MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
AutorTeade
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

Kooolkooolkooool. - Page 24 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime1/9/2009, 21:54

Noh siis ma veel ilmselt sind näinud pole:D
Minu arvates on täitsa normaalne...mõndades ainets on muidugi õpetajad, kellega ei saa midagi selgeks, aga see on vast igal pool nii.
Ma arvan, et gümnaasium on parema tasemega kui põhikool aga eks seda veel näeb:D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime1/9/2009, 22:07

Normaalne kool? Kõik on suurepärane kui seda MRG-ga võrrelda.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 13:44

aga mul on teine koolip2ev l2bi.
inka oli ikka naljakas uue 6psiga. terve tunni jahus, kui vajalik inglise keel on.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 14:51

:)

Need esimesed päevad on NIIIII jamad :)
Kõik õpetajad aina pärivad, mida me suvel tegime jne, jne...
Uhh, homme keka Wink
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 15:01

mul ka keka , Very Happy
ei taha yldse. Very Happy
Ma vihkan koos teistega jooksmist.
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 15:14

Meil on ainult venku õps küsinud:D
teised õpetajad pigem tutvuvad meiega:D
A bullet...kes su klassijuhataja on?Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 15:15

Pingu, see on väga hea kool Very Happy Isegi mina ütlen seda, mina, kes ei viitsi kuigi palju koolis käia Very Happy
Aga Loore, kus korrusel sa kõige sagedamini viibid? Very Happy Mina olen teisel korrusel enamus ajast Very Happy Et nagu võiks ju kokku saada Very Happy Ma tahan sind ära ka näha Very Happy
Ma ei tea kes mu klassijuss on... Ma vaatan kodulehelt kohe... Okei, ma ei tea Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 16:19

Juhhei hurraa, mul on esmaspäeval mitte vene keel vaid VENE KIRJANDUS, vene keeles. Ja matemaatika kontrolltöö. Tegelikult on mul iga esmaspäev matemaatika kontrolltöö ja seega seitsmendal ka, mis siis, et me pole matemaatikas midagi õppinud veel. :)
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 16:25

Nüüd ma liigun ringi koguaeg:D
Sa b või c's?Very Happy b on vist Abiline...c peaks Kallas olema?Very Happy
üheksandatel klassidel peaks vast olema klassid 301 ja 302?Very Happy eelmine aasta oli mu koduklass 302:D
homme on mul mata 302 ruumis:D ja rohkem sellel korrusel ei olegi...kuigi tegelikult kaks tundi on arvutiklassis:D

Meil oli täna geos töö ja järgmine nädal on füüsikas tööVery Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 16:59

Jah, Kallas:D
MA C Very Happy
301 on koduklass Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 17:13

Ma vist meeldisin talle:D Ta on igatahes parem kui Abiline, kes vihkab mind:D aga ta vihkab kõiki niiet jh:D
Siiamaani on kõik peale venku olnud normaalne:D aga homme on keemia niiet jah:d teised (peale venku ja keemia) on nii normaalsed see aasta:D
Tagasi üles Go down
Bluebelli
Juubilar

Female Postituste arv : 157

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 17:19

homseks ei jäänud midagi, aga reedeks küll: kaks dialoodi pähe, midagi vihikust, saksas gramma osa pähe juba

täna oli kerge päev. suht. enam-vähem. vist. ainult matas tekkis uni. jälle. olgu siis juba öeldud, et matas ma magan. vahel.

homme on kaks kekat. õu¹it. ei tegelt, keka mulle meeldib ja õps ka, aga tundi minna ei viitsi:/
homme on esta ka - uus õps nüüd. kahju, ma olin kallega harjunud, aga eks näeb, mis saama hakkab.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 17:44

Espada kirjutas:
Juhhei hurraa, mul on esmaspäeval mitte vene keel vaid VENE KIRJANDUS, vene keeles. Ja matemaatika kontrolltöö. Tegelikult on mul iga esmaspäev matemaatika kontrolltöö ja seega seitsmendal ka, mis siis, et me pole matemaatikas midagi õppinud veel. :)
Oi, Espada, sul ei vea. Vene kirjandus vene keeles...sounds like good old soviet times Wink Minu venkaõps andis pooled oma õpilased, need nõrgemad(ja loomulikult minu koos nendega)ära teisele õpetajale...ja tegelikult ma ei kurda. Sellel ajal, kui tarkurid pidid kirjutama, mida nad suvel tegid, saime meie käänamist ja elukutseid õppida. Kui väga veab, jõuan ma ehk aasta lõpuks seitsmenda klassi tasemele...mis siis, et ma varsti juba lõpetama hakkan Very Happy Matas saime me uue õpetaja, tundub esialgu täitsa tore mutike olevat. Ja täna oli mul esimest korda elus astronoomia. Iseenesest üsna huvitav aine, aga kuna seda annab mu füüsikaõpetaja, oli tund nii igav, et ma jäin peaaegu magama Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 18:24

nooo kena ja mina olen ainukene, kes peab tobedat kirjandit kirjutama?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 19:03

Aga meile anti täna peaaegu 200 lk paksune õpik. Very Happy Selle töötame me läbi 7 nädalaga. :) Esimene vahearvestus Idamaade kohta on kolmandal nädalal. Very Happy Siis on veel pool õpikut, veerandi kohta Kreekast, teise kohta Egiptusest (oli vist) vahearvestus. Very Happy See on niiii armas. Very Happy Mulle üldjuhul ajalugu meeldib, aga et selline tamp peal... Very Happy Järgmisel perioodil võtame läbi teise ja kolmandal kolmanda õpiku. :) Very Happy

Esimene tund oli vaba, kaks viimast jäid ära... Vahepeale jäid peale ajalugu keka, saksa keel (õppisime tähestikku. Very Happy ) ja kaks matemaatikat. Very Happy Matemaatikad olid ägedad, kuigi ma juba esimese kodutööga kimpus... ei saa ega saa õigeid vastuseid. Very Happy

Muidu andis õpetaja võimaluse, et kui me tahame riigieksamit matemaatikas teha (humanitaari õppekava järgi ei ole võimalik seda hästi sooritada), siis ta võib lisamaterjali ja -ülesandeid anda. Very Happy Mõtlen, kas tahan seda kohustust 3 aastat lisaks. Very Happy Iseenesest ei taha ma üht võimalikku eksamiainet ära lõigata... Nii et.... Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 19:15

hm. Wauu! Very Happy normaalselt paks 6pik .
ja mina, kes olen t2ielik matemaatika geenius (ei tegelikult pole) kartsin t2nast matat t2iega. Milleks esimest matat karta? xd
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 19:15

Bullet kirjutas:
Pingu, see on väga hea kool Very Happy Isegi mina ütlen seda, mina, kes ei viitsi kuigi palju koolis käia Very Happy

miskool? Kunstigümnaasium? Mrg? Very Happy

Mul homseks juba igas aines kodutööd.. ei mingit halastust. Just jõudsin trennist.. tahaks lihtsalt magadaaaaa
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 19:27

Heh:D tundub, et kõigil on kõik juba täiega peale hakanud:d meile jäeti ainult füüsikas õppida:D kümnendeesliited:D no ja venkus asjad selgeks teha ag anoh...kes venkut ikka teeb?Very Happy
Aga homme esimene (teine kuna läheme teiseks tunniks:D) keemia niiet küll saab õppida kodus kaa:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 20:15

Sain oma mate tehtud. (H) Kolme alapunkti vastused olid olemas, neist 1 oli õige. Very Happy Jumal teab, mis ülejäänud kolmega sai... kuid tehtud vähemalt. Very Happy 3 aasta jooksul esimene matemaatikas tehtud kodutöö... võite aplodeerida, (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 20:33

Oh,,, palju 6nne siis!
mina alati oma kodut66d tegema . xd
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 20:48

Meil ei olegi midagi õppida 11.-ndas :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 20:53

Very Happy Very Happy
Mul oli 3 aastat õps, kes kodutöid ei kontrollinud. Lasin lõdvaks. Kahetsen natukene... Very Happy (A)
Aga jaaah... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 20:55

täpselt! sama siin Very Happy nii chill on xD meil on mingi 4 kirjanduse ja 2 eesti keele õpikut. ütles, millist kirjanduse õpikut me kasutame, eesti keele kohta ei ütelnud midagi ning pärast, kui küsisime, ütles, et, ah, ärge võtke üldse kaasa xD NIII CHILL! Very Happy
mates tegime mingeid ülilihtsaid jada ülesandeid. niii chill Very Happy ma ei saa. homme on KEEEMIAAA! LÕPUKS! Very Happy polegi Puksi veel näinud see aasta Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 21:32

Meil oli spordipäev.. väkk -.- Very Happy
Ja peale seda oli trenn, nii et ma olen naaatukene väss. Very Happy

ja homseks pole loomulikult midagi õppida Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime2/9/2009, 21:33

pärast* Very Happy

trenn? said kossutrenni?
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next