... Very Happy Jah. Paar joodikut ja narkarit on korralike keskele ära eksinud. Elame üle. Very Happy

Ja siis järgmine kuu on ees vähemalt 1 koolitus ja ülejärgmine kuu 2 koolitust.

Ahjaa. Üritan klassile vaikselt mingit ekskurssi välja mõelda. Very Happy (Loore teab, Loore teab! Very Happy )

Ja siis nüüd hakkab jälle T.O.R.E., millega meenus, et mul kaelas juba Toimetulekukooli asi ja filmiprojekt. Very Happy Ja siis see Avaliku esinemise ring... ja Resa ma jätan vist ära. Very Happy Tglt tahaks minna, aga oleks imelik sinna lihtsalt sisse marssida... Noh. Näeme. Reedeni aega. Very Happy

Reedel on õpside päev. ^^ Pool tundi 1 tund ja mul esimene vaba ning kuna 4 esimest toimuvad, saan juba peale kolme tundi ehk siis mingi 11 paiku vabaks. Jippiii. Very Happy
A tglt on alati nii, et kui sul koolipäevadel kooli pole, ei oska sa midagi teha. Very Happy
Tegemist on tglt rohkemgi, kui vaja, kuid... Jamh. Hakkab vaikselt ülepea kasvama. (A) Aga üritan edasi... Very Happy Unicefi osas võtan isa nõud esialgu kuulda... Very Happy

Aga siis hetkel meenus tänane eesti keele tund. Very Happy
Kaur oli endale mingisuguse juukselõksu juustesse toppinud. Very Happy Ja siis õps mingi lõpuks märkas ja kommenteeris seda. Very Happy

Aili: "Kusjuures, kuist sa selle klambri said?"
Kaur: "Laua pealt!"
Aili: "Enda laua? Minu meelest oli see enne minu laua peal."
Kaur *vaatab segaduses ringi*: Kuradi varganägu selline, Indrek!"
Aili: "Heh. Ega mul midagi selle vastu pole, et sa seda kannad. See oli lihtsalt ühe minu klassi tüdruku oma, kellel olid täid..."

Nagu... Ü.L.I.H.E.A.! XD
Kuidagi nii see läks. Very Happy

Ja noh... jah. Üldiselt läheb ka koolis suhteliselt edukalt. ^^
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 19:23

Ei olnud nii. Very Happy

Aili (naerdes) : Kaur, kust sa selle lõksu said?
Kaur: Laua pealt.
Aili: Minu laua pealt või?
Kaur: Ei siit..
Indrek: Siin laua peal oli (näitab laua ääre poole)
Kaur: Panid rotti, jah?
Aili (naerdes) : Ei lihtsalt, siin ühel olid täid ja..
Kaur võtab ruttu lõksu peast, klass pahvatab naerma. Very Happy

Muide, Sille, kuhu kooli sa lähed? Mida me teeme ilma sinuta? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 19:32

Ahnii. Võimalik. Very Happy
Midagi taolist oli tõesti jah. Very Happy
Ma ei teadnud alguses, et tahan seda meelde jätta. Very Happy
A danke. Nüüd ma õpin selle pähe. Very Happy
A põhimõte oli mul sama ju. (A)
Aga nt see 7. klassis mate tund oli ülevägev. (Y) See viimse kui detailini peas. XD (H) Very Happy

Arro: "No mida sa tahad?!"
Kaur: Vastust öelda.
Arro: No ütle siis.
Kaur: 30 kraadi ja 150 kraadi.
Arro: Oled nüüd rahul?
Kaur: Jaa... EI!
Kait: Kaur tahab lutsukommi!
Kaur: Jaaaa!

Ja Arro andiski. Very Happy

Aga mina tahan minna Haapsallu. Very Happy Täpsemalt Haapsalu Gümnasse. Very Happy teised pole üldse kutsuvad. Very Happy
Ja mis te minuta teete? Sa ei taha ju väita, et keegi must puudust tundma hakkaks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 20:00

See oli tõesti jumala hea. Very Happy
Ja kuidas ta siis terve tunni uhke näoga oma pulgakommi lutsutas. Very Happy
Täitsa veider mõelda, et see tobu mu sugulane on. Very Happy

Eniveii... MUIDUGI me hakkame sind igatsema. DAA
Koolis hakkab siis väga igav kui sina koguaeg midagi ei korralda. Ja kellega ma siis Hendriku lokkidest räägin? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 20:05

Ojaaa. Very Happy
Ja siis meie haisupurk... 7 oli parim nh. XD
Ja Kaur on sinu sugulane???
Vapsee värk.. :d

Ja Hendriku lokkidest saad Meriliga rääkida. Very Happy
Ja nomh... minu asemele tuleb teisi ju. (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 20:45

Jajah.. kuidas Kaur ja Kait käisid sellega ringi ja lasid nuusutada. Very Happy
Gerli sünnal ka..
Arro: Näe seal on vaas ju!
Gerli: Ei sinna ma ei taha.

Kõik jälle naeravad. Very Happy

Aga Merilil on kergelt kopp ees juba mu meestest. Ja niisama silmarõõmudest nagu Hendrik. Very Happy

Ja teist sinusugust pole. Muide, mis sa selles suhtlejatestis said? Ekstravert? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 20:54

Ehhee.
See oli jah. (Y) Very Happy

See aasta mul pole ühtegi silmarõõmu. :/ Very Happy

Ja :) . Eks selle HG asjaga vaatab, aga kangesti tahaks... Very Happy
Ja MSNis olen sul ju ikkagi olemas. Wink

Ja ekstravert, ikka ekstravert. Very Happy Vaata, kuidas ma lobiseda võin... Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 21:02

Ei olnud (Y) ..
See oli rõve, see purk haises hullemini kui skungi sabaalune. Very Happy

Aga Hendrik juu. Very Happy Kutt on lihtsalt liiga perfektne et tõsi olla. Very Happy

Aga no.. MSN pole seesama juu. Very Happy Aga jah.. sinu otsus, mis mul siin vinguda. Very Happy

Ma olin see diplomaatiline suhtleja. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 21:10

No seda küll, a ikkagi oli (Y). Very Happy
Ma mäletan, kuidas mul silmad tagurpidi läksid, kui see nina alla pisteti. XD

Ja Hendrik.. nohh. Ei kommentaari. Very Happy

Ja ega ma käiks ju Türil ka. Very Happy Iga kell saab kuhugi maha istuda siis ju. Wink

Juhuu. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 22:32

tglt kool on nii koom vahel:D kuigi nagu täna polnud midagi vga ägdat:D
esimene keemia- mingi 6 katset pidime tegema:D mu vedas ma olin kõige targema inimesega paaris:D ja nagu jesss ma sain töö nelja:D
siis tuli muusika:D jälle jess ma sain töö nelja ja veel mõlemad osad:D(kuulamne ja teooria:D)
siis tuli kirjandus:D kas ta tõesti usub et me oleme nii aeglased et loeme kolme lehekülge 10 min?:Dta on loll:D
siis tuli ühiskond:D mingi omu käis rääkimas ja umbes 2 minutit enne tunni lõppu tuletasime me talle meelde miks ta siia tuli:D see on see kui segadusse me kõiki ajame:D
siis tuli geo.. nh nagu ikka. aga naljakas oli:D pidime mingit teksti lugema õps tuli mnu juurde ja vaatas mu telefoni mis pinalis oli:D õigemini mmmit selle küljes.. tükk aega vahtis:D ma olin suremas naerukatesse:D
peale seda tuli inka vist:D kohutavalt mõttetu:D luuletuse sain 5+(H)Very Happy kt ja jt oli kaa aga nh jh:d
siis tuli mata... ohissand kt jälle...ma tõsiselt loodan et läks õigesti:D
siis tuli venku:D mingi asi oli teha siis ma tegin selle kiiresti ära ja kogu ülejäänud aja karjusin õpsile et mul on valmis... ta tahtis ene lugeda kui koju saime ja kui ta mind lõpuks kuulis siis ütles lihtsalt et võib koju minna... nagu arghhh:D

Tagasi üles Go down
NJJ
Võlur
NJJ

Female Postituste arv : 68

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime30/9/2008, 22:52

Neli viit on ka hea saada, jaa. Very Happy
Nendes tundides ka veel, mida ma abosluutselt ei oska. ;d
ei, tore on. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime1/10/2008, 15:05

Täna oli hea päev. ^^
Va see, et Kärka, va.... Very Happy ei taha minuga veeta oma elu viimast pooltundi. Jama. :d

Aga siis seda et meie uus dire on tglt normaalne. Very Happy Küsisime Andraga kooliraadio kohta ja ta isegi näitas meile ära. Very Happy Jõle hea oli tglt. XDAlguses läksime Katre kabinetti. Tema ei teand üldse, et meil kooliraadio olemas. Very Happy Ja siis pärast tuli välja, et see tal seal ühe laua peal... XD Vähe hea. Very Happy

Ja siis seda ka, et Andra mu peale vähe vihane ju. (A) Very Happy Ma kogu ta aja suutnud viimasel ajal igast kõikvõimalike asjadega kinni panna. (A) Mitte meelega! Very Happy Nüüd me oleme Türi valla noorte ümarlauas. 8 inimest on seal vist... Very Happy Oisust ja Retlast ja Laupast või kuskilt olid ka 2 inimest. Very Happy Ja siis täna Linnavalitsusse. Esimene kohtumine... Very Happy

Ja siis hakkame Kooliraadiot kah tegema... Very Happy Avaliku esinemise ringiga arvatavasti. St, et järgmisest kuust. Very Happy Käisime idee välja Ailile ja ta oli nõus. Very Happy

No ei saa mina aru, mis kurat muga toimub... Very Happy Tglt ses suhtes kahju, et ma hakkan jälle jalgu alla saama ja siis nüüd tahan lahkuda... Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime1/10/2008, 18:08

arvake ära, kellel oli täna 9 tundi Sleep

Lastekoor on nagu on xD
Kunstis tegime kustutades pilti (H). Mul tuli sitaks hästi Very Happy
geo, lota, venku igavad.. Very Happy
Kekas sai draamat(lotas kaa)
kässas kaa:D Tegime kooki muudje, tund aega läks kauem. Sealt ka see üheksas tund ;D

ühe unustasin ära- .- ei meenu xD
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime2/10/2008, 16:21

Õujeah, täna sai pulli Very Happy
Ma lõin Holgeril nina veriseks . Kogemata loomulikult Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime2/10/2008, 16:38

Saksa keel, my love...tõeline päevarikkuja xD

Homme on koolis õpetajate päev, nii et saab kaks tundi varem lahti. cheers
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime2/10/2008, 16:50

ämn... ästitore oli Very Happy

eta - igav
kirjandus - igav
mata - igav
venku - MA SAIN ILMA SPIKRITA VIIE!
inka - TK oli... kolm kukub.. ;S maiosanudsedaosa!
Aiku - igav. Me pidime kirjutama enda endisest klassijussist(kes mind vihkas ja mind kiusas ja keda ma siis vastu vihkasin) kes valiti aasta parimaks õpetajaks vm. Pidime kirjutama häid omadusi temalt.. Terve klass kirjutas täpselt sama teksti Very Happy
Lastekoor - mu seljataga mingid kaheksandikud olid sisse vedanud mingi klassivenna ja siis see kössitas terve tunni seal laua all xD
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime2/10/2008, 18:52

Homme on õpside päev nii et 4 tundi jääb ära Very Happy muidu pidi 8 olema:P
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime2/10/2008, 19:19

ma olen nii pettunud .
Õpsidepäev on päeval, kui meie klass läheb kooli kolmandaks tunniks ja 12-ndikud asendavad ainult kolm esimest tundi Sad
Ja ei usu, et tervise õpetaja enda tundi loovutada tahab. ;(
Ja nii tulebki kõige mõttetum õpetajatepäev läbi ajaloo.
ISEGI TUNNID POLE LÜHENDATUD!
Ja lisaks on bioloogias KT Sad

nii. Ma mossitasin piisavalt XD
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime2/10/2008, 20:23

Hah:D
meil jääb ka neli viimat tundi ära... ja tunnid on lühendatud:Dja mingid nii suvad tunnid ka noh:D mussa ja kunst ja esta ja venku:D
wii:D
täna oli nii masendav päev:D
kõigepealt keemia kus õps polnud meie katsete tulemusi üle vaadanud. Siis tuli ühiskond:D wii ma vastasin mingi küsimuse hästi:d aga nh suht lebo tund:D
siis kirjandus.. issand meile anti kt küsimused... nagu midaaa:D mai viitsi õppida eesti keele ajalugu ju:D
siis tuli mata:Very Happy ma üritasin midagi aru saada:D suht masendav:D
vahepeal saime biovihikud kätte...nagu midaaa. ma puudusin ühe tnni ja see materjal oli puudu ainult ja ma sain kolme miinuse:S:D
ja siis tuli inka:D ma teadsin et mul ei läinud töö hästi aga KOLM?:d nagu mida:d ma pole kolm aastat inkas kolmesi saanud:D inkast saime ära lastekoori kus sel ajal oli ainult meie klass ja nii tekkis meie klassi ansambel:D nh parem kui lastekoor igatahes:D issand mis laulud see aasta laulupeol nh:D
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime20/10/2008, 18:05

Kle need laulupeo laulud on jah suht kahtlased.. me mingi terve tunni õpime paari rida, nagu eriti mõnus.. aastaga peaks ühe laulu selgeks saama :d

aga huh... jube. Ma pean homme kolm kontrolltööd järele vastama ja ülehomme ka. Kahe päevaga kuus kt'd. Lihtsalt pidin kuskil mainima xd
Vaat see on kui puudud :p
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime20/10/2008, 18:25

Homseks on nagu niiiiii palju õppida lihtsalt, mega jube. Veerandist ära väsinud, võks viimane nädal lebom olla, aga ilmselt mitte. Täna sain keemia KT ka nelja mingi mega haige asja pärast. Igasugused arvutusülesanded molaarruumala kohta ja selliste KERGETE asjade kohta, need on tõesti kerged. Aga no ilmselt kui ma pidin mingi ainekoguse F'i massi leidma, siis hakkasin ma kohe kindlasti Fe massi leidma. Ja terve ül läks valeks sellepärast. :/ A noh, veerand on ikka viis, nii et suva, keemiast ei tahakski nelja saada, see mega kerge imo. Very Happy
Muidu oli koolis em suht kino ikka. Mingi "läääähme Räpinasse diskole siis, hohohohohhohahahahhaha" teema oli. No tõepoolst, öelge nüüd veel keegi et me oleme 9.klass. A noh, minu vabandus on see, on ma olen ainukesena klassis 14, teised on juba 15. Üks tüdruk sai just mõned päevad tagasi, nüüd ta küsib koguaeg: "Kommenteeri tunnet ainukesena 14 olla" Vahepeal käib suht pinda, aga no suva, mu arust ongi just lahe. Very Happy
No see selleks, kino ikka.
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime20/10/2008, 18:44

Mina ei jõuagi kooliajal õppida. Ainus võimalus õppida on vaheajal lol!

Aga viied kukuvad ikka! (10. klass, tehke järgi...)
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime21/10/2008, 15:52

Mis koolis käid? Very Happy
Nojah, ma käin suht maakoolis ja igas aines pole hindamine ka väga ränk või karm, aga siiani on mul tunnistusel AINULT viied olnud (va eelmine aasta esimene veerand füüsika neli) ja sellel veerandil on mul ainult 2 nelja üldse olnud (irw, ma tõesti ei tea kuidas see võimalik on, sest ma pole mingi ränk tuupur võimidagi, ma peaaegu et ei õpigi kodus, viied lihtsalt kukuvad kuidagi)
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next