| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 16:38 | |
| jah. õpetajatepäev, siis kui meil on viis tundi meil on viimaselajal palju naljakaid aaasju juhtund Nt.. ma ostsin endale uued nallid eksole . Ja kohe pidi Lällu loomulikult ühe endale napsama ja üritas seda mulle pähe panna, kui Ruth maitea... ee... üle minu põlvede midagi võtma kummardas Nall loomulikult kukkus maha ja otse Ruthile pähe. Ma mingi kohe hakkan tal juustes ringi sobrama "kuhu see kukkus". Tglt kukkus maha xD See oli naljakas (: Ja siis need pildid, mis me koolis tegime xD lol lol lol Kujutate ette? Mulle ei meenu hetkel midagi veel.. ahjaa Tulime täna koolist ära ja tegime kastanimunaga "jalkat" Meie musaõpsi praktikant kõndis mööda eksolee. ja Ruth ja Teele räägivad valgusfoori taga seistes(see praktigant oli ka seal) midagi uue ilmatüdruku nimest xD et samanimeline isarott on mingis multikas. Ja siis Teele julmalt valjult "Ja selle uue musaõpsi nimi on ka mingi Meerit ..." edasi ta öelda ei saanud, sest me Ruthiga vedasime ta minema sealt xD xD Naerus lämbudes läksime teist teed xD Mina olen meieklassi ägedate seas.^^ Vat nii ästi on :d Aga viimasel ajal oleme ne nende nõmedate ossidega ka kokku hakanud sulama,.. Aga parmudega ikkaveel mitte Ja meil oli kunagi Pähklipurejast viisijupp koolikellaks, aga ühel ilus päeval kolmandas klassis tervitas meid tundidesse mõttetu tirin. Ja seda siiani. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 17:50 | |
| Meil oli siis täna kaks tundi karjäärinõustamist, see oli päris lahe. Pani tohutult mõtlema, et mida ikka edasi teha (st kuhu gümnaasiumisse mina ja mida peale seda teha...) aii, ma olen liiiiga aktiivne noor. Hakkan Hiiu keelt korjama, korraldan praegu kahte üritust, järgmine nv ilmselt Tartusse siis...Õppimine ka veel. Loodame, et Loore saab ikka hakkama... |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 18:51 | |
| Heh. Ma lükkasin oma järgmisele õppeaastale just hoo sisse. Või noh, hakkasin tulevase kooli asju ajama. (H) Eks näis, mis tuleb... Btw, Ingrid. Ole õnnelik! Asi käib... Ja ma ise ei saa ka aru, mis see aasta juhtunud on... Nagu... koguaeg jooksen ringi mööda ilma. Hetkel korraldan ühte üritust. Tglt nagu... jamh. Selle Noorte liidrite koolituse vaheülesanne. Mulle eriti ei meeldi see seltskond, kuigi tuleb tunnistada, et... Jah. Paar joodikut ja narkarit on korralike keskele ära eksinud. Elame üle. Ja siis järgmine kuu on ees vähemalt 1 koolitus ja ülejärgmine kuu 2 koolitust. Ahjaa. Üritan klassile vaikselt mingit ekskurssi välja mõelda. (Loore teab, Loore teab! ) Ja siis nüüd hakkab jälle T.O.R.E., millega meenus, et mul kaelas juba Toimetulekukooli asi ja filmiprojekt. Ja siis see Avaliku esinemise ring... ja Resa ma jätan vist ära. Tglt tahaks minna, aga oleks imelik sinna lihtsalt sisse marssida... Noh. Näeme. Reedeni aega. Reedel on õpside päev. ^^ Pool tundi 1 tund ja mul esimene vaba ning kuna 4 esimest toimuvad, saan juba peale kolme tundi ehk siis mingi 11 paiku vabaks. Jippiii. A tglt on alati nii, et kui sul koolipäevadel kooli pole, ei oska sa midagi teha. Tegemist on tglt rohkemgi, kui vaja, kuid... Jamh. Hakkab vaikselt ülepea kasvama. (A) Aga üritan edasi... Unicefi osas võtan isa nõud esialgu kuulda... Aga siis hetkel meenus tänane eesti keele tund. Kaur oli endale mingisuguse juukselõksu juustesse toppinud. Ja siis õps mingi lõpuks märkas ja kommenteeris seda. Aili: "Kusjuures, kuist sa selle klambri said?" Kaur: "Laua pealt!" Aili: "Enda laua? Minu meelest oli see enne minu laua peal." Kaur *vaatab segaduses ringi*: Kuradi varganägu selline, Indrek!" Aili: "Heh. Ega mul midagi selle vastu pole, et sa seda kannad. See oli lihtsalt ühe minu klassi tüdruku oma, kellel olid täid..." Nagu... Ü.L.I.H.E.A.! XD Kuidagi nii see läks. Ja noh... jah. Üldiselt läheb ka koolis suhteliselt edukalt. ^^ | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 19:23 | |
| Ei olnud nii. Aili (naerdes) : Kaur, kust sa selle lõksu said? Kaur: Laua pealt. Aili: Minu laua pealt või? Kaur: Ei siit.. Indrek: Siin laua peal oli (näitab laua ääre poole) Kaur: Panid rotti, jah? Aili (naerdes) : Ei lihtsalt, siin ühel olid täid ja.. Kaur võtab ruttu lõksu peast, klass pahvatab naerma. Muide, Sille, kuhu kooli sa lähed? Mida me teeme ilma sinuta? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 19:32 | |
| Ahnii. Võimalik. Midagi taolist oli tõesti jah. Ma ei teadnud alguses, et tahan seda meelde jätta. A danke. Nüüd ma õpin selle pähe. A põhimõte oli mul sama ju. (A) Aga nt see 7. klassis mate tund oli ülevägev. (Y) See viimse kui detailini peas. XD (H) Arro: "No mida sa tahad?!" Kaur: Vastust öelda. Arro: No ütle siis. Kaur: 30 kraadi ja 150 kraadi. Arro: Oled nüüd rahul? Kaur: Jaa... EI! Kait: Kaur tahab lutsukommi! Kaur: Jaaaa! Ja Arro andiski. Aga mina tahan minna Haapsallu. Täpsemalt Haapsalu Gümnasse. teised pole üldse kutsuvad. Ja mis te minuta teete? Sa ei taha ju väita, et keegi must puudust tundma hakkaks? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 20:00 | |
| See oli tõesti jumala hea. Ja kuidas ta siis terve tunni uhke näoga oma pulgakommi lutsutas. Täitsa veider mõelda, et see tobu mu sugulane on. Eniveii... MUIDUGI me hakkame sind igatsema. DAA Koolis hakkab siis väga igav kui sina koguaeg midagi ei korralda. Ja kellega ma siis Hendriku lokkidest räägin? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 20:05 | |
| Ojaaa. Ja siis meie haisupurk... 7 oli parim nh. XD Ja Kaur on sinu sugulane??? Vapsee värk.. :d Ja Hendriku lokkidest saad Meriliga rääkida. Ja nomh... minu asemele tuleb teisi ju. (A) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 20:45 | |
| Jajah.. kuidas Kaur ja Kait käisid sellega ringi ja lasid nuusutada. Gerli sünnal ka.. Arro: Näe seal on vaas ju! Gerli: Ei sinna ma ei taha. Kõik jälle naeravad. Aga Merilil on kergelt kopp ees juba mu meestest. Ja niisama silmarõõmudest nagu Hendrik. Ja teist sinusugust pole. Muide, mis sa selles suhtlejatestis said? Ekstravert? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 20:54 | |
| Ehhee. See oli jah. (Y) See aasta mul pole ühtegi silmarõõmu. :/ Ja :) . Eks selle HG asjaga vaatab, aga kangesti tahaks... Ja MSNis olen sul ju ikkagi olemas. Ja ekstravert, ikka ekstravert. Vaata, kuidas ma lobiseda võin... | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 21:02 | |
| Ei olnud (Y) .. See oli rõve, see purk haises hullemini kui skungi sabaalune. Aga Hendrik juu. Kutt on lihtsalt liiga perfektne et tõsi olla. Aga no.. MSN pole seesama juu. Aga jah.. sinu otsus, mis mul siin vinguda. Ma olin see diplomaatiline suhtleja. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 21:10 | |
| No seda küll, a ikkagi oli (Y). Ma mäletan, kuidas mul silmad tagurpidi läksid, kui see nina alla pisteti. XD Ja Hendrik.. nohh. Ei kommentaari. Ja ega ma käiks ju Türil ka. Iga kell saab kuhugi maha istuda siis ju. Juhuu. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
NJJ Võlur
Postituste arv : 68 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 30/9/2008, 22:52 | |
| Neli viit on ka hea saada, jaa. Nendes tundides ka veel, mida ma abosluutselt ei oska. ;d ei, tore on. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/10/2008, 15:05 | |
| Täna oli hea päev. ^^ Va see, et Kärka, va.... ei taha minuga veeta oma elu viimast pooltundi. Jama. :d Aga siis seda et meie uus dire on tglt normaalne. Küsisime Andraga kooliraadio kohta ja ta isegi näitas meile ära. Jõle hea oli tglt. XDAlguses läksime Katre kabinetti. Tema ei teand üldse, et meil kooliraadio olemas. Ja siis pärast tuli välja, et see tal seal ühe laua peal... XD Vähe hea. Ja siis seda ka, et Andra mu peale vähe vihane ju. (A) Ma kogu ta aja suutnud viimasel ajal igast kõikvõimalike asjadega kinni panna. (A) Mitte meelega! Nüüd me oleme Türi valla noorte ümarlauas. 8 inimest on seal vist... Oisust ja Retlast ja Laupast või kuskilt olid ka 2 inimest. Ja siis täna Linnavalitsusse. Esimene kohtumine... Ja siis hakkame Kooliraadiot kah tegema... Avaliku esinemise ringiga arvatavasti. St, et järgmisest kuust. Käisime idee välja Ailile ja ta oli nõus. No ei saa mina aru, mis kurat muga toimub... Tglt ses suhtes kahju, et ma hakkan jälle jalgu alla saama ja siis nüüd tahan lahkuda... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/10/2008, 18:08 | |
| arvake ära, kellel oli täna 9 tundi Lastekoor on nagu on xD Kunstis tegime kustutades pilti (H). Mul tuli sitaks hästi geo, lota, venku igavad.. Kekas sai draamat(lotas kaa) kässas kaa:D Tegime kooki muudje, tund aega läks kauem. Sealt ka see üheksas tund ;D ühe unustasin ära- .- ei meenu xD | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2008, 16:21 | |
| Õujeah, täna sai pulli Ma lõin Holgeril nina veriseks . Kogemata loomulikult |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2008, 16:38 | |
| Saksa keel, my love...tõeline päevarikkuja xD Homme on koolis õpetajate päev, nii et saab kaks tundi varem lahti. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2008, 16:50 | |
| ämn... ästitore oli eta - igav kirjandus - igav mata - igav venku - MA SAIN ILMA SPIKRITA VIIE! inka - TK oli... kolm kukub.. ;S maiosanudsedaosa! Aiku - igav. Me pidime kirjutama enda endisest klassijussist(kes mind vihkas ja mind kiusas ja keda ma siis vastu vihkasin) kes valiti aasta parimaks õpetajaks vm. Pidime kirjutama häid omadusi temalt.. Terve klass kirjutas täpselt sama teksti Lastekoor - mu seljataga mingid kaheksandikud olid sisse vedanud mingi klassivenna ja siis see kössitas terve tunni seal laua all xD | |
|
| |
Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 31 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2008, 18:52 | |
| Homme on õpside päev nii et 4 tundi jääb ära muidu pidi 8 olema:P | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2008, 19:19 | |
| ma olen nii pettunud . Õpsidepäev on päeval, kui meie klass läheb kooli kolmandaks tunniks ja 12-ndikud asendavad ainult kolm esimest tundi Ja ei usu, et tervise õpetaja enda tundi loovutada tahab. ;( Ja nii tulebki kõige mõttetum õpetajatepäev läbi ajaloo. ISEGI TUNNID POLE LÜHENDATUD! Ja lisaks on bioloogias KT nii. Ma mossitasin piisavalt XD | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/10/2008, 18:05 | |
| Kle need laulupeo laulud on jah suht kahtlased.. me mingi terve tunni õpime paari rida, nagu eriti mõnus.. aastaga peaks ühe laulu selgeks saama :d
aga huh... jube. Ma pean homme kolm kontrolltööd järele vastama ja ülehomme ka. Kahe päevaga kuus kt'd. Lihtsalt pidin kuskil mainima xd Vaat see on kui puudud :p | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/10/2008, 18:25 | |
| Homseks on nagu niiiiii palju õppida lihtsalt, mega jube. Veerandist ära väsinud, võks viimane nädal lebom olla, aga ilmselt mitte. Täna sain keemia KT ka nelja mingi mega haige asja pärast. Igasugused arvutusülesanded molaarruumala kohta ja selliste KERGETE asjade kohta, need on tõesti kerged. Aga no ilmselt kui ma pidin mingi ainekoguse F'i massi leidma, siis hakkasin ma kohe kindlasti Fe massi leidma. Ja terve ül läks valeks sellepärast. :/ A noh, veerand on ikka viis, nii et suva, keemiast ei tahakski nelja saada, see mega kerge imo. Muidu oli koolis em suht kino ikka. Mingi "läääähme Räpinasse diskole siis, hohohohohhohahahahhaha" teema oli. No tõepoolst, öelge nüüd veel keegi et me oleme 9.klass. A noh, minu vabandus on see, on ma olen ainukesena klassis 14, teised on juba 15. Üks tüdruk sai just mõned päevad tagasi, nüüd ta küsib koguaeg: "Kommenteeri tunnet ainukesena 14 olla" Vahepeal käib suht pinda, aga no suva, mu arust ongi just lahe. No see selleks, kino ikka. | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/10/2008, 18:44 | |
| Mina ei jõuagi kooliajal õppida. Ainus võimalus õppida on vaheajal Aga viied kukuvad ikka! (10. klass, tehke järgi...) | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 15:52 | |
| Mis koolis käid? Nojah, ma käin suht maakoolis ja igas aines pole hindamine ka väga ränk või karm, aga siiani on mul tunnistusel AINULT viied olnud (va eelmine aasta esimene veerand füüsika neli) ja sellel veerandil on mul ainult 2 nelja üldse olnud (irw, ma tõesti ei tea kuidas see võimalik on, sest ma pole mingi ränk tuupur võimidagi, ma peaaegu et ei õpigi kodus, viied lihtsalt kukuvad kuidagi) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|