| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/12/2008, 22:15 | |
| Meil pool klassi aint nalja peal väljas ongi. ja siis meie teeme ja teised hädaldavad, kuni näevad... Selle klassi filmiga ka suht nii... "Plä-lä-lä"... aga kui näevad... ohjah. Osadel juba põhimõtte pärast, et jälle mõngime lolli. Tglt see tegemine kõige toredam asi. :d | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/12/2008, 20:37 | |
| Me teeme kingi kätte saamiseks parodiseeritud lugude popurrii... Poisid teevad baletti ja muud pulli... Proovin kah peale võtta | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/12/2008, 21:25 | |
| Meie klass on küll mingi eriti tuimad see aasta...eelmine aasta oli nii lõbus, et iga päev kõht naermisest krampis...see aasta kõik ainult lösutavad mööda seina ääri,aknalaudu, põrandaid, pinke ja üksteist...Isegi n.n koduklassi diivan on alatii kuhjas... |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/12/2008, 22:48 | |
| OOONOOOO!!!!!!! Üks nädal veel! Nuuckxsz! | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 15/12/2008, 18:35 | |
| Minu tänane (ülimalt väsitav) päev siis.. Esimene tund oli kirjandus. Nimed marmortahvlil. Booring. Mulle ei meeldi sõjateemad, sorry noh. Siis oli kunst. Enne tundi, värisesin seal oma lühikeste varrukatega. Õpetaja: Mine pane jakk peale. Sa ei saa joonistada kui sul käed värisevad ju. Irw. Läksingi siis, võtsin jaki. Kunstis otsisin pool tunnist oma tööd taga, ei leidnud, pidin otsast peale hakkama. Sain kaks vilja värvitud, kell helises. Siis läksin alla, proovi. Laulsime paar korda Mattiasega läbi. Läksin vene keelde. Astun uksest sisse, KT käib. Mul pole õrna aimugi, mis toimub. Üritan aru saada, mis ma tegema pean. Õnneks õps lasi mul vahetunnist ka teha. Nelja sain muide. Siis oli geograafia. Igav ja mõttetu. Jutustasime Kristiga, rääkisime Tormi ja Priiduga anekdoote ja samal ajal tegi Merili tööd mis meil pinginaabriga kahepeale pidi olema. Targad pinginaabrid on ühes kasulikud asjad. Siis oli jälle kirjandus. Andsime luuletused ära ja rääkisime veel sõjast. Uni. Siis oli kooriproov. Mõttetu. Siis oli mata. Astun uksest sisse, kell oli helisenud juba. Füsa õps klassi ees. Mida hekki?! Tegime mingeid lampe ülesandeid. Füsa õps ei tea mis on sarnasustegur.. Lammas.. Terve matatunni, Joss hüüab vaikselt: Kärkaa, Kärkaaa.. Tänks Sille nooh. Siis oli uuesti vene. Saime õpsilt sõimu, et me jutustasime. The usual.. Siis said teised koju. Mina ja Krista ja Hele-Riin ja Mari-Liis läksime Ühiskonda vastama. Arvutis mingi test. Lihtne. Siis läksime Kristaga ajalugu vastama. Irw xD Rämedalt sai naerda. Kait vastas enne meid. Õpetaja: "Kes kirjutas Kalevipoja?" Kait: "Eem.. Jacobson? Ei.. MIs esimene täht on?" Õps: "Kr.. Kre.." Kait: "Kremli koidupääsuke!" Irw.. Ja siis.. Õps küsis temalt koguaeg samu asju, otsast lõpuni. Küsib mingi viiendat korda Tartu rahu. Kait: 1919 Kõik naeravad. Ja nii koguaeg. Lõpuks, viimasel korral: 1920, teine veebruar!! Juhhuuu Ei viitsi pikalt kirjutada aga naerda sai rämedalt. Ja siis läksin kunstiringi seda natüürmorti tegema. Õõh. Vihkan kunstit. Ma ei oska joonistada. Õps tegi mul enamus tööst ära. Ja no.. vahepeal pidi muidugi Hendrik sinna tulema. Kunstiõps on ju ta klassijuss. Õõh. Ja siis Krista vahtis mind segaduses näoga kui ma seal vandusin. Siis ta pilk selgines ja ütles: Aa.. see on su mees ju! Kamoon noh Aga nomh.. õps tegi mul suht töö ära ja siis ütles: No.. hea koostöö eest saad nelja. Huuh. Muide, koju jõudsin tund aega tagasi.. Masendav.. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 15/12/2008, 19:11 | |
| Hah. *naerab* Ega ma meelega siis. xD Ses suhtes, et... jah. Aga varu kannatust. xD Üks mu lause on in isegi poolteist aastat hiljem... või kaks ja pool... ei mäletagi enam. Ja mida mina teha saan, et sa ei kuule, kui ma sind hüüan?!? Siis ongi ju vaja kärka, kärka, kärka karjuda. Aga tänasest matast.... ÜLE PRAHI. xD Oglu on vist tõesti kõige lollim õps, kes meil on. (A) Ja isegi oma füüsikat suutis meile ajada... Aga parim osa oli see, kuda ta ülesande perse keeras. Tglt ma ei saanud lõpus endiselt aru, mis ma oleks kirjutama pidanud ja mis me pidime kirjutama ja mis see vastus oli. Ta ise ka vist ei saanud. A meil tuli ju füsa ka otsa, ja siis seal ka... phh. Venes oli kontrolltöö. Pea pulki täis, õppida pold aega/viitsimist. Mis ma siin ikka valetan... tglt oleks vaba aega jäänd, oleks vaadand asja... A kolme sain. Jumala õnnelik. xD Ja estal pold midagi viga. Mulle meeldib, kui Aili end rääkima unustab. Siis ei pea midagi igavat tegema. Klassijuhatajas kirjutasime oma väärtuseid üles. Minu rühm koosnes minust, Monast, Silverist ja Mihklist. Kui kõik teised mingi 4-5 rühma panid, et ojaaa, me väärtustame head haridust, perekonda, ausust, sõnakuulelikkust, tublidust, kohusetundlikkust jne (ma ei väida, et nad neid ei tähtsusta. olen lihtsalt üpris kindel, et need ei ole väärtuste tabelis esireas. ), siis meie panime sinna selliseid asju nagu raha, internet jms... Kaalusime ka alkoholi sissepistmist, aga me leidsime, et me nii palju võiksime õpele armu anda. Tglt praegu ei tundugi see vahe nii suur... ah, midaiganes. Keka oli omaette komejant. Klassiõde tegi meil riietusruumis akrobaatikat, ruumi polnud ja värki... Jumpisime... Lällasime... Mina istusin pmst terve päev telo otsas. Aeh... ja siis tuli Kätu meile. Joogat tegime. xD Tglt tema tegi korralikult - tal vaja. A ma ta kaaslane ja noh... jah. Tegin kõike nii, et endal tuju üleval püsiks. Ja siis ma naersin kogu aeg ja siis oli tal ka raske keskenduda ja... jamh. Hiljem jäi veel meile nataks. Istusime siis köögis, vaatasime Seitsmendat taevast ja vahepeal vaatas ta mu söögitegemist ja naeris, et ma pean suurena avama toidukoha, kus inimesed näevad, kuidas ma süüa teen, et see vaatepilt tooks retsilt raha sisse... ma ei hakka parem kommenteerima, kuidas see värk mul käib... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/1/2009, 22:39 | |
| oomaigaadenmarmelaaden.. ma pean homme koolis peast kõne esitama ;S ma vihkan kõnesid. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/1/2009, 22:13 | |
| Kõne on lebo! Ma pidin Hameltit näitlema! Proovi ei jõudnudki teha! Yay! Toorelt lavale ja üks parimaid esitusi | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/1/2009, 13:37 | |
| no mulle ei meeldi igatahes. Selline vastik vanamuti tunne tuleb Aga mai läindki täna kooli .w. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 26/1/2009, 15:16 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 26/1/2009, 15:39 | |
| hee, mul jäi ära kuna koolis polnud voolu | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 26/1/2009, 18:22 | |
| Ma sain inka kt viie:d Mata at nelja xd Lota kt 10 punktiga kolme xdxd Ja mata tk-s sain viis punkti kümnest. Lõbus xD Homme läen lastekooride laulupeo tartu proovi, kooli eii lähe peale kolmetunnist laulmist (h)
Amudu nalja saabxd | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 26/1/2009, 18:55 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 26/1/2009, 19:54 | |
| *ohkab* | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/2/2009, 09:57 | |
| Ma vihkan kooli arvutiklasse, siin on alati niiiiiii palav ja mu pea valutab kui ma siin pean olema :) Jube päev on täna, isegi see pole lohutuseks, et reede on | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/2/2009, 10:01 | |
| ohh.. Masendavad tüübud Mul täna tervis jääma ära ja mina minema neljandasse tundi xD ja siis on oopis kontsert.^^ Ja siis on tunniajal kooliraadio koolisünnipäeva erisaade(6). Ja siis on eestikeel ja siis on matemaatika kt ja siis on keka võrkpall hindele ja siis on trenn ja siis ma läen koju, vb ka kinno ja siis tuleb Loore tartu ja siis on neli päeva järjest vabad Ja vahepeal on lota kolmeseisu langenud... nagu ka geo ja venku Oe, mul on vedanud :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/2/2009, 10:03 | |
| Mitmekesine päev sul , VEAB! :) (KT-välja arvatud) | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/2/2009, 18:35 | |
| Inkasse ma ei läinud, sest ma magasin sisse. Matas oli ül. lahendamine. Kirjanduses oli nsm naermise ja sodimise tund. Kekas oli võrkpall. Keemias oli filmi vaatamine. Venkus oli nsm istumine. Kunstis oli joonistamine. Esmaspäeval on kella 12.00'ni kool ja peale seda on veel mingi aktus - mõttttetu !! Teisipäeval saab puhata. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/2/2009, 19:00 | |
| Gripi tõttu pole ma kaks nädalat koolis käinud. Milline imeline puhkus, peaaegu nagu koolivaheaeg Järgmisel nädalal hakkab nalja saama, sest ma upun selle jubeda järeltööde koorma alla, mis mind ees ootab. xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/2/2009, 10:17 | |
| - Keitu12 kirjutas:
- Mitmekesine päev sul , VEAB! :)
(KT-välja arvatud) kule see muutus ju veel käigupealt Kuna etaõps oli haige, tehti meile selle ajal keka ära, kus me lihtsalt istusime, sest me tahtsime oma juustudest paralleelidest eemale hoida ja nii me siis istusime koridoris ja kuulasime kooliraadio praginat. Peale seda harjutasime kava Alles siis oli mata kt ja kuna ma sain selle esimesena valmis sain ma ka sealt mingi pool tundi varem ära XD Trenn jäi kaa ära :) Jubetore Ja nüüd olen ma haige - 4 vabat päeva ja mina olen haige. Juhhuu | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/3/2009, 16:00 | |
| Oeh... Üllatavalt hästi läks see veerand... ainult 3 nelja. Tglt ma natukene pettunud, kuna vene oleks lõtva viis, kui ma vaid õpiksin... Mis siis ikka; võtame end käsile järgmisel veerandil. Täna vaatasime 9-12 klassidega Edith Piafi eluloost vändatud filmi. Ma endiselt suht häiritud... Iseenesest pold ju midagi hullu, aga... Jamh. Ja siis homme tunde pole! (H) Mingi projektipäev hoopis. Aga üheksandikud kuulavad aulas hoopis mingisugust loengut edasiste õppimisvõimaluste kohta ja siis räägime õpetajaga tund aega ja siis aktus ja siis kodu... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/3/2009, 20:13 | |
| Oeh, homme suht igav päev meil ka koolis Mõned tunnid ja siis 5 tund aktus (emakeelepäeva värk) Valisime ülemineku eksmaid ka ja... jah, Kirjand(L) | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/3/2009, 21:00 | |
| Me läheme kella üheksaks kooli.. saame tunnistused õps räägib midagi katsetest:D siis lähen kinno ja peale seda ühe kooli katsetele ning siis veel trenni... tuleb tihe päev:D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/3/2009, 08:07 | |
| mmm... Ma läen kooli, saan tunnistuse, siis vaatame mingeid "keeletalgusid" ja siis on loominguline töö -.-. Siis hängin linnas ja siis on kooriproov, vaba aega just nii palju, et koju ei jõua - veel üks proov, aga ansambli oma seekord. Siiis algab kontsert! Siis ma esinen. Jälle natuke vaba aega ja siis teine esinemine. Ja siis on kell kaheksa õhtul :) Olen kodust ära 12 tundi. YAY XD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/3/2009, 10:21 | |
| Olen praegu koolis.Meil siin kolm tundi, saali kaunistamine ja aktus . MÕTTETU! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|