Tuju:igatsus
Laul:Kid Cudi-Pursuit of Hapiness
Hei!
Alustan eilsest. Tulen peale tundi gardekast-välisukse ees seisab ülinunnu üheksandik koos kahe sõbraga. Lähen ettevaatlikult mööda. Jalutan trammipeatusesse. Tulen Hobujaamas trammilt maha ja ootan 1 või 3. Tuleb 2. Siis tuleb 4. Natukese aja pärast heidan juhuslikult pilgu paremale-seal seisab see sama üheksandik,koos nende samade sõpradega. Liblikad kõhus ärkavad ellu. Lõpuks,peale sadat aastat tuleb 1. Eesmisest uksest läheb peale tema,mina lähen järgmisest. Nad tulevad selle..nõ. lõõtsa juurde,kust kaudu tramm pöörab,nii et ta seisab täpselt minu vastas,paar meetrit kaugemal. Heidan vargsi tema poole paar pilku-õnneks ta ei vaata- ja taban ära mingi ilme,mida ma kohe kindlasti kellegi näol näinud. Tuleb minu peatus,lähen maha,tema sõidab edasi.
Täna mu crush puudus. Kuidagi,,vaikne ja igav oli täna. Tantsisime Lise ja Katiga "päkapikudiskot" (tantsu,mida me 1. klassis tantsu tunnis õppisime) ja naerame,kõhud kõveras,aga ikka on kuidagi...tühi tunne. Kurb on olla. Praegu on ka...imelik tunne. Igatsus.
Ma ei tea mis toimub. Ma olen kogu aeg kuidagi kurb ja närvis ja iga hetk võiks nutma hakata. Mu staatus on täiesti tõsi...
Emma
9/4/2010, 20:29 by Audrey