MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

Kooolkooolkooool. - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 16:35

khm.. Me lahkasime kala. Lutsu, kui täpne olla. Ja see haises. Mitte nagutavaline kala xD Vaid... nagu roiskuv laip - mis ta ka oli xD Igatahes, oli see kõigerõvedam asi noh. Very Happy siiamaani on see kujutis silme ees ja hais peas kinni ;(

Geo KT ajal sai materjali kasutada Very Happy Whuhu Very Happy

Venku KT ajal ei saanud materjali kasutada, aga see eest sai õpikut lehitsetud töö ajal ja spikritega mässatud xD Ja Danieli pealt maha kirjutatud ;D

Musas oli igav..

Matas kaa:D

Aikuskaa.

Inkas kaa xD

aga see hais. silent
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 17:01

Nii. Ma räägiksin oma hinnetest hoopis. Kõik on suht superhästi, peaaegu, ainult ajalugu on veits käest ära (üllatuslikult on mul mingisugune 1 ekoolis sees...)

Inka peaks viis tulema (4, 5, 5)
Vene keel - 5, 3, 3, 2, 5, 5, 3 - keskmine hinne 3.7 loodetavasti ta paneb siis ikka 4, loogiline oleks ju.
Eestikeel on kindlasti 4, võibolla saan viie ka, kui Kõrboja peremehe ära vastan (peaks seda lugema, homme pean vastama:P)
Ajalugu - 4, 3, 3, 1 (ma ei tea küll mille eest) ja nüüd kaks hinnet peaksid veel tulema. Loodetavasti need siis näiteks 5 & 5. Mis tegelikult ei aita.
Bioloogia on 4
Geograafia on kindel 4
Füüsika 4
Keemia 4
Käsitöö 4
Matemaatika 4

Ma olen suht uhke, eelmine aasta suutsin perse keerata, tuli mingi 2 kolme tunnistusele (muidu on mul kuni siis 8 klassini kõik 4-5 olnud).
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 17:11

Ära ülba, mul aint neljad-viied (tegelt on nagu suht igal pool viiteseis)

Aga kool(id) on siiski põhjuseks, miks mul nüid jutu jätkamisega aega läheb!
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 17:13

ma olen täitsametsas omadega Very Happy Mu hinded on lihtsalt kõik langenud. Very Happy Kui varem olid enamvähem kõikviied, siis nüüd olen rõõmus kui kolm viitegi tuleb ;D Aga ikkagi kolme ei tohiks tulla Very Happy A vb mõni õps tahab sitta raiuda ;D kõige tõenäolisem on........ venekeel Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 18:07

Kui mul veab, siis neli nelja ja ülejäänud viied. ^^
Isa hoiab kuni Saaremaa reisini ID kaarte enda käes ja ma käin sellega ekoolis, a kuna isa pole... ei tea, mis ma vene sai.Very Happy Loodan viie peale, siis kolm nelja. ^^
Mul seal 4, 3, 5, 5, 5, ning 5 või 4. Ei tea. Otsustav. Very Happy

Niiii friiking kiire on koolis. Very Happy Kogu aeg unustan ära mingeid asju. :/ Eile unustasin nt ära, et pidin minema töpasse oma pükse edasi tegema (põlvpüksid, valge taust, lehmad peal Very Happy Very Happy Very Happy retsilt meeldib!), kuid unustasin end selle asemel terveks tunniks Ailiga (esta õps, T.O.R.E. juhendaja) suhete rägastikust ja möödunud aastast rääkima. Very Happy
Oleks veel kauemgi läinud, kuid Tuula ei viitsinud oodata ja hakkas kõnedega närvidele käima. Very Happy

Ja siis see Talendijaht... neljapäeval selja taga õnneks. Very Happy Kahest koolitusest jään ka Saaremaa pärast ilma... Very Happy Ma ei tea veel, kas väga kurb olla. Kui Marek Koppel S-Jaani koolitusele läheb, hakkan küll nutma. Very Happy Tema koolitusest ilma jääda... jaiks. Very Happy

Ja siis täna peale kooli käisime Kätliniga kultas Legendi esilinastust vaatamas. (: Lihtsalt super, mida meiesugused kokku suudavad keeta, muidugi hakkas ka endal mõte jooksma kohe.. Very Happy

Ja siis ma pean kirjutama meie klassi filmile ka mingi stsenaariumi kokku vist. Very Happy Ei, mõtted on ägedad ja täitsa hea asi võib sel aastal tulla. Very Happy

Ja siis tuleb mõelda isetegevuskonkurssi asja... Õnneks sellega kuu aega. Very Happy

Ja noh, üldiselt... kooliga on kõik hästi. :)
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 18:12

Unknown Artist kirjutas:
Ära ülba, mul aint neljad-viied (tegelt on nagu suht igal pool viiteseis)

Kelle pihta see nüüd oli? Minu?
Btw, ma ei ülband. Ütlesin lihtsalt enda hinded, that's all. Vb jaa tundus mingi .. kekkamisena, aga ma suht ei mõelnud nii. Wink

Unknown Artist kirjutas:
Aga kool(id) on siiski põhjuseks, miks mul nüid jutu jätkamisega aega läheb!

Same here!
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 18:22

Vb käis minu kohta?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 18:24

VENE KEEEL TULIGI VIIIIIIIIS! Very Happy
Röökisin üle korteri, et viie sain. Very Happy
Isa naeris ja käskis kõvemini karjuda, et naaber ei kuulnud:D
Ma siis karjusin ja ta arvas, et nüüd naaber kuulis. ;D
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime21/10/2008, 18:30

Loore kirjutas:
Vb käis minu kohta?

Ma ei tea, vahet pole. XD

Aga minuga on selline lugu, et teine veerand on 7nädalat pikk ja ma lähen veerandi keskel Soome suusaorienteerumise laagrisse kolmeks nädalaks, nii et ma olen 4 nädalat ainult koolis. Hmmm, suht raskeks läheb vist, millalgi oli mõte, et peaks vaheajal juba ette hakkama õppima, siis saab mõned tööd ette ära teha.
Ja ma ei julge õpetajatele öelda, et ma ära lähen, nagu tõsiselt. Very Happy Mis siis et ma olen juba nlei aastat järjest kaks nädalat ära käinud, nüüd 9.klass ikka ja kuna kolmandal veeranil lähen ma suusaorienteerumise euroopa meistrivõistlustele 1,5 nädalaks ja neljandal veerandil Hispaaniasse 1 nädalaks ka võistlustele, siiis emm... ma tõsiselt loodan et ma ei riku enda eksamite hindeid nende käimistega ära. Very Happy
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 18:01

Wow, you go girl, too mõni medal kah. Ja ära kooli pärast muretse, ma teise ja neljanda veerandi lõpus kaks nädalat üldse koolis ei käinud. Riiklik kukkus ikka

PS sorry selle kurjustava lause pärast, tegelt on hea, kui kool niimoodi hästi läheb

PPS kas keegi olümpiaadidel kah käib?
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 18:50

Mina käin - vene, esta ja inka omadel. Täna tulin kirjandivõistluselt.
Aga jahm, räigelt kihvt, ma sain vene hinde 3.
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 19:09

Unknown Artist kirjutas:
Wow, you go girl, too mõni medal kah. Ja ära kooli pärast muretse, ma teise ja neljanda veerandi lõpus kaks nädalat üldse koolis ei käinud. Riiklik kukkus ikka

Medal... haha, no ma võistlen endast paar aastat vanematega N17 klassis, aga eks ma üritan jah võimalikult head tulemust saada (ideaalne oleks kui saaks 6 sisse, aga no ma ei tea, ma teen selle nimel praegu kõõõvasti trenni ja tööd. )

Unknown Artist kirjutas:
PPS kas keegi olümpiaadidel kah käib?

Em, paar aastat tagasi käisin jaa igast olümpiaadidel, esta omal ja käsitöö (XD) omal ka. Very Happy Very Happy
Aga praegu nüüd pole väga käinud, vahet pole ka.
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 19:12

kahju siis (ps, kes kus piirkonnas käib ja kas keegi on riiklikutel kah käinud (mat ja geo))
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 19:39

Hiiumaal olen käinud ainult. Kõik olen suht kinni pannud, ainult ükskord inkat ei pannud. Riiklikele polegi pääsenud. Man, I really suck...
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 19:41

Eeehm, mina olen käinud... piirkondlikel vist. Very Happy
Ma ei mäleta enam eriti hästi...
Aga jahm, eelmine aasta sai siis seal piirkondlikul muusikaolümpiaadil käidud. Very Happy
Teise koha sain. ;D
Aaaajaaa!
Aga 'Kängurut' loetakse ka olümpiaadiks, onja ? Very Happy
Seal olen iga aasta, alates 3.klassist, osalenud. :)
Tagasi üles Go down
Cho
Naerupall
Cho

Female Postituste arv : 10

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 20:49

Keskmine hinne täpselt üheksa Wink Kui ainult reaal-ained, siis 9.2
Hindamine toimub meil 10-palli süsteemis (ja on päriiis range Surprised)
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 21:23

Mul see aasta ikka suht huvitav tunnistus.. kaks kolme, üks viis ja ülejäänud neljad. Midagi uut :d
Olid ajad, kus kõik viied olid ^^ :d
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 22:08

Mm... Very Happy
Eelmine aasta käisin keemia, inka, aja, ja mingi olümpiaad oli vist veel... Ei mäleta. Very Happy
Enne seda, 7 ja 8 klass oli vaikus ses osas. Very Happy
Neljandas, viiendas ja kuuendas käisin kohutavalt. :DSiis olid põhiline matemaatiks ja õpioskuste olümpiaad.
Üldiselt mulle taolistes kohtades meeldib omaette tegemine, kuid jah.. Very Happy Tegelikult ongi õpioskuste olümpiaadiga kõige paremini läinud. Sellega saime riiklikele ka. (Ma lihtsalt ei mõista,kuidas on võimalik neid asju mitte üles leida.. Very Happy ) Aga riiklikel olime mina, Kätu ja Beni ning Krista ja Kaisa asemel Mari ja Mailis. Ja nomh... seal ei läinud eriti hästi, kuna Mari ja Mailis ainult lollitasid ja mul läks suurem osa aurust nende korrale kutsumisele.. Very Happy A vähemalt oli tore. ^^
Ja see aasta juba esta olümpiaad soolas. Very Happy Õps küsis, kas olen huvitatud. Very Happy noh, ära pole ma kunagi öelnud.. Very Happy
Kunagi sai lota olümpiaadil ka käidud. Mad
*ei kommenteeri* ;D

Aga hetkel on nii, et kui eelnevatel aastatel olümpiaadilt olümpiaadile, siis nüüd on koolituselt koolitusele ja ürituselt üritusele. Very Happy Järgmise nädala alguses kattusid kaks koolitust, a ma otsustasin vahelduseks hoopis Saaremaale minna..:d
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime22/10/2008, 22:36

mina pole olümpiaadidel käinud, kuid meil oli matas mingi kohustuslik nuputamisvõistlus, mille tunnis tegime xd. Miskipärast sain ma mingi kuuenda koha seal ja kui ma autasustamisel istusin, ümberringi õpetaja juttu õndsalt süvenenud matemaatika geeniused ja kuulasin kuidas õpetaja rääkis, et nii tore, et "te olete matemaatika oma eluteeks valinud" vms xd. Mul oli umbesnagu wtf?! Where the hell am I!? Very Happy

See oli naljakas xd Aga sain annekese sokolaadi ja pastaka.^^ Kommide ja raamatu väärilist kohta ei saanudki *jubekurbxd*

Igatahes jh.. Ma ei viitsi isegi KT-deks õppida, miks peaks võtma endale lisakohustusi, mis... mind ei köida? Very Happy

Tänakoolis igatahes: Lastekoor - poistekoor tuli saali pilti tegema ja siis me vaatasime, kuidas meie koorijuht seal ukerdas ja käsutas xd ja endal margi maha tegi, kui pilti teha ei osanud. Very Happy
kunst - suht igav. tegime täitsa inetu pildi ;D
venekeel - ma parandasin 2e kolmeks !! Very Happy WHUHUU Very Happy Ja saan veerandi nelja:D WIUHHUHUHU! Very Happy
Muusika - khkhkhm.. xd Me tegime gosplit niukesed naerukrambidxd
Söögivahetund - supp oli väga kahtlase maitsega ja kätlin üritas Sigritile nalja teha, et valab talle suppi magustoidu sisse ja kogematta valaski xD Siukene läbikukkumine xD
Ja Ruth hakkas mind jälle söötma. Jube Very Happy EI jõudnud alla neelata, kui juba uus lusikatäis tuli xd
Geo - istusime niisama. Mittemingeid ülesandeid ei olnud, tegime mis tahtsime Very Happy
Keka - mängisime pesapalli - Ruth viskas Laurat kurikaga xd xD xD Kogematta xD naljakas :) Minu valitud võistkond võitis 8-1 (H)
Lota - see on nagu teine mata juba! Miks me seal ARVUTAME? :O Ja nii kahtlaseid asju -.-
Kässa - Kõhud olid niii tühjad ja õpetajad olid pidanud jube vaimustavaks köögis(meie klassi avanev) kooki teha *rr*. See lõhnas NIIHÄSTI! vot NII hästi! ;S Ja siis istusime väsinult ja muserdatult, mina laulsin vaikselt enda empekast tulevat värki kaasa ja kõik heegeldasime. (meietoas oli meid täna ainultneli!) :DD

KODUU! Very Happy Ja eile tuli klassijuss jubetoredale mõttele, et teeks homme KT!
AI HEIT HÖÖR! AI HEIT TÄT STJUUPID PITS! AI HEIT SKUUL! AI HEIT TÄT HVAKING MISERI IN THE SKUUL! AI HEIT TÄT OOHVUL SMELL OVER THERE! ÄND AI HEIT SADISTIDEST ÕPETAJAD!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime23/10/2008, 08:15

Hah.
Mina täna tundidesse ei jõuagi. ^^ Very Happy
) Andra siia, lähme poodi ja 12ni meisterdame ning siis 12st mingi ühe, kaheni kaunistame koolimaja saali, neljaks üritame küpsetamisega ühele poole saada ja lähme tehnikat jms üles panema. Very Happy
Ja kuuest siis algab Talendijaht...
Aeh. Mark. Very Happy
Aga TT särgi saame. (H) Very Happy

Eilne päev oli suht mõttetu. ^^ Naersime palju, a ma ei mäleta, miks. Very Happy Keemias tegime TVd, selle tund möödus suuremate sündmusteta... Kaspar eemaldati koolist. Ainult. Very Happy
Geos ja bios vaatasime filmi. Bios keskendusin, geos mõtlesin selle Läänemere filmi ajal, kuidas Eesti hümn inglise keeles oleks... Very Happy
Eesti keeles vaatasime Paide filme. Very Happy Põõõõnev. Very Happy Va see 12 klassi jura. Pikk ja igav ja vene tähed. Hui. Very Happy (A)
Ja matemaatikates veeretasin niisama kaks tundi õhtusse. Very Happy Tglt peaks seal õppima, aga jah... :/

Homme kässad. ^^ Saab oma pükse lõpetada. Very Happy Biosse peab vist ka minema, siis aktus ja KODUUU! Very Happy
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime23/10/2008, 14:36

Meil oli mataõps Tartus YESSSSSSSS!
Niiet kaks tundi jääb ära. Keemia õps kah haige, niiet õppealajuhataja tuli klassi (ema mul muuseas) ja andis ülesanded kätte ja tunni lõpus siis koju (R2 väljaarvatud). Kui midagi ei oska, siis küsige klassi helgemate peade käest Very Happy .
JA KOLMANDIK KLASSI TULI MINU KÄEST KÜSIMA, ise üritasin oma TTKooli samal ajal teha, aga noh, mis teha.

Ise kah. Käin kõigil olümpiaadidel (va füüsika, see pole Harjumaal väga tugev) ja Riiklikel olen käinud Muusikas (7. klass 3. koht), geos (7., 8., 9. klass, viimane aasta 4. koht) ja matemaatikas (eelmine aasta). Siiski igal pool HARJUMAA RULEZ, kus ma käinud olen
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime23/10/2008, 19:50

haha Very Happy Ma lähen homme neljandaks tunniks kooli Very Happy:D HAhaa Very Happy
Ja ma sain klassis ainsana KT viiiie (HHH) Very Happy
Missiis, et ma sain teistest pool otsustavat punkti rohkem ja ärme parem spikerdamist maini, sest mina sain ainsana viie ;D

Nasicc, sa lähed Talendijahti? Talenti jagama? xD
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime23/10/2008, 19:58

Põhimõtteliselt olen ma tohutult uhke enda üle, sest mul tuleb ÜKS NELI JA ÜLEJÄÄNUD VIIED!!!!!!!!!!!! No way onju Very Happy 4 aastat pole sellist asja juhtunud. Peaaegu oleks kõik viied tulnud, aga vene keele õps suutis viimasel päeval kõik niimoodi ära nussida, et tahaks ta ära kägistada. Egiptuses käimise tagajärjeks oli kuus tegemata tööd, igasugused keemiad, biod, geod, matad, estad jms. Ja kujutate ette - kõik sain viied Very Happy:D Traaa, ma ei saa üle, kui tubli ma olen *ego tõuseb* Very Happy 9-s klass ikkagi...
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime23/10/2008, 20:38

WUHUUU, bitch! Very Happy

Ma sain kõik neljad, aga Geo, Bio, Kirjanduse ja Musa sain viied (H)
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime23/10/2008, 20:52

Tubliii Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next