MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

Kooolkooolkooool. - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime23/10/2008, 21:28

aga mina saan mata, esta ja venku kulme... inka, tarbekunsti ja kirjanduse nelja ning ülejäänud viied(H)Very Happy
aga nagu nii masendav... esta kolm:S mul tõsiselt ei klapi meie uue õpsiga:D
Ja nagu inka neli:S aga nh pole imestada midagi mul kolm tegemata tööd:D
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

Female Postituste arv : 185

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime23/10/2008, 21:37

Täiesti haige, mul on homme vennest KT (vist, ma ei tea ju), aga ma ei tea mille peale.
Tagasi üles Go down
http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=11050295100897422214
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime23/10/2008, 21:40

Chelsea, sellised uudised on ju suurepärased võimis Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 11:36

Vene töö läks võssa, ikka vääga võssa. Töövihiku täitmine oli, aga need olid nii haiged ülesanded. Terve klass ei osanud. XD Nomh, ma saan sellest 3 vast :/ Kui veab, siis 4. Igatahes on kena ikka järgmist veerandit mingi venne 3-ga alustada. Aaaaaah :S

Muidu pidi meil täna täispikk koolipäev olema (6 tundi), aga üks õpa oli haige ja keegi ei asendanud ja meil jäid mõned tunnid ära, nii et oli 3 tundi ainult ja siiis kojuuu!!!! Megahäää tuju praegu ja venne on täiesti meelest läinud ja kõik on niii hea lihtsalt. Õhtul on disco ka, mis on sooooooooooooo cooooooooooooooool. Nannnananana, varsti käin veel rullsuuskadega sõitmas ja siiis ongi kõik läbiiii, õhtu pidu ainult veeeeel. :)

ILUSAT VAHEAEGA TEILE KÕIGILE! cat
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 12:03

Ahhaaa. Very Happy
Päev oli mõnus. ^^
Töpades sain püksid VALMIIIIIS! Very Happy Mingi hullem võidurõõm.. Very Happy
Ja bios sõime kõik kooki... armas. Very Happy

Ning siis oli aktus. Suht lühike. (H) Dire jutust ei saanud aru ja siis Schüts küsis kelleltki, kelle sünni vms aastapäev on. Very Happy Mingi poiss vastas, et Ernesaksa. Õps ütles: "Õige. Mis aastal ta sündis?" vms ja siis see tüüp küsis, et mina vä., Very Happy Või oli see, et mis aastal sa sündisid või midagi... aeh. Ajud on sodiks Very Happy Loodetavasti aitab Kärka mu välja, kuigi ma ei tea, kas ta täna koolis oligi... Very Happy

Klj oli igav, saime tunna, üle kahe aasta hoolsus eeskujulik jälle. (H)
Tulime kätuga koju ja siis helistas Bitch, et ta on Türil... Very Happy Ringhäälingumuuseumis... Edu takkajärgi. Very Happy

T.O.R.E. jätsime ka ära, kuna Aili tahtis minna gümna aktusele ning me ei viitsinud hiljem tagasi tulla. Very Happy Nii et täna aint Resa veel.. Very Happy

Mõnus. Very Happy
Tagasi üles Go down
Cho
Naerupall
Cho

Female Postituste arv : 10

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 15:28

jeee, ma sain keemiast ja rootsist mõlemast kümne :)
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 16:20

Tublid kõik, mina saan ette näidata ainult mata viie (ainus, kus kursus läbi), muid hindeid eriti pole.
Beo olümpiaad oli kah suht ÜLIVÄGA raske, niiet enamus tööd panin kelbast. Aga nii on iga aasta olnud. Riiklikutel käisin sellegipoolest. KÕIK TUBLID! HEAD KOOLIVAHEAEGA!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 16:35

Aeh, jah... Very Happy
Ma koristasin kooli lõpu puhul oma laua ära, hakkasin kirja kirjutama, 2 esimest lõiku ja mõtlesin, et ma magama... Kolm ja pool tundi magasin. Very Happy Niiiii rets väsimus.. Very Happy Oleks tglt rohkemgi magand, aga peab minema. Very Happy
Ja siis esimene kergendus möödus sellega, kui ma avastasin, et ma pean meie klassi filmi sü¹ee kokku panema. Very Happy
Ma tahtsin tglt veel midagi öelda... a unustasin ära.:d
Tagasi üles Go down
KedaHuvitab
Tasane

Female Postituste arv : 4

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 17:15

-.-

Viimati muutis seda KedaHuvitab (17/2/2010, 16:30). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 21:35

Täna olin Türil ja munesin seal niisama Very Happy Peale seda linna ja terve päeva veetsin Aedaga roccas (enneolematu Very Happy) Lõbus oli ja VAJALIKUST rahast sai lahti Very Happy:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime24/10/2008, 21:46

.. Very Happy
Mulle meenus see mainimata jäänud asi. (I)
Lii koob mulle kindad. Very Happy Very Happy Very Happy Täitsa lampi. Very Happy Siis hakkan talvel Loore ja Lii kindaid kordamööda kandma.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Unknown Artist
Muinasjulle
Unknown Artist

Male Postituste arv : 428

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime25/10/2008, 19:36

Koolilõpu puhul võeti lahas ära... KOSSSUUUUUU! Basketball
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 07:29

Hah. Very Happy
Totaalne maiteamis. Ma neli tundi maganud. Very Happy Pool 11 läksin magama, kuulasin 2 korda ühe oma mix plaadi läbi. Siis poole ühe paiku tõusin püsti, jalutasin kööki ning vaatasin, kas hommikul müslile piima on. Very Happy Siis jalutasin tuppa ja vahtisin aknast välja, siis võtsin riiulist Potteri seitsmenda raamat ja lugesin tund aega. Mingi 70 lk kanti jõudsin. Very Happy Siis kuulasin veel Black Velveti plaadi lõpuni ära ja mingi kolme paiku jäin magama.
Ja siis ärkasin kolmveerand seitse üles, et aja kirjand ümber kirjutada. Very Happy
Nii et unere¾iim on p****s. Very Happy
Tänane päev tuleb katastroof. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 15:01

shiit, kui külm oli ;S
Ma olin nagu jäätükk, täiiesti tuim külmast.
õues oli kaa soojem -.-
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 15:25

Pingu kirjutas:
shiit, kui külm oli ;S
Ma olin nagu jäätükk, täiiesti tuim külmast.
õues oli kaa soojem -.-

Nagu TÄPSELT SAMA SIIN. Ma olin muidugi lühikeste varrukatega pluusiga ka. Teised lõdisesid isegi pusadega, mul oli kananahk üleval ja mäpud eisuutnud enam pastakatki kinni hoida. Ja siis õpsid veel ütlesid: "Noh, tuulutame klassi nüüd, siin on nii umbne." Ja pooltes klassides istun ma akna ligiduses. NO VEITS EI OLNUDKI KÜLM VÄ!? Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 15:26

Täna järjekordselt meenus mulle see, et ma vihkan kooli. Põlastan. Lausa jälestan. Ja eks need kolm magamata ööd andsid ka ikka krdi palju tunda...:/
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 15:40

Hah. Very Happy
Mulle küll tänane retsilt meeldis. ^^
Külm pold ka. Kõik imestasid, kuidas ma vestiga olla sain. Very Happy

Esimeses tunnis pidime aulasse kobima. Very Happy Mingi Peebu kirikupea pidas jutlust hingedepäevast. Jumala mark oli! Very Happy (A) Tüüp tegi suu lahti ja kohe kõik naersid täiega. mai saa aru, mis neil katkendliku rääkimisega... Oleks võind meie oma kiriku värk ka tulla ju. Very Happy ja siis vaheldumisi terve tunni seal itsitasime. Evel olid isegi sõrmenukid suus... Very Happy
Tuuli suutis enne seda poolsurnuks ehmatada. Istun, istun. Järsku tüüp lendab ette toolile ning täpselt nii, et näod vastakuti. Hakkas oma eilsest päevast rääkima. Very Happy No juhtub ka inimesel asju... Very Happy

Ja siis kolmanda tunni ajal oli mingisugune karjääriteemaline loeng. Vot see oli mõnus. (: Aga igast loengutele jäetakse liiga vähe aega. Ei saa arutleda ja just arutlemine mulle meeldibki. Very Happy

Kuid noh... Me Tuulaga saime endale vahetundi mõned ekstraminutid, mis oli väga hea. Very Happy Istusime maha, kuulasime musa ja rääkisime. Very Happy

Liil oli veider soeng, kuigi see oli täpselt samasugune nagu tavaliselt.. Very Happy

Ja estas ma läksin maiteamiks näost punaseks. Very Happy Hakkasime mingit asja kuulama ja siis õps küsis, kas ma olen jõudnud ta antud raamatut lugeda. Very Happy Ütlesin jaa. Selles pold midagi marki, a ikka nägu tulipunane... Very Happy

Aeh. Mõnus oli. ^^
Homme tuleb sitt päev. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 15:42

No meil olid kõik tavalised seitse tundi, ainult tuubi noh, juba esimesel päeval, õhh
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 15:53

Meil oli kaa tavaline pääääv:Daga nagu tõsiselt külm oli tõesti... ja meid veel ajatakse vahetunnil klassist välja... koridoris oli veel külmem... ühel vahetunnil oli küte sees...siis istusime kõik radikate vastas..järgmine vahetund olid need jube külmad:D kananahk oli kaa ja siis tuli bio õps et tehke nüüd aken lahti:D
aga niinõme...kohe kõigis tundides õppida ja täie hooga hakkab see kõik peale jälle:S:D
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 16:35

Meil oli suht IGAV ja nõme koolipäev. Terva õps arvas, et täna on õige päev vaadata mingit sajandivanust filmi mille sisu ei huvitanud mitte kedagi ja mille kohta jäi sisukokkuvõtte...naq mitte keegi ei vaadanud. Ainult need eesistujad. Siis oli kehkas õige hetk õppida kossu pealeviset mida me õpime juba 3 aastat. Aga veidi pulli sai kaa. Esta koridori lendas terve krõpsupakk põrandale laiali. Suht kõik seal koridoris hakkasid sõda tegema ja n.n liugu laskma. Õpsid pidid peaaegu hullux minema... ahjaa kaamerad tulid kõigile meelde siis kui õpsid röökimise lõpetasid.
cheers afro
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 16:47

chelsea, ma olin pusaga ;D
Tagasi üles Go down
chelsea
Kuri põhjapõder(???)
chelsea

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 17:06

Noh, aga ma olin lühikeste varrukatega ja ... lõdisesin. Inka tunnis lükkasin laua radikale ligemale ja terve tund olin radika vastas, niimõnus soe oli. Very Happy

Aga muidu oli suht mõttetu päev, mitte midagi erilist, aga mitte midagi väga nõmedat ka. Homseks on palju õppida aint. -.-
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime3/11/2008, 17:10

meie kooli radikad olid.. leiged, vahepeal Very Happy Aga nad on nii rõvedad - sitased I mean - , et keegi ei taha nendega füüsilisse(xd)kontakti astuda. ;D
Nii, et pm, soe oli aint nendel nagadel, kes irmusrõõmsalt kulli mängisid koridoris. ÕRrrr!!!
Inkas tõmbas jalad täiesti tuimaks külmast.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime1/12/2008, 15:55

Pole ammu kirjutanud. ^^
Ega ma hetkel ka pikalt ei viitsi, aga äge päev oli. ^^
Kui enne Kärka veel pidas mind normaalseks, siis täna kadus vist kõik sellele viitav... Aeh. Very Happy Aga tore oli ju lolli mängida ja... jamh. Very Happy

Tglt meil oli reedel iseteegevuskonkurss. Very Happy Iga-aastane traditsioon omakoolinädalal. (Kusjuures, isegi meie kooli esta õpsid ei tea, kuda seda kirjutama peaks. Very Happy ) Et iga klass teeb lühikese etüüdi etteantud teemal. Selle aasta teema oli "seebikad". Very Happy Meil siis vaatasime telekast Esmeraldat ning Esmeralda sünnitas. Deem... See osa klassist, kes kaasa tegi... me pole vist end ammu niiii ühtsena tundnud, kuigi me suht lähedased. Very Happy Kuidas see Ummi seal Kaidu jalge vahel, teki all oli ja... Very Happy Ja siis, kui nabanöör sinna Kaidu jalge vahele jäi ja Kädy tekki kergitas, kui Kaidul jalad harkis ja kronksus olid... aeh. Very Happy *pühib naerupisara* Very Happy
Ja siis vahepeal ma naersin nii palju, et... Istusin seljaga seina vastas. Ja pea läks kuidagi täie raksuga taha ja... vihjeks: see oli VÄGA valus. Very Happy
Ja siis Esmeralda aka Kait sünnitas Urmeti, kelle me vist omakeskis ristisime Pauliks. Very Happy (Ta tuli tõesti Kaidu nö kõhust välja. Very Happy ) Ja Tuula ütles, et kui Kaidu röökimise ajal kohtunikud muigasid, siis Pauli/Urmeti sündimise ajal olid kõigil kolmel naerupisarad silmis. Very Happy Very Happy Very Happy
Igastahes. Siis tuli Mari-Liis, keda me vist kutsusime Gertruuuudiseks, ja lämmatas Esmeralda ära. Mats, kellele me nime ei andnud, sihtis seal püssiga ja Mari röögatas ta peale. Very Happy
Ja siis tuli Silver (Esmeralda mees.) rääkima, et poega ei saa tuua... Ja siis märkas, et tüüp ei vasta. Raputas ja karjus seal ning kutsus Indreku. Esmaklassiline. XD Indrekul juba endal selline pohhuistlik olek. Very Happy Kõndis siis kohale u nii nagu vaatleks ilma, koputas natukene siit, natuke sealt, kummardus, tõmbas lina üle Kaidu näo ja teatas, et ta on surnud. Very Happy Silver siis röögib: "PORQUE????!!!!" ja paneb oma näo ja käed Kaidu kõhule. Very Happy
Järgmises stseenis tuli Agnes ja teatas, et kuulis, et Silveril sündis laps. Silver: "Jah, kuid sel pole enam tähtsust. Mu naine on surnud." Agnes pani siis jõle meelalt oma käe Silveri õlale ning teatas, et siis ta saab ise Silveri naine olla. Ja siis Silver näitas publikule ülestõstetud pöialt ja tegi silma. Very Happy
Algus oli ses suhtes esinemisel lamp, et mina olin esimesena pildis. Telekavaataja. Very Happy Istusin just maha ja hakkasin oma asju ütlema, kui vaatan lolli näoa, kuidas Silver lavale jookseb ja karjub: "LAPS SÜNNIB?! JAH, KALLIS. KOHE TULEN HAIGLASSE!" XDXDXDXD Tase... Very Happy Vahtisin siis teda lolli näoga, tüüp mulle vastu ja siis ütles: "Oih. Ma unustasin." Ja kadus. Very Happy Kogusin end natsa ja sain alustada siis. Very Happy Very Happy Very Happy
Äge oli. Wink
12b oma oli äge... Very Happy "Lööme vahud kokku!" XD (Du¹igeeli, vana seebi ja svammi armukolmnurk. Very Happy Geniaalne ! Very Happy )
Ahjaa. Me saime kolmanda koha. Very Happy

Ja ma siis olen lahke ka, kuna mul aega jännata hetkel... Very Happy

Mari ja Mats. Very Happy
Kooolkooolkooool. - Page 9 040620379226fe
Sünnitamine. Very Happy
Kooolkooolkooool. - Page 9 040620055fa7b7
Ja siit tuleeeeb.... URMET! Very Happy
Kooolkooolkooool. - Page 9 0406198652bf0c

Klassijuhe veel küsis, kust selline idee tuli, et Kait Urmeti sai. Very Happy Seljamaa oli küsind, kas see klassijuhe idee. Very Happy Ma olin nii ähmi täis, et ei osand midagi vastata. Very Happy

Aga et siis neljapäeval käisin Pärnus Lahedal Koolipäeval. Nänni sai. ^^ Parim asi päeva juures vist. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pharaoh
Juudijõulupuu
Pharaoh

Female Postituste arv : 248

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime1/12/2008, 22:07

Pääris äge ju Very Happy
meil ei teeks klass elusees vist nii.. kuigi me üsna ühtsed isegi mõndade teisete klasside võrreldes. Nt poisid ei teeks midagi kaasa,. sest et "imelik on juuuu" ja "ei viitsiii" jne.. -.-

Enivei.. täna oli advendihommik koolis ^^ ja siis iga kord käib kirikuõpetaja mingit juttu rääkimas. ja siis täna ütles ta phm: "Minu selle aasta jõulusoov teile on: tehke kükke ja ärge hõigake!" xD Very Happy nii lavli Very Happy

aga jamh.. tegelt täna oli naljakas päev aga need üsna insaidid niiet te nagunii ei mõikaks Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next