MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters | |
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 16:35 | |
| khm.. Me lahkasime kala. Lutsu, kui täpne olla. Ja see haises. Mitte nagutavaline kala xD Vaid... nagu roiskuv laip - mis ta ka oli xD Igatahes, oli see kõigerõvedam asi noh. siiamaani on see kujutis silme ees ja hais peas kinni ;( Geo KT ajal sai materjali kasutada Whuhu Venku KT ajal ei saanud materjali kasutada, aga see eest sai õpikut lehitsetud töö ajal ja spikritega mässatud xD Ja Danieli pealt maha kirjutatud ;D Musas oli igav.. Matas kaa:D Aikuskaa. Inkas kaa xD aga see hais. | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 17:01 | |
| Nii. Ma räägiksin oma hinnetest hoopis. Kõik on suht superhästi, peaaegu, ainult ajalugu on veits käest ära (üllatuslikult on mul mingisugune 1 ekoolis sees...)
Inka peaks viis tulema (4, 5, 5) Vene keel - 5, 3, 3, 2, 5, 5, 3 - keskmine hinne 3.7 loodetavasti ta paneb siis ikka 4, loogiline oleks ju. Eestikeel on kindlasti 4, võibolla saan viie ka, kui Kõrboja peremehe ära vastan (peaks seda lugema, homme pean vastama:P) Ajalugu - 4, 3, 3, 1 (ma ei tea küll mille eest) ja nüüd kaks hinnet peaksid veel tulema. Loodetavasti need siis näiteks 5 & 5. Mis tegelikult ei aita. Bioloogia on 4 Geograafia on kindel 4 Füüsika 4 Keemia 4 Käsitöö 4 Matemaatika 4
Ma olen suht uhke, eelmine aasta suutsin perse keerata, tuli mingi 2 kolme tunnistusele (muidu on mul kuni siis 8 klassini kõik 4-5 olnud). |
| | | Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 17:11 | |
| Ära ülba, mul aint neljad-viied (tegelt on nagu suht igal pool viiteseis)
Aga kool(id) on siiski põhjuseks, miks mul nüid jutu jätkamisega aega läheb! | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 17:13 | |
| ma olen täitsametsas omadega Mu hinded on lihtsalt kõik langenud. Kui varem olid enamvähem kõikviied, siis nüüd olen rõõmus kui kolm viitegi tuleb ;D Aga ikkagi kolme ei tohiks tulla A vb mõni õps tahab sitta raiuda ;D kõige tõenäolisem on........ venekeel | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 18:07 | |
| Kui mul veab, siis neli nelja ja ülejäänud viied. ^^ Isa hoiab kuni Saaremaa reisini ID kaarte enda käes ja ma käin sellega ekoolis, a kuna isa pole... ei tea, mis ma vene sai. Loodan viie peale, siis kolm nelja. ^^ Mul seal 4, 3, 5, 5, 5, ning 5 või 4. Ei tea. Otsustav. Niiii friiking kiire on koolis. Kogu aeg unustan ära mingeid asju. :/ Eile unustasin nt ära, et pidin minema töpasse oma pükse edasi tegema (põlvpüksid, valge taust, lehmad peal retsilt meeldib!), kuid unustasin end selle asemel terveks tunniks Ailiga (esta õps, T.O.R.E. juhendaja) suhete rägastikust ja möödunud aastast rääkima. Oleks veel kauemgi läinud, kuid Tuula ei viitsinud oodata ja hakkas kõnedega närvidele käima. Ja siis see Talendijaht... neljapäeval selja taga õnneks. Kahest koolitusest jään ka Saaremaa pärast ilma... Ma ei tea veel, kas väga kurb olla. Kui Marek Koppel S-Jaani koolitusele läheb, hakkan küll nutma. Tema koolitusest ilma jääda... jaiks. Ja siis täna peale kooli käisime Kätliniga kultas Legendi esilinastust vaatamas. (: Lihtsalt super, mida meiesugused kokku suudavad keeta, muidugi hakkas ka endal mõte jooksma kohe.. Ja siis ma pean kirjutama meie klassi filmile ka mingi stsenaariumi kokku vist. Ei, mõtted on ägedad ja täitsa hea asi võib sel aastal tulla. Ja siis tuleb mõelda isetegevuskonkurssi asja... Õnneks sellega kuu aega. Ja noh, üldiselt... kooliga on kõik hästi. :) | |
| | | chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 18:12 | |
| - Unknown Artist kirjutas:
- Ära ülba, mul aint neljad-viied (tegelt on nagu suht igal pool viiteseis)
Kelle pihta see nüüd oli? Minu? Btw, ma ei ülband. Ütlesin lihtsalt enda hinded, that's all. Vb jaa tundus mingi .. kekkamisena, aga ma suht ei mõelnud nii. - Unknown Artist kirjutas:
- Aga kool(id) on siiski põhjuseks, miks mul nüid jutu jätkamisega aega läheb!
Same here! | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 18:22 | |
| |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 18:24 | |
| VENE KEEEL TULIGI VIIIIIIIIS! Röökisin üle korteri, et viie sain. Isa naeris ja käskis kõvemini karjuda, et naaber ei kuulnud:D Ma siis karjusin ja ta arvas, et nüüd naaber kuulis. ;D | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2008, 18:30 | |
| - Loore kirjutas:
- Vb käis minu kohta?
Ma ei tea, vahet pole. XD Aga minuga on selline lugu, et teine veerand on 7nädalat pikk ja ma lähen veerandi keskel Soome suusaorienteerumise laagrisse kolmeks nädalaks, nii et ma olen 4 nädalat ainult koolis. Hmmm, suht raskeks läheb vist, millalgi oli mõte, et peaks vaheajal juba ette hakkama õppima, siis saab mõned tööd ette ära teha. Ja ma ei julge õpetajatele öelda, et ma ära lähen, nagu tõsiselt. Mis siis et ma olen juba nlei aastat järjest kaks nädalat ära käinud, nüüd 9.klass ikka ja kuna kolmandal veeranil lähen ma suusaorienteerumise euroopa meistrivõistlustele 1,5 nädalaks ja neljandal veerandil Hispaaniasse 1 nädalaks ka võistlustele, siiis emm... ma tõsiselt loodan et ma ei riku enda eksamite hindeid nende käimistega ära. | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 18:01 | |
| Wow, you go girl, too mõni medal kah. Ja ära kooli pärast muretse, ma teise ja neljanda veerandi lõpus kaks nädalat üldse koolis ei käinud. Riiklik kukkus ikka
PS sorry selle kurjustava lause pärast, tegelt on hea, kui kool niimoodi hästi läheb
PPS kas keegi olümpiaadidel kah käib? | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 18:50 | |
| Mina käin - vene, esta ja inka omadel. Täna tulin kirjandivõistluselt. Aga jahm, räigelt kihvt, ma sain vene hinde 3. |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 19:09 | |
| - Unknown Artist kirjutas:
- Wow, you go girl, too mõni medal kah. Ja ära kooli pärast muretse, ma teise ja neljanda veerandi lõpus kaks nädalat üldse koolis ei käinud. Riiklik kukkus ikka
Medal... haha, no ma võistlen endast paar aastat vanematega N17 klassis, aga eks ma üritan jah võimalikult head tulemust saada (ideaalne oleks kui saaks 6 sisse, aga no ma ei tea, ma teen selle nimel praegu kõõõvasti trenni ja tööd. ) - Unknown Artist kirjutas:
- PPS kas keegi olümpiaadidel kah käib?
Em, paar aastat tagasi käisin jaa igast olümpiaadidel, esta omal ja käsitöö (XD) omal ka. Aga praegu nüüd pole väga käinud, vahet pole ka. | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 19:12 | |
| kahju siis (ps, kes kus piirkonnas käib ja kas keegi on riiklikutel kah käinud (mat ja geo)) | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 19:39 | |
| Hiiumaal olen käinud ainult. Kõik olen suht kinni pannud, ainult ükskord inkat ei pannud. Riiklikele polegi pääsenud. Man, I really suck... |
| | | spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 19:41 | |
| Eeehm, mina olen käinud... piirkondlikel vist. Ma ei mäleta enam eriti hästi... Aga jahm, eelmine aasta sai siis seal piirkondlikul muusikaolümpiaadil käidud. Teise koha sain. ;D Aaaajaaa! Aga 'Kängurut' loetakse ka olümpiaadiks, onja ? Seal olen iga aasta, alates 3.klassist, osalenud. :) | |
| | | Cho Naerupall
Postituste arv : 10 Age : 30
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 20:49 | |
| Keskmine hinne täpselt üheksa Kui ainult reaal-ained, siis 9.2 Hindamine toimub meil 10-palli süsteemis (ja on päriiis range ) | |
| | | Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 21:23 | |
| Mul see aasta ikka suht huvitav tunnistus.. kaks kolme, üks viis ja ülejäänud neljad. Midagi uut :d Olid ajad, kus kõik viied olid ^^ :d
| |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 22:08 | |
| Mm... Eelmine aasta käisin keemia, inka, aja, ja mingi olümpiaad oli vist veel... Ei mäleta. Enne seda, 7 ja 8 klass oli vaikus ses osas. Neljandas, viiendas ja kuuendas käisin kohutavalt. :DSiis olid põhiline matemaatiks ja õpioskuste olümpiaad. Üldiselt mulle taolistes kohtades meeldib omaette tegemine, kuid jah.. Tegelikult ongi õpioskuste olümpiaadiga kõige paremini läinud. Sellega saime riiklikele ka. (Ma lihtsalt ei mõista,kuidas on võimalik neid asju mitte üles leida.. ) Aga riiklikel olime mina, Kätu ja Beni ning Krista ja Kaisa asemel Mari ja Mailis. Ja nomh... seal ei läinud eriti hästi, kuna Mari ja Mailis ainult lollitasid ja mul läks suurem osa aurust nende korrale kutsumisele.. A vähemalt oli tore. ^^ Ja see aasta juba esta olümpiaad soolas. Õps küsis, kas olen huvitatud. noh, ära pole ma kunagi öelnud.. Kunagi sai lota olümpiaadil ka käidud. *ei kommenteeri* ;D Aga hetkel on nii, et kui eelnevatel aastatel olümpiaadilt olümpiaadile, siis nüüd on koolituselt koolitusele ja ürituselt üritusele. Järgmise nädala alguses kattusid kaks koolitust, a ma otsustasin vahelduseks hoopis Saaremaale minna..:d | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2008, 22:36 | |
| mina pole olümpiaadidel käinud, kuid meil oli matas mingi kohustuslik nuputamisvõistlus, mille tunnis tegime xd. Miskipärast sain ma mingi kuuenda koha seal ja kui ma autasustamisel istusin, ümberringi õpetaja juttu õndsalt süvenenud matemaatika geeniused ja kuulasin kuidas õpetaja rääkis, et nii tore, et "te olete matemaatika oma eluteeks valinud" vms xd. Mul oli umbesnagu wtf?! Where the hell am I!? See oli naljakas xd Aga sain annekese sokolaadi ja pastaka.^^ Kommide ja raamatu väärilist kohta ei saanudki *jubekurbxd* Igatahes jh.. Ma ei viitsi isegi KT-deks õppida, miks peaks võtma endale lisakohustusi, mis... mind ei köida? Tänakoolis igatahes: Lastekoor - poistekoor tuli saali pilti tegema ja siis me vaatasime, kuidas meie koorijuht seal ukerdas ja käsutas xd ja endal margi maha tegi, kui pilti teha ei osanud. kunst - suht igav. tegime täitsa inetu pildi ;D venekeel - ma parandasin 2e kolmeks !! WHUHUU Ja saan veerandi nelja:D WIUHHUHUHU! Muusika - khkhkhm.. xd Me tegime gosplit niukesed naerukrambidxd Söögivahetund - supp oli väga kahtlase maitsega ja kätlin üritas Sigritile nalja teha, et valab talle suppi magustoidu sisse ja kogematta valaski xD Siukene läbikukkumine xD Ja Ruth hakkas mind jälle söötma. Jube EI jõudnud alla neelata, kui juba uus lusikatäis tuli xd Geo - istusime niisama. Mittemingeid ülesandeid ei olnud, tegime mis tahtsime Keka - mängisime pesapalli - Ruth viskas Laurat kurikaga xd xD xD Kogematta xD naljakas :) Minu valitud võistkond võitis 8-1 (H) Lota - see on nagu teine mata juba! Miks me seal ARVUTAME? :O Ja nii kahtlaseid asju -.- Kässa - Kõhud olid niii tühjad ja õpetajad olid pidanud jube vaimustavaks köögis(meie klassi avanev) kooki teha *rr*. See lõhnas NIIHÄSTI! vot NII hästi! ;S Ja siis istusime väsinult ja muserdatult, mina laulsin vaikselt enda empekast tulevat värki kaasa ja kõik heegeldasime. (meietoas oli meid täna ainultneli!) :DD KODUU! Ja eile tuli klassijuss jubetoredale mõttele, et teeks homme KT! AI HEIT HÖÖR! AI HEIT TÄT STJUUPID PITS! AI HEIT SKUUL! AI HEIT TÄT HVAKING MISERI IN THE SKUUL! AI HEIT TÄT OOHVUL SMELL OVER THERE! ÄND AI HEIT SADISTIDEST ÕPETAJAD! | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 08:15 | |
| Hah. Mina täna tundidesse ei jõuagi. ^^ ) Andra siia, lähme poodi ja 12ni meisterdame ning siis 12st mingi ühe, kaheni kaunistame koolimaja saali, neljaks üritame küpsetamisega ühele poole saada ja lähme tehnikat jms üles panema. Ja kuuest siis algab Talendijaht... Aeh. Mark. Aga TT särgi saame. (H) Eilne päev oli suht mõttetu. ^^ Naersime palju, a ma ei mäleta, miks. Keemias tegime TVd, selle tund möödus suuremate sündmusteta... Kaspar eemaldati koolist. Ainult. Geos ja bios vaatasime filmi. Bios keskendusin, geos mõtlesin selle Läänemere filmi ajal, kuidas Eesti hümn inglise keeles oleks... Eesti keeles vaatasime Paide filme. Põõõõnev. Va see 12 klassi jura. Pikk ja igav ja vene tähed. Hui. (A) Ja matemaatikates veeretasin niisama kaks tundi õhtusse. Tglt peaks seal õppima, aga jah... :/ Homme kässad. ^^ Saab oma pükse lõpetada. Biosse peab vist ka minema, siis aktus ja KODUUU! | |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 14:36 | |
| Meil oli mataõps Tartus YESSSSSSSS!Niiet kaks tundi jääb ära. Keemia õps kah haige, niiet õppealajuhataja tuli klassi (ema mul muuseas) ja andis ülesanded kätte ja tunni lõpus siis koju (R2 väljaarvatud). Kui midagi ei oska, siis küsige klassi helgemate peade käest . JA KOLMANDIK KLASSI TULI MINU KÄEST KÜSIMA, ise üritasin oma TTKooli samal ajal teha, aga noh, mis teha. Ise kah. Käin kõigil olümpiaadidel (va füüsika, see pole Harjumaal väga tugev) ja Riiklikel olen käinud Muusikas (7. klass 3. koht), geos (7., 8., 9. klass, viimane aasta 4. koht) ja matemaatikas (eelmine aasta). Siiski igal pool HARJUMAA RULEZ, kus ma käinud olen | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 19:50 | |
| haha Ma lähen homme neljandaks tunniks kooli :D HAhaa Ja ma sain klassis ainsana KT viiiie (HHH) Missiis, et ma sain teistest pool otsustavat punkti rohkem ja ärme parem spikerdamist maini, sest mina sain ainsana viie ;D Nasicc, sa lähed Talendijahti? Talenti jagama? xD | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 19:58 | |
| Põhimõtteliselt olen ma tohutult uhke enda üle, sest mul tuleb ÜKS NELI JA ÜLEJÄÄNUD VIIED!!!!!!!!!!!! No way onju 4 aastat pole sellist asja juhtunud. Peaaegu oleks kõik viied tulnud, aga vene keele õps suutis viimasel päeval kõik niimoodi ära nussida, et tahaks ta ära kägistada. Egiptuses käimise tagajärjeks oli kuus tegemata tööd, igasugused keemiad, biod, geod, matad, estad jms. Ja kujutate ette - kõik sain viied :D Traaa, ma ei saa üle, kui tubli ma olen *ego tõuseb* 9-s klass ikkagi... | |
| | | Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 20:38 | |
| WUHUUU, bitch! Ma sain kõik neljad, aga Geo, Bio, Kirjanduse ja Musa sain viied (H) | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 20:52 | |
| Tubliii | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
| | | | Kooolkooolkooool. | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |