| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2009, 21:54 | |
| Noh siis ma veel ilmselt sind näinud pole:D Minu arvates on täitsa normaalne...mõndades ainets on muidugi õpetajad, kellega ei saa midagi selgeks, aga see on vast igal pool nii. Ma arvan, et gümnaasium on parema tasemega kui põhikool aga eks seda veel näeb:D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2009, 22:07 | |
| Normaalne kool? Kõik on suurepärane kui seda MRG-ga võrrelda. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 13:44 | |
| aga mul on teine koolip2ev l2bi. inka oli ikka naljakas uue 6psiga. terve tunni jahus, kui vajalik inglise keel on. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 14:51 | |
| :) Need esimesed päevad on NIIIII jamad :) Kõik õpetajad aina pärivad, mida me suvel tegime jne, jne... Uhh, homme keka | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 15:01 | |
| mul ka keka , ei taha yldse. Ma vihkan koos teistega jooksmist. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 15:15 | |
| Pingu, see on väga hea kool Isegi mina ütlen seda, mina, kes ei viitsi kuigi palju koolis käia Aga Loore, kus korrusel sa kõige sagedamini viibid? Mina olen teisel korrusel enamus ajast Et nagu võiks ju kokku saada Ma tahan sind ära ka näha Ma ei tea kes mu klassijuss on... Ma vaatan kodulehelt kohe... Okei, ma ei tea | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 16:19 | |
| Juhhei hurraa, mul on esmaspäeval mitte vene keel vaid VENE KIRJANDUS, vene keeles. Ja matemaatika kontrolltöö. Tegelikult on mul iga esmaspäev matemaatika kontrolltöö ja seega seitsmendal ka, mis siis, et me pole matemaatikas midagi õppinud veel. :) | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 16:25 | |
| | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 16:59 | |
| Jah, Kallas:D MA C 301 on koduklass | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 17:13 | |
| Ma vist meeldisin talle:D Ta on igatahes parem kui Abiline, kes vihkab mind:D aga ta vihkab kõiki niiet jh:D Siiamaani on kõik peale venku olnud normaalne:D aga homme on keemia niiet jah:d teised (peale venku ja keemia) on nii normaalsed see aasta:D | |
|
| |
Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 17:19 | |
| homseks ei jäänud midagi, aga reedeks küll: kaks dialoodi pähe, midagi vihikust, saksas gramma osa pähe juba
täna oli kerge päev. suht. enam-vähem. vist. ainult matas tekkis uni. jälle. olgu siis juba öeldud, et matas ma magan. vahel.
homme on kaks kekat. õu¹it. ei tegelt, keka mulle meeldib ja õps ka, aga tundi minna ei viitsi:/ homme on esta ka - uus õps nüüd. kahju, ma olin kallega harjunud, aga eks näeb, mis saama hakkab. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 17:44 | |
| - Espada kirjutas:
- Juhhei hurraa, mul on esmaspäeval mitte vene keel vaid VENE KIRJANDUS, vene keeles. Ja matemaatika kontrolltöö. Tegelikult on mul iga esmaspäev matemaatika kontrolltöö ja seega seitsmendal ka, mis siis, et me pole matemaatikas midagi õppinud veel. :)
Oi, Espada, sul ei vea. Vene kirjandus vene keeles...sounds like good old soviet times Minu venkaõps andis pooled oma õpilased, need nõrgemad(ja loomulikult minu koos nendega)ära teisele õpetajale...ja tegelikult ma ei kurda. Sellel ajal, kui tarkurid pidid kirjutama, mida nad suvel tegid, saime meie käänamist ja elukutseid õppida. Kui väga veab, jõuan ma ehk aasta lõpuks seitsmenda klassi tasemele...mis siis, et ma varsti juba lõpetama hakkan Matas saime me uue õpetaja, tundub esialgu täitsa tore mutike olevat. Ja täna oli mul esimest korda elus astronoomia. Iseenesest üsna huvitav aine, aga kuna seda annab mu füüsikaõpetaja, oli tund nii igav, et ma jäin peaaegu magama | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 18:24 | |
| nooo kena ja mina olen ainukene, kes peab tobedat kirjandit kirjutama? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 19:03 | |
| Aga meile anti täna peaaegu 200 lk paksune õpik. Selle töötame me läbi 7 nädalaga. :) Esimene vahearvestus Idamaade kohta on kolmandal nädalal. Siis on veel pool õpikut, veerandi kohta Kreekast, teise kohta Egiptusest (oli vist) vahearvestus. See on niiii armas. Mulle üldjuhul ajalugu meeldib, aga et selline tamp peal... Järgmisel perioodil võtame läbi teise ja kolmandal kolmanda õpiku. :) Esimene tund oli vaba, kaks viimast jäid ära... Vahepeale jäid peale ajalugu keka, saksa keel (õppisime tähestikku. ) ja kaks matemaatikat. Matemaatikad olid ägedad, kuigi ma juba esimese kodutööga kimpus... ei saa ega saa õigeid vastuseid. Muidu andis õpetaja võimaluse, et kui me tahame riigieksamit matemaatikas teha (humanitaari õppekava järgi ei ole võimalik seda hästi sooritada), siis ta võib lisamaterjali ja -ülesandeid anda. Mõtlen, kas tahan seda kohustust 3 aastat lisaks. Iseenesest ei taha ma üht võimalikku eksamiainet ära lõigata... Nii et.... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 19:15 | |
| hm. Wauu! normaalselt paks 6pik . ja mina, kes olen t2ielik matemaatika geenius (ei tegelikult pole) kartsin t2nast matat t2iega. Milleks esimest matat karta? xd | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| |
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 20:15 | |
| Sain oma mate tehtud. (H) Kolme alapunkti vastused olid olemas, neist 1 oli õige. Jumal teab, mis ülejäänud kolmega sai... kuid tehtud vähemalt. 3 aasta jooksul esimene matemaatikas tehtud kodutöö... võite aplodeerida, (A) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 20:33 | |
| Oh,,, palju 6nne siis! mina alati oma kodut66d tegema . xd | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 20:48 | |
| Meil ei olegi midagi õppida 11.-ndas :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 20:53 | |
| Mul oli 3 aastat õps, kes kodutöid ei kontrollinud. Lasin lõdvaks. Kahetsen natukene... (A) Aga jaaah... | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 20:55 | |
| täpselt! sama siin nii chill on xD meil on mingi 4 kirjanduse ja 2 eesti keele õpikut. ütles, millist kirjanduse õpikut me kasutame, eesti keele kohta ei ütelnud midagi ning pärast, kui küsisime, ütles, et, ah, ärge võtke üldse kaasa xD NIII CHILL! mates tegime mingeid ülilihtsaid jada ülesandeid. niii chill ma ei saa. homme on KEEEMIAAA! LÕPUKS! polegi Puksi veel näinud see aasta | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 21:32 | |
| Meil oli spordipäev.. väkk -.- Ja peale seda oli trenn, nii et ma olen naaatukene väss. ja homseks pole loomulikult midagi õppida | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2009, 21:33 | |
| pärast* trenn? said kossutrenni? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|