MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters | |
Autor | Teade |
---|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2008, 15:31 | |
| 1. Inka- igaaaaaaaaaaav. õppida jäi ka sada asja. Sõnade töö oli. 2. Geo - igav. Sada asja õppida jälle. 3. Esta- igav. jälle palju õppida. 4. Mata- keeruline. palju õppida. 5. Füssa - igav, veidi sai puhata. 6. Ühiskond - igav, õpikut sodisin. 7. Muusika - igav. :/
Polnud eriti tappev päev. Aga no, igav ikka. | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2008, 16:04 | |
| 8 tundi. Polnudki nii hull, kui kartsin. ^^ Homseks kuuest ainest viies õppida. Või seitsmes kuues... Ahh. Seitsmest viies hoopis. Igastahes esimene oli kirjandus. Niisama mulisesime ja siis rääkisime oma esinemisoskustest. Õps mainis, et muuseas on ka inimesi, kes esinedes ei saagi naermist jätta. Kõik vaatasid automaatselt minu poole. No kammoooon. Kaua te ikka seda ühte korda meeles peate?! Tglt tundide järjekord meelest läinud... Igastahes. Laulupäev oli täna. Mul kummitas üks Swifti laul ja siis ma muutsin seda vastavalt olukorrale. "You´re beautiful, beautiful very beautiful." vms. Siis beautiful asendus vahepeal strong´ga ja you have strong legs, very strong legs. Ja siis vahepeal tuli you have big breast, very, very big breast (ärge küsige ). Ja kõrvale tegin nipsu ja siis kõikusin küljelt küljele. Isegi tunni ajal kukkusin laulma. Ilma nipsudeta õnneks. Ja siis päeva lõpu poole see kummitas Andral ja Kätul ka. Ja siis Tuuli laulis ikka seda "Sille, Sille, kussa siia said." Kaks korda. Ja siis klj. Vaatasime oma asjad üle ja siis oli klassivanemate hääletus. Meid oli 23, kes hääletasid. Ja siis õps ütles, et hääled jagunesid, mõnele kaks, mõnele kolm ja ühele 1. Ja siis võitja sai 12 häält. Südame alt käis jõnks läbi ja nägu läks punaseks ja suu vajus lahti, kui sain teada, et see mina olin. Egolaks. (A) Ja siis all, kartsas. Ootasin, et sisse pääseks ja Silver tuli seisis kõrvale ning ütles jumala tõsise näo ja häälega: "Mina hääletasin sinu poolt." Ma siis hakkasin naerma ja ütlesin tänan. :$ Naermine oleks võind olemata olla... (A) Aga see oli nii naljakas. (A) Olin siis nõus ja nüüd tuleb mul ise saada hakkama asjadega, mille puuduliku tegemise pärast ma enne mõtteis Monat siunasin. (A) Ja siis... Liid kiusasin ka. (A) Telefoniga. Vaatasin seal faile ja asju ja ta ei lubanud miskipärast mul pilte ja videosid vaadata (seal olid aint tõmmatud jurad ) ja siis ta üritas kogu aeg käest ära saada ja siis ma kogu aeg hoidsin teda eemale ja jooksin eest ära ja mida iganes ja ütlesin pidevalt: "Ära tee! Ma ei saa vaadata nii ju!" Midagi oli veel, aga ei meenu... Aaa. Matemaatikas sain ka viie. (H) Ja tunnitööga sain hakkama. (H) Kaasa tegemisel on ikka päris õpetav mõju... Nohu on ka. :/ Selline vedel nina, et muudkui tuleb ja tuleb ja tuleb...:/ Kuid elan üle. Andra teatas ka hommikul, et tal nohu ja et tal pole salfakaid kodus. Ma olin siis hea, viisin. (H) Okei. Kõik vist. | |
| | | ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2008, 16:27 | |
| Mul oli eriti nõme päev.. yeii.. 4 tundi ainult Meil mingi kabinet-süsteem hakkas pihta.. Suht nõme. Enivei. Esimene oli saksa keel: Ma ei mäleta sellest mitte midagi,ainult seda,et poisid meid üritasid toolide pealt maha kukutada. Siis,Eesti keel. Hehe.. Suht hea, klassiõel oli selja peal suur ja kole must ämblik.. maj näinudki seda alguses,aga helina tõmbas laua maarjast eemale.. Märkasin,tal on ämblik selja peal, Mul suur kisa helinaga lahti Kõik nagu suht naersid´. Siis poisid kargasid tunni ajal selle ämblikuga igal pool ringi.. Vööh.. Siis oli matemaatika: Igav,ei töötan'd eriti kaasa,meil on nii hea õps,kes kirjutab kohe vastused tahvlile,mönus maha kirjutada.. Loodusõpetus,viimane. : Enne tunni algust,robet vana jobu,viskas moosi mööda klassi laiali,Moositaskust. Ja muidugi mina sain sellega kokku: kael,pusa ja pluus olid mu täiesti koos,muidgi ka meie laud.. ma lööks ta ausalt öeldes maha Ta on lammas Siis oli söögivahetund,ma kappasin röömsalt haigla,kes ikke neid makarone sööb,nõme.. Aga mina jäin paduka kätte,sain oma du¹¹i kätte,mönus oli v.a autod.. >.< Minu ilus koolipäev..:) | |
| | | Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2008, 19:41 | |
| Esimene oli matemaatika, homme tuleb töö, kordasime Suht lihtne on Teine oli muusikaõpetus. Teemad: Vaimulik muusika - missa ja Gregoriuse koraal. Ja siis ¾anr ja vorm. Suht mõttetu Kolmas oli füüsika, isegi suht tsill, kuigi igav Kordasime sojusliikumist ja soojuspaisumist Neljas: Inglise keel. Mängisime pinginaabriga trips-traps-trulli ja poomist, tunniteemat ei mäleta Viies oli arvutiõpetus. Tsillisin reidis suurema osa ajast xD Vaatasin igast [scene-stiili] tüüpe, kes mul tähelepanulistis on xD Mina olen ju sceneboy-addict Kuues jälle füüsika, õpetaja jagas komme tunnis Õppisime termomeetrit xD Seitsmes oli kehaline Klassiõed suutsid meid õue sebida, kuigi vihma sadas Ja suth padukaga jooksime/kõndisime mingi poolteist kilti, siis mängisime jalgpalli ka Dressid siiamaani kuivavad xD Aga ülimalt äge tund oli | |
| | | Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2008, 20:09 | |
| oeh, ma liiga sodi,et siin miskit rääkida Igatahes, ma õppisin ennast täiesti tühjaks.. Õudne. Ja kõik pole veel valmiski.. S; | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2008, 20:51 | |
| Nja, ma sain teada, et homse mate asemel on vene keel, JESS. räigelt meeldib. |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2008, 15:59 | |
| täna oli ¹eff päev.^^ Ajaloos oli ainult poistel Tk (h) Muidu oli suht igav Bioloogias oli mikroskoopidega jändamine (h). Ma eriti ohmu, ütlesin Laurale, et istume seal koos(igale inimesele ei jätkunud mikrokatXD) Ja unustasin ära, et Teele pinginaaber puudub kaa .^^ Yay, eksole :D Inglise keel - suht mõttetu Geograafia - veel mõttetum Matemaatika - Ikka ta karjub -.- Vene keel - kaks rühma olid koos. Mingi jobu(lucy10) mölises koguaeg. ja õpetaja läks nii närvi xD mul jäi TV koju ja ma pean kõik järgi tegema ;S Ja üks lind lendas täiega vastu akent Muusika - muhaaahaaha xD Teele mingi julmalt rääkis seal ja ta oli seal mu pinginaaber, eksole Ja siis ma xdxd tahtsin teda tubli õpilase usku ristida sorgeldasin tal harilikuga näos. Tüüp võttis mu liimi, keeras selle välja ja surus selle kõik mulle käepeale xD varrukas sai kaa kokku o.o Igatahes, sain ma teda siis selle igati puhta ja üldse-mitte-kleepiva käega õlale patsutada ja ee... juukseid sasida. xD Paras talle xd siis pesin kätud puhtaks (H) Ja veel. Ta hakkas vahepeal õuudsalt valjult mingile kahele pindireale(kaheksa inimest reas) seletama Marina viimast osa xD Ja kui õps hullult kurjalt tema poole vaatas, surusin ma talle käe suule ja siis hakkas õpetaja minu peale karjuma zitakoot Suht khmkhm päev oli | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2008, 16:50 | |
| Kaimas kiusas terve kuradi päeva. Mingi 3 aastat tagasi, kui ta mulle meeldis, ei teinud ta väljagi ja nüüd siis, kui ma olen endale suurepärase poiss-sõbra saanud, tuleb tema ja hakkab kiusama, ise peaaegu et karjudes - sa meeldid mulle, sa meeldid mulle... |
| | | Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2008, 16:59 | |
| Köhh-köhh, minu koolipäev oli täna ainult kaks tundi, sest ma olen veits haige Ja saksas oli üks jube test, mille ma kolme sain | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2008, 17:19 | |
| Aaa, homme läheme Tuleohutuspäevale. Onu Bob (Urmet, Kukli kutt:D) ronib Nublu sisse ja räägib, et suitsuga ei tohi magama minna, saate aru küll! |
| | | SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 10:21 | |
| Aga mina ei käinudki eile koolis....ega ka täna. Tänu sellele, et ma suve lõpus nii raskelt haige olin, muutus mu organism nii nõrgaks, et suutsin endale jälle mingi külmetuse külge saada. Nohu on jube ja palavik ja nõrkus ja peavalu ja,ja,ja Nädala lõpuni ilmselt ei lähe.. | |
| | | Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 13:57 | |
| Ma tean, mida sa tunned Ma naudin ka praegu kodust rahu ja vaikust, sellel ajal, kui teised koolis piinlevad. | |
| | | SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 14:16 | |
| Jah, aga rahu ei korva sitta enesetunnet | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 15:39 | |
| Ohjah.. mul oli kekatäna(h). Me lõhkusime ühe ukse ära Siiruviirujooksu tegime(viis korrust tuleb ükshaaval läbi joosta. pm treppide peal jooksmine XD Õudsaltvastik ja pikk) kolm ringi. Lõpuks tegime natuke sohki kaa ikka, me olime enivei viimased, keegi poleks vinguma hakanudki xD igatahes uksevedru tuli küljest ära XD Vägaägededad oleme Me jooksime Lälluga noh, nagu e.. kõrvuti Ja Ruth oli meist mingi 10 meetrit tagapool koguaeg. Lällu vaatas ringi, märkas Ruthi ja ohkas üle koridori "Jumal" Pm ta oli lihtsalt väsinud XD Aga nüüd on siis Ruuufiii jumal Laulupeod on tulekul (l) Tahanjuba Siis hmm... suht kerge aga igav päev oli | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 18:15 | |
| Täna oli suht lahe päev, üks auto pandi põlema. Ma olen imelik - ma õpin homseks.. Seda pole nii ammu tehtud. Eelmine aasta ma igaljuhul ei õppinud. Võtaks nüüd kokku ja vaataks veel keemia asjad ka üle, oleksin ma tohutult tubli tüdruk! Homne tunniplaan - Enne tundide algust vasta A. Kitzbergi "Libahunt" ära 1. Matemaatika ( TV ül 24-25, mida ma ei oska... aga vähemalt proovisin!!! ) 2. Keemia ( Töö, kordamine, aatomiosakesed ja redoksreaktsioonid ja oksüdatsiooniastmed ) 3. Inglisekeel ( Töö, sõnade peale. Unit 1. Kas kellegil on veel need Cambridge ülikooli õpikus, English in mind? ) ÕOV KOOSOLEK! 4. Füüsika 5. Grammatika 6. Geograafia 7. Ühiskond ( seekord jätan ausalt vahele... ) Päris huvitav oleks oma päevikust teile pilt teha:D Sellest nädalast siis. |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 18:32 | |
| ha Mul on samasugune päevik, aga roosaga (H) | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 18:40 | |
| päris hea! Mul tuli just üks lipik juurde, et homme on ÕOV koosolek ja et ma pean Bobi ja Geguga aktiivrühmast rääkima... (I) |
| | | Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 19:10 | |
| okei, ma ei mõika. Kas ma olen ainukene, kellele kool vastumeelt on? VÄGA paljud inimesed ajavad, et oh, jesss! Koooool! Ma nagu ei saa pihta. Mis selles imelist on? | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 19:12 | |
| Kool sucks, but the boys and girls of it . Need naljad ja see tarkus, mis sealt tuleb! Suurepärane! ooh, ja muidugi need päevad, mis sa täna ÕOV-s olekule vabaks saad. mmmmmmm |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 19:17 | |
| Kool - nõme Seltskond ka enamjaolt xD Aga vahepeal saab nalja kaa okei, koguaeg XD | |
| | | Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 19:46 | |
| Rahvaga võib ju niisama ka kokku saada aga okei. | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 20:04 | |
| Rahvaga .. rahvaga me just koolis saamegi tuttavaks. | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 20:29 | |
| Ah ma vaatan, et sealvabas teemas aetakse ka kooliteemat Ma ütlen siis hmm sellejätkuks, et mul oli ka täna tunnikontroll Geograafias. Ja viis minutit mingite pikkade vastuste jaoks aega o.o Ma oleks sinna raamatu kirjutanud, aga ei olnd aega ;S *loodab, et kolitakse siia üle* | |
| | | Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 20:34 | |
| Ohhjhh:D ei kool on igav aga jah rahvas on äge vahest:D täna avastasin omaduse mis meie rühmal väga ühine on.. me kõik oleme lollid:D ja käitume ka nii:D:D Lillu üritas selgeks teha et mõned ei ole ja ta mõtles selle all ennast ja Mariat ja nad tõesti on targad aga arvestades seda et kogu tee trammipeatusesse üritasid nad kõiki ära nõiduda siis see muu tarkus vist ei loe:D:D Appii mai taha järgmist nädalat:D see nädal on ainult üks kt järgmine nädal mingi 4 ja veel kirjand ka kirjutada:S:D | |
| | | spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2008, 22:05 | |
| Minu jaoks on just vastupidi - kool on tore, aga enamus rahvast on nõmedad... | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
| | | | Kooolkooolkooool. | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|