MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AutorTeade
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

Kooolkooolkooool. - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime10/9/2008, 22:11

Jagan su arvamust Very Happy
Meil on ossikool suures osas, mina ei ole oss, saan mingi 6-7 inimesega läbi mingi 140-st Very Happy Thank God, 9.klass, varsti saab ära Very Happy
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime10/9/2008, 22:20

No ma saan läbi umbes kümne inimesega umbes viiesajast. Very Happy
Aga kool on niisama äge koht. Very Happy
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime10/9/2008, 22:33

Amm..okei...
Ma olen kaks päeva puudunud, keskenduda absoluutselt ei saa ja peaks nagu homme minema. Aga ma ei taha! Kaks matat, kaks estat, kunst ja muusika. Kunst on ainuke talutav.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime10/9/2008, 22:42

Mis muusikas siis nii rasket on ?

mul homme - saksa keel, kirjandus, mata, muusika, geograafia ja loodus õpetus Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime10/9/2008, 23:19

Meil mussa mingi suht igav:D aga klass on kõvasti normaalsemaks läinud:D
tegelt meie koolis peaaegu kõik normaalsed või noh sis tegelikult ebanormaalsed:D tglt mõned nooremad klassid on küll vääga kahtlased:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 06:57

Nagu suurem osa kindlasti teavad - mina armastan oma klassi ja ei vahetaks neid jobusid mitte millegi muu vastu. I love you

Täna inkas töö. ^^ Mingi posu sõnu oli. Pold eile aega õppida... Aga pold eriti rasked. Intelligent, intelligence. Charming, charm jms.Prefixes ja suffixes (vms) asjad ka. Very Happy

Meil tuleb mussas aasta lõpus tasemetöö. :/ *vajub maa alla* Võtsin koolist õpiku ja siis eile õhtul skännisin materjali arvutisse. Mõned lehed kopeerisin otse, kuid siiski.... ahh. Mitte millestki ei saa aru. Very Happy Nh, nüüd kordasime küll noodipikkused jms üle, kuid... jamh. Very Happy
Mikk ka kohusetruult teatas, et hästi raske tuleb. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 17:42

oe.. täna oli niii äge päev xD

EEsti keeled olid igavad. Very Happy

Matas oli AT ja mai teadnud, et see tuleb Very Happy Ja ma ei osanud viimast ülesannet(h) Enivei mul hakkas selle ajal Bedwettersi Reidilax kummitama affraid Masendav värk xD Aga mind ei muserdanud ikkagi:D:D

Venku oli igav, TK oli ja mai osanud öelda, et "Isal on vuntsid" ja "Kuidas ta välja näeb" neid mul spikris polnd.

Inka oli kaa igav. TK oli xD

Siis oli sweetsweet söögivahetund. Very Happy neljased lauad ja ruth ja lällu põgenesid, kui seda pläga nägid xD Igatahes, ma olin Kaarliga kahekesi lauas ja kõrvallauast mingid kaheksandikud poisid ajasid midagi mulle, et "olge ikka musid" ja no xD See oli koomiline, kuna Kaarel on nagu... hälvik? Very Happy võibolla rebib ta lihtsalt koguaeg endameelest kildu, aga see on kahtlane Very Happy:D
Igatahes peale seda läksime ajaloo klassi taha ootama eksole. Ja mingid kaheksandikud poisid(xd) on nüüd otsustanud, et võtavad kogu koridori pingid, panevad kokku ja pikutavad siis Very Happy Igatahes, ma istusin pingiäärepeal ja see tüüp tõstis selle teiseltpoolt üles. It meaans; ma kukkusin põrandale istuma. Very Happy sellest sain ma juba suht naerukad ja siiiiiis! Very Happy Me tõime Teelega endale uue pingi eksole. Very Happy Ja just siis, kui ma istuma hakkasin tõmmati see meilt alt ära xD xD SEE OlI STIILNE XDXD Ma veel katsusin, et kas pink all olemas.
no kaks korda järjest xD Nii koomiline. Very Happy

Ajalugu siis. Me pidime koolimärgid saama(me eiteadnud seda) ja õpetaja andis kilekoti - kus need olema pidid Maarjale ja Merkale Very Happy Maarja hakkas siis otsast jagama ja tõmbas kilekotist välja mingi musta junni xD Üritas seda pähe määrida kustile Very Happy:D Igatahes ta küsis üle klassi, et kas keegi neid tahab xD Õpetajal oli umbäz nagu "ups! Võta siit õige kilekott!" Ta oli enda mingid kuivatatud ploomid ja viinamarjad andnud xD
See oli nii koom, et inimesed hakkasid plaksutama Very Happy

Lastekoor - pointless as always. Mingi eriti raske laulupeo laul oli.

ja siis kodupoole. Garderoobis tegime Ruufiga "tüdrukutekätsi" korraks ja siis ta põgenees minu eest ja ma järgnesin talle(h) eriti häälekalt sõimeldes XD Koristajad olid eriti üllatunud nägudega Very Happy Igatahes hakkasime siis astuma. Enne karjusime veel koolis sees, et "see on vangla! Move it move it!" :DVägakoom oli Wink Teistel olid tunnid btw Very Happy Ja siis me hakkasime liikuma Ruuufiga Very Happy Meiega ühines Teele, kes tegelt pid iraamatukokku minema, aga ta ei läinud - no zomg .D:D Igatahes me olime ikka sellel müksamise ja sõimamise tasemel Very Happy Ja hm. Ruth üritas vist mind lüüa võimiskit xD Ma haarasin tal käest ja tõmbasin kogematta Teelel küünega üle põse XD Siis me lihtsalt jooksime seal edasitagasi. Ajasime teineteist taga(h) Oleme soliidsed Very Happy Need, kes kekatunnis olid , vahtisid meid väga huvitatult Very Happy Igatahes superstaari saates käis üks tüdruk meie koolist ja R hüüdis talle ikka mõnusalt valjult, "Vaadake, superstaar jookseb." Pmmmm, ta ei meeldi meile Very Happy tal on mehehääl xD ja alati segakooris ta lõugab Very Happy
Ja siiiiis, me jõudsime valgushvoorideni Very Happy Seal klohmisime veel veidi, Ruth tegi mulle kõdi ja ma vajusin nagu aegluubis pikali xDkössitasin siis seal riia maanteel(h) Natuke kisasime veel ja läksime siis Teelest lahku Very Happy Ahjaa, Maarja tölberdas ka kaasas, aga ta ei teind midagi Very Happy Ta ei ole üks maffiakatest enam(A). Igatahes. Ruthiga läksime naerdes pizzapoeni. Lõugasime seal kaa. Ja siiis, seisime ülekäigu raja juures - kui auto peatus kõndisime niisama minema xD

Kind of naughty mood Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 18:01

Pingu LOL! Very Happy:D:D lol!
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 18:49

seda ma räägin xD
Tänane päev oli kewl Very Happy
Aga ma sain teada, et.. meil hakkab kolmapäeval kaheksa tundi olema Sad
SEe ei ole tore.
Tagasi üles Go down
Diana.
Maailmapäästja
Diana.

Female Postituste arv : 791

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 18:58

Oukei, mul oli täna spordipäev.
Hommikul läksin sinna nohusena, tagasi tulin veel nohusemana Very Happy
Noh, esimene oli siis rivistamine, seal sai nalja. Esimest korda rivistati meid nagu lasteaia lapsi xd. "7B kahekaupa!"
Teine oli 60m jooks, seal oli kohutavalt külm.
Kuulitõuge kah oli kohutavalt külm. See oli kah, et klassiõde lennutas kuuli porri ja ma pidin selle sealt ära tooma :S
Kolmas ala oli kaugushüpe.
Mingid 9nda klassi tüübid mõõtsid seal ning siis lisandus veel 1, kes hakkas valge ja punase lipuga vehkima xd. Meie moodustasime klassiõdedega "Red Club'i" ja kutsusime kõiki sinna liituma (A) Alguses pidi kinnineklubi olema, aga siis avasime selle. Red Club on nendele, kel läksid kõik hüpper metsa omadega.

Jamh, nüüd olen nohusem, aga kooli tahan ikka homme minna. Pääsesime homsest Bio kontrolltööst (A)
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 19:36

padjanägu, [h] kirjutas:
Mis muusikas siis nii rasket on ?

Muusika ei ole raske, vastupidi, ma olen 7 aastat musakoolis käinud ja suren tundides igavusse.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 19:41

*Endiselt kodus*
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 20:04

oe Very Happy
muusika on kõigeraskemüldse Very Happy
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 20:05

Very Happy
Well, esimene tund oli mul mata. :) Seal tunni algusest mingid 15 mintsa rääkisime sellest ekskursioonist, mis meil homme on... õps muutis plaanid suht täitsa ära, niiet ma pidin magamiskoti, mille kooli tassimisega ma nii palju vaeva näinud olin, tagasi koju tassima.. Aga ülejäänd tunni tegime ülesandeid. Ja koju jäi kah üks ülesanne teha. :)
Järgmine oli siis rootsi keel... üks kergemaid rootsi keele tunde üleüldse. Very Happy Lugesime õpikust ühe tunni, siis kirjutasime sõnad, ühe tabeli ja tabel jäi õppida. Very Happy Midagi muud nagu ei olnudki.
Siis tuli muusika... mina ka muusikakoolilaps, niiet töövihiku täitmise ajal oli igav. :) Aga naerda sai, kui poisid mind ja Tintsut laulmise ajal patsist tirisid. Very Happy
Ja järgmine oli bioloogia. :) Harukordselt rahulik tund oli, kuna Gustav, kes alatasa meil tunnis pläriseb, dire kabinetti saadeti, sest ta mind ja Tintsut tahvlilapiga näkku viskas. Very Happy Aga muidu oli lahe, meil on hästi tore õpetaja, niiet huvitav tund oli. :)
Viies oli kirjandus. Very Happy Kuulasime muinasjuttu ja rääkisime rahvajuttudest, siis luges õps meile ette veel mingise muistendi ja...
Edasi tuli kehka. Very Happy Kuna tited olid kuskil ära, siis olime kehkas ainult neljakesti ja lõpuks jäi nii, et Hellu ja Evvu läksid tennist mängima, aga mina ja Tintsu passisime sees, nö ' mängisime sulgpalli' . Tegelikult vahtisime aknast gümnakate spordipäeva. Wink Very Happy
Ja siis.. oleks pidanud olema veel 2 tööõpetust, aga õnneks/kahjuks on mul muusikakool. Very Happy
Niiiet, pääsesin neist. Very Happy
Ja muusikakoolis, nagu ikka, kõigepealt klaver, kus jälle naerda sai...Kuid kui õpetaja mulle uut etüüdi otsis, siis tunnistan, et rohkem vahtisin uimasena aknast välja, kui kuulasin, kuidas õps mulle ette mängib.
Ja solf, elus õudukas. Very Happy Tegelikult oli lahe, aga need kõik akordid jms jooksutasid aju kokku. Very Happy
Ja patsutasime rütmi ka, üle mitme-mitme aasta. :)
Seejärel saade, kust sain kiiresti minema ja siis kojusõit ning.. kodu. Very Happy

Aga muusika on kuidas kellegile.. Very Happy
Minu jaoks on väga kerge. Wink
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime16/9/2008, 19:01

oioi xD
Ma olen pausi pannud nüüd sellest teemast. Teie kaa Very Happy Aga vahetpole, kui kedagi ei koti, kui ägedad mina ja maffiakas oleme Very Happy:D

Enne kooli minekut oli ästitore. Ärkasin üles, tahtsin enda toast tuld põlema panna. NOTHING Very Happy Siis tegin köögis väikese tiiru - läksin ema isa juurde, kes magasid Very Happy ja teatasin neile, et elekter on jällle ära:D Isa tulisiis uniselt püsti, tegi midagi elektrikapis ja elekter tuli tagasi Very Happy Mina panin siiis kenasti riidesse(riietumise ajal oli elekter ära. It meaaans Very Happy Ma pidin enda akende eest enda ülikõvad lillad ja kuldsed kardinad ära võtma -.- Ja siis sai valgust veits. Väga.. paljjas tunne oli riideid vahetada ikka xD) Isa oli tagasi magama läind eksole Very Happy Ja ma hakkasin külmkapist piima võtma. YAY. Külmikus polnud ikka elektrit! Very Happy Läksin taas issi juurde, kes täiesti pahasena juba üles tuli Very Happy Koos külmikuga olid täiesti elektrifreed ka nõudepesumasin ja pliit Very Happy Tähendab. Pikendusjuhe on katki (i). Niisiis. Ma sõin kuivalt enda ciniminiseid Very Happy ja jõin sõstramahla peale . HORRABLE! Very Happy See oli nii piprane ja hapu. Phuh:D Kuiv kh Very Happy Kui lahkusin polnud meie köögisektsioon ikka veel elektrile tärganud Very Happy:D

Niisiis.
Esimenee tunndd - ajalugu . Meile tehti mingi haiglane TK. Mul on tunne,e t suht ästi läks. Aga mai teagi, kui kõvasti ma mööda panin, kui ütlesin, et Benedictuse kloostrireeglites oli kirjas, et nunnad ja mungad ei tohi seksida. Keegi ajaloolane võiks öelda xD

Bio. Ohsamalle. Mikskurat me juuba mingit rakumudelit tegema peame: |
Terve tund möödus üldse rakuga tutvumise teemal (H)Very Happy

YAY Very Happy B-hepatiidi süst Very Happy Huvitav, et teised ei tunnegi kui neid süstitakse, aga minul on niivalus et oioi Very Happy Ja pärast on mitutundi tunne nagu käsi kukuks otsast Very Happy Siis ajasime Teelega Ruthile ja Kellile, et niiii valus oli. Nagu nina mädaneks või midagi XD Tüübid olid püksilaskmise äärepeal:D:D

Inka. TÄIESTI POINTLESS NAGUUU Very Happy

Geograafia - ohsa xD niikoom. Kui me läksime sinna, siis Ruth küsis mult, et mistund algab. Ma ütlesin, et geo ja siis üks musaõps oli meie kõrval suht ja ütles valjult "EI OLE!" Ta rääkis küll kellegi teisega, aga noh xd see oli naljakas Very Happy

Mata - karjumineeee ;/

Venekeel. Uujea. Very Happy Ma sain tunnikontrolli kaheee (H) Lisaks õps sõimas ka Very Happy Yay

Muusika - xdxd lol! lol! lol! lol! niikoom oli, et õps hakkas ähvardama, et jätab meid koduõppele scratch Nagu.. Teele ja Kelli lihttsalt tõmblesid seal ja meil hakkas tervetund käima edasitagasi(neljane rida oli;D) see jubetore "Anna edasi" mäng xd Üks virutas teisele pliiatsiga ja see kes pihta sai saatis enda kõrvalolijale eksole xD Meil oli see siis nii: Mina, ruth, teele, Kelli, Teele, Ruth, mina, ruth, Teele, Kelli, Teele, Kelli - suurtõmbleminexD - Teele, Ruth, Mina xD Ja see oli naljakas, olgugi, et siit lugeda on umbesnagu... "Oioi,nad on nii lapsikud" Very Happy Selline jutt on nõmejutt, sest ma olengi laps ;*

Niii Very Happy See oli siis minu ülikuul päev Very Happy

Ja paar toredamat seika eilsest kh ;D
Enne inkat - istusime ästi kitsas koridoris ja noh. Jalad olid ees niiet möödaminejad pidid üppama vms Very Happy aint õpsidele meie andma hästi teed xd Igatahes mingid väikesed poisid tulid xd Ma ütlesin suht ohtlikul toonil, et kui mulle peale hüppavad siis on ... okei xD jama XD Igatahes Teele jalga nad riivasid xd Ja Teele oli enda asju õppind seal vm. Very Happy. Poiss kadus nurgataha ja Teele viskas koti enda kõrvale, mis tal süles oli olnud, ajas end püsti ja karjus täiega "AI TÜRA NÜÜD SA SAAD!" XD
MAISAA XD
Ma olin selllistes naerukrampides. ja teised olidkaa xD
tglt, tai andnud peksa ega midagi Very Happy Aga noh, kinu peab saama xd

Mm... Ja me istusime pingipeal neljakesi ja ma lõin täiesti lampi enda pea kolm kord järjest vastu seina ära. NIIVALUSOLI! XD Aga muidugi naljakas ka .^^ Very Happy
Okei. Very Happy That's all Wink
Tagasi üles Go down
Astrid.
Juubilar
Astrid.

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime16/9/2008, 20:12

Põhimõtteliselt saab minu blogist lugeda, missugune nägi välja minu tänane koolipäev, kui kedagi peaks huvitama.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime16/9/2008, 20:23

Suht mõttetu päev oli...Kõht oli tühi koguaeg
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime16/9/2008, 20:31

Ma mäletan hetkel oma koolipäevast mõnda asja ainult Very Happy
*Mu käed ja jalad ja selg ja õlad olid eilsest spordipäevast haiged [ja on siiamaani Very Happy]
*Matemaatikas joonestasime ruutfunktsiooni graafikuid... ma ei tea, mulle meeldis Very Happy
*Mata tunnis sai kommi ka Very Happy
*Hambaarst oli saksa keele tunni ajal, mulle pandi kaks plommi ja polnud eriti valus Very Happy
*Hea toit oli, kartulid, hakklihakaste, hapukurgisalat ja klaas külma piima (y) Leib ka Very Happy Ja magustoiduks sai banaani Very Happy
*Klassivend kutsus mind suitsule... Arvata võib, kuhu ma ta saatsin Very Happy
*Tegelt oli igav, sest pinginaabrit polnud Very Happy
*Füüsikas tegime mingit katset, päris vägev oli Very Happy

Tegelt ma ikka mäletan ka üht-teist Very Happy

Homme on käsitöö/kodundus, teeme hoidiseid [minu "pere" teeb õunakompotti (h)] ja pärast seda teeme muhu tikandit, päris ägens Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime17/9/2008, 19:04

oe Very Happy
maiviitsi tervet päeva kirjeldada Very Happy
Aga kekas oli vaablaste seks xD Tegelikult pole naljakas - nad peavad ju kaa sugu tegema - aga ma ikkagi naeran lol! lol!
Mingi paar minutit kõik klassiõed ja puha vahtisid neid ja siis Merilin ütles ästi etteheitvalt, et Andke neile privaatsust xD Viskas neile lehe peale ja. appikuinilbe xd See leht ikka rappus vägevalt Very Happy
See oli naljakas xD Need olid suuured! Kimalased! Very Happy oleks nad niisama seal istunud, oleks me ilmselt hirmunult mööda statat laiali jooksnud xD Aga neil oli muud tegemist, kui meid nõelata Very Happy
Mudu sain kekas nelja ja kolme Cool pallivise ja 50m. Very Happy

Lotas oli tore Very Happy Pidi tegema viis näidet mingi mõõtmisviisi kohta Very Happy. Teele mingi sügas oma kõrva ja õps arvas, et ta tõstis kätt. Ütles, et ta vastaks eksole Very Happy Ja teele ei saand aru .^^ Sosistas ruthile oopis, et "kes?"XD Ja muidugi siis õpetaja ütles üle klassi et "sina jah! Keskes?" XD
"Ah minaa."
"Noh. Ütle üks võimalus(maitea, mingi kaudnemõõtmine vmsXD) kaudseks mõõtmiseks."
"ämnn...(kusjuures, ta ütleb vägapalju päriselus igast ämne ja ömne. Very Happy:D) Näiteks läbitud vahemaa..."
"Ja kuidas sa seda mõõdad?"
"Ma ei tea"
"Kuidas ei tea? Miks sa selle siis sinna kirjutasid?"
"Tuli pähe"
Appikuinaljakas xD Meie pikk, rangeilmeline ja madala häälega meesõps pööööritas silmi xD
See dialoog jätkus veel XD aga igatahes Teele oli Ruthilt maha kirjutanud ja tal polnud õrna aimugi, kuidas seda leida. missiis, et õpetaja seda varem pikaltpikalt rääkis. xD Valus Very Happy

Geos. Very Happy Ma istusin täna Kelliga ja ausaltkaa XD Me eii rääkinud! Aga ükskord.. Kelli küsis minult, et kas see on jalgpallivärav või sild. Ja õpetaja pistis kisama, et me oleme terve tunni padranud nagu turueided. Mul oli umbes naguu... "MISAAASJA?"XD Maisaand alguses arugi, et meie. Ta ütles, et tagantpoolt kolmaspink. Hui hakkasingi end keerama. Ja siis ütles ta, et eestpoolt neljas. Selge.xD Mina ofc Very Happy
Hullult kaua vahtis mulle vihaselt otsa ja loomulikult ülejäänud klass.^^ Very Happy Ma oleks äärepealt naerma pahvatanud. Nii koomiline Very Happy

Ja siis palliviske ajal, kui margaret viskas KOLMEKÜMMENDKUUS MEETRIT! hakkasin ma Ruthile hästi madalal ja sellisel.. noh. omapärasel häälel rääkima "omal ajal viskasin ma kirikult risti otsast ära..." Pm tuli seda jura vägapikalt Xd Ja selle jaoks, et naljale pihta saada peaks seal kohal olema: D Meie kõkutasime neljakesi igatahes mitu tundi Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime17/9/2008, 19:21

Minul oli täna spordipääääev. Very Happy
8.45 läksin kodust minema ja 9.20 olin pirita metsas. ^^
ja siis 9.30 oli start ja enne starti loeti sekundeid ja tehti 2 pilti kaaa . Very Happy
ja siis hakkasime kõndima , kõik alguses jooksid , aga nagu : mida asja te jooksete , kui see oli kõndimise värk ?! Very Happy
Siis lõpuks jäime me Piretiga kahekesi , ennem olime koos Getteri, Jaanika, Sandra ja Eloraga. Kõnnime kõnnime , jõuame Getterini ja siis jätame Getteri selja taha. ^^ Siis vahepeal olime kahe koolivenna taga, kes suitsetasid xd Siis kui oli vaja mäest alla minna, ainult siis me jooksime ja üks kord koperdasin mäe peal ja kukkusin, suht irv. Very Happy
A üldiselt tegime me selle 6,5 km kõndimise 37 minutiga ära. Razz
Ja peale seda läksime koos Jaanikaga Pireti juurde hommikusööki sööma . ^^
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime17/9/2008, 19:37

Tänane oli suht äge Very Happy
Koolimaja ei köeta, mis tähendab, et see on masendavalt külm, mis omakorda tähendab, et terve esimese tunni me lõdisesime korralikult, terve klass pmst Very Happy Teise tunni alguses ütles meie eesti keele/kirjanduse õpetaja [kes meenutab mulle vana ja kobedat Maie Põldu :DxD], et me võime minna ja joped selga panna. Alguses oli suht naljakas talvejopega klassis istuda, aga hea soe oli vähemalt Very Happy Geo ja bio ajal olin ka jopega, siis läksime sööma ja panin jope ära. Inglise keele tunnis oli aga piisavalt jahe, et ma enne saksa keelt selle jälle selga ajasin, enne tööõpetust võtsin jälle ära Very Happy Tööõpetuses tegime hoidiseid, meie "pere" tegi õunakompotti, ma loodan, et läks hästi Very Happy Vägatsill päev oli xD
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime17/9/2008, 19:38

Heh:D täna oli koom päev:D
Hommikul ärkan üles selle peale et ema helistab ja küsib mis kellaks ma kooli:D muidugi ma vaatasin kella mis näitas seitse läbi ja ütlesin automaatselt et üheksaks:D noh siis magasin paar minutit ja avastasin et kaheksaks ju ikkagi:D olin niikuinii hiljaks jäänud ja magasin edasi:D
Lõpuks sain kooli ja hiilisin mata õpsi selja tagant klassi:D (mata oli esimene:D) ta vist õnneks ei näinud mind:d
Siis oli ajalugu... muidugi tuupisin sest mul kt tegemata aga siis tuli välja et järgmine tund:D nagu argghh:d siis õps terve tund millestki mida ma kuulata ei viistinud:D vahetunnil poisid lollakad nagu ikka üks käis tulemasinaga mööda klassi ringi ning ähvaras tüdrukute juukseid põlema panna:D õnneks ei pannud aga nh koom oli ikkagi kuidas ta üritas meid veenda et me läheksime põlema nagu säraküünlad:D:D
siis oli esta:S mingi tk ja kirjand tuli ära anda:D upppps ma unustasin asesõnad ära nagu:S:D sõnaliikide peale oli tööVery Happy
Siis oli bio:D vaba tund põhimõtteliselt aga õps kontrollis et kas esimesest tunnist puudujad on kohal:D seisis minu ees küsis:
"Jaanson?"
"Siin."
"Lehe said?"
"jah."
"Kus Jaanson on?"
"mina olengi."
"aa."
issand kui koom see oli:Dnh siis oli töpa mis oli igav:D siis oli venku kus oli tööVery Happy umbes 90 sõna pidime kirjutama ja ma ei teadnud u 20t:Dups:D
siis tuli Tarbekunst:D issandkuikoom:D me naersime terve tund aega:D liisil olid shokolaadist võõrutusravi kõrvalnähud ning ta nakatas sellega ka mind ja kätlinit:D ma võin kihla vedada, et terve klass vaatas mis meil viga on:D nagu omg käts laulis:D:D
nh õnneks jäi teine tarbekunst ära:D
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime17/9/2008, 20:51

Woohoo, kolmapäev on läbi xD
Täna oli mingi mõttetu päev. Vene keel oli esimene tund ja arvatavasti kõige jubedam, kuid mind õnneks ei küsitud. Õpetaja pani osad tüübid Venemaa kaardi peal linnu näitama ja see oli ülinaljakas, kuidas keegi midagi üles ei leidnud, sest Venemaa on nii suur Very Happy
Järgmine oli mata, kus me kordasime reedeseks tööks. Mul õnnestus isegi natuke aru saada, mida me tegime, nii et vb polegi kõik päris metsa läinud.
Keemia oli nõme :/ Me õpime alkaane ja ma ei oska seda teemat üldse. Mul oli miljon küsimust, aga õpetaja ei vastanud neile, kuna minu täitmata töövihik juhtis ta tähelepanu kõrvale. Ta ütles, et puudumiste ajal tuleb iseseisvalt kodus kaasa teha...aga mida teen, kui ma mitte midagi ei oska?
Keemia tunni ajal sain ma endale lõpuks retsitava rebase ka ära valitud, nii et 26. september tuleb lahe Very Happy
Majandus oli jälle jõhkralt naljakas. Õpetaja rääkis mingist majandussüsteemidest ja ühel hetkel liikus teema mingit imelikku teemat pidi geiparaadile What a Face
Ja siis oli söömine...kartulipuder ja maksakaste, õhhh. Üle ühe korra kuus ikka ju maksa ei sööks xD
Kirjanduse õps jäi omaenda tundi hiljaks, nii et see venis kõvasti lühemaks. Me kirjutasime pool tundi Poe elulugu ja rääkisime sellest, kuidas ta armus oma 7-aastasesse sugulasse(intsest oli vist omal ajal päris popp Wink ), kui ta oli ise 20...klassi poolt kostis selle peale päris korralikku iuuuutamist.
Kunstiajalugu on maailma kõige hullem tund, isegi hullem kui vene keel Razz Seal sa vähemalt mõtled kaasa, aga kunstiajaloos peame me ainult kirjutama, kirjutama ja kirjutama. Mu käsi oli lõpuks nii surnud, et ma ei suutnud Da Vinci nime ka õigesti kirjutada xD Renessanssiajastu kunst on igavam kui vene keele käänded Very Happy

Vedas, et täna ainult 6 tundi oli Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime18/9/2008, 16:04

8 reaalainet
Igas aines õppida
Kaks Kt-d - Keemia, eesti keel.
Hea toit
Venivad tunnid (hullemini, kui näts)
Puhveti shoks

Tänased märksõnad Very Happy Jube väsitav oli...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime18/9/2008, 16:31

Haha. ^^
Täna oli mõnuuus päev. Very Happy
Esimene vaba, veneks kooli. Siis veel vist pold midagi huvitavat. Very Happy

Aga peale venet oli klassivanemate koosolek. Ja siis meie koolist said minna 2 inimest mingisugusele Noorte liidrite koolitusele. Very Happy No ja siis need 2 kohta anti mulle ja ma pidin siis kellegi kaasa sebima. Very Happy Esimene mõte - ANDRA! Very Happy Lähen siis inka klassi, ta juba kohal ja hakkan anuma. XD Väike tõrksus oli ju tglt. Very Happy Lõpuks jäi nõusse, kui ma ta kässat teha aidata lubasin. Very Happy No ja siis järgmine vahetund läksime panime Nukka (huvijuht) juures Andra nime ka ilusti kirja. Very Happy Ja siis saime endale ajakava jms. Very Happy Andra pole mind eluseeski niimoodi sõimanud vist, kui täna. XD Et mida kuradit, tema ei saa nv-l oma vanakestega rääkima ja peab selle asemel laulma ja tantsima. XD

Tglt on koolituse teemad jõle põnevad, aga pikk päev on... 10.30 on avamine jasiis 22.00 on veel lipulangetamine, õhturing: tagasiside päevale ja lugu, saunaõhtu, öötee. Very Happy Nii et nomh... 11 saame umbes vabaks, pakun. Very Happy Teine päev lühem. Very Happy Ja ööbimine... pole õrna aimugi, kus. Very Happy Eks seal näis.

Aga teemad on siis jah... täpselt mulle loodud. Very Happy Algteadmised psühholoogiast, rollimängud. Brainstorm "Olla või osaleda", seiklusrada - meeskonnatöö alused. Siis see Andra vihatuim. XD Seltskond, suhtlemine ja tants. Aardejaht ja rühma dünaamika ning "Mina juhin. Juhi roll, õigused ja kohustused."

Põnev tõotab tulla. ^^ Paar asja jätsin veel välja. Tihedad kaks päeva. Very Happy (L-P)
Ja tglt on tore jälle tegus olla. :) Natukene liiga kaua olen passiivne olnud. Very Happy Loodan, et ma ületegusaks ei muutu. Very Happy

Aga siis peale seda oli mul lõpuks aega kodust kaasa haaratud kirja lugeda. Very Happy Krisssu oli kirjale lisanud ühe hääästi armsa käepaela moodi asja, millel oli kirjas: Best friends. *Fell in love immediately*

Ja siis kuulasin paar tundi Andra sõimamist. Very Happy

Ja siis me naersime ka kogu aeg... ma ei teagi, miks. Very Happy Kehalises kasvatuses olime tüdrukutega ninapidi koos ja siis ma rääkisin neile loo sellest, kuidas üks naine hääletajad peale võttis ja neile mürgiogasid tagumikku sutskas. XD Kõik naersime. Very Happy See jutt tuli selle peale, et me Kätliniga arutasime häälega kuhugi lõuna-euroopasse minemist. Very Happy
Esialgu jäi plaan katki... Very Happy

Ajaloos oli tunnikas. ^^ Kerge. Aga õps ei lasknud meid varem töpasse, mis sest, et mu argumendid olid võimsad. Very Happy

Töpa oli... töpa. Very Happy Tuula puudub ju jälle ja tema on see meie temperamentseim tüdruk. Very Happy Kogu aeg midagi öelda. Very Happy Täna teda polnud ja kohe läks Andra ülbeks. Very Happy Shallalallllalallaaa.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next