Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| | Cut the curtains... | |
Laul:Billy Talent-Cut The Curtains Tuju:
Jaa,ma postitasin selle vabas teemas,aga ma tahan seda kuskil säilitada. Inxu ütleb: Kas sa selle detektiiviasja tegid? Rainer ütleb: aga ma olin ju reede-teisip venemaal okei, selle kohta tahangi teada A4 paberile? Inxu ütleb: ja Rainer ütleb: mis sinna pidi tegema? Inxu ütleb: mmingi et milline see isik välimuselt,harjumused,sageli kasutatata d väljendid hobid Rainer ütleb: okei savi, ma teen sinust ma hakkan sult siis küsimusi küsima
JESSJESSJESS!!
ah, ma teen Normanist tegelt sest ma olin temaga koos siis saab vähemalt temakohta midagi öelda köhhköhhh...kergelt..köhhhhh...ülekaaluline....kööhöhhhhöh
Oi ma olin NII kurb.
Igatahes,täna meil oli lota järeltöö (temaga kooos ) ja siis tal kukkus taskust ibuprofen ja kuna mul kolmas tund hakkas pea valutama siis ma läksin talt küsima ja taansid aga ütles et "sul nagunii ei valuta.." ja ütles veel,miks,aga ma ei kuulnud,aga kuna ma umbes aiman,mis sisu oli siis ma nähvasin et valutab küll ja marsisin minema. Kogu maailm ei pöörle ümber tema,sest mul tõesti pea valutas (mul suht tihedad peavaluhood). Siis garderoobis keegi näpistas mind kaks korda,aga ma pöörasin küll pead,aga rahvast oli megapalju ja ma ei saanud aru,kes tegi. Sinakad plekid jäid. Kes iganes see ka oli,on ta üks vastik-vastik-vastik inimene. (Mm..TEMA seisis mu taga ja mind näpistati mõlemalt käelt..I suspect something. )
Still in love, Emma | |
|
15/4/2010, 20:19 by Audrey