MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters | |
Autor | Teade |
---|
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 22:11 | |
| Jagan su arvamust Meil on ossikool suures osas, mina ei ole oss, saan mingi 6-7 inimesega läbi mingi 140-st Thank God, 9.klass, varsti saab ära | |
| | | swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 22:20 | |
| No ma saan läbi umbes kümne inimesega umbes viiesajast. Aga kool on niisama äge koht. | |
| | | Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 22:33 | |
| Amm..okei... Ma olen kaks päeva puudunud, keskenduda absoluutselt ei saa ja peaks nagu homme minema. Aga ma ei taha! Kaks matat, kaks estat, kunst ja muusika. Kunst on ainuke talutav. | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| | | | Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 23:19 | |
| Meil mussa mingi suht igav:D aga klass on kõvasti normaalsemaks läinud:D tegelt meie koolis peaaegu kõik normaalsed või noh sis tegelikult ebanormaalsed:D tglt mõned nooremad klassid on küll vääga kahtlased:D | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 06:57 | |
| Nagu suurem osa kindlasti teavad - mina armastan oma klassi ja ei vahetaks neid jobusid mitte millegi muu vastu. Täna inkas töö. ^^ Mingi posu sõnu oli. Pold eile aega õppida... Aga pold eriti rasked. Intelligent, intelligence. Charming, charm jms.Prefixes ja suffixes (vms) asjad ka. Meil tuleb mussas aasta lõpus tasemetöö. :/ *vajub maa alla* Võtsin koolist õpiku ja siis eile õhtul skännisin materjali arvutisse. Mõned lehed kopeerisin otse, kuid siiski.... ahh. Mitte millestki ei saa aru. Nh, nüüd kordasime küll noodipikkused jms üle, kuid... jamh. Mikk ka kohusetruult teatas, et hästi raske tuleb. | |
| | | Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 17:42 | |
| oe.. täna oli niii äge päev xD EEsti keeled olid igavad. Matas oli AT ja mai teadnud, et see tuleb Ja ma ei osanud viimast ülesannet(h) Enivei mul hakkas selle ajal Bedwettersi Reidilax kummitama Masendav värk xD Aga mind ei muserdanud ikkagi:D:D Venku oli igav, TK oli ja mai osanud öelda, et "Isal on vuntsid" ja "Kuidas ta välja näeb" neid mul spikris polnd. Inka oli kaa igav. TK oli xD Siis oli sweetsweet söögivahetund. neljased lauad ja ruth ja lällu põgenesid, kui seda pläga nägid xD Igatahes, ma olin Kaarliga kahekesi lauas ja kõrvallauast mingid kaheksandikud poisid ajasid midagi mulle, et "olge ikka musid" ja no xD See oli koomiline, kuna Kaarel on nagu... hälvik? võibolla rebib ta lihtsalt koguaeg endameelest kildu, aga see on kahtlane :D Igatahes peale seda läksime ajaloo klassi taha ootama eksole. Ja mingid kaheksandikud poisid(xd) on nüüd otsustanud, et võtavad kogu koridori pingid, panevad kokku ja pikutavad siis Igatahes, ma istusin pingiäärepeal ja see tüüp tõstis selle teiseltpoolt üles. It meaans; ma kukkusin põrandale istuma. sellest sain ma juba suht naerukad ja siiiiiis! Me tõime Teelega endale uue pingi eksole. Ja just siis, kui ma istuma hakkasin tõmmati see meilt alt ära xD xD SEE OlI STIILNE XDXD Ma veel katsusin, et kas pink all olemas. no kaks korda järjest xD Nii koomiline. Ajalugu siis. Me pidime koolimärgid saama(me eiteadnud seda) ja õpetaja andis kilekoti - kus need olema pidid Maarjale ja Merkale Maarja hakkas siis otsast jagama ja tõmbas kilekotist välja mingi musta junni xD Üritas seda pähe määrida kustile :D Igatahes ta küsis üle klassi, et kas keegi neid tahab xD Õpetajal oli umbäz nagu "ups! Võta siit õige kilekott!" Ta oli enda mingid kuivatatud ploomid ja viinamarjad andnud xD See oli nii koom, et inimesed hakkasid plaksutama Lastekoor - pointless as always. Mingi eriti raske laulupeo laul oli. ja siis kodupoole. Garderoobis tegime Ruufiga "tüdrukutekätsi" korraks ja siis ta põgenees minu eest ja ma järgnesin talle(h) eriti häälekalt sõimeldes XD Koristajad olid eriti üllatunud nägudega Igatahes hakkasime siis astuma. Enne karjusime veel koolis sees, et "see on vangla! Move it move it!" :DVägakoom oli Teistel olid tunnid btw Ja siis me hakkasime liikuma Ruuufiga Meiega ühines Teele, kes tegelt pid iraamatukokku minema, aga ta ei läinud - no zomg .D:D Igatahes me olime ikka sellel müksamise ja sõimamise tasemel Ja hm. Ruth üritas vist mind lüüa võimiskit xD Ma haarasin tal käest ja tõmbasin kogematta Teelel küünega üle põse XD Siis me lihtsalt jooksime seal edasitagasi. Ajasime teineteist taga(h) Oleme soliidsed Need, kes kekatunnis olid , vahtisid meid väga huvitatult Igatahes superstaari saates käis üks tüdruk meie koolist ja R hüüdis talle ikka mõnusalt valjult, "Vaadake, superstaar jookseb." Pmmmm, ta ei meeldi meile tal on mehehääl xD ja alati segakooris ta lõugab Ja siiiiis, me jõudsime valgushvoorideni Seal klohmisime veel veidi, Ruth tegi mulle kõdi ja ma vajusin nagu aegluubis pikali xDkössitasin siis seal riia maanteel(h) Natuke kisasime veel ja läksime siis Teelest lahku Ahjaa, Maarja tölberdas ka kaasas, aga ta ei teind midagi Ta ei ole üks maffiakatest enam(A). Igatahes. Ruthiga läksime naerdes pizzapoeni. Lõugasime seal kaa. Ja siiis, seisime ülekäigu raja juures - kui auto peatus kõndisime niisama minema xD Kind of naughty mood | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 18:01 | |
| Pingu LOL! :D:D | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 18:49 | |
| seda ma räägin xD Tänane päev oli kewl Aga ma sain teada, et.. meil hakkab kolmapäeval kaheksa tundi olema SEe ei ole tore. | |
| | | Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 18:58 | |
| Oukei, mul oli täna spordipäev. Hommikul läksin sinna nohusena, tagasi tulin veel nohusemana Noh, esimene oli siis rivistamine, seal sai nalja. Esimest korda rivistati meid nagu lasteaia lapsi xd. "7B kahekaupa!" Teine oli 60m jooks, seal oli kohutavalt külm. Kuulitõuge kah oli kohutavalt külm. See oli kah, et klassiõde lennutas kuuli porri ja ma pidin selle sealt ära tooma :S Kolmas ala oli kaugushüpe. Mingid 9nda klassi tüübid mõõtsid seal ning siis lisandus veel 1, kes hakkas valge ja punase lipuga vehkima xd. Meie moodustasime klassiõdedega "Red Club'i" ja kutsusime kõiki sinna liituma (A) Alguses pidi kinnineklubi olema, aga siis avasime selle. Red Club on nendele, kel läksid kõik hüpper metsa omadega.
Jamh, nüüd olen nohusem, aga kooli tahan ikka homme minna. Pääsesime homsest Bio kontrolltööst (A) | |
| | | Astrid. Juubilar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 19:36 | |
| - padjanägu, [h] kirjutas:
- Mis muusikas siis nii rasket on ?
Muusika ei ole raske, vastupidi, ma olen 7 aastat musakoolis käinud ja suren tundides igavusse. | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 19:41 | |
| | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 20:04 | |
| oe muusika on kõigeraskemüldse | |
| | | spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/9/2008, 20:05 | |
| Well, esimene tund oli mul mata. :) Seal tunni algusest mingid 15 mintsa rääkisime sellest ekskursioonist, mis meil homme on... õps muutis plaanid suht täitsa ära, niiet ma pidin magamiskoti, mille kooli tassimisega ma nii palju vaeva näinud olin, tagasi koju tassima.. Aga ülejäänd tunni tegime ülesandeid. Ja koju jäi kah üks ülesanne teha. :) Järgmine oli siis rootsi keel... üks kergemaid rootsi keele tunde üleüldse. Lugesime õpikust ühe tunni, siis kirjutasime sõnad, ühe tabeli ja tabel jäi õppida. Midagi muud nagu ei olnudki. Siis tuli muusika... mina ka muusikakoolilaps, niiet töövihiku täitmise ajal oli igav. :) Aga naerda sai, kui poisid mind ja Tintsut laulmise ajal patsist tirisid. Ja järgmine oli bioloogia. :) Harukordselt rahulik tund oli, kuna Gustav, kes alatasa meil tunnis pläriseb, dire kabinetti saadeti, sest ta mind ja Tintsut tahvlilapiga näkku viskas. Aga muidu oli lahe, meil on hästi tore õpetaja, niiet huvitav tund oli. :) Viies oli kirjandus. Kuulasime muinasjuttu ja rääkisime rahvajuttudest, siis luges õps meile ette veel mingise muistendi ja... Edasi tuli kehka. Kuna tited olid kuskil ära, siis olime kehkas ainult neljakesti ja lõpuks jäi nii, et Hellu ja Evvu läksid tennist mängima, aga mina ja Tintsu passisime sees, nö ' mängisime sulgpalli' . Tegelikult vahtisime aknast gümnakate spordipäeva. Ja siis.. oleks pidanud olema veel 2 tööõpetust, aga õnneks/kahjuks on mul muusikakool. Niiiet, pääsesin neist. Ja muusikakoolis, nagu ikka, kõigepealt klaver, kus jälle naerda sai...Kuid kui õpetaja mulle uut etüüdi otsis, siis tunnistan, et rohkem vahtisin uimasena aknast välja, kui kuulasin, kuidas õps mulle ette mängib. Ja solf, elus õudukas. Tegelikult oli lahe, aga need kõik akordid jms jooksutasid aju kokku. Ja patsutasime rütmi ka, üle mitme-mitme aasta. :) Seejärel saade, kust sain kiiresti minema ja siis kojusõit ning.. kodu. Aga muusika on kuidas kellegile.. Minu jaoks on väga kerge. | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/9/2008, 19:01 | |
| oioi xD Ma olen pausi pannud nüüd sellest teemast. Teie kaa Aga vahetpole, kui kedagi ei koti, kui ägedad mina ja maffiakas oleme :D Enne kooli minekut oli ästitore. Ärkasin üles, tahtsin enda toast tuld põlema panna. NOTHING Siis tegin köögis väikese tiiru - läksin ema isa juurde, kes magasid ja teatasin neile, et elekter on jällle ära:D Isa tulisiis uniselt püsti, tegi midagi elektrikapis ja elekter tuli tagasi Mina panin siiis kenasti riidesse(riietumise ajal oli elekter ära. It meaaans Ma pidin enda akende eest enda ülikõvad lillad ja kuldsed kardinad ära võtma -.- Ja siis sai valgust veits. Väga.. paljjas tunne oli riideid vahetada ikka xD) Isa oli tagasi magama läind eksole Ja ma hakkasin külmkapist piima võtma. YAY. Külmikus polnud ikka elektrit! Läksin taas issi juurde, kes täiesti pahasena juba üles tuli Koos külmikuga olid täiesti elektrifreed ka nõudepesumasin ja pliit Tähendab. Pikendusjuhe on katki (i). Niisiis. Ma sõin kuivalt enda ciniminiseid ja jõin sõstramahla peale . HORRABLE! See oli nii piprane ja hapu. Phuh:D Kuiv kh Kui lahkusin polnud meie köögisektsioon ikka veel elektrile tärganud :D Niisiis. Esimenee tunndd - ajalugu . Meile tehti mingi haiglane TK. Mul on tunne,e t suht ästi läks. Aga mai teagi, kui kõvasti ma mööda panin, kui ütlesin, et Benedictuse kloostrireeglites oli kirjas, et nunnad ja mungad ei tohi seksida. Keegi ajaloolane võiks öelda xD Bio. Ohsamalle. Mikskurat me juuba mingit rakumudelit tegema peame: | Terve tund möödus üldse rakuga tutvumise teemal (H) YAY B-hepatiidi süst Huvitav, et teised ei tunnegi kui neid süstitakse, aga minul on niivalus et oioi Ja pärast on mitutundi tunne nagu käsi kukuks otsast Siis ajasime Teelega Ruthile ja Kellile, et niiii valus oli. Nagu nina mädaneks või midagi XD Tüübid olid püksilaskmise äärepeal:D:D Inka. TÄIESTI POINTLESS NAGUUU Geograafia - ohsa xD niikoom. Kui me läksime sinna, siis Ruth küsis mult, et mistund algab. Ma ütlesin, et geo ja siis üks musaõps oli meie kõrval suht ja ütles valjult "EI OLE!" Ta rääkis küll kellegi teisega, aga noh xd see oli naljakas Mata - karjumineeee ;/ Venekeel. Uujea. Ma sain tunnikontrolli kaheee (H) Lisaks õps sõimas ka Yay Muusika - xdxd niikoom oli, et õps hakkas ähvardama, et jätab meid koduõppele Nagu.. Teele ja Kelli lihttsalt tõmblesid seal ja meil hakkas tervetund käima edasitagasi(neljane rida oli;D) see jubetore "Anna edasi" mäng xd Üks virutas teisele pliiatsiga ja see kes pihta sai saatis enda kõrvalolijale eksole xD Meil oli see siis nii: Mina, ruth, teele, Kelli, Teele, Ruth, mina, ruth, Teele, Kelli, Teele, Kelli - suurtõmbleminexD - Teele, Ruth, Mina xD Ja see oli naljakas, olgugi, et siit lugeda on umbesnagu... "Oioi,nad on nii lapsikud" Selline jutt on nõmejutt, sest ma olengi laps ;* Niii See oli siis minu ülikuul päev Ja paar toredamat seika eilsest kh ;D Enne inkat - istusime ästi kitsas koridoris ja noh. Jalad olid ees niiet möödaminejad pidid üppama vms aint õpsidele meie andma hästi teed xd Igatahes mingid väikesed poisid tulid xd Ma ütlesin suht ohtlikul toonil, et kui mulle peale hüppavad siis on ... okei xD jama XD Igatahes Teele jalga nad riivasid xd Ja Teele oli enda asju õppind seal vm. . Poiss kadus nurgataha ja Teele viskas koti enda kõrvale, mis tal süles oli olnud, ajas end püsti ja karjus täiega "AI TÜRA NÜÜD SA SAAD!" XD MAISAA XD Ma olin selllistes naerukrampides. ja teised olidkaa xD tglt, tai andnud peksa ega midagi Aga noh, kinu peab saama xd Mm... Ja me istusime pingipeal neljakesi ja ma lõin täiesti lampi enda pea kolm kord järjest vastu seina ära. NIIVALUSOLI! XD Aga muidugi naljakas ka .^^ Okei. That's all | |
| | | Astrid. Juubilar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/9/2008, 20:12 | |
| Põhimõtteliselt saab minu blogist lugeda, missugune nägi välja minu tänane koolipäev, kui kedagi peaks huvitama. | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/9/2008, 20:23 | |
| Suht mõttetu päev oli...Kõht oli tühi koguaeg | |
| | | Liina Musafriiik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/9/2008, 20:31 | |
| Ma mäletan hetkel oma koolipäevast mõnda asja ainult *Mu käed ja jalad ja selg ja õlad olid eilsest spordipäevast haiged [ja on siiamaani ] *Matemaatikas joonestasime ruutfunktsiooni graafikuid... ma ei tea, mulle meeldis *Mata tunnis sai kommi ka *Hambaarst oli saksa keele tunni ajal, mulle pandi kaks plommi ja polnud eriti valus *Hea toit oli, kartulid, hakklihakaste, hapukurgisalat ja klaas külma piima (y) Leib ka Ja magustoiduks sai banaani *Klassivend kutsus mind suitsule... Arvata võib, kuhu ma ta saatsin *Tegelt oli igav, sest pinginaabrit polnud *Füüsikas tegime mingit katset, päris vägev oli Tegelt ma ikka mäletan ka üht-teist Homme on käsitöö/kodundus, teeme hoidiseid [minu "pere" teeb õunakompotti (h)] ja pärast seda teeme muhu tikandit, päris ägens | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/9/2008, 19:04 | |
| oe maiviitsi tervet päeva kirjeldada Aga kekas oli vaablaste seks xD Tegelikult pole naljakas - nad peavad ju kaa sugu tegema - aga ma ikkagi naeran Mingi paar minutit kõik klassiõed ja puha vahtisid neid ja siis Merilin ütles ästi etteheitvalt, et Andke neile privaatsust xD Viskas neile lehe peale ja. appikuinilbe xd See leht ikka rappus vägevalt See oli naljakas xD Need olid suuured! Kimalased! oleks nad niisama seal istunud, oleks me ilmselt hirmunult mööda statat laiali jooksnud xD Aga neil oli muud tegemist, kui meid nõelata Mudu sain kekas nelja ja kolme pallivise ja 50m. *** Lotas oli tore Pidi tegema viis näidet mingi mõõtmisviisi kohta . Teele mingi sügas oma kõrva ja õps arvas, et ta tõstis kätt. Ütles, et ta vastaks eksole Ja teele ei saand aru .^^ Sosistas ruthile oopis, et "kes?"XD Ja muidugi siis õpetaja ütles üle klassi et "sina jah! Keskes?" XD "Ah minaa." "Noh. Ütle üks võimalus(maitea, mingi kaudnemõõtmine vmsXD) kaudseks mõõtmiseks." "ämnn...(kusjuures, ta ütleb vägapalju päriselus igast ämne ja ömne. :D) Näiteks läbitud vahemaa..." "Ja kuidas sa seda mõõdad?" "Ma ei tea" "Kuidas ei tea? Miks sa selle siis sinna kirjutasid?" "Tuli pähe" Appikuinaljakas xD Meie pikk, rangeilmeline ja madala häälega meesõps pööööritas silmi xD See dialoog jätkus veel XD aga igatahes Teele oli Ruthilt maha kirjutanud ja tal polnud õrna aimugi, kuidas seda leida. missiis, et õpetaja seda varem pikaltpikalt rääkis. xD Valus *** Geos. Ma istusin täna Kelliga ja ausaltkaa XD Me eii rääkinud! Aga ükskord.. Kelli küsis minult, et kas see on jalgpallivärav või sild. Ja õpetaja pistis kisama, et me oleme terve tunni padranud nagu turueided. Mul oli umbes naguu... "MISAAASJA?"XD Maisaand alguses arugi, et meie. Ta ütles, et tagantpoolt kolmaspink. Hui hakkasingi end keerama. Ja siis ütles ta, et eestpoolt neljas. Selge.xD Mina ofc Hullult kaua vahtis mulle vihaselt otsa ja loomulikult ülejäänud klass.^^ Ma oleks äärepealt naerma pahvatanud. Nii koomiline Ja siis palliviske ajal, kui margaret viskas KOLMEKÜMMENDKUUS MEETRIT! hakkasin ma Ruthile hästi madalal ja sellisel.. noh. omapärasel häälel rääkima "omal ajal viskasin ma kirikult risti otsast ära..." Pm tuli seda jura vägapikalt Xd Ja selle jaoks, et naljale pihta saada peaks seal kohal olema: D Meie kõkutasime neljakesi igatahes mitu tundi | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/9/2008, 19:21 | |
| Minul oli täna spordipääääev. 8.45 läksin kodust minema ja 9.20 olin pirita metsas. ^^ ja siis 9.30 oli start ja enne starti loeti sekundeid ja tehti 2 pilti kaaa . ja siis hakkasime kõndima , kõik alguses jooksid , aga nagu : mida asja te jooksete , kui see oli kõndimise värk ?! Siis lõpuks jäime me Piretiga kahekesi , ennem olime koos Getteri, Jaanika, Sandra ja Eloraga. Kõnnime kõnnime , jõuame Getterini ja siis jätame Getteri selja taha. ^^ Siis vahepeal olime kahe koolivenna taga, kes suitsetasid xd Siis kui oli vaja mäest alla minna, ainult siis me jooksime ja üks kord koperdasin mäe peal ja kukkusin, suht irv. A üldiselt tegime me selle 6,5 km kõndimise 37 minutiga ära. Ja peale seda läksime koos Jaanikaga Pireti juurde hommikusööki sööma . ^^ | |
| | | Liina Musafriiik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/9/2008, 19:37 | |
| Tänane oli suht äge Koolimaja ei köeta, mis tähendab, et see on masendavalt külm, mis omakorda tähendab, et terve esimese tunni me lõdisesime korralikult, terve klass pmst Teise tunni alguses ütles meie eesti keele/kirjanduse õpetaja [kes meenutab mulle vana ja kobedat Maie Põldu :DxD], et me võime minna ja joped selga panna. Alguses oli suht naljakas talvejopega klassis istuda, aga hea soe oli vähemalt Geo ja bio ajal olin ka jopega, siis läksime sööma ja panin jope ära. Inglise keele tunnis oli aga piisavalt jahe, et ma enne saksa keelt selle jälle selga ajasin, enne tööõpetust võtsin jälle ära Tööõpetuses tegime hoidiseid, meie "pere" tegi õunakompotti, ma loodan, et läks hästi Vägatsill päev oli xD | |
| | | Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| | | | Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/9/2008, 20:51 | |
| Woohoo, kolmapäev on läbi xD Täna oli mingi mõttetu päev. Vene keel oli esimene tund ja arvatavasti kõige jubedam, kuid mind õnneks ei küsitud. Õpetaja pani osad tüübid Venemaa kaardi peal linnu näitama ja see oli ülinaljakas, kuidas keegi midagi üles ei leidnud, sest Venemaa on nii suur Järgmine oli mata, kus me kordasime reedeseks tööks. Mul õnnestus isegi natuke aru saada, mida me tegime, nii et vb polegi kõik päris metsa läinud. Keemia oli nõme :/ Me õpime alkaane ja ma ei oska seda teemat üldse. Mul oli miljon küsimust, aga õpetaja ei vastanud neile, kuna minu täitmata töövihik juhtis ta tähelepanu kõrvale. Ta ütles, et puudumiste ajal tuleb iseseisvalt kodus kaasa teha...aga mida teen, kui ma mitte midagi ei oska? Keemia tunni ajal sain ma endale lõpuks retsitava rebase ka ära valitud, nii et 26. september tuleb lahe Majandus oli jälle jõhkralt naljakas. Õpetaja rääkis mingist majandussüsteemidest ja ühel hetkel liikus teema mingit imelikku teemat pidi geiparaadile Ja siis oli söömine...kartulipuder ja maksakaste, õhhh. Üle ühe korra kuus ikka ju maksa ei sööks xD Kirjanduse õps jäi omaenda tundi hiljaks, nii et see venis kõvasti lühemaks. Me kirjutasime pool tundi Poe elulugu ja rääkisime sellest, kuidas ta armus oma 7-aastasesse sugulasse(intsest oli vist omal ajal päris popp ), kui ta oli ise 20...klassi poolt kostis selle peale päris korralikku iuuuutamist. Kunstiajalugu on maailma kõige hullem tund, isegi hullem kui vene keel Seal sa vähemalt mõtled kaasa, aga kunstiajaloos peame me ainult kirjutama, kirjutama ja kirjutama. Mu käsi oli lõpuks nii surnud, et ma ei suutnud Da Vinci nime ka õigesti kirjutada xD Renessanssiajastu kunst on igavam kui vene keele käänded Vedas, et täna ainult 6 tundi oli | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 18/9/2008, 16:04 | |
| 8 reaalainet Igas aines õppida Kaks Kt-d - Keemia, eesti keel. Hea toit Venivad tunnid (hullemini, kui näts) Puhveti shoks Tänased märksõnad Jube väsitav oli... | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 18/9/2008, 16:31 | |
| Haha. ^^ Täna oli mõnuuus päev. Esimene vaba, veneks kooli. Siis veel vist pold midagi huvitavat. Aga peale venet oli klassivanemate koosolek. Ja siis meie koolist said minna 2 inimest mingisugusele Noorte liidrite koolitusele. No ja siis need 2 kohta anti mulle ja ma pidin siis kellegi kaasa sebima. Esimene mõte - ANDRA! Lähen siis inka klassi, ta juba kohal ja hakkan anuma. XD Väike tõrksus oli ju tglt. Lõpuks jäi nõusse, kui ma ta kässat teha aidata lubasin. No ja siis järgmine vahetund läksime panime Nukka (huvijuht) juures Andra nime ka ilusti kirja. Ja siis saime endale ajakava jms. Andra pole mind eluseeski niimoodi sõimanud vist, kui täna. XD Et mida kuradit, tema ei saa nv-l oma vanakestega rääkima ja peab selle asemel laulma ja tantsima. XD Tglt on koolituse teemad jõle põnevad, aga pikk päev on... 10.30 on avamine jasiis 22.00 on veel lipulangetamine, õhturing: tagasiside päevale ja lugu, saunaõhtu, öötee. Nii et nomh... 11 saame umbes vabaks, pakun. Teine päev lühem. Ja ööbimine... pole õrna aimugi, kus. Eks seal näis. Aga teemad on siis jah... täpselt mulle loodud. Algteadmised psühholoogiast, rollimängud. Brainstorm "Olla või osaleda", seiklusrada - meeskonnatöö alused. Siis see Andra vihatuim. XD Seltskond, suhtlemine ja tants. Aardejaht ja rühma dünaamika ning "Mina juhin. Juhi roll, õigused ja kohustused." Põnev tõotab tulla. ^^ Paar asja jätsin veel välja. Tihedad kaks päeva. (L-P) Ja tglt on tore jälle tegus olla. :) Natukene liiga kaua olen passiivne olnud. Loodan, et ma ületegusaks ei muutu. Aga siis peale seda oli mul lõpuks aega kodust kaasa haaratud kirja lugeda. Krisssu oli kirjale lisanud ühe hääästi armsa käepaela moodi asja, millel oli kirjas: Best friends. *Fell in love immediately* Ja siis kuulasin paar tundi Andra sõimamist. Ja siis me naersime ka kogu aeg... ma ei teagi, miks. Kehalises kasvatuses olime tüdrukutega ninapidi koos ja siis ma rääkisin neile loo sellest, kuidas üks naine hääletajad peale võttis ja neile mürgiogasid tagumikku sutskas. XD Kõik naersime. See jutt tuli selle peale, et me Kätliniga arutasime häälega kuhugi lõuna-euroopasse minemist. Esialgu jäi plaan katki... Ajaloos oli tunnikas. ^^ Kerge. Aga õps ei lasknud meid varem töpasse, mis sest, et mu argumendid olid võimsad. Töpa oli... töpa. Tuula puudub ju jälle ja tema on see meie temperamentseim tüdruk. Kogu aeg midagi öelda. Täna teda polnud ja kohe läks Andra ülbeks. Shallalallllalallaaa. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
| | | | Kooolkooolkooool. | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|