MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Oliver Ray Squin 8.osa

Go down 
+7
TeddyBear
Katu1995
*girl*next*door*
Sixx-
AlwaysMe^^
nasicc
-k&L-
11 posters
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime16/8/2010, 01:13

Ray jätab vahepeal sellise pervo mulje.
Vähemalt minu jaoks. Kui ma poiss oleks siis ma arvan et ma küll oma õde mingi sellise pilguga ei vaataks, aga jah mida mina ka tean.
Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_biggrin
Me likey to. Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_biggrin
Ohutut reisi!

Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

Female Postituste arv : 71

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime18/8/2010, 00:56

TeddyBear

Reis möödus ohutult Very Happy
Aitäh, eks ma lähiajal üritan uuega maha saada Very Happy

Katu1995

Samad sõnad sullegi, mis TeddyBear'ile Very Happy

Kärolyn

hüüdis brünett neiu, lumivalge hobuse seljas, kes juhuslikult oli minu õde.

Mul jäi koma sealt kogemata puudu Very Happy

Aitäh Very Happy

Karro

Ma ei oska vaata kirjutada poisi silme läbi, aga ma üritan võimalikult nii, et ei jääks teile muljet, et ta mingi armub oma õesse ära vms, aga jälle nii, et ta on oma õe üle uhke ja arvab temast väga hästi. Ilus jne Very Happy
Ei, see on väga hea, et sa ütlesid, siis tean parandada Very Happy
Aitähaitähaitäh! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://alla-liisu.blogspot.com/
Katu1995
Kuri põhjapõder(???)
Katu1995

Female Postituste arv : 197

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime19/8/2010, 21:41

Ma ei suuda enam oodata Very Happy ma kohutavalt tahan juba uut Very Happy ma nii in love su juttu Very Happy
Tagasi üles Go down
http://simsimaailm.forumotion.com/profile.forum?mode=viewprofile
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime19/8/2010, 23:37

Haha, ma ei tea, millal ma teen Very Happy Täna kindlalt mitte, homme ka mitte, sest homme mul sõbranna siin. Aga ma teen siis ilmselt laupäeva õhtul. Very Happy Loodan, et jaksate ära oodata Very Happy Vabandust, et pole veel teinud, mil ma kodus olen olnud, aga mul on koduseid probleeme, perel on hetkel väga halb seis (mitte majanduslikult vms, probleemid omavahel) ja siis pakkimine ja sisseelamine. Vabanduseeeed Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime21/8/2010, 23:17

Okei, teile uus osa siis :)

Hope you enjoy :)

Mul endalgi juba imelik olla sellepärast, et ma Anniest nii räägin. Damn, damn, damn. Surusin käed tugevalt kokku ja püüdsin värisemist maha suruda. Selle tulemusel hakkasid käed veel rohkem värisema. Mu pilk oli endiselt Anniel, kes kandis ainult lühikesi pid¾aamapükse ja õhukest pluusi, mille all polnud midagi. Ta juuksed olid märjad ja tilkusid natuke.
"Eem.. Ma siin mõtlesin, et.. ee.. et.. mu müts.. jäi Adami tuppa vist." Yeah, kokutamine on mu salajane anne selleks puhuks, kui tahan, et kõik maailma ilusad naissoost inimesed minust eemale hoiduksid. Mulle ka nii jubedalt meeldib.
"Ah nii. Aga tule sisse. Ma ei usu, et ta veel magab. Võta oma jalatsid ka ära või muidu annan sulle lapi kätte ja käid terve maja üle. Noh, tule nüüd sisse!" ütles blond neiu käega viibates. Lükkasin oma tossud jalast, lootes, et mu sokid pole suutnud selle ajaga haisema hakanud ja astusin trepile. Samm-sammu haaval jõudsin tänapäeva Aphroditele lähemale. Tema juurde jõudes viisin oma pilgu ta smaragd rohelistesse silmadesse. Need särasidki nagu smatagdid. Üritasin rahuneda, mis otseloomulikult ei ole mu parim külg. Naeratasin talle, kui Adami toa poole astusin. Ta naeratas vastu oma lumivalget naeratust. Peaks soovitama talle modellitööd Golgate reklaamis. Ta lööks lained, vähemalt minu silmis.
Jõudes tumeda tammepuust ukseni, vajutasin lingi alla ja lükkasin ukse lahti. Piilusin sisse ja uurisin pinda. Adam laamendas midagi oma riietuskapi kallal. Ta tuba oli nagu.. Lahinguväli peale rasket ja verist lahingut. Verd muidugi polnud, aga riided on suurepärane asendusvahend.
Lükkasin sõbra toa ukse pärani lahti ja astusin sisse. Lükkasin ukse enda järelt kinni ja sammusin lähemale.
"Arvasingi, et kuulsin su häält," ütles Adam minu poole vaadates.
"Kes su kõrvaarst on? Mul oleks selline kuulmine väga kasulik. Ja düüd kuule, tõmba püksid jalga. Sa oled selle rätikuga nagu mingi plika!" laususin kulmu kortsutades.
"Keegi ei käskinud tulla."
"Bla-bla. Mu peavari jäi siia. Aga ma siis lähen ka. Robin vist jäi mind ootama ka," sõnasin kapi poole astudes, sealt kaabut haarates ja seda omale pähe vajutades.
"Kui sa ta südame murrad, murran su kaela!" ütles Adam tõsiselt, minu poole pöörates ja kapile toetudes.
"Mida sa sonid?"
"Annie."
"Mis asja? Meil pole midagi!" hõiskasin kergest ärritusest.
"Rahu. Ma tean, et ta sulle meeldib. Ma pole pime, sellest ma eeldan, et Robin on kah juba aru saanud?"
"Ou, tüüp. Ok, Annie meeldib mulle, jah. Aga sa ei pea talle ütlema, eks?" lunisin vastuseks. See oleks paha-paha, kui Annie sellest teada saaks.
"Ära põe, ma ka ei põe. Tegelikult on asi nii, et sa meeldid Anniele ka. Sa peaks teda nägema, kui ma su nime mainin. Keerab puha ära."
"Tegelikult?" Ma annan talle kerepeale, kui ta praegu nalja teeb! Ausalt!
"Jah!" Adami suu tõmbas muigele ja ma vajusin mõttesse. Adam äratas mu peagi mu mõttelennust ja kupatas mu minema. Hüppasin kiirelt Marci selga, patsutasin teda paar korda ja galopeerisime kodu poole. Jõudsin just siis väravateni, kui Robin tallist välja astus.
"ROBIN! KUULE, OOTA!" hüüdsin üle hoovi ja tormasin tema poole.
"On Annie sulle midagi minust rääkinud?"
"On."
"Kas palju?"
"Palju."
"Wow, tänks kallis! Teinekord jälle!" hüüdsin Robinile, kes oli juba verandal ja liikus tagumikku õõtsutades ukse poole. Pööritasin silmi.
Viisin Marci tema asemele, andsin paar suhrkutükki ja tormasin tuppa.
"EMA!"
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 01:18

Hehe...

Meelidis!

Kohe varsti tahaks nt uut osa!Very Happy
Tagasi üles Go down
*girl*next*door*
Naerupall
*girl*next*door*

Female Postituste arv : 10

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 04:07

Great job!! *jätkab meie inglise keele seeriat fb's* Very Happy

I liked it!! Like I like like it!! Ok ei inglise keelele.

Mulle meeldis see väga! Ootan uut juba nii, et kui sa praegu magama ei lähe, kriba parem uus osa.
Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 04:15

Karro

Eks vaatab, mis teha annab Very Happy

*girl*next*door*

Aw! *jätkab ka* Very Happy

JAH! inglise keelele Very Happy

Sa laena kingi, siis kirjutan Very Happy Mine ole oma vähkidega Very Happy
Tagasi üles Go down
*girl*next*door*
Naerupall
*girl*next*door*

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 04:32

Tead ma võib-olla laenangi affraid
Sest ma siis selle pulmakleidiga...see kuidagi erkasm või nii.

Jaa need vähid on NII HEAD!!Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 04:35

Aww (A) You suck, but I love you(L) Very Happy

Hmhm, ma loodan Very Happy

Usun Very Happy
Tagasi üles Go down
*girl*next*door*
Naerupall
*girl*next*door*

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 04:37

arghhh ma lihtsalt pean seda ütlema:

Me likes your pic Very Happy

Tean, et see läheb teemasse Laughing
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 04:40

Aw Very Happy:D:D

Me likes it too Very Happy

Teemasse jaa Very Happy
Tagasi üles Go down
Katu1995
Kuri põhjapõder(???)
Katu1995

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 12:07

Uut :) hea osa oli Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 16:07

Aw, täh Very Happy Oeh, täna siis vbl teen. Öösel Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime22/8/2010, 23:24

Oleks tore, kui täna (:
Mulle ka meeldib ;D
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime23/8/2010, 03:07

Gr, täna ei jõua Very Happy Sorri.
Homme kindlalt. Loodame, et ärkan varem Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime24/8/2010, 00:51

Lõpuks oodatud uus osa Very Happy

"I wanna be a billionaire, so fuckin' bad..."
Miks ma ei imesta? Olivia Robin Squin oma superlaulu häälega juukseid pesemas. Lahe. Igapäevane. Avasin ärritunult silmad ja viskasin teki endalt maha. See pühkis mu öökapilt kell-raadio maha.
"Damn. Ma olen oskustega sündinud. Alati seda teadnud," pobisesin omaette, raadiot kokku pannes ja öökapile pannes. Tegin oma voodi korda, haarasin kapist puhtad riided ja ajasin need omale selga. Sättisin toa korda ja astusin välja. Vannitoast oli veel kuulda Robini laulmist ja vee vulinat. Läksin alla kööki ja avasin külmiku ukse. Haigutasin suure suuga, samal ajal kapist piima võttes. Panin piima lauale ja tõmbasin kraanikausi pealse kapi ukse lahti ning haarasin sealt krõbinad. Võtsin veel kausi, kallasin sinna krõbinaid, piima peale ja voilaa, minu superhommikusöök olemas nagu naksti.
"Ray, viitsid, tee mulle ka süüa? Mida sa sööd üldse?" tuli mu õde kapates trepist alla ja juukseid kuivatades. Mõmisesin vaikselt omaette mingit pisikest viisijupikest ja kordasin oma tegevusi. Tegelikult ainult kausi võtmine, krõbinate ja piima sisse valamine. Nja, kerge.
"Tänks, you are the best!" ütles Robin, tegi mulle pealaele musi ja kadus oma söögiga kus kurat. Kehitasin vaid õlgu ja jätkasin oma hommikusööki sealt, kus see mul pooleli jäi. Peale einestamist pesin oma nõud ja läksin välja jalutama. Varsti pidi Annie siia tulema ja ma kavatsen temaga rääkida ühel tõsisemal teemal.
Hoidsin pilku teel, aegajalt jalaga mõnda kivikest koksates ja mõtlesin, kuidas ma temaga juttu alustan sellest teemast. Järsku ilmusid mu ette kaks jalga, punaseks võõbatud varbaküüntega, mis mõnusalt päikese käes sirasid.
"Tere, Ray!" ütles kena sopranihääl rõõmsalt. Tõstsin oma pea ja silmitsesin toda tänapäeva Aphroditet. Võimatu, et üks selline kaunitar hakkab minult klaveritunde võtma. Igatahes, heledapäine näitsik säras nii, et silmadel hakkas lausa valus.
"E, tsau!" ütlesin vastu ja naeratasin. Pöörasin otsa ringi ja hakkasime tagasi minu kodu poole kõndima. Meie vahel oli lõhestav vaikus. Mulle pidevalt tundus, et Annie eemaldub minust. Kõnnib järjest kaugemal lihtsalt. Kui ma tahan seda teemat arutada, siis ma pean kohe algust tegema. Tõmbasin oma sammu aeglasemaks ja jäin seisma. Annie kõndis paar meetrit edasi ja jäi kah siis seisma ning vaatas mulle küsiva pilguga otsa.
"Tegelikult tahtsin ma millestki rääkida.."
"Lase käia! Usu mind, ma ei hammusta," üritas Annie asja lõbusamalt vaadata. Kui ta vaid teaks, mis teda ees ootab..
"Seda, et.. Sa meeldid mulle. Kohe väga meeldid." Appi. Minuga on nüüd lõpp. Annie vaatas mind natukene aega tuimalt ja siis pahvatas naerma. Vaatasin teda ehmunult.
"Ha-ha! Ja sa põed selle pärast? Oh sind küll, Ray. Ma sain sellest juba ammu aru. Või noh, mis ammu. Tol õhtul, kui sa meile kitarri mängisid. Oi jummel jummel. See oli hea nali, Ray. Aga ma võin sullegi saladuse avaldada. Sinagi meeldid mulle rohkem, kui lihtsalt sõbrana. Kohe väga palju rohkem." Damn, this girl is awsome!
"Tead, sa oled lihtsalt suurepärane!" ütlesin ja tormasin teda kallistama. Annie kõksutas mu kaelas kergelt naerda ja kallistas vastu. Mm, see mõnus lõhn, mis temast hordidena välja hoovas. Annie! Minu Annie!
"Aww! Te olete koos nii nunnud!" kuulsin eemalt oma kulla kalli õe häält. TÄNUD, JUMAL, ET SA SELLISTEL HETKEDEL ÕED-VENNAD KOHALE SAADAD!
"Tõepoolest. Kokku loodud." Mida?! Adam?! Damn. Mingi kokkutulek?
"Mis asja te kaks siin teete?" ütlesin Anniest eemaldudes ja kahele noorukile otsa vaadates.
"Me pole blondid, et ei teaks, mis teil kavas oli," ütles Adam. Blondid? Vihje kergelt?
"Tänud, te olete tõelised sõbrad!" ütlesime Anniega ja võtsime kätest kinni.
Te kindlasti mõtlete, et juba koos? Ei, see pole kindel veel. Mina ja Annie lihtsalt.. Aegajalt käime käest kinni, kui need kaks lammast teema blondidele viivad.
Tagasi üles Go down
Katu1995
Kuri põhjapõder(???)
Katu1995

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime24/8/2010, 16:02

Heaa Very Happy seega uut Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime24/8/2010, 17:25

Arvasin, et nii ütled Very Happy
Tagasi üles Go down
Katu1995
Kuri põhjapõder(???)
Katu1995

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime24/8/2010, 17:43

Ei saagi teistmoodi öelda Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime24/8/2010, 20:07

Vist tõesti Very Happy
Tagasi üles Go down
kiiisu
Naerupall

Female Postituste arv : 11

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime27/8/2010, 13:53

UUT !!! :):)
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime20/12/2010, 19:01

Et te inimesed kallikesed teaksite, siis ma hakkan tänasest uut kasutajat kasutama :)
Selle kasutaja alt pole mõtet postitusi enam oodata, lisan selle jutu vähemalt teise kasutajaga ja uusi osasid on kah oodata, aga mitte väga tihti. Katsun osaga vähemalt nädalas hakkama saada ja vaheajal natuke edasigi veel kribada :) Loodame parimat.

Ja mu uus kasutaja on
DayDreamer
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Oliver Ray Squin 8.osa   Oliver Ray Squin 8.osa - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Oliver Ray Squin 8.osa
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2