MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

Kooolkooolkooool. - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime18/9/2008, 16:50

Täna oli suht ... rets päev Very Happy
Esimene tund oli füüsika, kus oli KT ja seega igav.
Teine oli mate, kus ma ei istunud (ja terve ülejäänud päev ka mitte) enda pinginaabriga, sest teda polnud, vaid teise klassiõe Ingridiga, kellel ka pinginaabrit koolis polnud. Kui tavaliselt olen ma mates nende seas kes kõik ülesanded ja värgid esimeste seas valmis saab, siis täna oli pm nii et tahvli peal jõuti ka enne valmis kui ma enda vihikus. Terve tund oli valus irvamine, kuigi tavaliselt ei saa üldse mate tunnis naerda ega rääkida. Kerge värvilistepliiatsite sõda oli ka, aga see on teine teema. Very Happy Pm oli muidu suht igav. Very Happy
Kolmas tund oli inka, kus me Inkuga midagi väga ei teinud, hakkasime päevikusse nimepäevi sodima (nt. kui mingi päeva peal oli nimi Leelo, siis kindlasti kirjutasime me sinna juurde Tungal ja sodisime punasega ringid ümber. Suht kena päevik on mul nüüd, aga tavaline asi Very Happy) Muidu suht igav, niisama.
Neljas tund oli geo, kus sai retsilt nalja tegelt. Terve tund joonistasime Inkuga vihikusse ühte pilti, mis pidi endast kujutama pankranniku (või mille iganese xD) kivimeid ja selle läbilõiget nagu. no noonistasime ära siis ilusti ja siis hakkasme veits täiendama seda. Alguses meri alla, siis ananass merepõhja, siis Käsnakalle, siis Pätrik, siis väike haikalake ujuma, siis väike sinivaal selle panranniku juurde. Siis päike taevasse, siis linnud, siis Ingrid, kes mööda pankrannikut üles ronib, siis Ingrid, kes pankrannikult otse kiviklibusse kukub, siis Ingrid, kelle raisakotkas ära päästab, siis suuuuur helikopter, siis Estonian Air'i lennuk ja siis mingi liblikas oli ka vist. VB oli veel midagi, aga ma tõsiselt ei mäleta Very Happy Lõpuks polnud seda pankrannikut nähagi. Rohkem geos ei teinud midagi Very Happy
Viies oli ühiskonnaõpetus, kus ajud mul ära kärssasid, kuues keemia kus ajud veel rohkem ära kärssasid, need olid igavad ka.
Siis tulid kaks käsitööd, kus me uuelt õpilaselt küsisime kas tal poiss ka on ( ta on veits mööda ja juba otsa vaadates saab aru kas tal on poiss või ei ole) ja no ta ütles ka siis et ei ole. Me hakkasime igast küsimusi siis küsima, et kas meie koolis on ilusad poisid ja kas talle keegi meeldib ka. (see oli retsuilt naljakas tegelt, sst ta opn selline inimene, kes peaks kõigepealt endaga hakkama saama ja alles siis võiks endale poissi hakkama otsima). Ta vastused olid ka mega kinod, nii et veits polnudki naljakas. Suht evil jah, aga no oli naljakas lihtsalt. Very Happy

Peale tunde läksime statale, kus homme toimuvaeks Setomaa olümpiamägudeks avamise proovi tehti ja veel hiljem käisime poes, kust ma endale täna juuksevärvi ostan ja blondid juuksed helepruuniks värvin. ooooooo õudust

päeva lause: kes Ingridile pragu kaevab, siis ise sinna prantsatab. ma prantsatasin sest mul lendas Musi jäätise pealt pool seda jäätist ära. haha:D
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime18/9/2008, 16:59

oeoeoe Very Happy
Mul oli... hmm... suht usually day, a ägä ikkagi, võimiss?XD Very Happy

Kaks eestikeelt. Suht igav, kui välja arvata see, et Härõuld pandi minu kohale istuma (ma olin täna Kellli kõrval). Nii, ett...xd ma ei tea, misma nüüd teen, kui Lällu tagasi kooli tuleb. Very Happy

Mata. Te teate juba, et seal aint karjutakse

Vahetund oli koom xD Ma võtsin kotist mapi välja ja kiirustasin mööda koridori teitele jrägi- ise ei pand tähelegi, et mul mapp valetpidikäes xD Järsku lendasid sealt vahelt mingid väikesed lehekesed välja xD Hui hakkasin koristama Very Happy Terve koridori põrand oli pabertükke täis veel peale seda XD Aga tssst. Ärge kellelegi öelge:D Ma saaks õiendada.^^ (:

Venku. Kirjandi(mis koosnes seitsmest lausest) sain nelja Very Happy Jumala ohmu olen noh Very Happy Lauapeal oli õpimapp, millekaanel oli suht kõik minu eksimiskohad kirjas. KORREKTSELT! XD Ma olin just lehe ära viind ja siis vaatasin seda lehte. Ossamaalle, ma olin enda peale alles kuri:D

Inka. Ah mõttetu. Kt tulekul .Suva Very Happy

Iitingbreik! Very Happy Need on alati naljakad xD Seekord siis ruth ootas mind, aga ma ei suutnud seda pläga süüa Very Happy Aga kõht oli julmalt tühi. Venitasin seal veits ja närisin korralikult 66 korda kõik läbi xD xD Või oli see 33... xD Pohh Very Happy Igatahes, tüüp kahmas mult kahvli käest ja hakkas mulle (tükeldas ikka korralikudeks suuupisteteks kaa xD) kartulit suhu toppimaXD See oli nii naljakas xD Pm. Mind toideti täna.^^

Aiku. TK sain nelja ja õps pani lehele, et ma sain 15 punkti, aga ma lugesin üle ja sain 17. Jahuu -.- Ja siis ta noris mu kallal nende küsimuste pärast ilgelt ja ütles, et ta ei saa mulle kusagilt poolt punkti juurde pigistada, et ma viie saaks. On lehm no.

Lastekoor jäi äraa Very Happy:D:D

ahjaa. Ja eile pani Ruth alles hea lause maha xD
"See kes joob terve pudeli Nestead üksi ära, ei ole mitte Nestea sõber. Vaid kadekops!" XD
ARvatavasti te ikka teate Kreisiraadiost Kivipallur Jürkat, kes ütles et
"See kes joob terve pudeli veini üksi ära, ei ole mitte veinisõber. Vaid jooodik!" XD
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime19/9/2008, 13:55

Mmmõnus päev. Very Happy
Andra ei sõimandi täna. Very Happy Aint terve PC rahva lubas mu vastu ässitada. Very Happy

Geos vastasin kaarti. Viiis. (H)

Bios oli konta. Very Happy Üritasin (ÜRITASIN! :d ) õppida ka midagi, aga siis kõndis Kärka must mööda ja jäi uue osaga terroriseerima. Very Happy Lubas kogu foorumirahva eest peksa anda. Very Happy Igavene mõrd selline. Very Happy Aga tegelikult oli ikkagi tore suga rääkida ja naerda. Wink (Ei mäletagi enam, mispärast. Very Happy )
Bio töö läks enda arust edukalt. Very Happy

Füüsikas andsime tunnitöö hindele. Tunni lõpus õps jälle närvitses ja meie irvitasime. Sweeet.

Enne keemiat sattusin ma pundile kaklejatele koridoris peale. Ja mis kõige veidram - kannatajaid vist poldki. Midaiganes... Ja siis lahutasin nad ära ja siis üks tüüp küsis, et kas ma õps. Very Happy Vahtisin lolli näoga paar sekundit. "Jah, olen küll." Naer reetis mu. Very Happy Aga siis vähe ülbed tatid nh... Hakkasid uuesti kaklema ja näitasid fakki ja sõimlesid. Vahepeal ajasin ma üht tüüpi mööda koridori taga. Very Happy Aga see lõppes poole koridori peal, kui ma ta peaaegu juba kätte olin saanud, sellega, et ma libisesin ning oleks peaaegu ninali lennanud. Very Happy

Keemia oli samasugune seakisa nagu alati. Wink

Ja inkas tegime kontrolltöööd. Very Happy Terve päeva olin sunnitud kuulama, kuidas nad ikka ei oska ja ei suuda ja ei taha. Very Happy ma see ainus loll, kes tööd ootas. Very Happy Enda arust läks suht hästi ka, ainult 3s punktis pole kindel. Aga teised peaks olema... Pmst, ma arvutasin välja, et kui 90%ga saab viie ja meil on võimalik seal saada 50 p, siis ma sain endale lubada 5 eksimust. Very Happy
Loodame, et ei lähe üle viie... Very Happy

Ja nüüd siis.... koduuu. Very Happy Kaiduga kartsas veel arutasime natukene töö üle ja siis temale olid kerged asjad, mis mulle rasked ja vastupidi. Very Happy Ja siis ta küsis ka selle peale, kui ütlesin, et rahul olen, et noh, kolme saan siis ikka kätte? Kõõksusime seal sada aastat selle peale. Very Happy

Ja siis jalutasime Kätliniga koju ja ma kaalun tagasi Loomestuudiosse minekut... Elame, näeme. Very Happy
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime19/9/2008, 16:28

Täna kooli polnud, olid Setomaa Olümpiamängud (õpilaste omad. Igast Setomaa kohast oli rahvast Very Happy). Nii, alguses pidi hommmikul rahavriietega koolimajja minema, sest me pidime rongkäigus igast lippe ja silte hoidma:D Olime siis rongkäigus ära, pidime veel esinema ka. Siis jooksuga koolimajja, vahetasime riided ära, spordiriided selga.

Esimene ala oli pendelteade. Mina seal ei olnud, aga elasime täiega kaasa. Värska oli viimane, sest teatud isikud ei suutnud pulka edasi anda. Petseri võistis:D:D

Edasi oli meie vanusegrupis kõrgushüpe (7-9 klass tüdrukud) Mitte see selili kõrgus vaid nagu karjapoiss on nimi, ma ei tea kas teate. Jalad ees nagu : D seal ma ei tea mis koha ma sain, aga keskel arvatavasti. Ma ei oska seda lihtsalt.

Kolmas ala oli staadionijooks (400m), kus ma olin esimene, ehk OLÜMPIAVõITJA, YAYYY xD. mega raske oli tegelikult viimasel sirgel tõmbas kõik kohad täiega kangeks ja mega raske oli joosta, aga võitsin mingi 3-4 sekundiga teist kohta. Kokku oli meie vanusegrupis osavõtjaid umbes 30 ma arvan, aga meie jooksus 10. (võitsin ma ikka üldse ka, 30seast). See oli armas. Very Happy

Siis oli mingi vahepaus ja sel ajal käisin seiklusrada tegemas (orienteerumine, MINU ALA!) See polnud võistlusena ja ma lihtsalt sörkisin selle läbi, et lõdvestada veits. Raja peal oli vaja mingeid vastuseid ka teada, nt eestlasest Olümpiavõitja (kerge:D) ja olümpiarõngaste joonistamine (olid vildikad ja siis pidi neist õiged värvid välja otsima ja õiges järjestuses joonistama). Ma värve ikka teadsin, aga järjekorda hui teadsingi, suht võssa läks see. Aga nüüd tean sellleeest (kuigi vist meelest on läinud juba) Very Happy

Neljas ala oli hantlitega (0.5 kg mõlemad) kaugushüpe, kus ma olin teine koht, Kuna põhi kaugushüppaja oli haige ja mega paljusid ei ilmunud üldse kohale, siis oli kerge. Very Happy Ma hüppasin elu vähe ka, esimene katse astusin üle ja teine katse oli 3.27. Siis tuli välja et esimene koht on teada (INKUUU!) ja mina ja Jete oleme teise ja kolmanda koha jagamisel. Siis tuli lisakatse, kus mul oli põhiline et ma üle ei astuks. Mingi 5cm varem tõukasin ära ja hüppasin 3.29 . Jets vaatas ka et ta üle ei astuks ja hüppas 3.16 Niisiis teine koht. Hõbemedali saime kaaaaaa! Very Happy

Siis tuli Setomaa nooriku võistlus. Üllatusalad olid seal (mida me muidugi juba varem teadsime:D). Esimene oli kartulikorjamine. Et oli üks kilest pikk riba maha pandud, kus peal umbes 30 kartulit. Siis oli niii,e t kui start öeldi, pidi kindad kätte panema, ämbri võtma ja need kartulid sinna sisse korjama. Kui kile lõppu jõudsid, siis seal oli kartulikott, kuhu ämbrist kartulid sisse pidid kallama. Siis tagasi starti tühja ämbriga jooksma. See läks suht võssa, sest ma ei saanud kotti üldse kartuleid sisse nii hästi kui vaja. Teine aeg oli (seal oli ainult 5 võistlejat, sest sinna valiti igast koolist ainult kiiremad ja paremad nagu. Irw, peale värska kooli osales sellel võistlusel ainult üks kool veeel Very Happy).
Teine ala oli hüppenööriga hüppamine 30sek jooksul. Sain 70korda. Jagasin Jetega esimest kohta sel alal.
Kolmas ala oli heegeldamine 30sek jooksul. MIngi eluhaige lõng oli ja ma sain umbes 25 seda silmust vist.
nende kolme ala kokkuvõttes olin esssa siis. Olümpiavõitja jällega, yay. Very Happy

Muidu iga ala vahel oli klassiõdede ja teiste sõpadega kerge tsill stata peal, aga ma ei viitsi sellest väga kirjutada. Very Happy Aaaaaa, loosiauhinna sain kaaaa, milleks oli 8pastakat XD (aga mul ona lles 4, sest ma jagasin ülejäänud ära)
Ja siis ma sain mega hää ¹oksi ja ühe järjehoidja (irw) selle eest, et kui me koolis ükspäev kirjandit kirjutasime (teema Sport võimaldab paljutki), siis mul oli klassi kõige parem töö (y). kui ise sportlane, siis see teema mega kerge.

Edasi oli lebu, juuksuris käisin ja lasin otsi lõigata. Nüüd istun kodus ja ootan OLÜMPIADISCOOOT! XD
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime19/9/2008, 16:39

atäna oli suht pointless päev, kui välja arvata see, et mina pidin olema see tsikk, kelle peal näidati mingit vedelike hingamisteedest välja saamise asendit.^^ missiis, et seda igas klassis tehakse XD
Igatahesss... mind valiti väga ebõiglaselt! Very Happy Võinho. Valesti valiti XD Õigemini mind ei valitud. Õpetaja käskis. aga noh pohui see xD Ma olin lauajaoks liiga pikk xD Jalgadel oli nii valus ja pea oli pooleli õhus. Ässti ebamugavoli xD Arusaadav, miks inimesed sellepeale end jalule peavad ajama. See on nii valus ju! Very Happy

Ja bios, tegime rakumudelit. Meie krupil tuli nagu megakenaa Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime19/9/2008, 18:38

7 tundi, igav Very Happy Inka test ja niisamaaaaaaa..Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime23/9/2008, 21:38

Haha.
Sellest nädalast on Tuula jälle back in the game. (H) (loe: koolis)
Eile nägin küll ta jopet kartsas, kuid ühist tundi pold. Very Happy ja siis kui Meieri klassist välja sain... Ahh. Very Happy Nii tüüpiline Tuula: jube vinguvalt, koridori teisest otsast: "Sille, kurat! Oota mind ka!" Very Happy

Aga jah. Täna füsas oli ego. (A) Käisid Gerdaga Kadris ja siis tõi kihisevaid. Kõik said kollased, kuigi nurusid rohelisi, kuid mina sain otsekohe, nurumata, rohelise. (H) Very Happy
Ajaaa. ©okolaadi jagas ka ainult mulle. (H) Very Happy

Okei. Väike keksimine. (A) Kuid koolis palju toredam jälle. Very Happy Keegi, kes nalja teeb jms. Very Happy Kuigi suht kõik teemad olid meil vahepealt ära räägitud, niisiis... Very Happy

Ja siis täna oli Madisepäeva jooks. Ümber järve. Iga klass pani 8 inimest- 3 tüdrukut, 5 poissi välja.
Eeeesimeeeese koha saimeeeeee! (H) Very Happy ^^

Edumaa oli päris mõnus. (H) Ma alustasin jooksu. Esimene vahetus lõpetas suht ühes rivis. Mõni samm vahet. Very Happy Mul oleks kontaktläätsi vaja - kaotasin mingi ühe sammu vähemalt, kui ma Kädyt nende käed pikkas tüüpide seast otsisin. Very Happy
Kuid noh - lõpp hea, kõik hea. :)

Ainus asi oli, et ma ei teinud korralikult soojendust. :$ Kõigest mõned venitused. Andis tunda kohe. Very Happy Mitte aint kiiruses, vaid ka jooksujärgses olekus... Very Happy Phh. Very Happy Never doing this mistake again!

Ja siis saime kõrrejoogid. XD Vuhuu! Very Happy

A noja siis üldiselt läheb ka koolis hästi ja jube tore on ja ma olen hakanud vahetusjalatseid kasutama ja puha ning õpsid on normaalsemad ja me kohati juba üles kasvanud ja mida iganes. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime23/9/2008, 22:27

ahmul oli suhht pointless päev Very Happy
Nalja ikka sai - kusjuures , ma ei tea, kas ma olen seda siin maininud, aga meil muusikaklassis riiulipeal üks purk, mille sisse on selline pehme mängusiil surutud xD
Siis iga muusikatund käbi see mööda klassi ringi ja õpetaja on ikka kilplane no Very Happy Ta ei võta seda ära! Very Happy ütleb, et me tagasi paneks sinna, kust võtsime. lol! Noh, eks me paneme, aga võtame kah Very Happy
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime23/9/2008, 22:56

haigelt lihtne nädal meil Very Happy...

Esmaspäev oli tavaline koolipäev, kuid täna oli kaks esimest tundi ja siis kõik ülejäänud tunnid laulsin segakooris (a).

Mingi koguaeg panid poisid kilde maha, nii et naersime kõveras. Kommenteerisime ja naersime. Muidugi pidime laulma ka. Sain ühe hiina ja jaapani vahel oleva riigis elanikuga rääkida, kes räägib ka korea keelt ja näeb hiinlase moodi välja. Väga lahe... Siis homme on meil 2 esimest tundi, siis 2 ja pool tundi koori ja siis keka ja kirjandus. Lohv päev. Neljapäeval ei pea ültse kooli minema. kell 10 peame agapes olema ja laulma 2 ja pool tundi, siis tuleb suur lõunapaus. Ma tõmban uttu koju, käin hambaarsti juures ära ja kell 5 tagasi agapesse. Seal peame kontserdi ära ja siis kell 8 tagasi kooli ja seal toimub paartyy... xD... Ja reede ma ei pea kooli minema, kuna emaga oleme juba ammu kokku leppind, et see pidi olema vaba päev Very Happy.

Ja ongi lohv nädal Razz
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime23/9/2008, 23:04

Suht jube päev:D esimene kohe keemia ja kt.. siis mussa kus meile ant mingi friiking rühmatöö teha nagu referaadina... nagu kes tahaks Bachist referaati teha?Very Happy siis geo ... seal pidi ka kt olema aga selle saime õnneks edasi lükatud:D peale seda kirjandus... issand kui nõme õps meil on niiet jube tund... peale seda tuli mata kus me vist kordasime... keegi aru ei saanud kuna meil eelmine aasta kohutavalt jama õps ( terve eelmise aasta 9 klass kukkus eksamil läbi selle õpetaja pärast). Siis oli ühiskond. vot see on küll lohva tund kuigi meile teatati et kt tuleb ainult mingi 60 mõistet ja 10 küsimust... peale seda oli inka. muidu oleks suva olnud aga me pidime tegema essee mingil väga nõmedal teemal ja lühendeid ei tohtinud kasutata. nagu omg... kes viitsib don't pikalt välja kirjutada?Very Happy venku jäi õnneks ära kuna meil eelmine nädal oli üks tund rohkem.
ühesõnaga jube ja terve nädal on mingi iga päev mitu tööd:S:D
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime23/9/2008, 23:32

Haha *irvitab*

Mul liiga lihtne cheers
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime24/9/2008, 08:27

Vaene loorekesekene. Very Happy
Mul oli reedel nii. Very Happy 5 tundi, 4s neist hinne. Very Happy Geos kaart, inkas ja bios konta, füssas tunnitöö... Very Happy
Aga kõik sain viied. :)

Oeh. Ja meil klassijuhet pole ka ju. Very Happy Ja kuna ma klassivanem, siis ma hakkan täna mööda koolimaja ringi tõmblema, et meie pilte kätte saada... Very Happy Loodetavasti käib see kähku. Mul vahetundides muudki teha. (A) Very Happy

No ja siis õhtu poole tuleb vist end Ringa juurde vedada... Pole kindel, a vean ikka. Very Happy Seda paganama talendijahti tuleb korraldada... Phh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime24/9/2008, 16:49

suht tore päev oli, aga ma olen nii väsinud, et... no teieolete ka peale 8-t tundi väsinud! :O
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime24/9/2008, 17:28

Kunst oli äge, tegime seal maski xD. Olin näost valge nagu tont (kipsimask) ainult silmad olid tumedad-tumedad xD. Kummitus Very Happy Koridoris oli suht mark käia.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime24/9/2008, 19:11

Jestas...reedel on mul koolis rebaste retsimine...
...ehk siis meie, üheteistkümnendikud, saame rebaseid retsida.
Ootan põnevusega Twisted Evil
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime24/9/2008, 20:03

Ma ajasin t2na yhiskonna tunnikas sellist soga, et ise ka ei usu xD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime25/9/2008, 15:20

oioi Very Happy Naljakas Very Happy oioi Very Happy

Kool ise oli suht pohhui xD aga enne aikut tuli mul empeka küljest see kaelapael ära ja siis noh..xd
pm hakati seda kõigile kaela viskama. Ja kui poisid selle kättesaid. ohoo Very Happy Nad oli rõõmsad kohe xD Lasssooo xD Tegid lassosõlme ja terve aikutund hüppasid sellega seal, kuigi pael lühike olema Very Happy:D

Ja kui me enne kojutulekut vetsus käisime, siis tegime peldikus jumstyle'i ja ma hüppasin koridoris ringi ja hüüdsin ruthile "vaata mind! ma olen nii äge!" ja vehkisin oma salliga xD Vaatan seljataha. Oja. OHMYMEE! XD Ma vehkisin kooli peaaegu kõige kurjema õpsi näo ees salliga xD Igatahes tema naeris Surprised ja mina naersin ja siis ma jooksin XD Jooksin trepist üles ja mingi redeliga tööline tuli vastu, täiega lükkasin ta jooksuajal vastuseina mingid redelid kolisesid aga ma ei saanud naermist lõpetada. Hakkasin nutma naerukäes xD Väganaljakas oli Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime25/9/2008, 16:22

Mm...
Mina sain pildid kätte ilusti. ^^ Või noh, tglt sai Tuuli , a vahet pole. Very Happy

Homme peale tunde on esimene T.O.R.E. sel aastal. :) Juhuuu! Very Happy

Ja täna olid õppused... Mingi saime just klassi tagasi, kui alarm jälle pirisema hakkas. Õhh. A mingi veider värk oli. Räägiks pikemalt, a pole aega. Very Happy

Ja siis kõikidele käivad minu erinevat värvi sokid närvidele. Very Happy A mulle meeldib! (A)

Aga eile õhtul oli ka lahe. Very Happy Pooleldi. Nii kaua, kuni noortekasse jõudsime. Ei taha täna enam üldse minna... Peab. Aga siis ma küsin plaadi Jaanilt. (H)

Ja ma ei viitsi rohkem mõelda.(A)
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime26/9/2008, 15:45

Meil oli kooli õpetajate päev täna Very Happy Meie klass kui kõige vanemad olime õpetajad, me sõbrannaga andsime saksa keelt ;D Seitsmenda klassi tund oli suht masendav, üks poiss saatis ajalooõpetaja "paremasse paika", tegemist oli naise suguelundi vulgaarse nimetusega, otseselt tsiteerima ei hakkaks Very Happy Teised tunnid, kuuenda ja kaheksanda klassi omad, olid okeid suht Very Happy Aga veendusin täna, et vähemalt kaks poissi meie klassist on suureks saanudja asjalikuks hakanud, mis oli ka positiivne Very Happy Diskole plaanisin minna, aga kuna sõbranna alt hüppas, siis ei lähe ;D
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime30/9/2008, 16:17

Meil on reedel õpetajate päev, täna ütleksin siis, et KAPSAHAUTIS OLI SÖÖGIKS, mmmmmmmmmh, kõige parem!! I love you
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime30/9/2008, 16:21

Jaa, aga kuna Liinal oli täna õpetajate päev, ütlen mina, et meil on reedel.. Ma võiks öelda ka, et meil on neljapäeval, ga ei ütle, sest meil on reedel.
Ah, sa ilmselt ei saa aru, aga ma nagu ütlesin, et millal meie kool seda tähistab... mõistad?
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime30/9/2008, 16:21

Norm päev tegelt. Matas oli töö. See läks mu arvatavasti pikalt *naiste suguelund*isse ja kõige hullem, ma kardan, et saan selle mata töö kolme :S...

Kirjanduses sain kolme. Veel rohkem masetsemist väärt :S

Aga füsas rääkisin õpsile augu pähe, et mu töö pole kolm ja tuli välja, et polnudki. Õpetajale oli üks vastus kahe silma vähele jäänud ja ma sain kolme asemel nelja (aa) lol!
*Psh* täna tuleb mõtetuid kõnesid teha. Mu mobiili arve minimum summast on sitaks puudu Wink
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime30/9/2008, 16:28

Shocked

Wtf? Saaks ma aint kolme viieks ära muuta... See on mu unistus, parandada hinde kolme viieks :S....

Kade olen... Veab sul rendeer
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime30/9/2008, 16:32

Õujea, täna vahetati jälle koolikell ära Very Happy
Nüüd on siis Beethoveni Saatuse sümfoonia Cool
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime30/9/2008, 16:34

Njaaa. Rolling Eyes aga kas tead, et mõnikord mittelahedad on omamoodi lahedad Very Happy?

Koolis on meil klassis ka 2 gruppi.

Lahedate grupp ja mittelahdate grupp. Nüüd arva ära, kes arvab, kumb on lahedam ja kumb on lahedam?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next