Külaline Külaline
| Pealkiri: Kiki luule 7/9/2008, 19:39 | |
| Igasugust luulet. Vastake küssale ka :) Sõna- Spoiler:
Oli kord sõna. Sõnade sõna. Sõnade sõnade sõna. Keegi ei teadnud seda sõna. Muutnuks maailma see sõna. Kui keegi teadnuks seda sõna. Sõna. Sõna. Sõna. Kajab kogu üle maailma sõna. Lauses on sõna. Jutus on sõna. Kõikjal on sõna. Sõna. Luule- Spoiler:
Mis sa teed, Luule? Luuletan, vastas Luule. Ons inimene Luule? Või hoopis luulevaim Luule? On luulevaimul nimeks Luule. Ilma temata me ei saa. Sest kes tahab olla luuleta? Ilma luuleta me ei saa. Sina luuleta, aga ära luuleta. Kassimasin- Spoiler:
Kuis tahaks endal' kassi ma! Ei saa ma enam kassita! Kiisu teeb kuskil kurnäu. Mina vatan, on see tõesti mu Mäu? Igatsen teda taga ma. Just sellepärast uut tahan ka! Minu hinge süda- Spoiler:
Mis on minu hinge süda? Raamatud. Mis on minu elu mõte? Lugemine. Ilma milleta ma ei saa? Raamatuteta!
On lugemine minu elu ja raamatud mu süda. Iga leht raamatust mu hinge paitab, südamevalu vastu kõige paremini aitab. Kui olen õnnetu või hing on haiget saand', siis alati raamatusse ronin ja enne sealt välja ei tule kui raamat läbi on. Loen raamatuid kiirelt. Mind peeatekse veidraks. "Loe kord ja jäta meelde!" ütlevad nad. Kuid mina nii ei tee. Sips! on raamat läbi midagi jäi meelde. Loen uuesti, veel jääb meelde! Miks peaksin maailma minema vaid kord kui võimalusi sada on? Kui tahan tunda end võlurina, Potteri raamatusse ronin. Tavaline inimene Kadri kõrval olen. Võtad mul raamatu, võtad mul hinge ja südame. Sest raamatud on mu elu. Sabatud- Spoiler:
Tantsis aasale sabatu lehm. Sabatu? Miks sabatu? Jooksis aasale veel sabatuid lehmi. Miks ometi sabatud? Istub põllul karjane, tõmbab lehm'ilt sabasid. No miks siis ometi? Ammuu kostab siit ja ammuu kostab sealt, ammuu! Aga karjane istub ja tõmbab sabasid.
Viimati muutis seda libahunt (2/12/2008, 19:40). Kokku muudetud 3 korda |
|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kiki luule 8/9/2008, 15:45 | |
| | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kiki luule 9/9/2008, 15:20 | |
| Tõesti? Tääh :) Ma arvasin et need ei meeldi kellelegi xD |
|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kiki luule 10/9/2008, 10:36 | |
| Ära ole nii pessimistlik siis Need on omamoodi head ja huvitavad | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kiki luule 10/9/2008, 15:43 | |
| Eks ma üks luulepea ole kah..õigemini tuulepea |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kiki luule 14/9/2008, 18:46 | |
| See ei lase küsitlust muuta!!! |
|
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Kiki luule 14/9/2008, 19:48 | |
| Tõesti,väga huvitavad.. Pani mõtisklema.(: | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kiki luule 2/12/2008, 19:40 | |
| Uus luuletus ka |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kiki luule 16/3/2009, 14:45 | |
| Kuule, Pinks, kustuta see teema ära. Ma ei kanna sea küsitlust seal üleval. |
|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Kiki luule 18/3/2009, 10:47 | |
| Mulle meeldivad need luuletused, aga kõige parem on ikka see mille poolt ma hääletasin "Minu süda" vmsno. | |
|