| Illusioon. | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Neckar Naljatila
Postituste arv : 76 Age : 31
| Pealkiri: Illusioon. 26/8/2010, 20:54 | |
| Alustan vaikselt, luuletustega. Jätan selle teema mineviku ja tuleviku luuletusteks. Ma ei ole hea luuletaja ja kõik on väga algeline, napisõnaline ja kummaline. Ning enamuse ajast ei teagi ma, kas neid saab üldse luuletusteks sildistada. Illusion
Can you smell it? Can you see it? Can you touch it?
Yes?
Then you are wrong. It's just an Illusion. Just like everything else. Just like me. And you.
Everything is an Illusion. Every single tear. Every single word. Every single heartbeat. Illusion which helps us. Leads us through the night. And day. Through everything.
Everything is an Illusion. The dearest Illusion is Death. Death helps us. Gets us through life. Makes us forget madness and forgive sins. We need Death to get over passion crimes. Illusions.
One Illusion gives birth to other. It's a circle. Circle of life. Circle of Illusion.
Eemn..Vastukaja? : ) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Illusioon. 26/8/2010, 23:19 | |
| Kusjuures ma ükspäev just mõtlesin sellele, et kuskil mujal päikesesüsteemis võib olla ka planeet Maa ja samad inimesed ja tegelikult oleme meie nende kloonid ja meil pole mingeid valikuid, sest me teeme täpselt samu asju, mis nemad. Ja siis nüüd tuled sina selle luuletusega (mis muide on siiski luuletus) ja ma hakkan jälle mõtlema, et äkki see kõik polegi päris. Äkki see on üldse.. mdea. Lõputu unenägu. Ja surm on ärkamine. Ja siis algab reaalsus. Ma olen veider täna. (Täna.. Haah. ) | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 26/8/2010, 23:38 | |
| Ma olen päris mitmele inimesele selgeks teinud, et mind ei ole olemas ja et neid ei ole olemas. Sest tegelikult äkki ei olegi?
Lisan siia ühe luulelise asja ka..
Silmad
Silmad – väljendamas suurimat kurbust, mis maailmas olemas. Suu – nagu nukker kriipsuke, tõmmatud udupeene pintsliga. Põsed – kui portselan kõige peenemal nukul Mõtted – segased ja kadunud, nagu viimsel kannatajal. Käed – peened ja kondised, nagu anatoomiatunni skeletil. Seelik – kortsus, kuid puhas, justkui siidiusside kootud. Särk – seelikust väljas ja kaotanud oma kuju. Ahelad – kitsad ja mõttelised..
..Mõttelised..mõttelised…
Mõttetud. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 26/8/2010, 23:42 | |
| *Klõnks* Ma nagu kujutasin seda inimest ette.. Ja siis tulid ahelad. Not nice. Ei luuletus on nice. Väga nice. Väga.. Deep. Mu aju ei funktsioneerigi nii sügavuste suunas, et millegi taolisega lagedale tulla. | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 00:03 | |
| Midagi vanemat veel: Õõnes
Õõnes seestpoolt Tühjaks tõmmatud Hingetu ja Hingeta
Alles jäänud vaid Kest Vaikiv ja tühi Kest, mis ei tohiks Eksisteerida kunagi Kuid see on see Mille jätsid maha Sina. Muutsid mu õõnsaks Tegid vaid kestaks Kasutuks. Kestaks. See seisab maailmas. Tühjalt. Maskina. Mask, mis varjab Tühjust. Mille tekitasid Sina.
Sa jätsid maha kesta. Tühja ja tundetu. Sest see oli sinu Ülesanne. Vallutus. Vallatlus. See, ei omanud mõtet. Ma olin kest. Koos tunnetega. Nüüd olen kest. Tunneteta.
Õõnes.
| |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 18:29 | |
| Mina tahan.
Ma tahan surra Päikeseloojangu ees. Ma tahan surra Kasterohu sees. Ma tahan surra Hingates sisse Tubakasuitsu ja Värske kohvi lõhna
Surres tahan ma Jääda ise iseendaks. Surres tahan ma Meenutada oma vigu ise. Surres tahan ma Tunnetada ennast Ise viimast korda.
Tahan ma surres Kuulata Su palvusi? Tahan ma surres Mõelda mahajäävale Maailmale? Tahan ma surres Loota tulevasele elule?
Ma. Tahan. Lihtsalt. Surra. Üksinda. [/center] | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 18:34 | |
| Wow.. | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 21:41 | |
| Ma ei tea. Kärkale meeldib (mulle hakkab tunduma, et ma ainult Kärkast räägingi : D)
Pilvetupsud hanereas ujuvad ja hulbivad valmis uppuma taevamere igavikku valmis alla sadama musta mere sügavikku valmis surema. Piisk piisa haaval.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 22:01 | |
| Mulle VÄGA meeldib see. Ja selles pole midagi hullu, et sa ainult minust räägid. ^^ | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 22:47 | |
| Igavlen siin..
Anna mulle hetk Vaid üks Kaota mind Maailma ruumist Suudle mind suule Jäta hüvasti Sest kui lähed Jään üksi Hing on haige Igavikulises Üksinduses.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 22:53 | |
| Panidki. ^^
Me be happy. ^^ | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 23:15 | |
| Täidan Kärka soove
Tahan öelda, Mida tunnen. Kuid vaikin vaid. Tahan seista. Sinu kõrval. Kuid vaatlen vaid.
Sa ei taha. Et ütleksin. Mida tunnen. Sa ei vaja. Et seisaksin. Sinu kõrval.
Sina vajad. Minu tühje. Tühje sõnu. Sina tahad. Minu hinge. Hella hinge.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 23:20 | |
| Sa mainid pooltes oma postitustes mind.. Ohh you know I love it. ^^ | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 27/8/2010, 23:43 | |
| Ma ei kirjuta asju, millest oleks hiljem kasu. Mida saaksid kasutada ära ja siis heita eemale kaugusse. Ma ei kirjuta asju, mida lugeda mõttetühja näoga ja siis unustada. Ma kirjutan asju, mis ei oma mõtet ega tähendust. Aga mis on kogu minu maailm.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 28/8/2010, 00:45 | |
| Ma nüüd reostan su teemat natuke, aga mul hakkas igav ja ma mõtlesin, et ma üritan GIMPis joonistada. ma ei oska joonistada ja veel vähem oskan ma seda arvutis teha, aga suure hunniku blur'i ja spray tool'iga tuli isegi midagi taeva sarnast välja. Ehk sulle meeldib. :) - Spoiler:
| |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 28/8/2010, 12:07 | |
| Oojaa.. Tunneme. | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 28/8/2010, 14:13 | |
| hehe. Väga, äge, Kärka ^^
Mirjam jah. Ja meie Kärkaga..Mängime vabal ajal täringumänge : D
Hommikuvalguses Viimane tramm. Ja siis esimene, mida paitab päike See on see Kus algavad ilusad asjad Kus algasid sina Ja algasin mina Kus päikesekiir silitas me Ühendatud käsi nagu Teaks ta maailma saladusi.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 28/8/2010, 14:16 | |
| | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 28/8/2010, 14:20 | |
| Aga see pole ainus! Ei ole..ju?
Ühiskond nõuab massi sulandumist tükikeseks saamist töölisi, kes mõtleks samamoodi. Ühtemoodi. Mitte kunstnike ja luuletajaid ja mõtlejaid, kes on mõtlikud väljaspool massi, piketeerivad tuumajaama vastu, karusnaha vastu, poliitikute vastu. Kõige vastu, mis tundub julm või vale. Hea elu poolt ja täisväärtuslikuma, tulevikku säästva elu poolt.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 28/8/2010, 14:23 | |
| Ei ole.. vist. See luuletus on nii õige. Aus. Otsekohene. Me likey. ^^ | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:10 | |
| Hommikuti, kui ärkan Ei vaata ma valget lage. Ma vaatan hoopis taevasinist taevast. Või pilvehalli. Aga öösiti ei oma see kõik tähtsust. Sest öösiti, on taevas täis säravaid tähti Pilvede all või peal See ei oma tähtsust. Sest tähed on seal. Öösel või päeval. Vahet ei ole, sest Alati näen ma just Säravaid tähti. Või kirjuid liblikaid. Ühtesid armastan, teisi ei salli. Kuid vaatan mõlemaid. Alati.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:20 | |
| Aehhh... Kusjuures.. Minu, kui loogiku, pani see mõtlema, et mis sa magad lageda taeva all? Samas ma vaatan ka tähti enne magamaminekut.. Lakke kleebitud.. Helendavad ja puha.. | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:25 | |
| Ma magan akna all. Ja kui ma ärkan, siis vaatan ma alati esimese asjana taevasse. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:33 | |
| Aaaaaaaa.... (I) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Illusioon. | |
| |
|