| Eurovisioon 2010 Oslos | |
|
+9Griffu. Maiu Laaneoja black Espada Audrey Pingu Karro Keiti Pizza 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 02:18 | |
| Türgi meeldis, mis siis, et ta väga pedofiil välja nägi (pole tema süü, et ta türgist on), saksamaa e i meeldinud, belgia meeldis, prantsusmaa oli lahe (pole nende süü, et sõnad imelikud olid), hispaania meeldis (mitte ainult show pärast, kuigi show oli kaa lahe) jaa siis.. denmark ei meeldinud, iisraeli lauljast oli kahju, aga ta laulis suht mööda, niiet.. Valgevene oli ikka totaalne kräp jaa.. mis seal veel oli.. aa, see nn beyonce. Kahju, et ta tantsida ei osand. Kirsikivi lugu kaa ei meeldind. Küpros oli kaa armas, aga Ukraina oli lihtsalt simply weird. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 11:17 | |
| mulle ei läinudki laulud ja riigid kokku nii, et ma ei saanud midagi aru, millest sa rääkisid :D Mul on rohkem nagu.. tiibadega värdjad, pildiga onu ja teibiga kitarr :D Riigid, esitajad, laulud... täiesti segamini | |
|
| |
| |
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 13:07 | |
| Pildiga onu Venemaa.. : D
Mulle meeldis Taani! Ja Belgia.. Ja Saksamaa võidu puhul olen ka rahul. : ) Küpros oli ka täitsa okei (oli see ikka see midagi seoses sõnaga ''spring''?) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 13:14 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 13:40 | |
| Taani lugu oli ka tegelikult üsna hea. Mulle meeldis see ka. Emme ütles "See võidab, see võidab!" Ja see... Oli rumeenia vist? See klaver... Lugu oli vist "Playing with fire"... Hakkas mulle eile õhtul kohutavalt meeldima :) Aga noh, see, et Saksamaa võitis oli ikka üsna lahe. Ja see kuidas Lena hiljem laval hämmingus oli, oli ka lihtsalt LOL. "Kas ma pean nüüd laulma!!?" Igatahes ma arvan, et Saksamaa teeb järgmisel aastal ülivägeva eurovisoooni :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 14:26 | |
| Kuidagi must masendus tekkis peale tulemusi. Panin teleka kinni ja Lena viimast esinemist ei vaadanud. Tsiteerin AmAcAri kirjutatut: "Eurovisioon lõppes masendavalt. Ma elan tulemusi üle umbes nädala, lauldes iga päev Serbia laulu ja masetsedes veidi, torkides Lena pildiga voodoo-nukku, ning taastun siis aegamööda, et eesti keele eksamilehtedele "Die, Lena, die!" kirjutamist vältida.
Mul on elav fantaasia. Aga ma kulutasin siiski 40 krooni, et Serbiat Eesti häältes isegi ei mainitaks. >_<"
Mis ma teha saan, et milanomaania minuni jõudis ja Milani hääl mind lummab. Ja et "Ovo Je Balkan" on täpselt piisavalt madal ja piisavalt kõrge, et ma saaks max volume'il selle ära laulda ilma häält kurnamata. |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 14:54 | |
| Ma avaldan nüüd oma arvamust. Kuna ma kuulasin ka nüüd selle Lena laulu ära, üllatusin totaalselt kui saingi teada, et tema võitis. Mis selles loos nii erilist on? See ei jõua mulle lihtsalt kohale. Olgu, armastus, aga mis sellest? Lihtsalt minu halli ajukamakasse ei suuda selle loo sõnum kohale jõuda. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| |
| |
black Sugar
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 15:46 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 16:57 | |
| Ma ei jaksanud tervet võistlust ära vaadata ja kordust ei olnud aega ka näha, aga noh selle põhjal mis ma ära nägin : Eraldi ei hakka ma midagi välja tooma.... võibolla ainult see kitarri lugu. Aga selle aasta eurovisiooni üldmulje oli minu arust igastahes kümme korda parem kui eelmiste aastate oma. Inimesed nagu oleksid hakanud aru saama, et see on lauluvõistlus ja pooled laulud ei ajagi oksendama ja kerimisnuppu otsima, mida vahel ikka väga vaja läheks. Seal ei olnud mingisuguseid erilisi tähti, aga oli olemas selliseid laule, mida ka vabatahtlikult kuulaks, olenemata kas see on eorovisioon või mitte | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 17:11 | |
| Minu meelest oli ka sellel aastal paremad laulud.. Ainult paar tükki olid tõeliselt õudsad.. Kuigi mul oli nii kahju sellest Rootsi tüdrukust, kes poolfinaalist edasi ei pääsenud. Tal oli täpselt selline nägu peas, et see on tema elu kõige parem hetk.. :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 19:06 | |
| Madconi loo tantsu, Eurovisiooni flash mobi, õppisin ka mina ära. Oleksin isegi oma video saatnud, aga asjade kokkulangemise tõttu jäi ära. Teleka ees rahmeldasin kaasa küll. Belgia lugu oli erakordne - laulja kitarriga, netu taustalauljad/tantsijad, aga kuues koht. Pole paha. Muide, black, mismõttes "ty, TK"? See laul oli "Apricot Stone" ja laulis Eva Rivas. *tõmbas kõik laulud iTunesi ja kuulab neid järjest* |
|
| |
black Sugar
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 30/5/2010, 20:31 | |
| no et sa ütlesid, mis maa see oli, kui ma enne ütlesin 'see kutt kitarriga' mm.. see oli siis enne teada juba, et mingi tantsuvärk tuleb? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 31/5/2010, 10:28 | |
| Ei, tead, Iris, nad kõik tegid kogemata samal ajal samu liigutusi, eks. Puhtjuhuslikult. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 31/5/2010, 15:43 | |
| Ma juhtusin täiesti kogemata selle flash mobi video peale ja sain tantsu selgeks neljapäeval, kui emps alles Itaaliast tuli. Ja tema käes oli digikas. >.> Nii et videot ei saatnud. Andsin alla.
np. ^^ |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 31/5/2010, 16:48 | |
| see tants ei olnud just eriline brainer | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 31/5/2010, 19:39 | |
| Whatyamean? *juhe*
Praegu neid laule kuulates on maNga vahemäng ja refrään peas ning Lena "Satellite" kutsub kaasa laulma, isegi kui ma hetkelises hullusehoos lubasin ta ära needa. Laul on laul ja Eurovisioon on siiski ainult Eurovisioon. Tuleb paremaid ja halvemaid. No need to overreact.
Milan Stankovici "Face" on tõepoolest lummav. *keerab bassi põhja ja kuulab* |
|
| |
Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos 31/5/2010, 20:45 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Eurovisioon 2010 Oslos | |
| |
|
| |
| Eurovisioon 2010 Oslos | |
|