| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 21:37 | |
| Täiesti haige, mul on homme vennest KT (vist, ma ei tea ju), aga ma ei tea mille peale. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2008, 21:40 | |
| Chelsea, sellised uudised on ju suurepärased võimis | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 11:36 | |
| Vene töö läks võssa, ikka vääga võssa. Töövihiku täitmine oli, aga need olid nii haiged ülesanded. Terve klass ei osanud. XD Nomh, ma saan sellest 3 vast :/ Kui veab, siis 4. Igatahes on kena ikka järgmist veerandit mingi venne 3-ga alustada. Aaaaaah :S Muidu pidi meil täna täispikk koolipäev olema (6 tundi), aga üks õpa oli haige ja keegi ei asendanud ja meil jäid mõned tunnid ära, nii et oli 3 tundi ainult ja siiis kojuuu!!!! Megahäää tuju praegu ja venne on täiesti meelest läinud ja kõik on niii hea lihtsalt. Õhtul on disco ka, mis on sooooooooooooo cooooooooooooooool. Nannnananana, varsti käin veel rullsuuskadega sõitmas ja siiis ongi kõik läbiiii, õhtu pidu ainult veeeeel. :) ILUSAT VAHEAEGA TEILE KÕIGILE! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 12:03 | |
| Ahhaaa. Päev oli mõnus. ^^ Töpades sain püksid VALMIIIIIS! Mingi hullem võidurõõm.. Ja bios sõime kõik kooki... armas. Ning siis oli aktus. Suht lühike. (H) Dire jutust ei saanud aru ja siis Schüts küsis kelleltki, kelle sünni vms aastapäev on. Mingi poiss vastas, et Ernesaksa. Õps ütles: "Õige. Mis aastal ta sündis?" vms ja siis see tüüp küsis, et mina vä., Või oli see, et mis aastal sa sündisid või midagi... aeh. Ajud on sodiks Loodetavasti aitab Kärka mu välja, kuigi ma ei tea, kas ta täna koolis oligi... Klj oli igav, saime tunna, üle kahe aasta hoolsus eeskujulik jälle. (H) Tulime kätuga koju ja siis helistas Bitch, et ta on Türil... Ringhäälingumuuseumis... Edu takkajärgi. T.O.R.E. jätsime ka ära, kuna Aili tahtis minna gümna aktusele ning me ei viitsinud hiljem tagasi tulla. Nii et täna aint Resa veel.. Mõnus. | |
|
| |
Cho Naerupall
Postituste arv : 10 Age : 30
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 15:28 | |
| jeee, ma sain keemiast ja rootsist mõlemast kümne :) | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 16:20 | |
| Tublid kõik, mina saan ette näidata ainult mata viie (ainus, kus kursus läbi), muid hindeid eriti pole. Beo olümpiaad oli kah suht ÜLIVÄGA raske, niiet enamus tööd panin kelbast. Aga nii on iga aasta olnud. Riiklikutel käisin sellegipoolest. KÕIK TUBLID! HEAD KOOLIVAHEAEGA! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 16:35 | |
| Aeh, jah... Ma koristasin kooli lõpu puhul oma laua ära, hakkasin kirja kirjutama, 2 esimest lõiku ja mõtlesin, et ma magama... Kolm ja pool tundi magasin. Niiiii rets väsimus.. Oleks tglt rohkemgi magand, aga peab minema. Ja siis esimene kergendus möödus sellega, kui ma avastasin, et ma pean meie klassi filmi sü¹ee kokku panema. Ma tahtsin tglt veel midagi öelda... a unustasin ära.:d | |
|
| |
KedaHuvitab Tasane
Postituste arv : 4 Age : 30
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 17:15 | |
|
Viimati muutis seda KedaHuvitab (17/2/2010, 16:30). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 21:35 | |
| Täna olin Türil ja munesin seal niisama Peale seda linna ja terve päeva veetsin Aedaga roccas (enneolematu ) Lõbus oli ja VAJALIKUST rahast sai lahti :D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/10/2008, 21:46 | |
| .. Mulle meenus see mainimata jäänud asi. (I) Lii koob mulle kindad. Täitsa lampi. Siis hakkan talvel Loore ja Lii kindaid kordamööda kandma.. | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 25/10/2008, 19:36 | |
| Koolilõpu puhul võeti lahas ära... KOSSSUUUUUU! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 07:29 | |
| Hah. Totaalne maiteamis. Ma neli tundi maganud. Pool 11 läksin magama, kuulasin 2 korda ühe oma mix plaadi läbi. Siis poole ühe paiku tõusin püsti, jalutasin kööki ning vaatasin, kas hommikul müslile piima on. Siis jalutasin tuppa ja vahtisin aknast välja, siis võtsin riiulist Potteri seitsmenda raamat ja lugesin tund aega. Mingi 70 lk kanti jõudsin. Siis kuulasin veel Black Velveti plaadi lõpuni ära ja mingi kolme paiku jäin magama. Ja siis ärkasin kolmveerand seitse üles, et aja kirjand ümber kirjutada. Nii et unere¾iim on p****s. Tänane päev tuleb katastroof. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 15:01 | |
| shiit, kui külm oli ;S Ma olin nagu jäätükk, täiiesti tuim külmast. õues oli kaa soojem -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 15:25 | |
| - Pingu kirjutas:
- shiit, kui külm oli ;S
Ma olin nagu jäätükk, täiiesti tuim külmast. õues oli kaa soojem -.- Nagu TÄPSELT SAMA SIIN. Ma olin muidugi lühikeste varrukatega pluusiga ka. Teised lõdisesid isegi pusadega, mul oli kananahk üleval ja mäpud eisuutnud enam pastakatki kinni hoida. Ja siis õpsid veel ütlesid: "Noh, tuulutame klassi nüüd, siin on nii umbne." Ja pooltes klassides istun ma akna ligiduses. NO VEITS EI OLNUDKI KÜLM VÄ!? | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 15:26 | |
| Täna järjekordselt meenus mulle see, et ma vihkan kooli. Põlastan. Lausa jälestan. Ja eks need kolm magamata ööd andsid ka ikka krdi palju tunda...:/ | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 15:40 | |
| Hah. Mulle küll tänane retsilt meeldis. ^^ Külm pold ka. Kõik imestasid, kuidas ma vestiga olla sain. Esimeses tunnis pidime aulasse kobima. Mingi Peebu kirikupea pidas jutlust hingedepäevast. Jumala mark oli! (A) Tüüp tegi suu lahti ja kohe kõik naersid täiega. mai saa aru, mis neil katkendliku rääkimisega... Oleks võind meie oma kiriku värk ka tulla ju. ja siis vaheldumisi terve tunni seal itsitasime. Evel olid isegi sõrmenukid suus... Tuuli suutis enne seda poolsurnuks ehmatada. Istun, istun. Järsku tüüp lendab ette toolile ning täpselt nii, et näod vastakuti. Hakkas oma eilsest päevast rääkima. No juhtub ka inimesel asju... Ja siis kolmanda tunni ajal oli mingisugune karjääriteemaline loeng. Vot see oli mõnus. (: Aga igast loengutele jäetakse liiga vähe aega. Ei saa arutleda ja just arutlemine mulle meeldibki. Kuid noh... Me Tuulaga saime endale vahetundi mõned ekstraminutid, mis oli väga hea. Istusime maha, kuulasime musa ja rääkisime. Liil oli veider soeng, kuigi see oli täpselt samasugune nagu tavaliselt.. Ja estas ma läksin maiteamiks näost punaseks. Hakkasime mingit asja kuulama ja siis õps küsis, kas ma olen jõudnud ta antud raamatut lugeda. Ütlesin jaa. Selles pold midagi marki, a ikka nägu tulipunane... Aeh. Mõnus oli. ^^ Homme tuleb sitt päev. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 15:42 | |
| No meil olid kõik tavalised seitse tundi, ainult tuubi noh, juba esimesel päeval, õhh | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 15:53 | |
| Meil oli kaa tavaline pääääv:Daga nagu tõsiselt külm oli tõesti... ja meid veel ajatakse vahetunnil klassist välja... koridoris oli veel külmem... ühel vahetunnil oli küte sees...siis istusime kõik radikate vastas..järgmine vahetund olid need jube külmad:D kananahk oli kaa ja siis tuli bio õps et tehke nüüd aken lahti:D aga niinõme...kohe kõigis tundides õppida ja täie hooga hakkab see kõik peale jälle:S:D | |
|
| |
Külaline Külaline
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 16:47 | |
| chelsea, ma olin pusaga ;D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 17:06 | |
| Noh, aga ma olin lühikeste varrukatega ja ... lõdisesin. Inka tunnis lükkasin laua radikale ligemale ja terve tund olin radika vastas, niimõnus soe oli. Aga muidu oli suht mõttetu päev, mitte midagi erilist, aga mitte midagi väga nõmedat ka. Homseks on palju õppida aint. -.- | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2008, 17:10 | |
| meie kooli radikad olid.. leiged, vahepeal Aga nad on nii rõvedad - sitased I mean - , et keegi ei taha nendega füüsilisse(xd)kontakti astuda. ;D Nii, et pm, soe oli aint nendel nagadel, kes irmusrõõmsalt kulli mängisid koridoris. ÕRrrr!!! Inkas tõmbas jalad täiesti tuimaks külmast. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/12/2008, 15:55 | |
| Pole ammu kirjutanud. ^^ Ega ma hetkel ka pikalt ei viitsi, aga äge päev oli. ^^ Kui enne Kärka veel pidas mind normaalseks, siis täna kadus vist kõik sellele viitav... Aeh. Aga tore oli ju lolli mängida ja... jamh. Tglt meil oli reedel iseteegevuskonkurss. Iga-aastane traditsioon omakoolinädalal. (Kusjuures, isegi meie kooli esta õpsid ei tea, kuda seda kirjutama peaks. ) Et iga klass teeb lühikese etüüdi etteantud teemal. Selle aasta teema oli "seebikad". Meil siis vaatasime telekast Esmeraldat ning Esmeralda sünnitas. Deem... See osa klassist, kes kaasa tegi... me pole vist end ammu niiii ühtsena tundnud, kuigi me suht lähedased. Kuidas see Ummi seal Kaidu jalge vahel, teki all oli ja... Ja siis, kui nabanöör sinna Kaidu jalge vahele jäi ja Kädy tekki kergitas, kui Kaidul jalad harkis ja kronksus olid... aeh. *pühib naerupisara* Ja siis vahepeal ma naersin nii palju, et... Istusin seljaga seina vastas. Ja pea läks kuidagi täie raksuga taha ja... vihjeks: see oli VÄGA valus. Ja siis Esmeralda aka Kait sünnitas Urmeti, kelle me vist omakeskis ristisime Pauliks. (Ta tuli tõesti Kaidu nö kõhust välja. ) Ja Tuula ütles, et kui Kaidu röökimise ajal kohtunikud muigasid, siis Pauli/Urmeti sündimise ajal olid kõigil kolmel naerupisarad silmis. Igastahes. Siis tuli Mari-Liis, keda me vist kutsusime Gertruuuudiseks, ja lämmatas Esmeralda ära. Mats, kellele me nime ei andnud, sihtis seal püssiga ja Mari röögatas ta peale. Ja siis tuli Silver (Esmeralda mees.) rääkima, et poega ei saa tuua... Ja siis märkas, et tüüp ei vasta. Raputas ja karjus seal ning kutsus Indreku. Esmaklassiline. XD Indrekul juba endal selline pohhuistlik olek. Kõndis siis kohale u nii nagu vaatleks ilma, koputas natukene siit, natuke sealt, kummardus, tõmbas lina üle Kaidu näo ja teatas, et ta on surnud. Silver siis röögib: "PORQUE????!!!!" ja paneb oma näo ja käed Kaidu kõhule. Järgmises stseenis tuli Agnes ja teatas, et kuulis, et Silveril sündis laps. Silver: "Jah, kuid sel pole enam tähtsust. Mu naine on surnud." Agnes pani siis jõle meelalt oma käe Silveri õlale ning teatas, et siis ta saab ise Silveri naine olla. Ja siis Silver näitas publikule ülestõstetud pöialt ja tegi silma. Algus oli ses suhtes esinemisel lamp, et mina olin esimesena pildis. Telekavaataja. Istusin just maha ja hakkasin oma asju ütlema, kui vaatan lolli näoa, kuidas Silver lavale jookseb ja karjub: "LAPS SÜNNIB?! JAH, KALLIS. KOHE TULEN HAIGLASSE!" XDXDXDXD Tase... Vahtisin siis teda lolli näoga, tüüp mulle vastu ja siis ütles: "Oih. Ma unustasin." Ja kadus. Kogusin end natsa ja sain alustada siis. Äge oli. 12b oma oli äge... "Lööme vahud kokku!" XD (Du¹igeeli, vana seebi ja svammi armukolmnurk. Geniaalne ! ) Ahjaa. Me saime kolmanda koha. Ja ma siis olen lahke ka, kuna mul aega jännata hetkel... Mari ja Mats. Sünnitamine. Ja siit tuleeeeb.... URMET! Klassijuhe veel küsis, kust selline idee tuli, et Kait Urmeti sai. Seljamaa oli küsind, kas see klassijuhe idee. Ma olin nii ähmi täis, et ei osand midagi vastata. Aga et siis neljapäeval käisin Pärnus Lahedal Koolipäeval. Nänni sai. ^^ Parim asi päeva juures vist. | |
|
| |
Pharaoh Juudijõulupuu
Postituste arv : 248 Age : 31 Asukoht : Suure-Jaani
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/12/2008, 22:07 | |
| Pääris äge ju meil ei teeks klass elusees vist nii.. kuigi me üsna ühtsed isegi mõndade teisete klasside võrreldes. Nt poisid ei teeks midagi kaasa,. sest et "imelik on juuuu" ja "ei viitsiii" jne.. -.- Enivei.. täna oli advendihommik koolis ^^ ja siis iga kord käib kirikuõpetaja mingit juttu rääkimas. ja siis täna ütles ta phm: "Minu selle aasta jõulusoov teile on: tehke kükke ja ärge hõigake!" xD nii lavli aga jamh.. tegelt täna oli naljakas päev aga need üsna insaidid niiet te nagunii ei mõikaks | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|